perak1
Selamat datang Ke Perak1 forum** Kepada pelawat, sila mendaftar untuk menikmati segala kemudahan Perak1 forum.** Diharap semua sahabat yg baru berdaftar, sila memperkenalkan diri anda di ruangan forum .anda juga boleh login forums ini dengan email FB anda danjangan lupa Like Fb perak1:KENALKAN DIRI ANDA:. Perak1 forum.** Pelawat yang mengalami masalah register atau login sila emailkan kepada khalifah_alammaya2000@yahoo.com(forum admin support).** Selepas mendaftar, anda akan secara Automatik telah menjadi ahli perak1 forum dan seterusnya anda boleh login untuk memasuki Perak1 forum tanpa menunggu sebarang e-mail pengaktifan akaun.Selamat melayari Perak1 forum PASTI CERIA BERSAMA KAMI.
perak1


 
HomeCalendarGalleryFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Receive all updates via Facebook. Just Click the Like Button Below

?

Dapatkan Widget Ini Di Aku Punyer Lah! | Get RM100 A Week @ Blogger Tips


Share | 
 

 buffalo gave birth baby human ???

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
miss-lady
Admin
Admin


Posts : 1280
Join date : 2009-04-10
Age : 28
Location : sabah & perak

PostSubject: buffalo gave birth baby human ???   Thu May 21, 2009 8:48 am


mcm2

_________________________________________________
Kebanyakan dari kita tidak mensyukuri apa yang sudah kita miliki, tetapi kita selalu menyesali apa yang belum kita capai
Back to top Go down
View user profile
kuyie
super-mod&Designer
super-mod&Designer


Posts : 668
Join date : 2009-05-14
Age : 30
Location : Ashby road - K.Terengganu

PostSubject: Re: buffalo gave birth baby human ???   Thu May 21, 2009 8:48 am

amende ni anis!!????

pelik jeeeeeeeeee

_________________________________________________
SETELAH SEKIAN LAME KU MENYEPI KINI KU KEMBALI



Back to top Go down
View user profile http://www.myspace.com/firstrockersindaworld
miss-lady
Admin
Admin


Posts : 1280
Join date : 2009-04-10
Age : 28
Location : sabah & perak

PostSubject: Re: buffalo gave birth baby human ???   Thu May 21, 2009 8:54 am

kerbau lahirkan anak yg nmpk mcm manusia jer tu

_________________________________________________
Kebanyakan dari kita tidak mensyukuri apa yang sudah kita miliki, tetapi kita selalu menyesali apa yang belum kita capai
Back to top Go down
View user profile
arb_mtq
senior
senior


Posts : 432
Join date : 2009-04-13

PostSubject: Re: buffalo gave birth baby human ???   Thu May 21, 2009 8:55 am

ish... ni da kes luar tabiee da nii,,,,, patut nya ble da jd kes camni,,, binatang tu kene bunuh,,, mak mnatang tu la,,, yg lahir tu besa idup tak lama,,,,sape la manusia yg sangggup wat camtu
Back to top Go down
View user profile
luvfama
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]


Posts : 297
Join date : 2009-04-30
Age : 31
Location : Negi 9

PostSubject: Re: buffalo gave birth baby human ???   Sat May 23, 2009 7:53 am

mati ke anak kerbau tu?mak kerbau tu pun mati ker? lau ingt agi panx penah post ni, JENIS2 SEKS SONGSANG..

Quote :
Bestially

Orang yang suka melakukan seks dengan haiwan atau
binatang peliharaan seperti ayam, itek, lembu, kambing, anjing dan
kadang-kadang dengan ular.
Anak-anak dikampong selalu mencari ayam atau kambing untuk melakukan seks jenis ini.

yg ne mmg le xleh nak terima manusia jenis cmneh, sggup wat sex ngn binatang!!! betape bangang punye owg mcmneh pon ade..

Napela ada org camni...
Back to top Go down
View user profile
sriteddy™
Site Admin
Site Admin


Posts : 1157
Join date : 2009-04-20
Location : a place called heart

PostSubject: Re: buffalo gave birth baby human ???   Sat May 23, 2009 9:41 am

ade ek.. adeh tak kan kut hmm mcm2 manusia nih.. tp klu betul la buat ngn haiwan..leh ngandung lak ek.. tu la kan Allah nak tunjuk
Back to top Go down
View user profile
luvfama
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]


Posts : 297
Join date : 2009-04-30
Age : 31
Location : Negi 9

PostSubject: Re: buffalo gave birth baby human ???   Sat May 23, 2009 9:53 am

hmmm...yela sri...mcm2 org skunk ni...ngn hewan pun leh jalan ke...nak dinamakan ape ek...
( kebau bin@binti ) hish...penin2.... akhir zaman...tapi camni nyer kes biser2 x idop kan...mati trus anak kebau tu...kuasa Allah tunjukkan semua ni kat kita sbgi pengajaran...

tapi mmg ada kes dl2 lau x silap la (lau silap tlg btolkan) kt mesia ni la...dia wat ngan kambing...sampai mati kambing tu...lau de sapa2 ingt agi..masuk paper gak x silap... o yer...firhan...jgn wat ngn lipan ee...as a nike name ok.. jgn (jgn mara gurau jer)
Back to top Go down
View user profile
kuyie
super-mod&Designer
super-mod&Designer


Posts : 668
Join date : 2009-05-14
Age : 30
Location : Ashby road - K.Terengganu

PostSubject: Re: buffalo gave birth baby human ???   Wed May 27, 2009 2:47 am

dah individu tu telampau sangap yg melampaui batas
aku rase org yg buat dajei ni mesti sakit mental

_________________________________________________
SETELAH SEKIAN LAME KU MENYEPI KINI KU KEMBALI



Back to top Go down
View user profile http://www.myspace.com/firstrockersindaworld
Sponsored content




PostSubject: Re: buffalo gave birth baby human ???   Today at 5:41 pm

Back to top Go down
 
buffalo gave birth baby human ???
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» Do Dil...EK Jaan - WRITTEN UPDATE - 20 December 2013
» Ruhi’s Baby Demand To Upset Raman & Ishita In Yeh Hai Mohabbatein
» SBS Jodha Akbar Segt 19Sept14 "JOdha gives birth to twins" WU+VU+Pics
» Miracle Bristlenose Baby!! Advice Needed Please??
» On the 25 days of Christmas, Miss Fumi gave to me...

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
perak1 :: .::MEMBER SHARED PICTURE::. :: .::SHARE PIC MENARIK::. .::SHARING INTERESTING PICTURES::.-
Jump to:  
Top posters
peace™ (1529)
 
miss-lady (1280)
 
sriteddy™ (1157)
 
salju (1063)
 
lipanx_laut (970)
 
macan_sparrow (742)
 
kuyie (668)
 
raffey-sama (509)
 
arb_mtq (432)
 
luvfama (297)
 
LATEST MOVIE TODAY
.:Sila click pada gambar dibawah untuk download boxoffice movie perak1 semoga terhibur :.