perak1
Selamat datang Ke Perak1 forum** Kepada pelawat, sila mendaftar untuk menikmati segala kemudahan Perak1 forum.** Diharap semua sahabat yg baru berdaftar, sila memperkenalkan diri anda di ruangan forum .anda juga boleh login forums ini dengan email FB anda danjangan lupa Like Fb perak1:KENALKAN DIRI ANDA:. Perak1 forum.** Pelawat yang mengalami masalah register atau login sila emailkan kepada khalifah_alammaya2000@yahoo.com(forum admin support).** Selepas mendaftar, anda akan secara Automatik telah menjadi ahli perak1 forum dan seterusnya anda boleh login untuk memasuki Perak1 forum tanpa menunggu sebarang e-mail pengaktifan akaun.Selamat melayari Perak1 forum PASTI CERIA BERSAMA KAMI.
perak1


 
HomeCalendarGalleryFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Receive all updates via Facebook. Just Click the Like Button Below

?

Dapatkan Widget Ini Di Aku Punyer Lah! | Get RM100 A Week @ Blogger Tips


Share | 
 

 pic adik miss yg bongsu..saja je nak share wakaka..

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
miss-lady
Admin
Admin


Posts : 1280
Join date : 2009-04-10
Age : 28
Location : sabah & perak

PostSubject: pic adik miss yg bongsu..saja je nak share wakaka..   Thu May 21, 2009 6:28 am


stylo kan adek miss ni haha

_________________________________________________
Kebanyakan dari kita tidak mensyukuri apa yang sudah kita miliki, tetapi kita selalu menyesali apa yang belum kita capai
Back to top Go down
View user profile
salju
senior
senior


Posts : 1063
Join date : 2009-04-12
Age : 32
Location : mesia

PostSubject: Re: pic adik miss yg bongsu..saja je nak share wakaka..   Thu May 21, 2009 6:55 am

wow.. hensemnyer..

leh kenalan.... asl .... minat dgn wanita matang tak?
Back to top Go down
View user profile
miss-lady
Admin
Admin


Posts : 1280
Join date : 2009-04-10
Age : 28
Location : sabah & perak

PostSubject: Re: pic adik miss yg bongsu..saja je nak share wakaka..   Thu May 21, 2009 7:18 am

akak ni umo die baru je 18 tahun nanti anis soh die tgk komen akak ni n soh die bls sendiri
skg die kursus kat saloon selama 2 tahun ke 3 tahun kot tp sejak die masuk kursus tu anis selalu je soh die wat terapi kat hair anis

_________________________________________________
Kebanyakan dari kita tidak mensyukuri apa yang sudah kita miliki, tetapi kita selalu menyesali apa yang belum kita capai
Back to top Go down
View user profile
arb_mtq
senior
senior


Posts : 432
Join date : 2009-04-13

PostSubject: Re: pic adik miss yg bongsu..saja je nak share wakaka..   Thu May 21, 2009 7:23 am

peh,,,best la camtu,,, anis suwh die wat servis free kat aku,,,atas alasan aku ni mmbe kakak die,,, huhuhhu
Back to top Go down
View user profile
kuyie
super-mod&Designer
super-mod&Designer


Posts : 668
Join date : 2009-05-14
Age : 30
Location : Ashby road - K.Terengganu

PostSubject: Re: pic adik miss yg bongsu..saja je nak share wakaka..   Thu May 21, 2009 8:33 am

laki ke pempuan ni anis????

_________________________________________________
SETELAH SEKIAN LAME KU MENYEPI KINI KU KEMBALI



Back to top Go down
View user profile http://www.myspace.com/firstrockersindaworld
miss-lady
Admin
Admin


Posts : 1280
Join date : 2009-04-10
Age : 28
Location : sabah & perak

PostSubject: Re: pic adik miss yg bongsu..saja je nak share wakaka..   Thu May 21, 2009 8:38 am

erghhh laki la takkan pompuan kot
muke die mcm pompuan sebab bersih n putih aek mesti la die sorang je nmpk ala2 cina stylo adeh kembang la idong adik anis ni lau die nmpk

_________________________________________________
Kebanyakan dari kita tidak mensyukuri apa yang sudah kita miliki, tetapi kita selalu menyesali apa yang belum kita capai
Back to top Go down
View user profile
kuyie
super-mod&Designer
super-mod&Designer


Posts : 668
Join date : 2009-05-14
Age : 30
Location : Ashby road - K.Terengganu

PostSubject: Re: pic adik miss yg bongsu..saja je nak share wakaka..   Thu May 21, 2009 8:40 am

ooww hahaha wahh jambu gilee adik anis yee

kalu jatuh kt tangan2 gay ni hancus lebus la jawabnya hahaha

_________________________________________________
SETELAH SEKIAN LAME KU MENYEPI KINI KU KEMBALI



Back to top Go down
View user profile http://www.myspace.com/firstrockersindaworld
arb_mtq
senior
senior


Posts : 432
Join date : 2009-04-13

PostSubject: Re: pic adik miss yg bongsu..saja je nak share wakaka..   Thu May 21, 2009 8:44 am

btul anis,,, gamba 1st ngan second tu mmg nmpk cam pompuan,,, ak umase tgk gamba t uda apsang da niat nak ngorat adik ko,,,muahahahah,,, wakakaka tu yg aku tanye lam CB tu,, skali ko ckp laki daaaaa melepaaas laa jugaaa,,, apa nak jadi,, apa nak jadi,,, sampai sekarang ta kkawin lagi,, apa nak jadiiiii
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: pic adik miss yg bongsu..saja je nak share wakaka..   Today at 8:26 pm

Back to top Go down
 
pic adik miss yg bongsu..saja je nak share wakaka..
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» On the 25 days of Christmas, Miss Fumi gave to me...
» Bella's Little Miss Boutique - Bows, Plaques, Baby Shower Gifts, and more.
» Southern Miss 2012 depth chart
» Goodbye, I'll miss you guys
» i miss da's hamachi

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
perak1 :: .::MEMBER SHARED PICTURE::. :: .::SHARE YOUR PICTURE HERE::.-
Jump to:  
Top posters
peace™ (1529)
 
miss-lady (1280)
 
sriteddy™ (1157)
 
salju (1063)
 
lipanx_laut (970)
 
macan_sparrow (742)
 
kuyie (668)
 
raffey-sama (509)
 
arb_mtq (432)
 
luvfama (297)
 
LATEST MOVIE TODAY
.:Sila click pada gambar dibawah untuk download boxoffice movie perak1 semoga terhibur :.