perak1
Selamat datang Ke Perak1 forum** Kepada pelawat, sila mendaftar untuk menikmati segala kemudahan Perak1 forum.** Diharap semua sahabat yg baru berdaftar, sila memperkenalkan diri anda di ruangan forum .anda juga boleh login forums ini dengan email FB anda danjangan lupa Like Fb perak1:KENALKAN DIRI ANDA:. Perak1 forum.** Pelawat yang mengalami masalah register atau login sila emailkan kepada khalifah_alammaya2000@yahoo.com(forum admin support).** Selepas mendaftar, anda akan secara Automatik telah menjadi ahli perak1 forum dan seterusnya anda boleh login untuk memasuki Perak1 forum tanpa menunggu sebarang e-mail pengaktifan akaun.Selamat melayari Perak1 forum PASTI CERIA BERSAMA KAMI.
perak1


 
HomeCalendarGalleryFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Receive all updates via Facebook. Just Click the Like Button Below

?

Dapatkan Widget Ini Di Aku Punyer Lah! | Get RM100 A Week @ Blogger Tips


Share | 
 

 Catatan Harian Isteri Dan Suami

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
sriteddy™
Site Admin
Site Admin


Posts : 1157
Join date : 2009-04-20
Location : a place called heart

PostSubject: Catatan Harian Isteri Dan Suami   Thu May 21, 2009 4:13 am

Rumitnya seorang isteri, dan simplenya seorang suami...jadinya kena selalu berfikiran positif...barulah tercipta rumahku shurgaku!



BUKU HARIAN ISTERI
Malam Minggu - Dia berkelakuan aneh. Sebelumnya kami berjanji bertemu di Cafe. Aku shopping seharian dengan kawan-kawan, sehingga mungkin dia kesal karena aku agak lewat sampai di Cafe, tapi dia tak bercakap.

Dia tak bercakap langsung, jadi aku ajak dia pergi ke tempat yang agak sunyi supaya kami dapat berbincang,
dia setuju tapi tetap diam membisu. Aku tanya apa yang salah - dia jawab, "Tak ada".

Aku tanyakan apakah kesalahan ku yang membuatnya kesal. Dia kata hal ini tak ada kaitannya dengan ku dan minta aku tak usah sibuk.

Dalam perjalanan pulang, ku katakan aku mencintainya, dia cuma tersenyum tipis dan tetap membisu. Aku tak dapat menjelaskan perangainya petang itu. Aku tak habis-habis berfikir kenapa dia tak menjawab, "Aku cinta kamu juga".

Sesampainya dirumah, aku merasa kehilangan dia, dan seolah-olah dia tak menghendaki ku lagi. Dia hanya duduk dan nonton depan TV; dia terlihat jauh dan menghilang.....

Akhirnya aku putuskan untuk tidur. Lebih kurang 10 minit kemudian, dia masuk ke kamar. Aku tak tahan lagi, ku putuskan untuk menghadapinya dan menanyakan soal sebenarnya, tapi dia langsung tertidur. Aku mulai menangis sampai tertidur. Aku tak tahu apa yang harus ku lakukan. Hidupku terasa bergoncang.....




BUKU HARIAN SUAMI

Hari ini REAL MADRID kalah. SIALLLLL!!!
Back to top Go down
View user profile
peace™
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]


Posts : 1529
Join date : 2009-04-11
Location : slgr

PostSubject: Re: Catatan Harian Isteri Dan Suami   Thu May 21, 2009 5:29 am


real madrid kalah pon tarik muke kat istri..

_________________________________________________




Back to top Go down
View user profile
arb_mtq
senior
senior


Posts : 432
Join date : 2009-04-13

PostSubject: Re: Catatan Harian Isteri Dan Suami   Thu May 21, 2009 5:47 am

muahhh haahaha... payah gak dapat laki jenis gtu.....huhuhu
Back to top Go down
View user profile
macan_sparrow
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]


Posts : 742
Join date : 2009-04-12
Age : 38
Location : klang

PostSubject: Re: Catatan Harian Isteri Dan Suami   Thu May 21, 2009 8:06 am

sri tau ke hidup berumahtangga tu mcmner tu dh kira beruntung catatan suami psl real madrid kalah klu si suami tulis catatan pls g jln2 ngan awek len ke,mkn ngan janda ke tu bru hidup berdua je lum de ank lg ... :merokok dulu la

_________________________________________________


hidup mesti mau appy


Last edited by macan_sparrow on Thu May 21, 2009 8:15 am; edited 2 times in total
Back to top Go down
View user profile
arb_mtq
senior
senior


Posts : 432
Join date : 2009-04-13

PostSubject: Re: Catatan Harian Isteri Dan Suami   Thu May 21, 2009 8:08 am

hahaha.. macan lagi lawak,,,,,, btul2,,,, aku sokong :group: :group:
Back to top Go down
View user profile
salju
senior
senior


Posts : 1063
Join date : 2009-04-12
Age : 32
Location : mesia

PostSubject: Re: Catatan Harian Isteri Dan Suami   Thu May 21, 2009 8:45 am

kalo suami aku letak catatan jalan dgn awek ker.. jande ker.. aku akan....



kalo ye pun nak pasang lain apsal tak bagitau aku.. sampai ati.. aku nak gak kenal dgn bakal madu aku tu...
Back to top Go down
View user profile
arb_mtq
senior
senior


Posts : 432
Join date : 2009-04-13

PostSubject: Re: Catatan Harian Isteri Dan Suami   Thu May 21, 2009 8:48 am

peh,, dasat tol salju,,,, de gak pompuan yg suke tak kesah dmadukan ek,,, ish kene tulih lam catatan aku nih
Back to top Go down
View user profile
salju
senior
senior


Posts : 1063
Join date : 2009-04-12
Age : 32
Location : mesia

PostSubject: Re: Catatan Harian Isteri Dan Suami   Thu May 21, 2009 8:54 am

yerlah.. daripada dia buat maksiat dgn pempuan tu.... baek soh dia nikah je....

aku tak sanggup tengok perempuan tu dipermainkan suami aku. kalo betoi2 sayang, dan sanggup nak berkongsi kasih.. apa salahnya?

tapi aku tak nafikan rasa terkilan, cemburu tu mesti ada. yerlah, sedangkan isteri-isteri nabi muhammad s.a.w pun cemburu sesama sendiri. walhal baginda dah tentu maksum.

semua tu berbalik pada diri sendiri gak, nak pk positif atau negatif. yang pastinya, Allah s.w.t tu takkan membenarkan sesuatu itu tanpa hikmah dan sebab musababnya, kan? sbb Dia Maha Mengetahui....

wallahualam.



p/s dah lari topik nih.. patutnya nih masuk bab bermadu soalan panx aritu. sorry panx.. namo tangkap aku.
Back to top Go down
View user profile
miss-lady
Admin
Admin


Posts : 1280
Join date : 2009-04-10
Age : 28
Location : sabah & perak

PostSubject: Re: Catatan Harian Isteri Dan Suami   Thu May 21, 2009 9:00 am

ne no ne nne no opocot akak meh p balai bincang kat balai

_________________________________________________
Kebanyakan dari kita tidak mensyukuri apa yang sudah kita miliki, tetapi kita selalu menyesali apa yang belum kita capai
Back to top Go down
View user profile
arb_mtq
senior
senior


Posts : 432
Join date : 2009-04-13

PostSubject: Re: Catatan Harian Isteri Dan Suami   Thu May 21, 2009 9:04 am

btul pe yg ko ckp tu salju,,,, tp tak sume pompuan leh trime madu nih,,,okis,, topik cacatan td,,,, klu aku dok tmpt isteri tu siap la laki tuuu,,, malam besok tido luar,,, ye la kan,,, kite ni org pompuan punye la amik brat,,pk macam2,,, bola jer upenye,,, tak suke tak suke
Back to top Go down
View user profile
kuyie
super-mod&Designer
super-mod&Designer


Posts : 668
Join date : 2009-05-14
Age : 30
Location : Ashby road - K.Terengganu

PostSubject: Re: Catatan Harian Isteri Dan Suami   Sat May 23, 2009 5:20 am

haha real madrid kalah pon jadi hei
pape je la laki beliau tuh wakakaka

_________________________________________________
SETELAH SEKIAN LAME KU MENYEPI KINI KU KEMBALI



Back to top Go down
View user profile http://www.myspace.com/firstrockersindaworld
luvfama
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]


Posts : 297
Join date : 2009-04-30
Age : 31
Location : Negi 9

PostSubject: Re: Catatan Harian Isteri Dan Suami   Sat May 23, 2009 11:47 am

Quote :
sriteddy wrote:
Rumitnya seorang isteri, dan simplenya seorang suami...jadinya kena
selalu berfikiran positif...barulah tercipta rumahku shurgaku!



BUKU HARIAN ISTERI
Malam
Minggu - Dia berkelakuan aneh. Sebelumnya kami berjanji bertemu di
Cafe. Aku shopping seharian dengan kawan-kawan, sehingga mungkin dia
kesal karena aku agak lewat sampai di Cafe, tapi dia tak bercakap.

Dia tak bercakap langsung, jadi aku ajak dia pergi ke tempat yang agak sunyi supaya kami dapat berbincang,
dia setuju tapi tetap diam membisu. Aku tanya apa yang salah - dia jawab, "Tak ada".

Aku
tanyakan apakah kesalahan ku yang membuatnya kesal. Dia kata hal ini
tak ada kaitannya dengan ku dan minta aku tak usah sibuk.

Dalam
perjalanan pulang, ku katakan aku mencintainya, dia cuma tersenyum
tipis dan tetap membisu. Aku tak dapat menjelaskan perangainya petang
itu. Aku tak habis-habis berfikir kenapa dia tak menjawab, "Aku cinta
kamu juga".

Sesampainya dirumah, aku merasa kehilangan dia, dan
seolah-olah dia tak menghendaki ku lagi. Dia hanya duduk dan nonton
depan TV; dia terlihat jauh dan menghilang.....

Akhirnya aku
putuskan untuk tidur. Lebih kurang 10 minit kemudian, dia masuk ke
kamar. Aku tak tahan lagi, ku putuskan untuk menghadapinya dan
menanyakan soal sebenarnya, tapi dia langsung tertidur. Aku mulai
menangis sampai tertidur. Aku tak tahu apa yang harus ku lakukan.
Hidupku terasa bergoncang.....




BUKU HARIAN SUAMI

Hari ini REAL MADRID kalah. SIALLLLL!!!

tu la bahana lau dpt laki obses bola...bini leh thn ke camni punya peel..nak x nak kn sabar jer la ek..syg kononnya...teringat kat some1 lak

(ada membe yg obses giler ngn MU, x ingt awek dah lau ada team kesayangan dia tu, ape nak jadi pun dia x kisah, idup mati la konon team dia tu..alih2 klh kat umah sndiri ngn LIVERPOL kan lau x silap ari tu... wat malu jer
time tu penting dpt tngok MU main,yg lain2 campak tepi) dia ni lau ada bini, sebijik kes yg sriteddy post tu la...

sygkan bola bini ku tinggal2 kan..
terbang pastu balik umh ku tido luar...
Back to top Go down
View user profile
ruzzen
root_admin
root_admin


Posts : 207
Join date : 2009-05-10
Age : 32
Location : Bagan Lalang, penang

PostSubject: Re: Catatan Harian Isteri Dan Suami   Sun May 31, 2009 10:48 am

...
Back to top Go down
View user profile
Admin
Admin
Admin


Posts : 256
Join date : 2009-04-10
Age : 32
Location : gerik,perak

PostSubject: Re: Catatan Harian Isteri Dan Suami   Tue Jul 10, 2012 5:13 pm

sriteddy™ wrote:
Rumitnya seorang isteri, dan simplenya seorang suami...jadinya kena selalu berfikiran positif...barulah tercipta rumahku shurgaku!



BUKU HARIAN ISTERI
Malam Minggu - Dia berkelakuan aneh. Sebelumnya kami berjanji bertemu di Cafe. Aku shopping seharian dengan kawan-kawan, sehingga mungkin dia kesal karena aku agak lewat sampai di Cafe, tapi dia tak bercakap.

Dia tak bercakap langsung, jadi aku ajak dia pergi ke tempat yang agak sunyi supaya kami dapat berbincang,
dia setuju tapi tetap diam membisu. Aku tanya apa yang salah - dia jawab, "Tak ada".

Aku tanyakan apakah kesalahan ku yang membuatnya kesal. Dia kata hal ini tak ada kaitannya dengan ku dan minta aku tak usah sibuk.

Dalam perjalanan pulang, ku katakan aku mencintainya, dia cuma tersenyum tipis dan tetap membisu. Aku tak dapat menjelaskan perangainya petang itu. Aku tak habis-habis berfikir kenapa dia tak menjawab, "Aku cinta kamu juga".

Sesampainya dirumah, aku merasa kehilangan dia, dan seolah-olah dia tak menghendaki ku lagi. Dia hanya duduk dan nonton depan TV; dia terlihat jauh dan menghilang.....

Akhirnya aku putuskan untuk tidur. Lebih kurang 10 minit kemudian, dia masuk ke kamar. Aku tak tahan lagi, ku putuskan untuk menghadapinya dan menanyakan soal sebenarnya, tapi dia langsung tertidur. Aku mulai menangis sampai tertidur. Aku tak tahu apa yang harus ku lakukan. Hidupku terasa bergoncang.....




BUKU HARIAN SUAMI

Hari ini REAL MADRID kalah. SIALLLLL!!!

_________________________________________________
tolong sama2 majukan forums
Back to top Go down
View user profile http://perak1.forums2u.com
Sponsored content




PostSubject: Re: Catatan Harian Isteri Dan Suami   Today at 2:56 pm

Back to top Go down
 
Catatan Harian Isteri Dan Suami
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
perak1 :: .::KOPITIAM::. :: .::CERITA LUCU::..::FUNNY STORIES::.-
Jump to:  
Top posters
peace™ (1529)
 
miss-lady (1280)
 
sriteddy™ (1157)
 
salju (1063)
 
lipanx_laut (970)
 
macan_sparrow (742)
 
kuyie (668)
 
raffey-sama (509)
 
arb_mtq (432)
 
luvfama (297)
 
LATEST MOVIE TODAY
.:Sila click pada gambar dibawah untuk download boxoffice movie perak1 semoga terhibur :.