perak1
Selamat datang Ke Perak1 forum** Kepada pelawat, sila mendaftar untuk menikmati segala kemudahan Perak1 forum.** Diharap semua sahabat yg baru berdaftar, sila memperkenalkan diri anda di ruangan forum .anda juga boleh login forums ini dengan email FB anda danjangan lupa Like Fb perak1:KENALKAN DIRI ANDA:. Perak1 forum.** Pelawat yang mengalami masalah register atau login sila emailkan kepada khalifah_alammaya2000@yahoo.com(forum admin support).** Selepas mendaftar, anda akan secara Automatik telah menjadi ahli perak1 forum dan seterusnya anda boleh login untuk memasuki Perak1 forum tanpa menunggu sebarang e-mail pengaktifan akaun.Selamat melayari Perak1 forum PASTI CERIA BERSAMA KAMI.
perak1


 
HomeCalendarGalleryFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Receive all updates via Facebook. Just Click the Like Button Below

?

Dapatkan Widget Ini Di Aku Punyer Lah! | Get RM100 A Week @ Blogger Tips


Share | 
 

 aku perlukan korang utk test.

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
peace™
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]


Posts : 1529
Join date : 2009-04-11
Location : slgr

PostSubject: aku perlukan korang utk test.   Tue May 19, 2009 2:24 pm

Korang laki ka pompuan..th is is the fact!! ....uji minda..



Terdapat pelbagai cara untuk menguji keunikan tubuh badan kita,diantara
keunikan itu sudah tentulah otak manusia.. dibawah ini ada ujian yang
menarik untuk dicuba bersama.....



Sila lakukan dan jangan cuba menipu diri anda sendiri
Kira jumlah huruf F dalam perenggan dibawah dalam masa 15 saat:



FINISHED FILES ARE THE
RESULT OF YEARS OF SCIENTIFIC
STUDY COMBINED WITH THE
EXPERIENCE OF YEARS








dah selesai?












tgk kebawah hanya apabila anda telah selesai mengira!










OK?




berapa banyak?





tiga? (anda tentunya seorang lelaki!!!)




baca sekali lagi!



FINISHED FILES ARE THE
RESULT OF YEARS OF SCIENTIFIC
STUDY COMBINED WITH THE
EXPERIENCE OF YEARS




Salah, sebenarnya terdapat 6, kira semula..

Sebab berlakunya perkara tersebut diterangkan dibawah ini...

otak LELAKI tidak memproses perkataan "OF".

Keajaiban kejadian atau silap mata?

Sesiapa yang dapat megira kesemua 6 F's pada permulaan ujian memiliki
otak PEREMPUAN

Cuba la dengan kawan2 anda untuk meguji setakat mana kebenaran perkara
ini.."

lol! lol! lol!

_________________________________________________






Last edited by sriteddy on Tue May 19, 2009 3:31 pm; edited 1 time in total (Reason for editing : peace suh aku edit..)
Back to top Go down
View user profile
salju
senior
senior


Posts : 1063
Join date : 2009-04-12
Age : 32
Location : mesia

PostSubject: Re: aku perlukan korang utk test.   Tue May 19, 2009 3:22 pm

peace...

aku pempuan tapi apsal aku kira dapat 3 je ek?

adakah kerana jiwa aku lebih kepada lelaki daripada wanita?

wakaka.. kekalar betoi..
Back to top Go down
View user profile
sriteddy™
Site Admin
Site Admin


Posts : 1157
Join date : 2009-04-20
Location : a place called heart

PostSubject: Re: aku perlukan korang utk test.   Tue May 19, 2009 3:36 pm

waacha..aku dpt 6
aku pelik gak asal peace kata 3 ms mula2..peh tu kira g..still 6..
then sp bwh..br aku tau jwpn dia... dh tentu la aku pmpuan adeh
Back to top Go down
View user profile
salju
senior
senior


Posts : 1063
Join date : 2009-04-12
Age : 32
Location : mesia

PostSubject: Re: aku perlukan korang utk test.   Tue May 19, 2009 3:51 pm

sebenarnya peace.. benda nih bukan nak test orang tu pempuan ataupun lelaki.. jgn

tapi benda ni nak test.. otak seseorang itu bersifat "kelakian" ataupun "keperempuanan"

aku rasa.. antara sbb aku dapat 3 je F tu.. sbb otak aku macam lelaki.

sbb tu aku tak selesa kawan dgn pempuan. aku suka kawan dgn lelaki, dan aku rasa lebih rapat, mesra dgn kawan2 lelaki. kalo dgn pempuan nih aku plak sifat macam lelaki, suka memanjakan dia orang.. dan sebagainyer.

aku pernah gak buat test nih dulu, (sbb pernah jumpa mende nih beberapa tahun lepas).

jadi kalo ada pempuan yang kira dapat 3 je.. jangan plak takot.. adoi.. itu sekadar menguji.. camner otak korang berpk.

dan aku tak nafikan.. otak aku, personaliti aku.. lebih kepada lelaki... cuma ada masanya aje nampak cam pempuan.
Back to top Go down
View user profile
MaNgKuK pEcAh
junior
junior


Posts : 81
Join date : 2009-05-14
Age : 27
Location : kajang melaka

PostSubject: Re: aku perlukan korang utk test.   Mon Jul 27, 2009 7:18 pm

mule2 dapat 5
kire spoloh kali br dpt 6
jadi aku ni laki ke pompuan?
kompiuslaaa
Back to top Go down
View user profile
enni
junior
junior


Posts : 171
Join date : 2009-07-18
Age : 28
Location : ::kota bharu::manjung::petaling jaya::

PostSubject: Re: aku perlukan korang utk test.   Mon Jul 27, 2009 7:39 pm

kalo xnk kire bleh x..
Back to top Go down
View user profile
sriteddy™
Site Admin
Site Admin


Posts : 1157
Join date : 2009-04-20
Location : a place called heart

PostSubject: Re: aku perlukan korang utk test.   Tue Jul 28, 2009 7:53 am

MaNgKuK pEcAh wrote:
mule2 dapat 5
kire spoloh kali br dpt 6
jadi aku ni laki ke pompuan?
kompiuslaaa
mungkin sblm ni ko terarah pd otak lelaki kut br berjinak2 nak jadi otak pmpuan lol!
kene refer kaunselor salju nih
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: aku perlukan korang utk test.   Today at 9:47 am

Back to top Go down
 
aku perlukan korang utk test.
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» Old Motor Week Jon Moss T56 Impala SS road test video
» TTA Road test
» Stupidity test failed
» Free Test equipment manuals online
» Boiler test

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
perak1 :: .::KOPITIAM::. :: .::UJI MINDA::. .::TEST UR MIND HERE::.-
Jump to:  
Top posters
peace™ (1529)
 
miss-lady (1280)
 
sriteddy™ (1157)
 
salju (1063)
 
lipanx_laut (970)
 
macan_sparrow (742)
 
kuyie (668)
 
raffey-sama (509)
 
arb_mtq (432)
 
luvfama (297)
 
LATEST MOVIE TODAY
.:Sila click pada gambar dibawah untuk download boxoffice movie perak1 semoga terhibur :.