perak1
Selamat datang Ke Perak1 forum** Kepada pelawat, sila mendaftar untuk menikmati segala kemudahan Perak1 forum.** Diharap semua sahabat yg baru berdaftar, sila memperkenalkan diri anda di ruangan forum .anda juga boleh login forums ini dengan email FB anda danjangan lupa Like Fb perak1:KENALKAN DIRI ANDA:. Perak1 forum.** Pelawat yang mengalami masalah register atau login sila emailkan kepada khalifah_alammaya2000@yahoo.com(forum admin support).** Selepas mendaftar, anda akan secara Automatik telah menjadi ahli perak1 forum dan seterusnya anda boleh login untuk memasuki Perak1 forum tanpa menunggu sebarang e-mail pengaktifan akaun.Selamat melayari Perak1 forum PASTI CERIA BERSAMA KAMI.
perak1


 
HomeCalendarGalleryFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Receive all updates via Facebook. Just Click the Like Button Below

?

Dapatkan Widget Ini Di Aku Punyer Lah! | Get RM100 A Week @ Blogger Tips


Share | 
 

 KEJAM & ZALIM

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
peace™
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]


Posts : 1529
Join date : 2009-04-11
Location : slgr

PostSubject: KEJAM & ZALIM   Tue May 19, 2009 9:15 am

saje aku tak letak pic terus kat sini... sebab pic ni boleh buat korang muntah, geli, ngeri, n pic ni lak dalam keadaan bogel.. jadi lebih baik aku wat camni.. sape yang nak tgk sila la download ek.. sebelum tu biar aku cite kan pasal pic ni supaya korang leh pk dlu nak tgk ke tak.. pic nimengisah kan orang makan orang.. dalam pic ni die ade tunjuk perempuan kene sembelih.. kene belah perut.. kene potong satu2.. jadi mana yang tidak boleh tgk benda2 camni.. di nasihat kan supaya jgn tgk ok.. kang tak leh tido malam... n orang pompuan hati2 lah.. sebab ade jugak kanibal skang ni... kanibal moden...

http://www.mediafire.com/?5mn5yzqzzqz

http://rapidshare.com/files/234668892/Kejam_zalim.zip.html

_________________________________________________






Last edited by peace on Tue May 19, 2009 10:44 am; edited 3 times in total
Back to top Go down
View user profile
kuyie
super-mod&Designer
super-mod&Designer


Posts : 668
Join date : 2009-05-14
Age : 30
Location : Ashby road - K.Terengganu

PostSubject: Re: KEJAM & ZALIM   Tue May 19, 2009 9:32 am

tanak tengok ahh ngeriiiiiiiiii

tak ske ah pic pelik2 gitu




_________________________________________________
SETELAH SEKIAN LAME KU MENYEPI KINI KU KEMBALI



Back to top Go down
View user profile http://www.myspace.com/firstrockersindaworld
miss-lady
Admin
Admin


Posts : 1280
Join date : 2009-04-10
Age : 28
Location : sabah & perak

PostSubject: Re: KEJAM & ZALIM   Tue May 19, 2009 10:20 am

huhu naseb peace tak sertakan pic nya sekali
baca pon dah lemah semangat ni kan lg nak tgk tak sanggup wak tak sanggup

_________________________________________________
Kebanyakan dari kita tidak mensyukuri apa yang sudah kita miliki, tetapi kita selalu menyesali apa yang belum kita capai
Back to top Go down
View user profile
sriteddy™
Site Admin
Site Admin


Posts : 1157
Join date : 2009-04-20
Location : a place called heart

PostSubject: Re: KEJAM & ZALIM   Tue May 19, 2009 11:02 am

aku dah tgk...
mmg zalim... sian pmpuan tu.. erm..btul la..sape yg xleh tgk pic ngeri ni..jgn tgk.. yg paling ngeri time dia belah2 bdn pmpuan tu..mcm ayam je ... pmpuan tu lawa.. idup lg ms dia kene sembelih tu sedih..lps dah potong2..diorang rebus dlm kuali... wat sup kut
Back to top Go down
View user profile
luvfama
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]


Posts : 297
Join date : 2009-04-30
Age : 31
Location : Negi 9

PostSubject: Re: KEJAM & ZALIM   Tue May 19, 2009 12:20 pm

adus,,,,nak muntah .....senam jap...

dah tngok gak...tapi peace nape nmpk cm x real ek...cam pic yg di edit n paste jer...tapi tahle...btol ke ek...pe2 pun..mmg seram n ngeri...mcm lapah daging lembu pun iye gak sri kan...
Back to top Go down
View user profile
dirra_honeybie88
junior
junior


Posts : 37
Join date : 2009-04-13
Age : 28
Location : ampang

PostSubject: Re: KEJAM & ZALIM   Tue May 19, 2009 12:36 pm

dirra ase nk tgk......tpp tkt lak

nk ke x...nk ke x.....

sadis ker???? nper ek diorg smbelih pempuan 2??



nk tgk ke x.... nk tgk ke x.....
Back to top Go down
View user profile
peace™
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]


Posts : 1529
Join date : 2009-04-11
Location : slgr

PostSubject: Re: KEJAM & ZALIM   Tue May 19, 2009 1:38 pm

kalau takut tak payah la tgk dirra...
untuk org2 yang berani jek..
diaorang wat camtu.. sebab..
dia orang makan pompuan tu..

_________________________________________________




Back to top Go down
View user profile
zafrid
Member
Member


Posts : 1
Join date : 2011-01-22

PostSubject: Re: KEJAM & ZALIM   Sat Jan 22, 2011 7:46 pm

apesal aku xleh view????/
Back to top Go down
View user profile
miss-lady
Admin
Admin


Posts : 1280
Join date : 2009-04-10
Age : 28
Location : sabah & perak

PostSubject: Re: KEJAM & ZALIM   Wed Jan 26, 2011 7:39 am

maybe sebab dah expired kot link tu..

_________________________________________________
Kebanyakan dari kita tidak mensyukuri apa yang sudah kita miliki, tetapi kita selalu menyesali apa yang belum kita capai
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: KEJAM & ZALIM   Today at 5:27 pm

Back to top Go down
 
KEJAM & ZALIM
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
perak1 :: .::MEMBER SHARED PICTURE::. :: .::SHARE PIC MENARIK::. .::SHARING INTERESTING PICTURES::.-
Jump to:  
Top posters
peace™ (1529)
 
miss-lady (1280)
 
sriteddy™ (1157)
 
salju (1063)
 
lipanx_laut (970)
 
macan_sparrow (742)
 
kuyie (668)
 
raffey-sama (509)
 
arb_mtq (432)
 
luvfama (297)
 
LATEST MOVIE TODAY
.:Sila click pada gambar dibawah untuk download boxoffice movie perak1 semoga terhibur :.