perak1
Selamat datang Ke Perak1 forum** Kepada pelawat, sila mendaftar untuk menikmati segala kemudahan Perak1 forum.** Diharap semua sahabat yg baru berdaftar, sila memperkenalkan diri anda di ruangan forum .anda juga boleh login forums ini dengan email FB anda danjangan lupa Like Fb perak1:KENALKAN DIRI ANDA:. Perak1 forum.** Pelawat yang mengalami masalah register atau login sila emailkan kepada khalifah_alammaya2000@yahoo.com(forum admin support).** Selepas mendaftar, anda akan secara Automatik telah menjadi ahli perak1 forum dan seterusnya anda boleh login untuk memasuki Perak1 forum tanpa menunggu sebarang e-mail pengaktifan akaun.Selamat melayari Perak1 forum PASTI CERIA BERSAMA KAMI.
perak1


 
HomeCalendarGalleryFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Receive all updates via Facebook. Just Click the Like Button Below

?

Dapatkan Widget Ini Di Aku Punyer Lah! | Get RM100 A Week @ Blogger Tips


Share | 
 

 JEJAK KASIH !! ALKISAH SATU CERITA

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
scrollock
root_admin
root_admin


Posts : 66
Join date : 2009-04-25
Age : 38
Location : www.facebook.com/scr0ll0ckstore

PostSubject: JEJAK KASIH !! ALKISAH SATU CERITA   Mon May 18, 2009 1:47 pm

URGENT INFO FOR ALL FORUM PERAK 1

sedih2 itu yg dpt lock katakan ...dasar perempuan tak sedar diri...sanggup meninggalkan suami nya...... ermmm....ptg ni lock nak ceritakan skit ttg tajuk utama suratkhabar EXAMINER keluaran www.stimhotmedia.co..korang dah baca belum...lock ni bukan ape sekadar nak mengulas kan cerita tu agar dpt kiter kongsikan bersama...korang tgk tajuk suratkahabar kat bawah tu ngeri kan sedih kan kalau lock ade bini camtu mau dpt lock kerat 1000 saja.. huwaaaaaa




hurm lock harap semua forumers2 kat sini dpt membantu si suami nya yg malang tu...pada lock suami dia tu tak lah buruk sgt ....dan tak lah tua sgt...hensem lagi..yg dia gi lari ikut bangla tu apsal .. konfius2....lock selak2 muka surat dua suratkhabr tu ade la si suami dia tu tunjuk kan pic isteri dia...kalau korang kenal ke atau pernah bertembung dimana2 harap korang dapat la buat laporan kat balai polis terhampir yer...kalau rasa malas nak ke balai polis korang leh kontact terus insp shahab kat talian ni 019999222 - 24hours...atau korang leh hubungi talian suami dia terus..di talian 0123456789...lock ni tumpang sedih gan suami dia tu sebab lock nak cuba sedaya upaya bantu dia..harap2 korang pun sama yer...kat bawah ni lock serta kan skit nama isteri gan alamat terakhir..dari ape yg diceritakan oleh sang suami..katanya pagi jam lebiih kurang 2 pagi dia bangun nak kejut kan isteri dia tu nak ajak ehem ehem sedar2 isteri dia dah takde..gan beg gan pakaian sumer dah takde....dr cerita2 yg dia dgr dr jiran2 katanya diorg perasan ade satu mat bangla pusing2 depan umah masa tu..hermm kesian kann huwaaa kejam punyer isteri,,,,k lahh kat bawah ni lock sertakan pic dia gan suami dia serta nama dan alamat terakhir..

nama isteri: anis
alamat : no 30 kg tengelam timbul kekadang ada kekadang takde poskod 00560 kota kinabalu sabah




NOTE* kerjasama anda semua amat2 dialukan wassalam
Back to top Go down
View user profile http://www.facebook.com/scr0ll0ckstore
lipanx_laut
Police
Police


Posts : 970
Join date : 2009-04-12
Location : taiping--> ipoh---> kajang ---> taiping

PostSubject: Re: JEJAK KASIH !! ALKISAH SATU CERITA   Mon May 18, 2009 2:03 pm

ye ye jek..ok2...kepada suami nye itu..harap byk2 kan bersabar k..tuhan bersama dgn org yg bersabar...mb si isteri terlalu teringin kan bulu dada si bangla tu...mb si isteri dah lama ushar bulu dada si bangla tu..dgn perasaan " aku dapat bngla ni siap laa..3 hari tak kuar bilik " mungkin la...mungkin itu yg si isteri alami perasaan nye...mb jugak si isteri terlalu ingin duduk di bangladesh..so dgn jalan pintas...dia ikut la si bangla tu..kepada isteri tu..sampai banglaa nt koling2 la si suami ok ! sekadar ingin membantu..

_________________________________________________
~BESAR ~ KERAS~ TEGANG~ PANJANG~
Back to top Go down
View user profile
miss-lady
Admin
Admin


Posts : 1280
Join date : 2009-04-10
Age : 28
Location : sabah & perak

PostSubject: Re: JEJAK KASIH !! ALKISAH SATU CERITA   Mon May 18, 2009 2:13 pm


kecewa kecewa kecewa

_________________________________________________
Kebanyakan dari kita tidak mensyukuri apa yang sudah kita miliki, tetapi kita selalu menyesali apa yang belum kita capai
Back to top Go down
View user profile
Admin
Admin
Admin


Posts : 256
Join date : 2009-04-10
Age : 32
Location : gerik,perak

PostSubject: Re: JEJAK KASIH !! ALKISAH SATU CERITA   Mon May 18, 2009 3:48 pm

asal lah miss-lady kena bahan je ni
Back to top Go down
View user profile http://perak1.forums2u.com
sriteddy™
Site Admin
Site Admin


Posts : 1157
Join date : 2009-04-20
Location : a place called heart

PostSubject: Re: JEJAK KASIH !! ALKISAH SATU CERITA   Mon May 18, 2009 3:54 pm

panx
ingat kata2 tu satu doa.. jgn
anis ..abaikan mereka k
Back to top Go down
View user profile
lipanx_laut
Police
Police


Posts : 970
Join date : 2009-04-12
Location : taiping--> ipoh---> kajang ---> taiping

PostSubject: Re: JEJAK KASIH !! ALKISAH SATU CERITA   Mon May 18, 2009 4:02 pm

kene marah

_________________________________________________
~BESAR ~ KERAS~ TEGANG~ PANJANG~
Back to top Go down
View user profile
Admin
Admin
Admin


Posts : 256
Join date : 2009-04-10
Age : 32
Location : gerik,perak

PostSubject: Re: JEJAK KASIH !! ALKISAH SATU CERITA   Mon May 18, 2009 4:10 pm

nino nino opocot opocot seorang polis di tangkap lg
bincang kat balai

_________________________________________________
tolong sama2 majukan forums
Back to top Go down
View user profile http://perak1.forums2u.com
macan_sparrow
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]


Posts : 742
Join date : 2009-04-12
Age : 38
Location : klang

PostSubject: Re: JEJAK KASIH !! ALKISAH SATU CERITA   Mon May 18, 2009 5:08 pm

lock2 ko ni de2 je erk dh hampir putus urat kentut aku ni bila ngok post ko ni....aku nk merokok jap bg melegakn urat kentut aku yg hampir2 putus tu

_________________________________________________


hidup mesti mau appy
Back to top Go down
View user profile
peace™
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]


Posts : 1529
Join date : 2009-04-11
Location : slgr

PostSubject: Re: JEJAK KASIH !! ALKISAH SATU CERITA   Mon May 18, 2009 5:45 pm

asal letak kat sni ek topik ni...

boleh dikira rogol topik..
mana pihak berkuasa..

sodih sodih sodih sodih sodih sodih sodih

_________________________________________________




Back to top Go down
View user profile
Gearnob
junior
junior


Posts : 37
Join date : 2009-05-18

PostSubject: Re: JEJAK KASIH !! ALKISAH SATU CERITA   Fri Jun 19, 2009 6:53 pm

Hampeh hg lock.........
ye ye aku ingat ye....

Skali sampi alamt aku dh terasa kepelikan berita tu......
Back to top Go down
View user profile
kuyie
super-mod&Designer
super-mod&Designer


Posts : 668
Join date : 2009-05-14
Age : 30
Location : Ashby road - K.Terengganu

PostSubject: Re: JEJAK KASIH !! ALKISAH SATU CERITA   Sat Jun 20, 2009 6:08 am

ensemnyee

_________________________________________________
SETELAH SEKIAN LAME KU MENYEPI KINI KU KEMBALI



Back to top Go down
View user profile http://www.myspace.com/firstrockersindaworld
Sponsored content




PostSubject: Re: JEJAK KASIH !! ALKISAH SATU CERITA   Today at 10:53 pm

Back to top Go down
 
JEJAK KASIH !! ALKISAH SATU CERITA
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» Sailor Saturn Dedication Thread
» Anzo-sama GFX Shop!
» The Running Man (1987)
» Naruto Episodes 405-408

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
perak1 :: .::INFORMASI::. :: .::RUANGAN INFORMASI DAN MAKLUMAT::. .::INFORMATION::.-
Jump to:  
Top posters
peace™ (1529)
 
miss-lady (1280)
 
sriteddy™ (1157)
 
salju (1063)
 
lipanx_laut (970)
 
macan_sparrow (742)
 
kuyie (668)
 
raffey-sama (509)
 
arb_mtq (432)
 
luvfama (297)
 
LATEST MOVIE TODAY
.:Sila click pada gambar dibawah untuk download boxoffice movie perak1 semoga terhibur :.