perak1
Selamat datang Ke Perak1 forum** Kepada pelawat, sila mendaftar untuk menikmati segala kemudahan Perak1 forum.** Diharap semua sahabat yg baru berdaftar, sila memperkenalkan diri anda di ruangan forum .anda juga boleh login forums ini dengan email FB anda danjangan lupa Like Fb perak1:KENALKAN DIRI ANDA:. Perak1 forum.** Pelawat yang mengalami masalah register atau login sila emailkan kepada khalifah_alammaya2000@yahoo.com(forum admin support).** Selepas mendaftar, anda akan secara Automatik telah menjadi ahli perak1 forum dan seterusnya anda boleh login untuk memasuki Perak1 forum tanpa menunggu sebarang e-mail pengaktifan akaun.Selamat melayari Perak1 forum PASTI CERIA BERSAMA KAMI.
perak1


 
HomeCalendarGalleryFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Receive all updates via Facebook. Just Click the Like Button Below

?

Dapatkan Widget Ini Di Aku Punyer Lah! | Get RM100 A Week @ Blogger Tips


Share | 
 

 BERITA TERGEMPAR UNTUK AHLI FORUM SILA BACA RISALAH

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
scrollock
root_admin
root_admin


Posts : 66
Join date : 2009-04-25
Age : 38
Location : www.facebook.com/scr0ll0ckstore

PostSubject: BERITA TERGEMPAR UNTUK AHLI FORUM SILA BACA RISALAH   Mon May 18, 2009 5:20 am

Hari ni aku taksangka wajah yg aku lihat tapi dimana aku tak pasti rupe2 nya jejaka tu amat2 dikehendaki .... korang ade tgk berita terkini tv3 pagi tadi tak....kalau tak sempat tgk meh lock ulas kan semula kat..sini...tajuk berita hangat tadi..berkenaan gan seorg lelaki yg dipercayai terlibat dgn penjualan ayam2 takda bulu kat malaysia ni..tak sangka ayam takde bulu pun dia nak jual..kenapa la dia tak jual khinzir ke katak ke..hermm tak kesah la di punya hal tu..yg penting nyer sebagai rakyat malaysia yg perihatin lagi bertanggungjawab so lock letak kan wajah lelali yg amat2 dikehendaki tu kat sini..kalau korang kenal segera wat laporan yer...hubungi talian hot 9-999-999 .... reward akan diberi sebanyak rm50000 andai dia dapat diberkas ok...




Last edited by scrollock on Mon May 18, 2009 5:44 am; edited 1 time in total
Back to top Go down
View user profile http://www.facebook.com/scr0ll0ckstore
arb_mtq
senior
senior


Posts : 432
Join date : 2009-04-13

PostSubject: Re: BERITA TERGEMPAR UNTUK AHLI FORUM SILA BACA RISALAH   Mon May 18, 2009 5:40 am

mak oiiihhh!!!1 ak ukenal sangat la klu mamat nih,,,,
Back to top Go down
View user profile
miss-lady
Admin
Admin


Posts : 1280
Join date : 2009-04-10
Age : 28
Location : sabah & perak

PostSubject: Re: BERITA TERGEMPAR UNTUK AHLI FORUM SILA BACA RISALAH   Mon May 18, 2009 5:41 am

adeh abg wakakaka wakakaka wakakaka wakakaka
abes la kali ni ngamuk la abg seri ni
abg pat abg meh sini timbul gossip wakakaka
jgn marah haaa lol! lol!

_________________________________________________
Kebanyakan dari kita tidak mensyukuri apa yang sudah kita miliki, tetapi kita selalu menyesali apa yang belum kita capai
Back to top Go down
View user profile
seri__
Site Admin
Site Admin


Posts : 12
Join date : 2009-04-15
Location : somewhere were all pretty girl are naked

PostSubject: Re: BERITA TERGEMPAR UNTUK AHLI FORUM SILA BACA RISALAH   Mon May 18, 2009 8:03 am

hoih!!!!!!!!!!!!! jimbet lock! wa bukan jual ayam ok...wa bapak ayam
Back to top Go down
View user profile
kuyie
super-mod&Designer
super-mod&Designer


Posts : 668
Join date : 2009-05-14
Age : 30
Location : Ashby road - K.Terengganu

PostSubject: Re: BERITA TERGEMPAR UNTUK AHLI FORUM SILA BACA RISALAH   Mon May 18, 2009 8:26 am

Quote :
wa bukan jual ayam ok...wa bapak ayam

hahahahahahahahaha meh sekoq!! wakakaka



Back to top Go down
View user profile http://www.myspace.com/firstrockersindaworld
jimbet_______.sin4
Site Admin
Site Admin


Posts : 206
Join date : 2009-04-12
Age : 32
Location : tmn astakona

PostSubject: Re: BERITA TERGEMPAR UNTUK AHLI FORUM SILA BACA RISALAH   Thu Aug 27, 2009 5:36 pm

jap2 :-w apehal name aku naik lak tu

_________________________________________________
Back to top Go down
View user profile http://www.klgc-3.forumotion.com
sriteddy™
Site Admin
Site Admin


Posts : 1157
Join date : 2009-04-20
Location : a place called heart

PostSubject: Re: BERITA TERGEMPAR UNTUK AHLI FORUM SILA BACA RISALAH   Fri Aug 28, 2009 7:29 am

wakakaka naseb rr bet... wat lg nama pelik2
pnya la lama posting nih... br npk ke bet
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: BERITA TERGEMPAR UNTUK AHLI FORUM SILA BACA RISALAH   Today at 9:46 am

Back to top Go down
 
BERITA TERGEMPAR UNTUK AHLI FORUM SILA BACA RISALAH
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» Mai-Multiverse Forum: Regeln und Richtlinien DEUTSCH
» Kara's Mai-Multiverse Forum Banner
» Classic Dynaco speaker forum - link
» New to the forum, Proud owner of a 94 Caprice
» New to Halogen cooking and this forum

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
perak1 :: .::KOPITIAM::. :: .::CAKAP-CAKAP::..::TALKING PLACES::. :: .::CERITA KEDAI KOPI::.-
Jump to:  
Top posters
peace™ (1529)
 
miss-lady (1280)
 
sriteddy™ (1157)
 
salju (1063)
 
lipanx_laut (970)
 
macan_sparrow (742)
 
kuyie (668)
 
raffey-sama (509)
 
arb_mtq (432)
 
luvfama (297)
 
LATEST MOVIE TODAY
.:Sila click pada gambar dibawah untuk download boxoffice movie perak1 semoga terhibur :.