perak1
Selamat datang Ke Perak1 forum** Kepada pelawat, sila mendaftar untuk menikmati segala kemudahan Perak1 forum.** Diharap semua sahabat yg baru berdaftar, sila memperkenalkan diri anda di ruangan forum .anda juga boleh login forums ini dengan email FB anda danjangan lupa Like Fb perak1:KENALKAN DIRI ANDA:. Perak1 forum.** Pelawat yang mengalami masalah register atau login sila emailkan kepada khalifah_alammaya2000@yahoo.com(forum admin support).** Selepas mendaftar, anda akan secara Automatik telah menjadi ahli perak1 forum dan seterusnya anda boleh login untuk memasuki Perak1 forum tanpa menunggu sebarang e-mail pengaktifan akaun.Selamat melayari Perak1 forum PASTI CERIA BERSAMA KAMI.
perak1


 
HomeCalendarGalleryFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Receive all updates via Facebook. Just Click the Like Button Below

?

Dapatkan Widget Ini Di Aku Punyer Lah! | Get RM100 A Week @ Blogger Tips


Share | 
 

 GOSSIP PANAS ! PANAS ! APA PENDAPAT ANDA

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
scrollock
root_admin
root_admin


Posts : 66
Join date : 2009-04-25
Age : 38
Location : www.facebook.com/scr0ll0ckstore

PostSubject: GOSSIP PANAS ! PANAS ! APA PENDAPAT ANDA   Mon May 18, 2009 5:03 am

pssss passss ni lock nak citer skit ni..ade sahabat kiter,,dah jadi artis hollywood pastu ..dalam diam2 tak mahu kawan2 tau..ni mesti takut org minta belanja ni...lock tak heran aih...tapi lau ade chance rekemen la lock berlakon sama ... hikhik...jom kite tgk sapa sahabat kita tu...siap dia pasni...konform kena pau makan kepci.. siap kau macan ...berlakon citer starwars dendiam ek

Back to top Go down
View user profile http://www.facebook.com/scr0ll0ckstore
miss-lady
Admin
Admin


Posts : 1280
Join date : 2009-04-10
Age : 28
Location : sabah & perak

PostSubject: Re: GOSSIP PANAS ! PANAS ! APA PENDAPAT ANDA   Mon May 18, 2009 5:09 am

:O:O:O:O:O:O ha????
sapa dia nye abang? :O:O
meh citer kat miss meh
isk nak tau sapa la dia yg di mksudkan tu
pat pat ngaku tuan nya bdan

_________________________________________________
Kebanyakan dari kita tidak mensyukuri apa yang sudah kita miliki, tetapi kita selalu menyesali apa yang belum kita capai
Back to top Go down
View user profile
arb_mtq
senior
senior


Posts : 432
Join date : 2009-04-13

PostSubject: Re: GOSSIP PANAS ! PANAS ! APA PENDAPAT ANDA   Mon May 18, 2009 5:21 am

uik macann,, machosssss glerrsss,, aku nak rokok skatun
Back to top Go down
View user profile
macan_sparrow
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]


Posts : 742
Join date : 2009-04-12
Age : 38
Location : klang

PostSubject: Re: GOSSIP PANAS ! PANAS ! APA PENDAPAT ANDA   Mon May 18, 2009 1:04 pm

mn pic aku lock kul 12 ngah hari aku dpt laporan yg muka aku jadi bintang hollywood..... ko klu nk kasi make up muka aku jdi muka jack sparrow la lock .....nk merokok jap la

_________________________________________________


hidup mesti mau appy
Back to top Go down
View user profile
scrollock
root_admin
root_admin


Posts : 66
Join date : 2009-04-25
Age : 38
Location : www.facebook.com/scr0ll0ckstore

PostSubject: Macan Sparow ke jack sparrow konfius2   Mon May 18, 2009 1:23 pm

macan ko frame kan jack sparrow ko ni...hensem gak sesekali aku tgk


Back to top Go down
View user profile http://www.facebook.com/scr0ll0ckstore
salju
senior
senior


Posts : 1063
Join date : 2009-04-12
Age : 32
Location : mesia

PostSubject: Re: GOSSIP PANAS ! PANAS ! APA PENDAPAT ANDA   Mon May 18, 2009 4:29 pm

adoi.. lock.. ko nih kelakar ler lock... adoi...

macan.. ko banyak dapat duit tuh! berlakon star wars, pirate of carribean lagi... biler nak belanje aku kepsi nih macan.
Back to top Go down
View user profile
sriteddy™
Site Admin
Site Admin


Posts : 1157
Join date : 2009-04-20
Location : a place called heart

PostSubject: Re: GOSSIP PANAS ! PANAS ! APA PENDAPAT ANDA   Mon May 18, 2009 4:45 pm

muka macan ngn bdn jack sparrow tu mcm tak sesuai je
Back to top Go down
View user profile
macan_sparrow
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]


Posts : 742
Join date : 2009-04-12
Age : 38
Location : klang

PostSubject: Re: GOSSIP PANAS ! PANAS ! APA PENDAPAT ANDA   Mon May 18, 2009 4:54 pm

akhirnya aku jdi jack sparrow yg sebenar.....tunggu kemunculan filem yg di bintangi oleh macan sparrow ni di pawagam2 berhampiran tmpt kediaman anda........ npe aku mntk sngt jdi lanun pn aku x tau ....smpikn kat kampung aku di panggil lanun besar ...salju nk macan belanja ke harta hasil melanun bnyk lg ni.....jap erk jack sparrow nk merokok jap ....TQ lock kerana menjadikn impian ku jdi kenyatan

_________________________________________________


hidup mesti mau appy
Back to top Go down
View user profile
dirra_honeybie88
junior
junior


Posts : 37
Join date : 2009-04-13
Age : 28
Location : ampang

PostSubject: Re: GOSSIP PANAS ! PANAS ! APA PENDAPAT ANDA   Tue May 19, 2009 9:17 pm

adeh la abg... xsngke lak abg dirra ni blkon kt hollywood.. wahwah....
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: GOSSIP PANAS ! PANAS ! APA PENDAPAT ANDA   Today at 1:11 pm

Back to top Go down
 
GOSSIP PANAS ! PANAS ! APA PENDAPAT ANDA
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» LAINEY GOSSIP: George is basically Christian Grey from the Book 50 Shades of Grey
» George Clooney and Brad Pitt Doing The Odd Couple? Gossip Cop denial
» Alleged new interest of George Clooney Nicole Pearson - Gossip Copy Denial
» Gossip Cop Denial: George Clooney Says He’s “Dying” In Order To Avoid Marrying Stacy Keibler
» Online gossip and message boards

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
perak1 :: .::KOPITIAM::. :: .::CAKAP-CAKAP::..::TALKING PLACES::. :: .::CERITA KEDAI KOPI::.-
Jump to:  
Top posters
peace™ (1529)
 
miss-lady (1280)
 
sriteddy™ (1157)
 
salju (1063)
 
lipanx_laut (970)
 
macan_sparrow (742)
 
kuyie (668)
 
raffey-sama (509)
 
arb_mtq (432)
 
luvfama (297)
 
LATEST MOVIE TODAY
.:Sila click pada gambar dibawah untuk download boxoffice movie perak1 semoga terhibur :.