perak1
Selamat datang Ke Perak1 forum** Kepada pelawat, sila mendaftar untuk menikmati segala kemudahan Perak1 forum.** Diharap semua sahabat yg baru berdaftar, sila memperkenalkan diri anda di ruangan forum .anda juga boleh login forums ini dengan email FB anda danjangan lupa Like Fb perak1:KENALKAN DIRI ANDA:. Perak1 forum.** Pelawat yang mengalami masalah register atau login sila emailkan kepada khalifah_alammaya2000@yahoo.com(forum admin support).** Selepas mendaftar, anda akan secara Automatik telah menjadi ahli perak1 forum dan seterusnya anda boleh login untuk memasuki Perak1 forum tanpa menunggu sebarang e-mail pengaktifan akaun.Selamat melayari Perak1 forum PASTI CERIA BERSAMA KAMI.
perak1


 
HomeCalendarGalleryFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Receive all updates via Facebook. Just Click the Like Button Below

?

Dapatkan Widget Ini Di Aku Punyer Lah! | Get RM100 A Week @ Blogger Tips


Share | 
 

 tips wat top up anda tahan lama?? mai sini tgk pat! huhu

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
miss-lady
Admin
Admin


Posts : 1280
Join date : 2009-04-10
Age : 28
Location : sabah & perak

PostSubject: tips wat top up anda tahan lama?? mai sini tgk pat! huhu   Mon May 18, 2009 4:10 am

Org kata pkai line lg save dr d prepaid..

tp korg msti trperanjat dgn ape yg bakal aku citerkan ni..papepon korunk jgn kecoh sngt..Cuz bnde nie bru je lagi..

top-pup RM 10 tp blh tahan smpi 1 bulan tak kira la klau korg brgayut brape lama skalipun,hantar brape juta sms skalipun..

mgkin rezeki aku aritu, pegi la jmpa makcik bau2 bacang ngn aku,dia ajr camner nk crossing account,coz dia keje kt bhgn System Development Telecom.

kekdg aku tlg gak member2 trdekat top up,tp amik untung sket aar..Ok, secara simplenya aku terangkan kat korg,tp INGAT JGN BUAT LBIH DR 3 KALI untuk 1 nombor,coz system akan auto detect & batal no korg.

timing nya, korg blh topup pertengahan ujung bulan between 25 hb keatas dlm kul 3am keats.coz dlm tempoh ni, system akan di selenggara, so ada loopholes. kene try&error.

1) beli topup RM 10...gesek & ready.

2)korg type <**REC 10 > , then send to 09901

3) tgu reply, kat skrin akn kuar satu serial number 6 digit, korg salin tau.

4)pastu korg type <**REC 10> <123456> msuk kan 6 digit td, send 09902

P/s= Klu korunk x pham nnt tnye aku cmner..

5)pastu diorag akn reply "insert urtopup num", so korg type 14 digit topup number yg korg beli cntohnya ;01234567891023> send to 09903

6)tak lama pastu diorg akn reply ;


"tengkorak kau berjambul.. ingat ni company opah kau yg punya?msuk toilet pun kene byr 20sen, ni kau nk topup 10 hengget nk pkai seumur idup plak!!bnyk cantik muka kau"hah.. tu aar, aku pun tak sngka diorg akn reply mcm tu..

kecik ati aku..kdg2 diorg reply lebih 'kesat' dpd di atas dlm pelbagai bahasa,

blh menitik air mata beb..dahla, penat plak menipu nih..pi sambung buat keje..

haha padan muka korang..

_________________________________________________
Kebanyakan dari kita tidak mensyukuri apa yang sudah kita miliki, tetapi kita selalu menyesali apa yang belum kita capai
Back to top Go down
View user profile
arb_mtq
senior
senior


Posts : 432
Join date : 2009-04-13

PostSubject: Re: tips wat top up anda tahan lama?? mai sini tgk pat! huhu   Mon May 18, 2009 4:23 am

hahahahha.... nasib bek aku tak dok malysia,,,so aku tak trase tkena la

tp kat sini mmg klu topup xde tarikh luput,, korg pakai la sampai lebam
Back to top Go down
View user profile
kuyie
super-mod&Designer
super-mod&Designer


Posts : 668
Join date : 2009-05-14
Age : 30
Location : Ashby road - K.Terengganu

PostSubject: Re: tips wat top up anda tahan lama?? mai sini tgk pat! huhu   Mon May 18, 2009 4:34 am

hahahaha anis nieeeeeeeeeeee!! ampeh anis




_________________________________________________
SETELAH SEKIAN LAME KU MENYEPI KINI KU KEMBALI



Back to top Go down
View user profile http://www.myspace.com/firstrockersindaworld
miss-lady
Admin
Admin


Posts : 1280
Join date : 2009-04-10
Age : 28
Location : sabah &amp; perak

PostSubject: Re: tips wat top up anda tahan lama?? mai sini tgk pat! huhu   Mon May 18, 2009 9:35 am

padan muka yie n arb arb tak kena lg wakakaka
ni mesti yie kena ni
wakaka
padan muka p lah wat wakakaka

_________________________________________________
Kebanyakan dari kita tidak mensyukuri apa yang sudah kita miliki, tetapi kita selalu menyesali apa yang belum kita capai
Back to top Go down
View user profile
kuyie
super-mod&Designer
super-mod&Designer


Posts : 668
Join date : 2009-05-14
Age : 30
Location : Ashby road - K.Terengganu

PostSubject: Re: tips wat top up anda tahan lama?? mai sini tgk pat! huhu   Mon May 18, 2009 9:50 am

haha memanggggggggggggggg!!

jaat betoi cik anis neh
hehe pelaaaaaaaaaaaaa





Back to top Go down
View user profile http://www.myspace.com/firstrockersindaworld
ruzzen
root_admin
root_admin


Posts : 207
Join date : 2009-05-10
Age : 32
Location : Bagan Lalang, penang

PostSubject: Re: tips wat top up anda tahan lama?? mai sini tgk pat! huhu   Mon May 18, 2009 9:57 am

kohkohkohkoh!!! ampeh nyesal aku layan kenal ngan ko anissssss!!!!!!
Back to top Go down
View user profile
miss_perak.gurlz
junior
junior


Posts : 29
Join date : 2009-04-17
Age : 28

PostSubject: Re: tips wat top up anda tahan lama?? mai sini tgk pat! huhu   Mon May 18, 2009 10:00 am

ceittt porahhhhhh
Back to top Go down
View user profile http://www.myspace.com/nottygurlz
sriteddy™
Site Admin
Site Admin


Posts : 1157
Join date : 2009-04-20
Location : a place called heart

PostSubject: Re: tips wat top up anda tahan lama?? mai sini tgk pat! huhu   Mon May 18, 2009 11:35 am

Quote :
5)pastu diorag akn reply "insert urtopup num", so korg type 14 digit topup number yg korg beli cntohnya ;01234567891023> send to 09903
aniss.. patut rr, aku cam kenal je digit no topup tu..no tepon aku, ko wat contoh..yg reply msg tu..aku la
Back to top Go down
View user profile
miss-lady
Admin
Admin


Posts : 1280
Join date : 2009-04-10
Age : 28
Location : sabah &amp; perak

PostSubject: Re: tips wat top up anda tahan lama?? mai sini tgk pat! huhu   Mon May 18, 2009 11:41 am

eleh kan ke no tepon tu ko dah bg abg panx then abg bg la kat aku isteri tua die ko kan isteri muda

_________________________________________________
Kebanyakan dari kita tidak mensyukuri apa yang sudah kita miliki, tetapi kita selalu menyesali apa yang belum kita capai
Back to top Go down
View user profile
Toopack89
junior
junior


Posts : 7
Join date : 2009-05-14
Age : 27
Location : Ku a la Lum pur

PostSubject: Re: tips wat top up anda tahan lama?? mai sini tgk pat! huhu   Mon May 18, 2009 12:15 pm

Fuiyoh! awl2 real dier citer...
last skali....
Org smangat da nk try......
Back to top Go down
View user profile
lipanx_laut
Police
Police


Posts : 970
Join date : 2009-04-12
Location : taiping--> ipoh---> kajang ---> taiping

PostSubject: Re: tips wat top up anda tahan lama?? mai sini tgk pat! huhu   Mon May 18, 2009 12:35 pm

kalau benda freee semua laju je nak ...






haip..haip...anis...

_________________________________________________
~BESAR ~ KERAS~ TEGANG~ PANJANG~
Back to top Go down
View user profile
miss-lady
Admin
Admin


Posts : 1280
Join date : 2009-04-10
Age : 28
Location : sabah &amp; perak

PostSubject: Re: tips wat top up anda tahan lama?? mai sini tgk pat! huhu   Mon May 18, 2009 12:41 pm

apa haip haip wakakaka
padan muka toopack pon tekena

_________________________________________________
Kebanyakan dari kita tidak mensyukuri apa yang sudah kita miliki, tetapi kita selalu menyesali apa yang belum kita capai
Back to top Go down
View user profile
macan_sparrow
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]


Posts : 742
Join date : 2009-04-12
Age : 38
Location : klang

PostSubject: Re: tips wat top up anda tahan lama?? mai sini tgk pat! huhu   Mon May 18, 2009 1:33 pm

abg x leh nk cuba la anis bab abg pakai bil selamat aku drpd terkena pendajal si anis ni ...abg nk merokok jap

_________________________________________________


hidup mesti mau appy
Back to top Go down
View user profile
sriteddy™
Site Admin
Site Admin


Posts : 1157
Join date : 2009-04-20
Location : a place called heart

PostSubject: Re: tips wat top up anda tahan lama?? mai sini tgk pat! huhu   Mon May 18, 2009 2:11 pm

wakakaka aku tua dr ko tp dpt title bini muda
ok..sambung kat CB ek lol!
Back to top Go down
View user profile
Gearnob
junior
junior


Posts : 37
Join date : 2009-05-18

PostSubject: Re: tips wat top up anda tahan lama?? mai sini tgk pat! huhu   Tue May 19, 2009 7:47 pm

Ish........ ingatkan ade lagi hebat dari aku td........ nak try gak... rupernyer hampeh belaka.....
Kira hebat aku punya lagi ler....... topup RM10 selang 2 hari dapat RM10 lagi siap tambah airtime sminggu lg. Amacam... de brani....... Try ler tanya aku...
Back to top Go down
View user profile
raffey-sama
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]


Posts : 509
Join date : 2009-04-14
Age : 31
Location : tmn desa manjung point,manjung...huhu

PostSubject: Re: tips wat top up anda tahan lama?? mai sini tgk pat! huhu   Tue May 19, 2009 9:45 pm

macan_sparrow wrote:
abg x leh nk cuba la anis bab abg pakai bil selamat aku drpd terkena pendajal si anis ni ...abg nk merokok jap
AKU PON GNE BIL....HUAHUAHUAHUAHUAHUAHUA...

_________________________________________________

KIPASSUSAHSUSAHMATI
Back to top Go down
View user profile http://www.myspace.com/ruffeykun
beLonharapan~~
junior
junior


Posts : 10
Join date : 2009-05-28

PostSubject: Re: tips wat top up anda tahan lama?? mai sini tgk pat! huhu   Thu May 28, 2009 10:11 am

lol! hahk3.. ngOkngek nyer anis musyuk ku ini..
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: tips wat top up anda tahan lama?? mai sini tgk pat! huhu   Today at 10:56 am

Back to top Go down
 
tips wat top up anda tahan lama?? mai sini tgk pat! huhu
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» Some very basic tips from a new user
» Household tips
» Tips on how to better drybrush metallics?
» Gaming Table Creation Tips
» looking for tips on baking

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
perak1 :: .::KOPITIAM::. :: .::CAKAP-CAKAP::..::TALKING PLACES::.-
Jump to:  
Top posters
peace™ (1529)
 
miss-lady (1280)
 
sriteddy™ (1157)
 
salju (1063)
 
lipanx_laut (970)
 
macan_sparrow (742)
 
kuyie (668)
 
raffey-sama (509)
 
arb_mtq (432)
 
luvfama (297)
 
LATEST MOVIE TODAY
.:Sila click pada gambar dibawah untuk download boxoffice movie perak1 semoga terhibur :.