perak1
Selamat datang Ke Perak1 forum** Kepada pelawat, sila mendaftar untuk menikmati segala kemudahan Perak1 forum.** Diharap semua sahabat yg baru berdaftar, sila memperkenalkan diri anda di ruangan forum .anda juga boleh login forums ini dengan email FB anda danjangan lupa Like Fb perak1:KENALKAN DIRI ANDA:. Perak1 forum.** Pelawat yang mengalami masalah register atau login sila emailkan kepada khalifah_alammaya2000@yahoo.com(forum admin support).** Selepas mendaftar, anda akan secara Automatik telah menjadi ahli perak1 forum dan seterusnya anda boleh login untuk memasuki Perak1 forum tanpa menunggu sebarang e-mail pengaktifan akaun.Selamat melayari Perak1 forum PASTI CERIA BERSAMA KAMI.
perak1


 
HomeCalendarGalleryFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Receive all updates via Facebook. Just Click the Like Button Below

?

Dapatkan Widget Ini Di Aku Punyer Lah! | Get RM100 A Week @ Blogger Tips


Share | 
 

 hoi babi!! slow sikit!!

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
miss-lady
Admin
Admin


Posts : 1280
Join date : 2009-04-10
Age : 28
Location : sabah & perak

PostSubject: hoi babi!! slow sikit!!   Mon May 18, 2009 3:40 am

Ada satu cerita, nak dengar tak?

Ceritanya cam ni,

Ada seorang pompuan , masa tu dia sedang berhenti ditepi jalan sambilmelihat keadaan keretanya yang kemek.hari dah nak masuk magrib, dia menjadi semakin resah. Dah lah jalan tusempit, lampu jalan tak de pulak.

Tiba-tiba datang sebuah motosikal datang dari arah bertentangan. Dah lahtak pasang lampu, tak pakai topi keledar.. laju pulak tu.. macam pelesit.Perempuan tu apa lagi, dia terus menjerit " Hoi.. Babiiiiiiiii....... Slowsikit....."

Bila mendengar laungan perempuan tu, apa lagi, penunggang motosikal tu punmenjerit balas .. "Celaka!!!!! F**k you!!!, Pu**mak kau!!!".."Bagerooo..."sedap jer cakap babi...."

Selang beberapa saat.. tiba-tiba terdengar satu dentuman yang kuat....Perempuan tadi berlari kearah bunyi dentuman tersebut..Apabila sampai ke sana, kelihatan budak tu terpelanting dalam semakmanakala motosikal nya remuk sama sekali.

Rupa-rupanya, dia dah langar babi yang telah dilanggar oleh perempuantadi.

Moral of the Story : Hoi babi!!!!!!!! slow skit!!!! tu bukanya marah...tapi nak bagi tau jer....yang ada babi tergolek kat depan....hehehehehehe wakakaka

_________________________________________________
Kebanyakan dari kita tidak mensyukuri apa yang sudah kita miliki, tetapi kita selalu menyesali apa yang belum kita capai
Back to top Go down
View user profile
arb_mtq
senior
senior


Posts : 432
Join date : 2009-04-13

PostSubject: Re: hoi babi!! slow sikit!!   Mon May 18, 2009 4:18 am

hahaha,,,,, baik die gtau kat org tu de babi depan tu,, klu die ckp pon ngan babi tu,bukan babi tu paham pon
Back to top Go down
View user profile
kuyie
super-mod&Designer
super-mod&Designer


Posts : 668
Join date : 2009-05-14
Age : 30
Location : Ashby road - K.Terengganu

PostSubject: Re: hoi babi!! slow sikit!!   Mon May 18, 2009 4:26 am

hahahahaha wakakaka

kesian mamat tuh




_________________________________________________
SETELAH SEKIAN LAME KU MENYEPI KINI KU KEMBALI



Back to top Go down
View user profile http://www.myspace.com/firstrockersindaworld
peace™
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]


Posts : 1529
Join date : 2009-04-11
Location : slgr

PostSubject: Re: hoi babi!! slow sikit!!   Mon May 18, 2009 7:49 pm

pompuan tu pon jerit menimbul kan dua makna..
hahahaha...
double meaning..
wakakakakakk..

_________________________________________________




Back to top Go down
View user profile
raffey-sama
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]


Posts : 509
Join date : 2009-04-14
Age : 31
Location : tmn desa manjung point,manjung...huhu

PostSubject: Re: hoi babi!! slow sikit!!   Mon May 18, 2009 8:07 pm

BABI 2 AKU X KESIAN LA...TAPI AKU SIAN KAT MINAH N LAKI 2...HUAHUAHUAHUA...CMNE LA NK SAMAK 1 BODI KN...BODI KETE 1 HAL...BODI LAKI 2 PLAK???HAHAHA...
wakakaka wakakaka wakakaka wakakaka

_________________________________________________

KIPASSUSAHSUSAHMATI
Back to top Go down
View user profile http://www.myspace.com/ruffeykun
macan_sparrow
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]


Posts : 742
Join date : 2009-04-12
Age : 38
Location : klang

PostSubject: Re: hoi babi!! slow sikit!!   Mon May 18, 2009 8:32 pm

ppun tu 1 cakap la de babi tergolek kat depan tu klu aku dipanggil mcm tu aku mst berheti pnya...pastu aku ckp kat ppun tu nmpk semak tu x ...jom merokok jap

_________________________________________________


hidup mesti mau appy
Back to top Go down
View user profile
raffey-sama
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]


Posts : 509
Join date : 2009-04-14
Age : 31
Location : tmn desa manjung point,manjung...huhu

PostSubject: Re: hoi babi!! slow sikit!!   Mon May 18, 2009 8:34 pm

hahahaha...macan wat lawak...jgn ko merokok ngan babi 2 suda...back 2 topic!!

_________________________________________________

KIPASSUSAHSUSAHMATI
Back to top Go down
View user profile http://www.myspace.com/ruffeykun
Toopack89
junior
junior


Posts : 7
Join date : 2009-05-14
Age : 27
Location : Ku a la Lum pur

PostSubject: Re: hoi babi!! slow sikit!!   Mon May 18, 2009 9:19 pm

Pompuan tu patut wat muke antu..
Sesenje bebawak moto lelaju bg lg lju...
Lnggar babi golek trus innalillah....
huhuhu! jahat mulut aku ni...
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: hoi babi!! slow sikit!!   Today at 5:15 am

Back to top Go down
 
hoi babi!! slow sikit!!
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» Slow cooking
» any suggestions for a big slow plane1/2a or bigger
» Slow cooker recipes??
» Stuart Turner R2 Slow Running
» Sears Silvertone spinning too slow

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
perak1 :: .::KOPITIAM::. :: .::CERITA LUCU::..::FUNNY STORIES::.-
Jump to:  
Top posters
peace™ (1529)
 
miss-lady (1280)
 
sriteddy™ (1157)
 
salju (1063)
 
lipanx_laut (970)
 
macan_sparrow (742)
 
kuyie (668)
 
raffey-sama (509)
 
arb_mtq (432)
 
luvfama (297)
 
LATEST MOVIE TODAY
.:Sila click pada gambar dibawah untuk download boxoffice movie perak1 semoga terhibur :.