perak1
Selamat datang Ke Perak1 forum** Kepada pelawat, sila mendaftar untuk menikmati segala kemudahan Perak1 forum.** Diharap semua sahabat yg baru berdaftar, sila memperkenalkan diri anda di ruangan forum .anda juga boleh login forums ini dengan email FB anda danjangan lupa Like Fb perak1:KENALKAN DIRI ANDA:. Perak1 forum.** Pelawat yang mengalami masalah register atau login sila emailkan kepada khalifah_alammaya2000@yahoo.com(forum admin support).** Selepas mendaftar, anda akan secara Automatik telah menjadi ahli perak1 forum dan seterusnya anda boleh login untuk memasuki Perak1 forum tanpa menunggu sebarang e-mail pengaktifan akaun.Selamat melayari Perak1 forum PASTI CERIA BERSAMA KAMI.
perak1


 
HomeCalendarGalleryFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Receive all updates via Facebook. Just Click the Like Button Below

?

Dapatkan Widget Ini Di Aku Punyer Lah! | Get RM100 A Week @ Blogger Tips


Share | 
 

 kalau aku jumpa org mcm ni memang aku bunuh kau...

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
macan_sparrow
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]


Posts : 742
Join date : 2009-04-12
Age : 38
Location : klang

PostSubject: kalau aku jumpa org mcm ni memang aku bunuh kau...   Sun May 17, 2009 7:59 pm

GERAMNYA AKUUUUUUUU...... tdi bila aku ngok tv kat berita bayi dia buang dlm tong sampah x berkeperimanusiaan betul la org mcm tu eeeeeeeeeeee geram betul la klu aku jumpa org yg buang bayi tu mmg aku siat2 kulit dia....yg lebih menedihkn kepala bayi tu pecah YA ALLAH gila nk mampus org tu la.....pe dosa bayi tu HAAAAAAAAAAA BINATANG PUNYA MANUSIA..... .....tau buat tau la bela x kisah la anak tu anak pe????.......klu korg jumpa org mcm ni pe korg nk buat pd manusia BINATANG ni........

_________________________________________________


hidup mesti mau appy
Back to top Go down
View user profile
ryuichi
junior
junior


Posts : 49
Join date : 2009-05-05
Age : 30
Location : Johor

PostSubject: Re: kalau aku jumpa org mcm ni memang aku bunuh kau...   Sun May 17, 2009 9:10 pm

kasik pecah |ak dia punya kepa|a... kepa|a dia.. xckup |g... |anggar ngn |ori bodoh punya org tu
Back to top Go down
View user profile
arb_mtq
senior
senior


Posts : 432
Join date : 2009-04-13

PostSubject: Re: kalau aku jumpa org mcm ni memang aku bunuh kau...   Sun May 17, 2009 10:50 pm

klu aku jumpe org macam ni kan macan,, aku tak bunuh die,, tp aku ikat die, pastu aku hiris2 kulit die,,,, pastu aku boh garam kat luka die tu,, aku bia die tak makan,, nak minum aku bg air longkang,, klu die nak mkn aku hiris skit daging die past uaku rebus kasi die makan,,, aku kan wat cam tu sampai die mati sendiri
Back to top Go down
View user profile
kuyie
super-mod&Designer
super-mod&Designer


Posts : 668
Join date : 2009-05-14
Age : 30
Location : Ashby road - K.Terengganu

PostSubject: Re: kalau aku jumpa org mcm ni memang aku bunuh kau...   Mon May 18, 2009 1:12 am

tu laa pasei kalu aku plak aku dia pastu siat2 dia punya kulit!!
bodoh cam tapir!! geram btol!! ape jenih manusia pon tatau lah!!
argh gerammmmm



Back to top Go down
View user profile http://www.myspace.com/firstrockersindaworld
miss-lady
Admin
Admin


Posts : 1280
Join date : 2009-04-10
Age : 28
Location : sabah & perak

PostSubject: Re: kalau aku jumpa org mcm ni memang aku bunuh kau...   Mon May 18, 2009 2:30 am

erk citer pe ni abg macan
anis tak tgk tv so tak tau sal citer ni
baby pecah pale ?

_________________________________________________
Kebanyakan dari kita tidak mensyukuri apa yang sudah kita miliki, tetapi kita selalu menyesali apa yang belum kita capai
Back to top Go down
View user profile
arb_mtq
senior
senior


Posts : 432
Join date : 2009-04-13

PostSubject: Re: kalau aku jumpa org mcm ni memang aku bunuh kau...   Mon May 18, 2009 3:31 am

hadooiii hanis.... ko nih mmg comel laaa,,, aku takleh da tahan glak ni macan oii ,, ader ke org tgh pakat2 ramai2 ngamuk ttbe lak sorg awek cute,,"erk citer pe ni abg macan
anis tak tgk tv so tak tau sal citer ni
baby pecah pale ? ",,, hilang trus marah aku ni haa,, huhuhu

citer ni sal der baby kene buang lam tong sampah,, baby tu djumpai dlm keadaan pecah kepala die,,, mmg takde prasaan org yg buang tu,,, ish,,, mai balik dah marah aku ni haa,,, nak je aku
Back to top Go down
View user profile
salju
senior
senior


Posts : 1063
Join date : 2009-04-12
Age : 32
Location : mesia

PostSubject: Re: kalau aku jumpa org mcm ni memang aku bunuh kau...   Mon May 18, 2009 8:18 am

aku pun tak reti nak komen pe pasal isu ni

orang yang berkenaan dah buat dua kali dosa. dosa zina, pastu dosa bunuh bayi plak

sbb tu ler... Allah s.w.t berfirman jauhi zina. daripada zina jadi camni.. pastu.. haish.. entahlah..

aku doakan orang yang buat salah tu insaf, dan dapat petunjuk daripada Allah s.w.t. AMIN.
Back to top Go down
View user profile
lipanx_laut
Police
Police


Posts : 970
Join date : 2009-04-12
Location : taiping--> ipoh---> kajang ---> taiping

PostSubject: Re: kalau aku jumpa org mcm ni memang aku bunuh kau...   Mon May 18, 2009 12:29 pm

buat je balik apa yg dia buat kat baby tu....ni la..main nak main...bila ngandung malu+ taku+ tak leh pk apa + setan bisik sikit je..suh bunuh..buang baby tu ...kepala tgh blur...apa tak leh pk..tambah2 pompuan..lagi la kelam kabut..adoii....tapi aku yakin...org yg buat benda tu ..takkan tenang hidup dia selama lama nyaaa......mesti ada je yg tak kena....

_________________________________________________
~BESAR ~ KERAS~ TEGANG~ PANJANG~
Back to top Go down
View user profile
sriteddy™
Site Admin
Site Admin


Posts : 1157
Join date : 2009-04-20
Location : a place called heart

PostSubject: Re: kalau aku jumpa org mcm ni memang aku bunuh kau...   Mon May 18, 2009 2:04 pm

klu sri jumpa org cmtu..sri anta kat salju jek..biar bg kaunseling skit
sbnarnya kita jgn marah2 org cmni..klu kita mrh lg dia org rasa terhina, rendah diri dan ada kemungkinan buat lagi
contohnya cmni la... klu rumah terbakar le..sepatutnya kita berlari keluar jerit minta tolong ke atau.. kita g cari pemadam api dan kebiasaannya org buat apa?
Back to top Go down
View user profile
salju
senior
senior


Posts : 1063
Join date : 2009-04-12
Age : 32
Location : mesia

PostSubject: Re: kalau aku jumpa org mcm ni memang aku bunuh kau...   Mon May 18, 2009 2:39 pm

aku setuju dgn kata2 sri...

biasanya kes camni terjadi biler dia dah tak tau nak ke mana. blurr.. nak mengadu tak tahu, anak tu nak letak kat mana pun tak tau. sebenarnya ada pusat2 pemulihan untuk wanita yang camni. mungkin dia orang tak tau nak pegi mana.. tu pasal jadi camni. macam contohnya rumah sakinah, dan ada lagilah rumah2 untuk menjaga wanita macam ni.

kat rumah tu mereka diberi kaunseling, diberi pelajaran agama, dan pihak sana akan menjaga mereka sampailah mereka selamat melahirkan anak. lepas anak tu dilahirkan, anak itu biasanya diberi ke jabatan kebajikan masyarakat.

insya Allah, dengan bimbingan dan didikan yang betoi, mereka semua boleh insaf dan kembali ke masyarakat.

golongan camni kalo dicela, dimarah.. makin rosaklah ia. dah rosak.. nanti akan merosakkan lagi masyarakat. yang dia dah buat tu, masa silam dia. beri peluang untuk dia kembali ke pangkal jalan.

tapi kalo dia tak mo berubah gak... dok ulang2 salah yang sama.. masa ni baru tindakan tegas boleh diambil.

erm.. mmg betoi panx! orang yang buat dosa nih hatinya tak tenang. ada je tak kena dalam idup dia. sbb Allah s.w.t nakkan dia bertaubat.

wallahualam..
Back to top Go down
View user profile
peace™
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]


Posts : 1529
Join date : 2009-04-11
Location : slgr

PostSubject: Re: kalau aku jumpa org mcm ni memang aku bunuh kau...   Mon May 18, 2009 6:22 pm

tari

_________________________________________________




Back to top Go down
View user profile
raffey-sama
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]


Posts : 509
Join date : 2009-04-14
Age : 31
Location : tmn desa manjung point,manjung...huhu

PostSubject: Re: kalau aku jumpa org mcm ni memang aku bunuh kau...   Mon May 18, 2009 7:06 pm

AKU STUJU NGAN MACAN...BND NI MG AKU DA GRM LAME DA...

_________________________________________________

KIPASSUSAHSUSAHMATI
Back to top Go down
View user profile http://www.myspace.com/ruffeykun
Sponsored content




PostSubject: Re: kalau aku jumpa org mcm ni memang aku bunuh kau...   Today at 5:24 pm

Back to top Go down
 
kalau aku jumpa org mcm ni memang aku bunuh kau...
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» blackberry 8520 APP ERROR 523..DONE

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
perak1 :: .::KOPITIAM::. :: .::LUAHAN PERASAAN::..::HEARTS FEELING::.-
Jump to:  
Top posters
peace™ (1529)
 
miss-lady (1280)
 
sriteddy™ (1157)
 
salju (1063)
 
lipanx_laut (970)
 
macan_sparrow (742)
 
kuyie (668)
 
raffey-sama (509)
 
arb_mtq (432)
 
luvfama (297)
 
LATEST MOVIE TODAY
.:Sila click pada gambar dibawah untuk download boxoffice movie perak1 semoga terhibur :.