perak1
Selamat datang Ke Perak1 forum** Kepada pelawat, sila mendaftar untuk menikmati segala kemudahan Perak1 forum.** Diharap semua sahabat yg baru berdaftar, sila memperkenalkan diri anda di ruangan forum .anda juga boleh login forums ini dengan email FB anda danjangan lupa Like Fb perak1:KENALKAN DIRI ANDA:. Perak1 forum.** Pelawat yang mengalami masalah register atau login sila emailkan kepada khalifah_alammaya2000@yahoo.com(forum admin support).** Selepas mendaftar, anda akan secara Automatik telah menjadi ahli perak1 forum dan seterusnya anda boleh login untuk memasuki Perak1 forum tanpa menunggu sebarang e-mail pengaktifan akaun.Selamat melayari Perak1 forum PASTI CERIA BERSAMA KAMI.
perak1


 
HomeCalendarGalleryFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Receive all updates via Facebook. Just Click the Like Button Below

?

Dapatkan Widget Ini Di Aku Punyer Lah! | Get RM100 A Week @ Blogger Tips


Share | 
 

 gosip dengan izin....

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
salju
senior
senior


Posts : 1063
Join date : 2009-04-12
Age : 32
Location : mesia

PostSubject: gosip dengan izin....   Sun May 17, 2009 3:31 pm

ada gosip kat sini wei....

ini bukan sebarang gosip.. jgn

ini gosip setelah aku memintak izin daripada tuan punyer badan.

jadi gosip nih sebenarnya dapat restu daripada tuan punyer badan.

gosipnyer pe??

gossipnyer... ada sorang cik adik nih... macam ada pape je dengan seseorang.... yang namanya... apa yer? macam ada kaitan dgn mangga, selak, camtu ler.. lebih kurang.

hehehe.. camner cik adik berkenaan? jangan mara ek? ini gosip dapat restu punyer..
Back to top Go down
View user profile
miss-lady
Admin
Admin


Posts : 1280
Join date : 2009-04-10
Age : 28
Location : sabah & perak

PostSubject: Re: gosip dengan izin....   Sun May 17, 2009 3:41 pm

sapa tu akak
anis nak tau gak sapa tu akak cube gossip tu
ade ape2 ngan seseorang ?
agak2 sapa lah tu kan
isk tak sabar nak tau ni

_________________________________________________
Kebanyakan dari kita tidak mensyukuri apa yang sudah kita miliki, tetapi kita selalu menyesali apa yang belum kita capai
Back to top Go down
View user profile
salju
senior
senior


Posts : 1063
Join date : 2009-04-12
Age : 32
Location : mesia

PostSubject: Re: gosip dengan izin....   Sun May 17, 2009 3:45 pm

akak takleh cakap banyak.. nama pun gosip kan?

biarlah empunya diri mengaku.. kalo dia orang tak mo ngaku pun takperlah.. nama pun gosip kan? boleh jadi betoi.. boleh jadi pentipu je.
Back to top Go down
View user profile
miss-lady
Admin
Admin


Posts : 1280
Join date : 2009-04-10
Age : 28
Location : sabah & perak

PostSubject: Re: gosip dengan izin....   Sun May 17, 2009 3:54 pm

erk hehe
abg meh lah sini syg
patlah wat pengakuan nih
syg nak abg wat pengakuan nih

haha akak amacam ok tak

_________________________________________________
Kebanyakan dari kita tidak mensyukuri apa yang sudah kita miliki, tetapi kita selalu menyesali apa yang belum kita capai
Back to top Go down
View user profile
scrollock
root_admin
root_admin


Posts : 66
Join date : 2009-04-25
Age : 38
Location : www.facebook.com/scr0ll0ckstore

PostSubject: Re: gosip dengan izin....   Sun May 17, 2009 3:56 pm

gosip panas2 ..... trgat dak miss tu

cinta mu mekar dihati meawww
Back to top Go down
View user profile http://www.facebook.com/scr0ll0ckstore
lipanx_laut
Police
Police


Posts : 970
Join date : 2009-04-12
Location : taiping--> ipoh---> kajang ---> taiping

PostSubject: Re: gosip dengan izin....   Sun May 17, 2009 4:07 pm

owhh tidak2..kami hanya sekadar kawan..buat masa ni kami hanya tumpukan perhatian kepada urusan nyanyian dia..setelah dia kuar akedemi fantasia 7 ni...ye ye mmg saya ngaku ...saya ngan siti aishah af7 tu agak rapat...itu saja yg boleh saya cakap buat masa ni ...tq..

_________________________________________________
~BESAR ~ KERAS~ TEGANG~ PANJANG~
Back to top Go down
View user profile
salju
senior
senior


Posts : 1063
Join date : 2009-04-12
Age : 32
Location : mesia

PostSubject: Re: gosip dengan izin....   Sun May 17, 2009 4:12 pm

adoi.. kompem.. kompem dah.. mukan gosip lagi dah..

haish.. panx.. ko ada kaitan ke dgn gosip nih.. tak abes2 dgn siti aishah AF7 dia....
Back to top Go down
View user profile
lipanx_laut
Police
Police


Posts : 970
Join date : 2009-04-12
Location : taiping--> ipoh---> kajang ---> taiping

PostSubject: Re: gosip dengan izin....   Sun May 17, 2009 4:13 pm

owhh bukan gossip panx ek salju... sori2...

_________________________________________________
~BESAR ~ KERAS~ TEGANG~ PANJANG~
Back to top Go down
View user profile
miss-lady
Admin
Admin


Posts : 1280
Join date : 2009-04-10
Age : 28
Location : sabah & perak

PostSubject: Re: gosip dengan izin....   Sun May 17, 2009 6:52 pm

huhu panas panas


_________________________________________________
Kebanyakan dari kita tidak mensyukuri apa yang sudah kita miliki, tetapi kita selalu menyesali apa yang belum kita capai
Back to top Go down
View user profile
macan_sparrow
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]


Posts : 742
Join date : 2009-04-12
Age : 38
Location : klang

PostSubject: Re: gosip dengan izin....   Sun May 17, 2009 7:00 pm

gosip sapa ni jgn gosip aku yg dh tua2 ni dh la la klu aku maknanya aku ni laku lg la ye ...sapa pnya gosip ni... yg tuan pnya bdn x timbul2 pn.....ah isap rokak dulu la mn tau jap lg org tu menyerah diri

_________________________________________________


hidup mesti mau appy
Back to top Go down
View user profile
salju
senior
senior


Posts : 1063
Join date : 2009-04-12
Age : 32
Location : mesia

PostSubject: Re: gosip dengan izin....   Sun May 17, 2009 7:04 pm

udah timbul ler macan oi.. ko tak nampak ker tu.. dah letak tanda2 love tu.. apa lagi.. ko nih... lambat plak yang nih. yang lain selalu adbance je..
Back to top Go down
View user profile
sriteddy™
Site Admin
Site Admin


Posts : 1157
Join date : 2009-04-20
Location : a place called heart

PostSubject: Re: gosip dengan izin....   Mon May 18, 2009 4:52 pm

wakakaka anis..ko nye gossip rupenye.. bgus2 klu btul..
kira topik ko lari ngn bagla tu.. pic org tua tu..lock la ek buruk rupenye lock frust
Back to top Go down
View user profile
arb_mtq
senior
senior


Posts : 432
Join date : 2009-04-13

PostSubject: Re: gosip dengan izin....   Mon May 18, 2009 10:24 pm

btul2 tu sri,,, agak2 cle la kite nih nak kene gosip ek
Back to top Go down
View user profile
miss-lady
Admin
Admin


Posts : 1280
Join date : 2009-04-10
Age : 28
Location : sabah & perak

PostSubject: Re: gosip dengan izin....   Tue May 19, 2009 8:44 am

arb nak kena gossip ker
tp kang wat tol2 kang sri lak ngamok

_________________________________________________
Kebanyakan dari kita tidak mensyukuri apa yang sudah kita miliki, tetapi kita selalu menyesali apa yang belum kita capai


Last edited by miss-lady on Tue May 19, 2009 9:50 am; edited 1 time in total
Back to top Go down
View user profile
kuyie
super-mod&Designer
super-mod&Designer


Posts : 668
Join date : 2009-05-14
Age : 30
Location : Ashby road - K.Terengganu

PostSubject: Re: gosip dengan izin....   Tue May 19, 2009 8:49 am

alamakkk anis skendel kite dah diketahui org





_________________________________________________
SETELAH SEKIAN LAME KU MENYEPI KINI KU KEMBALI



Back to top Go down
View user profile http://www.myspace.com/firstrockersindaworld
miss-lady
Admin
Admin


Posts : 1280
Join date : 2009-04-10
Age : 28
Location : sabah & perak

PostSubject: Re: gosip dengan izin....   Tue May 19, 2009 9:53 am

ye la yie alamak tak leh nak nyorok dah mcm ni

takpe lah janji kite bahagia :P:P
adeh tak lama kompius org mcm ni wakakaka

_________________________________________________
Kebanyakan dari kita tidak mensyukuri apa yang sudah kita miliki, tetapi kita selalu menyesali apa yang belum kita capai
Back to top Go down
View user profile
lipanx_laut
Police
Police


Posts : 970
Join date : 2009-04-12
Location : taiping--> ipoh---> kajang ---> taiping

PostSubject: Re: gosip dengan izin....   Tue May 19, 2009 7:45 pm

bapa kali nak bgtau ni !..saya dgn siti aishah af7 tu ..kami hanya berkawan agak rapat..itu saja yg boleh saya bgtau sekarang..tq

_________________________________________________
~BESAR ~ KERAS~ TEGANG~ PANJANG~
Back to top Go down
View user profile
salju
senior
senior


Posts : 1063
Join date : 2009-04-12
Age : 32
Location : mesia

PostSubject: Re: gosip dengan izin....   Tue May 19, 2009 8:43 pm

apa sajalah korang nih.. entah saper2 punyer gosip dah nih.. semua nak ngaku macam2.

jadi siapakah sebenarnya gosip yang ditujukan nih..

ada kaitan dgn kawan2 forum.. ?

atau rekaan semata2..
Back to top Go down
View user profile
luvfama
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]


Posts : 297
Join date : 2009-04-30
Age : 31
Location : Negi 9

PostSubject: Re: gosip dengan izin....   Tue May 26, 2009 1:44 pm

hmm...salju...apa ni? :hmmthink:dlm ni pn leh ada gosip2 gak ke...nak join..
(ni la pompuan)
Back to top Go down
View user profile
enni
junior
junior


Posts : 171
Join date : 2009-07-18
Age : 28
Location : ::kota bharu::manjung::petaling jaya::

PostSubject: Re: gosip dengan izin....   Tue Jul 28, 2009 4:48 pm

gosip sape sebenar nye ni kak salju??
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: gosip dengan izin....   Today at 5:36 pm

Back to top Go down
 
gosip dengan izin....
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» help batteryman deck
» MG Hi-Nu Gundam ver PAO
» Anzo-sama GFX Shop!
» Dan x Tsunade or Jiraiya x Tsunade?
» What if Hinata was the first friend of Naruto?

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
perak1 :: .::KOPITIAM::. :: .::CAKAP-CAKAP::..::TALKING PLACES::. :: .::CERITA KEDAI KOPI::.-
Jump to:  
Top posters
peace™ (1529)
 
miss-lady (1280)
 
sriteddy™ (1157)
 
salju (1063)
 
lipanx_laut (970)
 
macan_sparrow (742)
 
kuyie (668)
 
raffey-sama (509)
 
arb_mtq (432)
 
luvfama (297)
 
LATEST MOVIE TODAY
.:Sila click pada gambar dibawah untuk download boxoffice movie perak1 semoga terhibur :.