perak1
Selamat datang Ke Perak1 forum** Kepada pelawat, sila mendaftar untuk menikmati segala kemudahan Perak1 forum.** Diharap semua sahabat yg baru berdaftar, sila memperkenalkan diri anda di ruangan forum .anda juga boleh login forums ini dengan email FB anda danjangan lupa Like Fb perak1:KENALKAN DIRI ANDA:. Perak1 forum.** Pelawat yang mengalami masalah register atau login sila emailkan kepada khalifah_alammaya2000@yahoo.com(forum admin support).** Selepas mendaftar, anda akan secara Automatik telah menjadi ahli perak1 forum dan seterusnya anda boleh login untuk memasuki Perak1 forum tanpa menunggu sebarang e-mail pengaktifan akaun.Selamat melayari Perak1 forum PASTI CERIA BERSAMA KAMI.
perak1


 
HomeCalendarGalleryFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Receive all updates via Facebook. Just Click the Like Button Below

?

Dapatkan Widget Ini Di Aku Punyer Lah! | Get RM100 A Week @ Blogger Tips


Share | 
 

 perempuan kurus atau perempuan berisi?

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : 1, 2  Next
AuthorMessage
salju
senior
senior


Posts : 1063
Join date : 2009-04-12
Age : 32
Location : mesia

PostSubject: perempuan kurus atau perempuan berisi?   Sun May 17, 2009 11:24 am

ha.. selalu panx tanya pempuan. kali nih aku plak nak tanya lelaki..

korang suka pempuan kurus ker, atau perempuan yang berisi?

bukannya apa, menurut pengalaman dan pemerhatian aku ler, biasanya lelaki yang suka pempuan kurus ni lelaki yang belum kawen. kalo lelaki yang dah kawen, dia tak kisah sangat isterinya berisi. bila ditanya, "buat pe nak kurus2. tak sedap dipeluk. kalo yang berisi nih sedap dipeluk."

itu menurut pemerhatian dan pengalaman aku ler. tapi aku pernah terbaca dalam suratkhabar, iaitu kajian yang dilakukan di amerika syarikat, bahawa lelaki di sana, apabila telah dewasa, mereka cenderung memilih wanita berisi, kerana dikatakan wanita berisi lebih jujur, sentiasa melakukan yang terbaek untuk menggembirakan pasangan.

ini disebabkan wanita berisi takot kehilangan pasangannya, maka dia akan sentiasa buat yang terbaek. manakala wanita yang kurus dan cantik, tidak mementingkan itu semua. sbb dia rasa dia cantik, jadi kalo sorang tak mo, dia leh cari yang lain. dan tak susah dia nak cari lain, sbb dia mmg kurus dan cantik. (yang dimaksudkan di sini bukan sahaja dari segi pengurusan rumah tangga, di ranjang pun sama).

kebenaran kajian aku tak tau ler kan?

erm.. panx.. leh lulus ker topik ni? pape pun....
namo lucas2 tau! jgn bincang dari sudut ilmiah je.

Back to top Go down
View user profile
lipanx_laut
Police
Police


Posts : 970
Join date : 2009-04-12
Location : taiping--> ipoh---> kajang ---> taiping

PostSubject: Re: perempuan kurus atau perempuan berisi?   Sun May 17, 2009 11:45 am

ermm..tak kesah ...kalau dah jodoh mana pun ok...

































cabooooooooooooooooooootttttttttttttttttttttttttttttttt................................ mesti tak caya ayat aku tu kan

_________________________________________________
~BESAR ~ KERAS~ TEGANG~ PANJANG~
Back to top Go down
View user profile
macan_sparrow
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]


Posts : 742
Join date : 2009-04-12
Age : 38
Location : klang

PostSubject: Re: perempuan kurus atau perempuan berisi?   Sun May 17, 2009 12:02 pm

aku nk percaya ke jwpan si panx ni ...ngok muka ko panx aku dh tau selera siakap 3 rasa pnya la .....bg aku dua 2 ok kot bab klu berisi leh kuruskn begitu la sebaliknya....aku dh de bini kurus nk cari la yg berisi lak....pe org kata tu ...tukar selera ....sebenarnya mua tu dtg dr ati kita gak...nk merokok jap ah

_________________________________________________


hidup mesti mau appy
Back to top Go down
View user profile
lipanx_laut
Police
Police


Posts : 970
Join date : 2009-04-12
Location : taiping--> ipoh---> kajang ---> taiping

PostSubject: Re: perempuan kurus atau perempuan berisi?   Sun May 17, 2009 12:03 pm

siakap 3 rasa

_________________________________________________
~BESAR ~ KERAS~ TEGANG~ PANJANG~
Back to top Go down
View user profile
salju
senior
senior


Posts : 1063
Join date : 2009-04-12
Age : 32
Location : mesia

PostSubject: Re: perempuan kurus atau perempuan berisi?   Sun May 17, 2009 12:16 pm

adoi... macan.. kelakar ler kamo nih... siakap 3 rasa tu.... high taste tu! nak satu pempuan macam2 rasa ada...

abang an pun sama adoi... abang an ni... tetiba je jawapan macam orang naif je.. abang an ke nih?

kawan2 lelaki lain mana? nak tahu gak taste korang.
Back to top Go down
View user profile
sriteddy™
Site Admin
Site Admin


Posts : 1157
Join date : 2009-04-20
Location : a place called heart

PostSubject: Re: perempuan kurus atau perempuan berisi?   Sun May 17, 2009 12:24 pm

tergezut gak..baca jwpn panx nih
normal ke tak tuh
nak kekalkan imej teruna ketat ek
Back to top Go down
View user profile
lipanx_laut
Police
Police


Posts : 970
Join date : 2009-04-12
Location : taiping--> ipoh---> kajang ---> taiping

PostSubject: Re: perempuan kurus atau perempuan berisi?   Sun May 17, 2009 12:56 pm

owhh tak tak tak..kalau kita di jodoh kan cam ne pun..saya tetap akan menyayangi org tu..

_________________________________________________
~BESAR ~ KERAS~ TEGANG~ PANJANG~
Back to top Go down
View user profile
kuyie
super-mod&Designer
super-mod&Designer


Posts : 668
Join date : 2009-05-14
Age : 30
Location : Ashby road - K.Terengganu

PostSubject: Re: perempuan kurus atau perempuan berisi?   Sun May 17, 2009 1:06 pm

Quote :
New post sriteddy Today at 9:24 am tergezut gak..baca jwpn panx nih normal ke tak tuh nak kekalkan imej teruna ketat ek

terune ketat? hahahahahahah



Back to top Go down
View user profile http://www.myspace.com/firstrockersindaworld
5ruz17
junior
junior


Posts : 20
Join date : 2009-05-09
Age : 32
Location : Malaysia

PostSubject: Re: perempuan kurus atau perempuan berisi?   Sun May 17, 2009 2:13 pm

topik yg hangat....



nak start dari mana
Back to top Go down
View user profile
ryuichi
junior
junior


Posts : 49
Join date : 2009-05-05
Age : 30
Location : Johor

PostSubject: Re: perempuan kurus atau perempuan berisi?   Sun May 17, 2009 4:59 pm

panx... jwpn yg bernas.. aku sokong 101%.. ka|o mcm ne pun jodoh kita... kurus ke berisi ke.. trima je... tp ka|o b|eh berisi skit pun xpe kan
Back to top Go down
View user profile
salju
senior
senior


Posts : 1063
Join date : 2009-04-12
Age : 32
Location : mesia

PostSubject: Re: perempuan kurus atau perempuan berisi?   Sun May 17, 2009 5:14 pm

adik..tu jawapan abang an.. jawapan adik pun sama gak ker..

yang lain tolong yer.... beri jawapan dari pihak anda.. bukannya sambung sembang2... kerjasama anda amat dihargai.


p/s abang an.. jangan mare ek? ambik power jap..
Back to top Go down
View user profile
miss-lady
Admin
Admin


Posts : 1280
Join date : 2009-04-10
Age : 28
Location : sabah & perak

PostSubject: Re: perempuan kurus atau perempuan berisi?   Mon May 18, 2009 2:43 am

ermm mcm mana lau pompuan lak ? suke pada lelaki berisi atau kurus ermm lau anis lau leh suke yg sedang2 saja sebab lau terlalu sgt huhu lau kurus sgt lak isk entahlah
tp takat ni selama kapel ngan lelaki ni semua yg boleh la kurus2 je n ade gak kurus sgt tp sebenarnye tu semua tak penting..sebab zahir itu bukan melambangkan keperibadian seseorang kan yg penting org tu jujur dan bertanggungjawab
ha?? :O:O:O anis lari tajuk?? ops maaf akak anis terogol topik akak..

_________________________________________________
Kebanyakan dari kita tidak mensyukuri apa yang sudah kita miliki, tetapi kita selalu menyesali apa yang belum kita capai
Back to top Go down
View user profile
arb_mtq
senior
senior


Posts : 432
Join date : 2009-04-13

PostSubject: Re: perempuan kurus atau perempuan berisi?   Mon May 18, 2009 3:40 am

bagi aku la salju kan,,,, aku suka lagi pompuan brisi ni,, tp takla brisi sgt,,, klu nak kire suke la,,, tapi aku tak kesah pon pompuan tu gemuk ke kurus,,, jnji ati die baik aku trime jer,,,,, klu nak ikut ati aku ni ha,, macam2 lagi aku nak,,, org,, klu nak itu nak ini,sampai qiamat pon die takkan puas,, cume bila de jer org memahami ni mmg rase bahagia jee,,, lantak la bdn die camne pon,,, time tu tak pdulik dah,,,
Back to top Go down
View user profile
salju
senior
senior


Posts : 1063
Join date : 2009-04-12
Age : 32
Location : mesia

PostSubject: Re: perempuan kurus atau perempuan berisi?   Mon May 18, 2009 11:31 am

anis tak out of topic ler sayang.. cuma anis bicara dari sudut pandangan wanita kepada lelaki.. tu je..

aku nak lelaki yang camner ek?

bagi aku... aku suka tengok orang lelaki kurus kering. tak tau kenapa. jenis yang kurus ala2 ustaz akhil hayy tu... hehehe

kenapa ek? lengkap melengkapi kot.. dah aku berisi.. orang tu kurus ler.

tapi itu dari segi pandangan mata aku je. bukan ukuran aku nakkan seseorang jadi suami aku tu mesti kurus kering camtu.

aku setuju kata2 arb, benda nih semua takkan pernah cukup. lepas satu.. satu lagi kita nak.

yang paling penting, orang tu memahami aku, menyayangi aku, menerima aku.. dan dalam masa yang sama mampu mendidik dan membimbing aku.

ada sesaper ada ciri2 tersebut?

Back to top Go down
View user profile
lipanx_laut
Police
Police


Posts : 970
Join date : 2009-04-12
Location : taiping--> ipoh---> kajang ---> taiping

PostSubject: Re: perempuan kurus atau perempuan berisi?   Mon May 18, 2009 12:11 pm

eeee ada yang nak kurus ada yg nak berisi ada yg nak gemok..tak baik tau memilih ...tq

_________________________________________________
~BESAR ~ KERAS~ TEGANG~ PANJANG~
Back to top Go down
View user profile
sriteddy™
Site Admin
Site Admin


Posts : 1157
Join date : 2009-04-20
Location : a place called heart

PostSubject: Re: perempuan kurus atau perempuan berisi?   Mon May 18, 2009 1:42 pm

kira blh tukar sikit subjek la ek..klu asal subjek pmpuan kan..ni subjek lelaki la ek..
sri suka lelaki bdn tegap skit..kurus sgt pn tak la..itu klu suka kan..<<cfh, ikut arb lak
tp klu dah jodoh..trima la seadanya
Back to top Go down
View user profile
raffey-sama
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]


Posts : 509
Join date : 2009-04-14
Age : 31
Location : tmn desa manjung point,manjung...huhu

PostSubject: Re: perempuan kurus atau perempuan berisi?   Mon May 18, 2009 6:52 pm

HAHAHAHA...BCE TJUK NYE PON AKU DA FHM SGALE ISI NYE...APE2PON MANUSIA TETAP AKN MEMILIH GAK..HUAHUAHUA..BACK 2 TOPIC...
BG AKU SECARA RAMBANG AKU SKE POMPUAN YG BERISI CM ANIS...DPA JER...KLU KURUS LAK...CAM SRI KOT...HUHUHU...PAPEPON...AKU DA MACAM2 JPE POMPUAN...AKU ADE CARE TERSENDIRI UTK MEMILIH...TP MOST AKU TGK POMPUAN...HYE PENTING KAN DIRI SENDIRI...OPsSs..(KLU XWAT JGN TERASE K GURLS)...PAPE PON APE YANG ADE REMBAT JER...JANJI BAHAGIA...


_________________________________________________

KIPASSUSAHSUSAHMATI
Back to top Go down
View user profile http://www.myspace.com/ruffeykun
peace™
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]


Posts : 1529
Join date : 2009-04-11
Location : slgr

PostSubject: Re: perempuan kurus atau perempuan berisi?   Mon May 18, 2009 8:24 pm

btul tu raffey.. aku stuju ngan kata2 ko tu...
yang last2 je trima..
1st-1st cari yang cantik.. ala model..
bagi aku la kan.. aku suke girl brisi skit n girl kurus..
gemuk sangat bukan tak suke..
tak sesuai tuk aku yang terlalu kurus kering ni...
kang org mengata lak...
kene hempap penyek...


_________________________________________________




Back to top Go down
View user profile
raffey-sama
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]


Posts : 509
Join date : 2009-04-14
Age : 31
Location : tmn desa manjung point,manjung...huhu

PostSubject: Re: perempuan kurus atau perempuan berisi?   Mon May 18, 2009 8:33 pm

hahaha...peace...aku ade jpe pasangan nye gemuk tp laki nye kurus gle...xpenyek pon...huhu...kdg2 kte plih yg berisi@gemuk kerna kecomelan nye di mate kter...btl x?aniss..huhu...comel di pg hari...

_________________________________________________

KIPASSUSAHSUSAHMATI
Back to top Go down
View user profile http://www.myspace.com/ruffeykun
luvfama
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]


Posts : 297
Join date : 2009-04-30
Age : 31
Location : Negi 9

PostSubject: Re: perempuan kurus atau perempuan berisi?   Tue May 19, 2009 3:31 pm

ni membe aku laki (org cina) dia kata dia suka pmpuan yg berisi @ chubby...pase sedap peluk (kata diala,awek dia pun berisi) lau pompuan kurus x best peluk oo...manyak sakit...
pastu dia kata
(i x selera tengok u la sharifah..manyak kurus oo..mcm papan..)
kuang hajaq x...mcm aku nak kat dia jer..huh...nah amik kat dia..tampar laju2...
Back to top Go down
View user profile
salju
senior
senior


Posts : 1063
Join date : 2009-04-12
Age : 32
Location : mesia

PostSubject: Re: perempuan kurus atau perempuan berisi?   Tue May 19, 2009 3:38 pm

hadoi.... luv... tengok gak taste orang nih. ada orang suka berisi, sbb dia orang kata comel, pastu sedap dipeluk. ada orang plak suka yang kurus.. sbb low maintainance kot? makan tak banyak, baju pun tak mahal.. sbb kain dia pakai skit je. ye ke?

pape lah.. janji saper2 yang korang pilih tu.. bahagia dunia akhirat.


p/s dalam pemerhatian aku, laki orang nih biasanya suka yang berisi. kalo yang bujang teruna ni je suka yang kurus. hehehe..
Back to top Go down
View user profile
sriteddy™
Site Admin
Site Admin


Posts : 1157
Join date : 2009-04-20
Location : a place called heart

PostSubject: Re: perempuan kurus atau perempuan berisi?   Tue May 19, 2009 4:05 pm

ye ke salju..laki org suka yg berisi...sbnrnya tak juga lol! ade gak masih cr yg kurus bila wife depa dh mula berisi (bkn mengandung ok)
katanya kurus sedap mata memandang dan senang nak angkat
Back to top Go down
View user profile
luvfama
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]


Posts : 297
Join date : 2009-04-30
Age : 31
Location : Negi 9

PostSubject: Re: perempuan kurus atau perempuan berisi?   Tue May 19, 2009 4:07 pm

btol2...yerla salju...tapi jgn la ckp smpi x ada selera...patah hati ku...cewah...
laki mmg la sblum kawen ckp x kisah gemuk ka kurus ka...tapi pas kawen tengok...(pntg gak tngok pmpuan seksi,kurus cam model iklan kan) lau x nape skunk pompuan yg dh kawen sibuk nak kuruskan badan...gi buang lemak...ape agi la mcm2 cara nak kuruskn bdn...kan......
Back to top Go down
View user profile
lipanx_laut
Police
Police


Posts : 970
Join date : 2009-04-12
Location : taiping--> ipoh---> kajang ---> taiping

PostSubject: Re: perempuan kurus atau perempuan berisi?   Tue May 19, 2009 6:48 pm

i tak memilih..sumpah yang..sumpah tak cari lain...

_________________________________________________
~BESAR ~ KERAS~ TEGANG~ PANJANG~
Back to top Go down
View user profile
talipon
junior
junior


Posts : 4
Join date : 2009-04-12

PostSubject: Re: perempuan kurus atau perempuan berisi?   Fri Jul 03, 2009 11:33 pm

wakakaka ....pilih jgn xpilih.....cuberw bayang kn...1st dpt kurus...lamerw2 dpt gemok....pakej 2......dpt2 dua2 skali.....untung2....bg aku nak pilih pompuan bio xgemuk sgt xkurus sgt kire biasa...or bmi dierw normal la....nak tau rahsia x....klu nak tgok pompuan membesar kerw x lps kawen..so tgok la emak dierw cam nerw..kebanyakkan la.....(biasa la...anak xderw mmg cun memanjang...bilerw dah anak berderet....hampeh....) wei2 maen2 game jap
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: perempuan kurus atau perempuan berisi?   Today at 1:22 am

Back to top Go down
 
perempuan kurus atau perempuan berisi?
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 2Go to page : 1, 2  Next
 Similar topics
-
» SasuSaku or SasuKarin?
» Kibahina is Naruhina's biggest canon rival for hinata?

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
perak1 :: .::INFORMASI::. :: ::SEKSOLOGI::-
Jump to:  
Top posters
peace™ (1529)
 
miss-lady (1280)
 
sriteddy™ (1157)
 
salju (1063)
 
lipanx_laut (970)
 
macan_sparrow (742)
 
kuyie (668)
 
raffey-sama (509)
 
arb_mtq (432)
 
luvfama (297)
 
LATEST MOVIE TODAY
.:Sila click pada gambar dibawah untuk download boxoffice movie perak1 semoga terhibur :.