perak1
Selamat datang Ke Perak1 forum** Kepada pelawat, sila mendaftar untuk menikmati segala kemudahan Perak1 forum.** Diharap semua sahabat yg baru berdaftar, sila memperkenalkan diri anda di ruangan forum .anda juga boleh login forums ini dengan email FB anda danjangan lupa Like Fb perak1:KENALKAN DIRI ANDA:. Perak1 forum.** Pelawat yang mengalami masalah register atau login sila emailkan kepada khalifah_alammaya2000@yahoo.com(forum admin support).** Selepas mendaftar, anda akan secara Automatik telah menjadi ahli perak1 forum dan seterusnya anda boleh login untuk memasuki Perak1 forum tanpa menunggu sebarang e-mail pengaktifan akaun.Selamat melayari Perak1 forum PASTI CERIA BERSAMA KAMI.
perak1


 
HomeCalendarGalleryFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Receive all updates via Facebook. Just Click the Like Button Below

?

Dapatkan Widget Ini Di Aku Punyer Lah! | Get RM100 A Week @ Blogger Tips


Share | 
 

 sumpah kelaka haha x caye? tengok sendri

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
kuyie
super-mod&Designer
super-mod&Designer


Posts : 668
Join date : 2009-05-14
Age : 30
Location : Ashby road - K.Terengganu

PostSubject: sumpah kelaka haha x caye? tengok sendri   Sat May 16, 2009 8:04 am

Tergugat jiwe rage bile nengok gorila ni pakei jeans


Kalau korang suke tgk cita tamil..mungkin korang kenal pelakon nie...


Spongebob da besaq skang hahahaha


"ni sekadar untuk menghilangkan tension stelah penat bekeje hehe"


Back to top Go down
View user profile http://www.myspace.com/firstrockersindaworld
salju
senior
senior


Posts : 1063
Join date : 2009-04-12
Age : 32
Location : mesia

PostSubject: Re: sumpah kelaka haha x caye? tengok sendri   Sat May 16, 2009 8:32 am

wakaka.. mmg kelakar betoi ler.. adoi.. sejak biler hero tamil ni jadi warganegara mesia. adoi... mmg sempoi abes ler!

aku mmg minat ranjini. dari dulu lagi minat dia. dulu masa kecik2 aku panggil dia hero 5 sen, sbb dia selalu sangat muncul dalam tv, dah selalu sangat jadi hero.. dah murah harga dia. wakakaka

hero tamil mmg tak logik. entah pape ler dia orang tu. lagi tak logik daripada superhero kat amerika tu. tapi pape pun, jujur aku cakap.. aku lagi suka citer tamil daripada citer hindustan. sbb citer tamil, yang tak logik heronyer aje. tapi jalan citernya, penuh dgn falsafah, derita, kesakitan masyarakat masyarakat ditampilkan, tak macam citer hindustan yang penuh dgn angan2 kosong.

wah! apa aku merepek nih? ceramah pasal filem tamil vs filem hindustan ker?

tapi pape pun, pic bawah sekali tu mmg kreatif. nak tutup badannya yang tak berbaju, dia lukis gambar spongebob.
Back to top Go down
View user profile
sriteddy™
Site Admin
Site Admin


Posts : 1157
Join date : 2009-04-20
Location : a place called heart

PostSubject: Re: sumpah kelaka haha x caye? tengok sendri   Sat May 16, 2009 10:05 am

btul...btul...btul...
siap cantik je mata sponge bob tuh
Back to top Go down
View user profile
macan_sparrow
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]


Posts : 742
Join date : 2009-04-12
Age : 38
Location : klang

PostSubject: Re: sumpah kelaka haha x caye? tengok sendri   Sat May 16, 2009 2:13 pm

lawak gila pic2 tu tp pic no 3 tu bila lak sponge bob mata dia tekuar smpi mcm tu sekali .....dh boleh wat pukul nyamuk wakakaka wakakaka ....merokok jap ah

_________________________________________________


hidup mesti mau appy
Back to top Go down
View user profile
salju
senior
senior


Posts : 1063
Join date : 2009-04-12
Age : 32
Location : mesia

PostSubject: Re: sumpah kelaka haha x caye? tengok sendri   Sat May 16, 2009 2:26 pm

macan nih memang.. kalo bab2 camni laju je..

panx mana plak.. tak komen ker panx? panx.. oooo panx... meh tengok spongebob nih panx...
Back to top Go down
View user profile
eiDas
junior
junior


Posts : 9
Join date : 2009-05-16
Age : 28
Location : @mPunk KL

PostSubject: Re: sumpah kelaka haha x caye? tengok sendri   Sat May 16, 2009 2:34 pm

pasal klake sgt ne
Back to top Go down
View user profile
miss-lady
Admin
Admin


Posts : 1280
Join date : 2009-04-10
Age : 28
Location : sabah & perak

PostSubject: Re: sumpah kelaka haha x caye? tengok sendri   Sat May 16, 2009 3:11 pm

amboi akak lina wakakaka siap pgl abg firhan lg tuk join tgk ye
kang tak tau apew respon abg firhan tunggu la

_________________________________________________
Kebanyakan dari kita tidak mensyukuri apa yang sudah kita miliki, tetapi kita selalu menyesali apa yang belum kita capai
Back to top Go down
View user profile
salju
senior
senior


Posts : 1063
Join date : 2009-04-12
Age : 32
Location : mesia

PostSubject: Re: sumpah kelaka haha x caye? tengok sendri   Sat May 16, 2009 3:40 pm

eh.. aku lupa nak komen pic pertama! tonggek dia seksi ler.. wakaka..

panx! agak2 kalo ko jadi pempuan.. ko tonggek camni tak panx? hehehe..
Back to top Go down
View user profile
kuyie
super-mod&Designer
super-mod&Designer


Posts : 668
Join date : 2009-05-14
Age : 30
Location : Ashby road - K.Terengganu

PostSubject: Re: sumpah kelaka haha x caye? tengok sendri   Sun May 17, 2009 2:22 pm

Quote :
salju Yesterday at 11:26 am
macan nih memang.. kalo bab2 camni laju je..

haha macan tu mmg!! btul btul btul



Back to top Go down
View user profile http://www.myspace.com/firstrockersindaworld
Sponsored content




PostSubject: Re: sumpah kelaka haha x caye? tengok sendri   Today at 1:17 am

Back to top Go down
 
sumpah kelaka haha x caye? tengok sendri
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» Haha, funny video from Dover NH
» [030908] Hyori - 17 vs 1 (Haha, MC Mong, Tim, Se7en)
» [080927] Hyori - Hey Mr Big [218M/avi]
» for anyone interested in a cheap air cleaner /non hockey puck homeplate removal mod haha
» Pilates for Groin Injury? Haha!

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
perak1 :: .::MEMBER SHARED PICTURE::. :: .::SHARE PIC MENARIK::. .::SHARING INTERESTING PICTURES::.-
Jump to:  
Top posters
peace™ (1529)
 
miss-lady (1280)
 
sriteddy™ (1157)
 
salju (1063)
 
lipanx_laut (970)
 
macan_sparrow (742)
 
kuyie (668)
 
raffey-sama (509)
 
arb_mtq (432)
 
luvfama (297)
 
LATEST MOVIE TODAY
.:Sila click pada gambar dibawah untuk download boxoffice movie perak1 semoga terhibur :.