perak1
Selamat datang Ke Perak1 forum** Kepada pelawat, sila mendaftar untuk menikmati segala kemudahan Perak1 forum.** Diharap semua sahabat yg baru berdaftar, sila memperkenalkan diri anda di ruangan forum .anda juga boleh login forums ini dengan email FB anda danjangan lupa Like Fb perak1:KENALKAN DIRI ANDA:. Perak1 forum.** Pelawat yang mengalami masalah register atau login sila emailkan kepada khalifah_alammaya2000@yahoo.com(forum admin support).** Selepas mendaftar, anda akan secara Automatik telah menjadi ahli perak1 forum dan seterusnya anda boleh login untuk memasuki Perak1 forum tanpa menunggu sebarang e-mail pengaktifan akaun.Selamat melayari Perak1 forum PASTI CERIA BERSAMA KAMI.
perak1


 
HomeCalendarGalleryFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Receive all updates via Facebook. Just Click the Like Button Below

?

Dapatkan Widget Ini Di Aku Punyer Lah! | Get RM100 A Week @ Blogger Tips


Share | 
 

 cepatlahh sayang.. tak tahan sangat niee(ini bukan crite lucah)

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
kuyie
super-mod&Designer
super-mod&Designer


Posts : 668
Join date : 2009-05-14
Age : 30
Location : Ashby road - K.Terengganu

PostSubject: cepatlahh sayang.. tak tahan sangat niee(ini bukan crite lucah)   Sat May 16, 2009 7:17 am

satu kapel baru dikahwinkan slepas kantoi buat maksiat kat loji najis...
*di mlm perkahwinan mereka...*

Isteri : abang, ayang nk 'ehem' nie.....cepatlah...... xtahan dah plsss....

si suami yg ada didalam jamban ketika itu dgn segera membasuh "kuman2" nya kerana dia tahu isterinya dah x tahan ..maklum la...malam petame...si suami segera membuka pintu jamban tanpa sebarang baju di badannya...

Isteri : abang....Cepatlee....

Suami : iye la..jap..abg pown x tahan gak.......

Isteri : huh..?? abg x tahan pe..???

Suami : nk 'eheemmmm2' la..(nak berasmara)

Isteri : lol,,,ayang nk g ehemmmm la....sbb bende tu dh ngah lekat2 kat ujung dah nie,,,,!!!

Suami : hampehnyee!!!!!!!!

(P:S ehemm=nak berak)


Back to top Go down
View user profile http://www.myspace.com/firstrockersindaworld
salju
senior
senior


Posts : 1063
Join date : 2009-04-12
Age : 32
Location : mesia

PostSubject: Re: cepatlahh sayang.. tak tahan sangat niee(ini bukan crite lucah)   Sat May 16, 2009 7:29 am

mengom betoi ler.. adoi.....

lawak.. lawak...
Back to top Go down
View user profile
kuyie
super-mod&Designer
super-mod&Designer


Posts : 668
Join date : 2009-05-14
Age : 30
Location : Ashby road - K.Terengganu

PostSubject: Re: cepatlahh sayang.. tak tahan sangat niee(ini bukan crite lucah)   Sat May 16, 2009 7:37 am

haha gelak sakan nampak :group:



_________________________________________________
SETELAH SEKIAN LAME KU MENYEPI KINI KU KEMBALI



Back to top Go down
View user profile http://www.myspace.com/firstrockersindaworld
Sponsored content




PostSubject: Re: cepatlahh sayang.. tak tahan sangat niee(ini bukan crite lucah)   Today at 2:54 am

Back to top Go down
 
cepatlahh sayang.. tak tahan sangat niee(ini bukan crite lucah)
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
perak1 :: .::KOPITIAM::. :: .::CERITA LUCU::..::FUNNY STORIES::.-
Jump to:  
Top posters
peace™ (1529)
 
miss-lady (1280)
 
sriteddy™ (1157)
 
salju (1063)
 
lipanx_laut (970)
 
macan_sparrow (742)
 
kuyie (668)
 
raffey-sama (509)
 
arb_mtq (432)
 
luvfama (297)
 
LATEST MOVIE TODAY
.:Sila click pada gambar dibawah untuk download boxoffice movie perak1 semoga terhibur :.