perak1
Selamat datang Ke Perak1 forum** Kepada pelawat, sila mendaftar untuk menikmati segala kemudahan Perak1 forum.** Diharap semua sahabat yg baru berdaftar, sila memperkenalkan diri anda di ruangan forum .anda juga boleh login forums ini dengan email FB anda danjangan lupa Like Fb perak1:KENALKAN DIRI ANDA:. Perak1 forum.** Pelawat yang mengalami masalah register atau login sila emailkan kepada khalifah_alammaya2000@yahoo.com(forum admin support).** Selepas mendaftar, anda akan secara Automatik telah menjadi ahli perak1 forum dan seterusnya anda boleh login untuk memasuki Perak1 forum tanpa menunggu sebarang e-mail pengaktifan akaun.Selamat melayari Perak1 forum PASTI CERIA BERSAMA KAMI.
perak1


 
HomeCalendarGalleryFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Receive all updates via Facebook. Just Click the Like Button Below

?

Dapatkan Widget Ini Di Aku Punyer Lah! | Get RM100 A Week @ Blogger Tips


Share | 
 

 cepatlahh sayang.. tak tahan sangat niee(ini bukan crite lucah)

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
kuyie
super-mod&Designer
super-mod&Designer
avatar

Posts : 668
Join date : 2009-05-14
Age : 31
Location : Ashby road - K.Terengganu

PostSubject: cepatlahh sayang.. tak tahan sangat niee(ini bukan crite lucah)   Sat May 16, 2009 7:17 am

satu kapel baru dikahwinkan slepas kantoi buat maksiat kat loji najis...
*di mlm perkahwinan mereka...*

Isteri : abang, ayang nk 'ehem' nie.....cepatlah...... xtahan dah plsss....

si suami yg ada didalam jamban ketika itu dgn segera membasuh "kuman2" nya kerana dia tahu isterinya dah x tahan ..maklum la...malam petame...si suami segera membuka pintu jamban tanpa sebarang baju di badannya...

Isteri : abang....Cepatlee....

Suami : iye la..jap..abg pown x tahan gak.......

Isteri : huh..?? abg x tahan pe..???

Suami : nk 'eheemmmm2' la..(nak berasmara)

Isteri : lol,,,ayang nk g ehemmmm la....sbb bende tu dh ngah lekat2 kat ujung dah nie,,,,!!!

Suami : hampehnyee!!!!!!!!

(P:S ehemm=nak berak)


Back to top Go down
View user profile http://www.myspace.com/firstrockersindaworld
salju
senior
senior
avatar

Posts : 1063
Join date : 2009-04-12
Age : 33
Location : mesia

PostSubject: Re: cepatlahh sayang.. tak tahan sangat niee(ini bukan crite lucah)   Sat May 16, 2009 7:29 am

mengom betoi ler.. adoi.....

lawak.. lawak...
Back to top Go down
View user profile
kuyie
super-mod&Designer
super-mod&Designer
avatar

Posts : 668
Join date : 2009-05-14
Age : 31
Location : Ashby road - K.Terengganu

PostSubject: Re: cepatlahh sayang.. tak tahan sangat niee(ini bukan crite lucah)   Sat May 16, 2009 7:37 am

haha gelak sakan nampak :group:



_________________________________________________
SETELAH SEKIAN LAME KU MENYEPI KINI KU KEMBALI



Back to top Go down
View user profile http://www.myspace.com/firstrockersindaworld
Sponsored content




PostSubject: Re: cepatlahh sayang.. tak tahan sangat niee(ini bukan crite lucah)   

Back to top Go down
 
cepatlahh sayang.. tak tahan sangat niee(ini bukan crite lucah)
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
perak1 :: .::KOPITIAM::. :: .::CERITA LUCU::..::FUNNY STORIES::.-
Jump to:  
Top posters
peace™ (1529)
 
miss-lady (1280)
 
sriteddy™ (1157)
 
salju (1063)
 
lipanx_laut (970)
 
macan_sparrow (742)
 
kuyie (668)
 
raffey-sama (509)
 
arb_mtq (432)
 
luvfama (297)
 
LATEST MOVIE TODAY
.:Sila click pada gambar dibawah untuk download boxoffice movie perak1 semoga terhibur :.