perak1
Selamat datang Ke Perak1 forum** Kepada pelawat, sila mendaftar untuk menikmati segala kemudahan Perak1 forum.** Diharap semua sahabat yg baru berdaftar, sila memperkenalkan diri anda di ruangan forum .anda juga boleh login forums ini dengan email FB anda danjangan lupa Like Fb perak1:KENALKAN DIRI ANDA:. Perak1 forum.** Pelawat yang mengalami masalah register atau login sila emailkan kepada khalifah_alammaya2000@yahoo.com(forum admin support).** Selepas mendaftar, anda akan secara Automatik telah menjadi ahli perak1 forum dan seterusnya anda boleh login untuk memasuki Perak1 forum tanpa menunggu sebarang e-mail pengaktifan akaun.Selamat melayari Perak1 forum PASTI CERIA BERSAMA KAMI.
perak1


 
HomeCalendarGalleryFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Receive all updates via Facebook. Just Click the Like Button Below

?

Dapatkan Widget Ini Di Aku Punyer Lah! | Get RM100 A Week @ Blogger Tips


Share | 
 

 meh la nengok cadangan aku ni hah

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
kuyie
super-mod&Designer
super-mod&Designer


Posts : 668
Join date : 2009-05-14
Age : 30
Location : Ashby road - K.Terengganu

PostSubject: meh la nengok cadangan aku ni hah   Sat May 16, 2009 4:25 am

gini.. aku nak cadangkan satu ruangan "cara2 mengedit gamba menggunakan photoshop"
sbb aku rase ramai antara kite maseh "TERTANYA2" apekemendekah itu dan bagaimanekah penggunaannye.. so kepade otai2 yg bekaitan bolehlah menunjukkan sedikit sebanyak skill masing2 kan??
sape setuju angkat tangan peliss..sekian terime kaseh


Back to top Go down
View user profile http://www.myspace.com/firstrockersindaworld
miss-lady
Admin
Admin


Posts : 1280
Join date : 2009-04-10
Age : 28
Location : sabah & perak

PostSubject: Re: meh la nengok cadangan aku ni hah   Sat May 16, 2009 3:24 pm

ok kuyie memandang kan ni cadangan dr kuyie so anis akan bukak sudut ni tp lau dah bukak anis nak ade intro dr sesapa je la tp lau lom ade intro so kuyie yg mencadangkan n kuyie intro ape gune sudut ni n mcm mana nak mengedit gmbr guna photoshop..
hope kuyie enjoi bersama user lain k

_________________________________________________
Kebanyakan dari kita tidak mensyukuri apa yang sudah kita miliki, tetapi kita selalu menyesali apa yang belum kita capai
Back to top Go down
View user profile
kuyie
super-mod&Designer
super-mod&Designer


Posts : 668
Join date : 2009-05-14
Age : 30
Location : Ashby road - K.Terengganu

PostSubject: Re: meh la nengok cadangan aku ni hah   Sat May 16, 2009 8:42 pm

harap user lain pn bole bekongsi jugak hehe lol!

yie bkn terer pn sikit2 tu bole la aniss



_________________________________________________
SETELAH SEKIAN LAME KU MENYEPI KINI KU KEMBALI



Back to top Go down
View user profile http://www.myspace.com/firstrockersindaworld
ryuichi
junior
junior


Posts : 49
Join date : 2009-05-05
Age : 30
Location : Johor

PostSubject: Re: meh la nengok cadangan aku ni hah   Sun May 17, 2009 1:46 am

tunjuk ajar ku sipu.......
Back to top Go down
View user profile
kuyie
super-mod&Designer
super-mod&Designer


Posts : 668
Join date : 2009-05-14
Age : 30
Location : Ashby road - K.Terengganu

PostSubject: Re: meh la nengok cadangan aku ni hah   Sun May 17, 2009 7:08 am

hahaha alah xkan aku je kot nak kene tunjuk hehe
pade yg lagi terer tu sile2 la tampilkan artwork2 yg menarik untuk dikongsi besame ye
:group:



_________________________________________________
SETELAH SEKIAN LAME KU MENYEPI KINI KU KEMBALI



Back to top Go down
View user profile http://www.myspace.com/firstrockersindaworld
macan_sparrow
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]


Posts : 742
Join date : 2009-04-12
Age : 38
Location : klang

PostSubject: Re: meh la nengok cadangan aku ni hah   Mon May 25, 2009 12:38 pm

aku setuju kuyie ....nk merokok jap

_________________________________________________


hidup mesti mau appy
Back to top Go down
View user profile
kuyie
super-mod&Designer
super-mod&Designer


Posts : 668
Join date : 2009-05-14
Age : 30
Location : Ashby road - K.Terengganu

PostSubject: Re: meh la nengok cadangan aku ni hah   Mon May 25, 2009 1:21 pm

setuju aje wat ape macan
macan pon tunjukkanla skill² mengedit pic nih

_________________________________________________
SETELAH SEKIAN LAME KU MENYEPI KINI KU KEMBALI



Back to top Go down
View user profile http://www.myspace.com/firstrockersindaworld
jimbet_______.sin4
Site Admin
Site Admin


Posts : 206
Join date : 2009-04-12
Age : 32
Location : tmn astakona

PostSubject: Re: meh la nengok cadangan aku ni hah   Thu Jun 04, 2009 2:29 am

per kate lau aku aja edit gamba gune teleskop pakai skop tanah pon bole gak

_________________________________________________
Back to top Go down
View user profile http://www.klgc-3.forumotion.com
kuyie
super-mod&Designer
super-mod&Designer


Posts : 668
Join date : 2009-05-14
Age : 30
Location : Ashby road - K.Terengganu

PostSubject: Re: meh la nengok cadangan aku ni hah   Thu Jun 04, 2009 6:50 am

hhahahah edit gmba ngn teleskop?? asei tak gune cangkul je bet haha

_________________________________________________
SETELAH SEKIAN LAME KU MENYEPI KINI KU KEMBALI



Back to top Go down
View user profile http://www.myspace.com/firstrockersindaworld
jimbet_______.sin4
Site Admin
Site Admin


Posts : 206
Join date : 2009-04-12
Age : 32
Location : tmn astakona

PostSubject: Re: meh la nengok cadangan aku ni hah   Fri Jun 05, 2009 11:12 am

aku bab edit mengedit gamba la aku paling x minat ... wakaka lagi mau suh aku aja org ker ...

_________________________________________________
Back to top Go down
View user profile http://www.klgc-3.forumotion.com
macan_sparrow
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]


Posts : 742
Join date : 2009-04-12
Age : 38
Location : klang

PostSubject: Re: meh la nengok cadangan aku ni hah   Sun Jun 07, 2009 8:41 pm

de mayat ke yg nk ditanam ni nk pakai skop ngan cangkul ni merokok jap alamak lari topik lariiiiiiiiiiiiiiii cabuttttttttttttttt

_________________________________________________


hidup mesti mau appy
Back to top Go down
View user profile
kuyie
super-mod&Designer
super-mod&Designer


Posts : 668
Join date : 2009-05-14
Age : 30
Location : Ashby road - K.Terengganu

PostSubject: Re: meh la nengok cadangan aku ni hah   Sun Jun 07, 2009 10:01 pm

hahahaha ahh macan meh sini itu clita dalam balai
opocot opocot opocot


jelir jelir

_________________________________________________
SETELAH SEKIAN LAME KU MENYEPI KINI KU KEMBALI



Back to top Go down
View user profile http://www.myspace.com/firstrockersindaworld
yuOtaci
junior
junior


Posts : 35
Join date : 2009-06-28
Age : 30

PostSubject: Re: meh la nengok cadangan aku ni hah   Sun Jul 26, 2009 10:04 pm

saye...saye
kuyie the best lol!
Back to top Go down
View user profile
sriteddy™
Site Admin
Site Admin


Posts : 1157
Join date : 2009-04-20
Location : a place called heart

PostSubject: Re: meh la nengok cadangan aku ni hah   Mon Jul 27, 2009 5:35 am

kuyie...dah lama tak on9..kemana ek dia aku belajar photoshop x abeh g ni
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: meh la nengok cadangan aku ni hah   Today at 4:40 pm

Back to top Go down
 
meh la nengok cadangan aku ni hah
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
perak1 :: .::CADANGAN/PENDAPAT::. :: .::CADANGAN/PENDAPAT::. .::OPINION SITES::.-
Jump to:  
Top posters
peace™ (1529)
 
miss-lady (1280)
 
sriteddy™ (1157)
 
salju (1063)
 
lipanx_laut (970)
 
macan_sparrow (742)
 
kuyie (668)
 
raffey-sama (509)
 
arb_mtq (432)
 
luvfama (297)
 
LATEST MOVIE TODAY
.:Sila click pada gambar dibawah untuk download boxoffice movie perak1 semoga terhibur :.