perak1
Selamat datang Ke Perak1 forum** Kepada pelawat, sila mendaftar untuk menikmati segala kemudahan Perak1 forum.** Diharap semua sahabat yg baru berdaftar, sila memperkenalkan diri anda di ruangan forum .anda juga boleh login forums ini dengan email FB anda danjangan lupa Like Fb perak1:KENALKAN DIRI ANDA:. Perak1 forum.** Pelawat yang mengalami masalah register atau login sila emailkan kepada khalifah_alammaya2000@yahoo.com(forum admin support).** Selepas mendaftar, anda akan secara Automatik telah menjadi ahli perak1 forum dan seterusnya anda boleh login untuk memasuki Perak1 forum tanpa menunggu sebarang e-mail pengaktifan akaun.Selamat melayari Perak1 forum PASTI CERIA BERSAMA KAMI.
perak1


 
HomeCalendarGalleryFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Receive all updates via Facebook. Just Click the Like Button Below

?

Dapatkan Widget Ini Di Aku Punyer Lah! | Get RM100 A Week @ Blogger Tips


Share | 
 

 Meh Bace ni...

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
seri__
Site Admin
Site Admin


Posts : 12
Join date : 2009-04-15
Location : somewhere were all pretty girl are naked

PostSubject: Meh Bace ni...   Fri May 15, 2009 2:32 pm

Salam...

Ni wa nak bgtau..pasal forum ni..bg wa..ini adalah satu bende yg sangat baik n bijak untuk setiap individu2 yg berchating di dunia cyber ni mengenali lebih dekat dan mengeratkan silaturahim sesama umat. Bg merialisasikan lagi kewujudan forum ini, wa cadangkan lu org EXPOSE diri lu org agar org tau yg "owh ni budak dari forum PERAK 1". Maksud wa disini lu org bule build up rapo dengan join bukan hanya sekadar di room perak je. try explore more to others room. org kate jauh perjalanan luas pengalaman rite..and one more..BIAR APE PUN ORG KATE LU ORG NI..jgn cepat melenting..lu org akan jadi lebih kental n kuat if care lu org handle's thing correctly. trust me..wa akan cube sedaya yg mampu untuk tolong mane yg patut dlm hal ni..

Lagi satu, pada yg join forum ni..try la to be aktif sket..jgn sekadar register, pastu senyap da..kalo bule bace la info2 tebaru dlm ni coz maybe ade yg related ngan lu org rite!.. Wa secare tak lansung akan sentiasa menginform if ade aktivit2 yg wa buat..and wa harap ade la penglibatan dari lu org..coz wa secara personally at least bile ade pembabitan dari lu org...secare tak lansung menjadi salah satu aktivit forum ni sendiri..dunia chating ni kat room lain..tp bile da jumpe..insyaALLAH korang akan lebih memahami and lebih rapat..

To admin..keep it up..jgn riso...wa support lu ok! sape2 kacau lu org wa jentik telo die laju2 ngahahha..im looking forward to see this forum grow each day..so salam sahabat..WooOFFF!!!

p/s : thanks for letting me share's here..babai..
Back to top Go down
View user profile
peace™
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]


Posts : 1529
Join date : 2009-04-11
Location : slgr

PostSubject: Re: Meh Bace ni...   Fri May 15, 2009 2:43 pm

seri.. ade org kacau wa...
hehehe...
tlg sat jentik telo die laju2...

seri, ko tolong wat konvoi sape yang nak g kenduri aku..
hehehhee...
ko kan member aku yang tersayang...

sambil2 tu leh kenal2 ngan member2 forum perak1 ni kan..
bagus tak idea aku..
hehehehehe..

tapi ko ade ke time kenduri aku ni...

ko tolong kasi tau member2 padang dulu tu skali..
aku takde la nombo2 diaorg...
ekkk....

_________________________________________________




Back to top Go down
View user profile
miss-lady
Admin
Admin


Posts : 1280
Join date : 2009-04-10
Age : 28
Location : sabah & perak

PostSubject: Re: Meh Bace ni...   Fri May 15, 2009 2:57 pm

adeh abg ke ni
thanks bg advise to semua n admin site ni
n beri kata2 semangat kat user2 lam forum ni
terharu bila membaca ayat2 abg ni yg menyokong forum ni
dan memberi cadangan tuk forum ni
pihak admin akan cube sedaya upaya untuk wat yg terbaik tuk semua
user lam ni n forum ni
memandang kan forum ni pon baru sebulan so aktiviti pon lom
dpt di jalan kan lg tp INSYAALLAH akan di buat juga nanti kalau
takde aral melintang n lau abg seri sudi tuk arrange kan gath tuk user2 forum
ni amat lah di alu-alukan..terima kasih tuk psnan tuk admin tu..semua admin n sub admin rasa berterima kaseh kat semua user yg menyokong forum yg baru ini..
harap forum ni akan terus kekal aktif n user2 pon leh libatkan diri sama dalam gath
yg akan forum anjurkan insyaAllah..

_________________________________________________
Kebanyakan dari kita tidak mensyukuri apa yang sudah kita miliki, tetapi kita selalu menyesali apa yang belum kita capai
Back to top Go down
View user profile
lipanx_laut
Police
Police


Posts : 970
Join date : 2009-04-12
Location : taiping--> ipoh---> kajang ---> taiping

PostSubject: Re: Meh Bace ni...   Fri May 15, 2009 3:00 pm

teringin lepak ngan lu seri..kena teh tarik

_________________________________________________
~BESAR ~ KERAS~ TEGANG~ PANJANG~
Back to top Go down
View user profile
hana
junior
junior


Posts : 24
Join date : 2009-05-14
Age : 32
Location : kl

PostSubject: Re: Meh Bace ni...   Fri May 15, 2009 3:53 pm

dari dulu lagi da aku da labelkan seri ni sbagai abg yang penyayang. mmg caring
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: Meh Bace ni...   Today at 1:22 am

Back to top Go down
 
Meh Bace ni...
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» Rangrasiya - Wriiten Update - March 13 2014

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
perak1 :: .::KOPITIAM::. :: .::LUAHAN PERASAAN::..::HEARTS FEELING::.-
Jump to:  
Top posters
peace™ (1529)
 
miss-lady (1280)
 
sriteddy™ (1157)
 
salju (1063)
 
lipanx_laut (970)
 
macan_sparrow (742)
 
kuyie (668)
 
raffey-sama (509)
 
arb_mtq (432)
 
luvfama (297)
 
LATEST MOVIE TODAY
.:Sila click pada gambar dibawah untuk download boxoffice movie perak1 semoga terhibur :.