perak1
Selamat datang Ke Perak1 forum** Kepada pelawat, sila mendaftar untuk menikmati segala kemudahan Perak1 forum.** Diharap semua sahabat yg baru berdaftar, sila memperkenalkan diri anda di ruangan forum .anda juga boleh login forums ini dengan email FB anda danjangan lupa Like Fb perak1:KENALKAN DIRI ANDA:. Perak1 forum.** Pelawat yang mengalami masalah register atau login sila emailkan kepada khalifah_alammaya2000@yahoo.com(forum admin support).** Selepas mendaftar, anda akan secara Automatik telah menjadi ahli perak1 forum dan seterusnya anda boleh login untuk memasuki Perak1 forum tanpa menunggu sebarang e-mail pengaktifan akaun.Selamat melayari Perak1 forum PASTI CERIA BERSAMA KAMI.
perak1


 
HomeCalendarGalleryFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Receive all updates via Facebook. Just Click the Like Button Below

?

Dapatkan Widget Ini Di Aku Punyer Lah! | Get RM100 A Week @ Blogger Tips


Share | 
 

 kalo korang jadi lelaki/pempuan

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
salju
senior
senior


Posts : 1063
Join date : 2009-04-12
Age : 32
Location : mesia

PostSubject: kalo korang jadi lelaki/pempuan   Fri May 15, 2009 9:05 am

wakaka.. aku tak tahu nak letak tajuk pe.

erm.. sebenarnya camni. cuba kita berfantasi jap. katakanlah, masa korang lahir, korang bukan jantina yang sekarang ni.

apa nama korang agaknyer ek?

camner imej korang?

personaliti korang camner?

korang jadi pe yer?

baeklah.. aku mulakan bicara. hehehe..

kalo aku dilahirkan lelaki, aku rasa.. nama aku mesti gabungan watak2 hero dalam novel terkenal ketika itu. sbb abah aku suka sangat ambik watak2 hero dalam novel karya sasterawan negara, dijadikan nama anak lelaki dia. pastu mesti aku ada dua nama, sbb abah tak suka nama2 panjang untuk anak pempuan dia. anak lelaki boleh. contoh, nama adik aku syafiq faliq, adaptasi daripada karya usman awang di mana hero dia bernama syafiq effendi.

jadi mungkin nama aku, ikhwan effendi? (wah! meletup nama aku).

imej aku? erm.. disebabkan aku ni jenis tak kisah gaya pape, aku rasa imej aku kalo aku lelaki, kemungkinan besar aku pakai jeans dan t-shirt. pastu pakai kasut bertutup. pakai spek ranggi2, tapi rambut pendek macam mawi. (ceh! jadi macam muka adik aku plak).

personaliti aku?

tak jauh beza dengan personaliti aku sekarang. cuma kalo lelaki, kuranglah nangesnya. tegas, ada prinsip, ada pendirian, kalo sayang.. sayang sangat2. ada masanya serius, ada masanya gila2 bahasa. suka buat lawak bodo. kalo orang tak gelak pun.. aku gelak sorang2. wakakaka selamber je.

aku jadi pe?

masih lagi dalam bidang kaunseling. nak jadi kaunselor gak. nampak sempoi.. cam tak tau pape. tapi sebenarnya sangat bagus dalam memotivasikan orang lain, membantu orang lain yang tengah ada masalah. kiranya.. macam superb lah dalam bidang kaunseling nih.. walaupun muka macam pecah rumah je.

korang plak camner yer?
Back to top Go down
View user profile
lipanx_laut
Police
Police


Posts : 970
Join date : 2009-04-12
Location : taiping--> ipoh---> kajang ---> taiping

PostSubject: Re: kalo korang jadi lelaki/pempuan   Fri May 15, 2009 10:35 am

kalau aku jadi pompuan kan salju...mula2 kan aku nak berpakaian seksi... pastu kan aku nak pakai ala2 cam amoi pakai tu ...geram siot tgk..( ada ka laki kat sini tak geram tgk amoi pakai seksi ? )....

pastu kan..aku nak dressing ala2 scha...fauziah ghous...siti aishah af7...pastu kalau jalan tu aku nak jalan tonggek2..saja je bg laki geram tgk aku...

wakakak tu la fantasi aku ...fantasi je kan? lol!

_________________________________________________
~BESAR ~ KERAS~ TEGANG~ PANJANG~
Back to top Go down
View user profile
salju
senior
senior


Posts : 1063
Join date : 2009-04-12
Age : 32
Location : mesia

PostSubject: Re: kalo korang jadi lelaki/pempuan   Fri May 15, 2009 10:40 am

panx nih mmg ler.. dah jadi pempuan pun, unsur2 seksologi masih takleh nak dipisahkan.

takperlah panx.. fantasi je.. bukannya realiti. tapi panx, ko tak jawab semua persoalan tu.

1. nama ko saper?
2. ko nak jadi pe?

ko tadi jawab tentang personaliti dan imej je.
Back to top Go down
View user profile
lipanx_laut
Police
Police


Posts : 970
Join date : 2009-04-12
Location : taiping--> ipoh---> kajang ---> taiping

PostSubject: Re: kalo korang jadi lelaki/pempuan   Fri May 15, 2009 10:51 am

kalau aku pompuan nama aku..puteri balqis natasya....wahhh see see nama aku... kompom sri jeles ngan nama aku ....

kalau aku pompuan kan..nak jadi apa? of koz la aku nak jadi model..sbb bila aku pompuan so aku ni lawa ..aku nak jadi model ala2 seksi cam tu...dosa??..fantasi je kan??? wakakaka

_________________________________________________
~BESAR ~ KERAS~ TEGANG~ PANJANG~
Back to top Go down
View user profile
salju
senior
senior


Posts : 1063
Join date : 2009-04-12
Age : 32
Location : mesia

PostSubject: Re: kalo korang jadi lelaki/pempuan   Fri May 15, 2009 11:09 am

panx.. adoi.. lol! mmg ko nih kelakar betoi ler..

kawan2 lain mana nih.. nak tunggu gak jawapan korang.
Back to top Go down
View user profile
macan_sparrow
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]


Posts : 742
Join date : 2009-04-12
Age : 38
Location : klang

PostSubject: Re: kalo korang jadi lelaki/pempuan   Fri May 15, 2009 11:31 am

panx2.....laki mn yg x geram ngok amoi pakai seksi panx oiiiiiiiiii pak aji pn leh simpan serban dia wakakaka wakakaka .....klu aku lak nk nama nur inshifara wahida.....cehhhhhhh mcm nama ank2 aku lak tari ....dh besar nk jadi beznes berjaya.... anime ....merokok jap la

_________________________________________________


hidup mesti mau appy
Back to top Go down
View user profile
uncle
junior
junior


Posts : 155
Join date : 2009-04-30

PostSubject: Re: kalo korang jadi lelaki/pempuan   Sun May 17, 2009 6:27 pm

wakakaka wakakaka

klakor lah koranmg ni... ade fantasi2 cmni..
xper.. layanz jerr..

uncle kalo jd pompuan.... adehhh... mau jd tomboi kot..
pasal... uncle ni brutal sikit dulu2...
pakai kemeja laboh.. sluar jeans.. pakai topi terbalik..

nama cantek : asmara kesuma
profession : keje kat 7 eleven kot....

wakakaka
Back to top Go down
View user profile
salju
senior
senior


Posts : 1063
Join date : 2009-04-12
Age : 32
Location : mesia

PostSubject: Re: kalo korang jadi lelaki/pempuan   Sun May 17, 2009 6:38 pm

uncle.... mekasih sbb sudi jawab... sayam uncle..

amboi uncle.. nama tak sesuai langsung..

nama punyer ayu.. gadis melayu tu uncle..

tapi tomboy cam apa plak.. adoi..

mekasih lagi uncle.. sbb sudi respond...
Back to top Go down
View user profile
uncle
junior
junior


Posts : 155
Join date : 2009-04-30

PostSubject: Re: kalo korang jadi lelaki/pempuan   Sun May 17, 2009 6:44 pm

Kalau saya wanita...
Saya inginkan seorang lelaki...
yang mempunyai perawakan lembut....
namun di dalamnya....ketegasan atas urusan agama...
saya inginkan lelaki....
yang menyentuh dengan kelembutan....
saya inginkan lelaki....
yang tidak pernah mengatakan tentang kelebihan dirinya....
saya inginkan lelaki....
yang sentiasa memberikan senyuman....
saya inginkan lelaki.....
yang basah mengucapkan kalimah2 Allah....
saya inginkan lelaki....
yang menitis di malam harinya...
kerana kesilapan di dunia....
saya inginkan lelaki....
yang hatinya bergetar....
dan wajahnya mesra...
bila dia..menegur....dalam salah dan silap saya...
saya inginkan lelaki....
yang sentiasa memeluk anak2 saya....
sentiasa memberi masa dengan anak2 saya.....
sentiasa basah dengan peluh...membasahi pipi anak2 saya....
saya inginkan lelaki....
yang mana...
bila saya keletihan....bila saya dalam kesuraman....
dia meletakkan kepala saya di dadanya....
dan membelai ubun2 saya...
mencium dahi saya....
dan memeluk saya erat.....dalam dakapannya...

nukilan : tcer
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: kalo korang jadi lelaki/pempuan   Today at 5:26 pm

Back to top Go down
 
kalo korang jadi lelaki/pempuan
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» Streblus Asper (Serut in Indonesia dialect)

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
perak1 :: .::KOPITIAM::. :: .::CAKAP-CAKAP::..::TALKING PLACES::.-
Jump to:  
Top posters
peace™ (1529)
 
miss-lady (1280)
 
sriteddy™ (1157)
 
salju (1063)
 
lipanx_laut (970)
 
macan_sparrow (742)
 
kuyie (668)
 
raffey-sama (509)
 
arb_mtq (432)
 
luvfama (297)
 
LATEST MOVIE TODAY
.:Sila click pada gambar dibawah untuk download boxoffice movie perak1 semoga terhibur :.