perak1
Selamat datang Ke Perak1 forum** Kepada pelawat, sila mendaftar untuk menikmati segala kemudahan Perak1 forum.** Diharap semua sahabat yg baru berdaftar, sila memperkenalkan diri anda di ruangan forum .anda juga boleh login forums ini dengan email FB anda danjangan lupa Like Fb perak1:KENALKAN DIRI ANDA:. Perak1 forum.** Pelawat yang mengalami masalah register atau login sila emailkan kepada khalifah_alammaya2000@yahoo.com(forum admin support).** Selepas mendaftar, anda akan secara Automatik telah menjadi ahli perak1 forum dan seterusnya anda boleh login untuk memasuki Perak1 forum tanpa menunggu sebarang e-mail pengaktifan akaun.Selamat melayari Perak1 forum PASTI CERIA BERSAMA KAMI.
perak1


 
HomeCalendarGalleryFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Receive all updates via Facebook. Just Click the Like Button Below

?

Dapatkan Widget Ini Di Aku Punyer Lah! | Get RM100 A Week @ Blogger Tips


Share | 
 

 lagi2 webcam.. webcam!

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
salju
senior
senior


Posts : 1063
Join date : 2009-04-12
Age : 32
Location : mesia

PostSubject: lagi2 webcam.. webcam!   Fri May 15, 2009 7:41 am

aish...

aku cukup menyampah kalo ada orang tak paham2 bahasa ni. aku tak nafikan, aku selalu bukak webcam. tapi ada masanya aku tengah serabot, tensen, menanges. jadi aku tak mo orang tengok webcam aku. paham2 jelah kalo aku kata, aku tak mo bukak webcam. pastu merayu2. pastu majuk2 pasal aku tak mo bukak webcam.

rasa macam nak kalo ada pistol rasa nak

kalo yang tengok tu pempuan takper gak. aku leh bukak cam free hair je. ni yang memintak tu lelaki plak tu. pastu pandai je mengayat, "aku tengok ko macam rimas je bertudung. aku tak mo menyusahkan ko. bukak ler tudung tu." biler aku marah2.. dia plak jawab, "alahai.. aku bukannya orang lain. abang ko gak kan?"

pale hotak dia!

kalo setakat abang angkat tu halal nikah tau! pandai je mengayat. kalo tak mo menyusahkan aku, takyah ler tengok cam aku. pastu plak, ada kes ternampak aku bukak tudung.. siap2 merayu lagi. "alah.. aku pernah tengok rambut ko. bukannya langsung tak pernah."

ish.. mmg nak kena nih. dah tengok sekali tu rezeki ko ler, Allah nak bagi can tengok. takyah ler bising2 nak tengok plak kali kedua.

jangan plak pasni kalo aku malas layan pm ker, iggy ker.. dok bising2 salju sombong ler, dekut ler, dah ada kawan baru lupa dia ler..

podah ler orang camtu!
Back to top Go down
View user profile
macan_sparrow
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]


Posts : 742
Join date : 2009-04-12
Age : 38
Location : klang

PostSubject: Re: lagi2 webcam.. webcam!   Fri May 15, 2009 8:07 am

wahh marah tul salju ni sabar salju....pada laki2 di luar sn jgn x mo paksa2 kaum hawa bukak WC ye......pada ppun ni peringatan kit klu laki2 bru kenal je nk suruh buakak cam,mst laki2 tu nk ngok kecantikan korg je jgn x de keikhlasan tuk berkwn apa aku melalut ni... ok2 aku nk g merokok jap

_________________________________________________


hidup mesti mau appy
Back to top Go down
View user profile
lipanx_laut
Police
Police


Posts : 970
Join date : 2009-04-12
Location : taiping--> ipoh---> kajang ---> taiping

PostSubject: Re: lagi2 webcam.. webcam!   Fri May 15, 2009 10:19 am

garang betui salju ..tapi kan salju...ada jugak tau pompuan yg bila panx bukak web cam kan..depa suh panx bukak baju dgn alasan " ala...laki tak pakai baju tak pe " haaa..cam ne tu ?

_________________________________________________
~BESAR ~ KERAS~ TEGANG~ PANJANG~
Back to top Go down
View user profile
salju
senior
senior


Posts : 1063
Join date : 2009-04-12
Age : 32
Location : mesia

PostSubject: Re: lagi2 webcam.. webcam!   Fri May 15, 2009 10:24 am

panx.. adoi.. pandai je ko buat aku gelak masa aku tengah serabots nih..

itu namanya pempuan sangap kot.. saje nak tengok mulu2 dade... eh.. ko kan takde mulu dade?
Back to top Go down
View user profile
sriteddy™
Site Admin
Site Admin


Posts : 1157
Join date : 2009-04-20
Location : a place called heart

PostSubject: Re: lagi2 webcam.. webcam!   Fri May 15, 2009 10:46 am

aduyai..garang ek salju nih..haha sal webcam la plk aduyai...
lol! ssh2 salju cakap je tak de..snng cite ari 2 peace sal webcam..ni ko plk
eh..org kat forum ke yg merayu2 tu
Back to top Go down
View user profile
lipanx_laut
Police
Police


Posts : 970
Join date : 2009-04-12
Location : taiping--> ipoh---> kajang ---> taiping

PostSubject: Re: lagi2 webcam.. webcam!   Fri May 15, 2009 10:48 am

helllo......wa tak de bulu dada ok...sbb wa tgk serabut je sapa ada bulu dada... dah2 stop spamming ...wakakaa lol!

_________________________________________________
~BESAR ~ KERAS~ TEGANG~ PANJANG~
Back to top Go down
View user profile
salju
senior
senior


Posts : 1063
Join date : 2009-04-12
Age : 32
Location : mesia

PostSubject: Re: lagi2 webcam.. webcam!   Fri May 15, 2009 11:00 am

alahai panx.. saje gurau2 manje dgn ko.. apa salahnyer...

takdelah, orang2 forum nih baek ati. jadi aku pun murah ati bukak webcam dengan muka ceria je.

tapi orang tu aku kenal dalam chatroom. mmg selalu camtu. kadang2 naik tensen aku.

nak cakap takde webcam pentipu ler plak. sbb dia pernah tengok webcam aku.. adoi..

karang aku tensen, aku iggy je dia... jadi setan kejap.. hahaha..

Back to top Go down
View user profile
arb_mtq
senior
senior


Posts : 432
Join date : 2009-04-13

PostSubject: Re: lagi2 webcam.. webcam!   Fri May 15, 2009 2:14 pm

webcam pon jadi kesah kan,,,, byk2 bersabar la salju,,,,,, tapi aku puji beb,,, ko mmg kuat iman,, tak cair dek ayat2 panas lelaki,,, kirenye ko ni mmg kuat ar pegang pada agama,besanye org skang ni pakai tudung fesyen jer ataupon sbb undang2 cam kat skolah atau pon majlis,,,,org mcm ko ni patut dcontohi,,, truskan usaha ko tu,,, acaca faitie

panx,, klu de pompuan suwh ko bukak baju kan,, ko ckp nnti2 lah,,,, pastu ko tanye sbb pe nak suwh org bukak baju? klu die buleh jawab yg ko puas ati msti die punye nak tgk tu da tahap gaban,, tapi klu takat jawab laki bukak baju takpe,, ataupon klu taknak bukak xpe lah,,,, itu kirenye die leh kawal lagi ader btul ke aku nye statment ni macan?
Back to top Go down
View user profile
salju
senior
senior


Posts : 1063
Join date : 2009-04-12
Age : 32
Location : mesia

PostSubject: Re: lagi2 webcam.. webcam!   Sun May 17, 2009 2:05 pm

eeeee....

baru je aku post mende nih, ada lagi orang mintak webcam aku. yang nih pangkat adik plak. disebabkan aku maleh nak layan.. aku diamkan diri je.. lantak situ.

pastu buat muka sedih, akak dah berubah ler apa ler.. tak macam dulu ler. wakakaka lantaklah.. peduli hape aku? hari2 nak mintak webcam je. biler ajak sembang tak mo. ajak share maklumat pun tak mo. biler pm semua macam malas nak layan.. sbb nak tengok cam je. eeeee...

pastu bleh plak cakap sayang akak, rindu akak.. hotak dia!!!! biler aku cakap aku malas nak layan pm dia dah, takot dia jatuh cinta. dia cakap, "adik takkan jatuh cinta. adik anggap akak nih akak adik sendiri je. tak salah kan?"

kalo anggap akak sendiri nak hari2 tengok webcam ker? nih siap tengok webcam pastu macam angau je. pale hotak dia! nah.. ambik.. ambik... menyampah tau...

pasni kalo aku malas dah nak layan jangan plak bising2 salju sombong tak layan ler apa ler.... muhasabah ler diri banyak2.

kecewa
Back to top Go down
View user profile
kuyie
super-mod&Designer
super-mod&Designer


Posts : 668
Join date : 2009-05-14
Age : 30
Location : Ashby road - K.Terengganu

PostSubject: Re: lagi2 webcam.. webcam!   Sun May 17, 2009 2:08 pm

mak aih kak salju nye marah bejeler2 hehe sabaq kak sabaq





_________________________________________________
SETELAH SEKIAN LAME KU MENYEPI KINI KU KEMBALI



Back to top Go down
View user profile http://www.myspace.com/firstrockersindaworld
miss-lady
Admin
Admin


Posts : 1280
Join date : 2009-04-10
Age : 28
Location : sabah & perak

PostSubject: Re: lagi2 webcam.. webcam!   Sun May 17, 2009 2:16 pm

erk akak
takutlah tgk akak marah
tkt lah nk mintak webcam akak mcm ni
ampun ampun akak jgn marah ye

_________________________________________________
Kebanyakan dari kita tidak mensyukuri apa yang sudah kita miliki, tetapi kita selalu menyesali apa yang belum kita capai
Back to top Go down
View user profile
salju
senior
senior


Posts : 1063
Join date : 2009-04-12
Age : 32
Location : mesia

PostSubject: Re: lagi2 webcam.. webcam!   Sun May 17, 2009 3:04 pm

akak tak marah anis ler anis sayang oi...

salah paham ler plak..

akak marah kat kawan2 lelaki ni ha. dok paksa2 akak on cam. pastu pujuk rayu soh akak bukak tudung. tu pasal akak marah.. akak tak marah pun kalo kawan2 pempuan nak tengok cam. sbb kalo akak tak pakai tudung pun, takper. tak bukak aurat.

meh sini akak fluk anis.. kalo anis nak tengok cam akak takper.. akak tak marah anis..

aku pun sebenarnya tak kisah on cam... kalo aku nak on ler. mmg kalo aku murah ati, aku on je cam untuk semua kawan2 aku. tapi kalo aku tengah kedekut ati. (ada ker perkataan nih? ) takyah ler paksa2 aku. aku tak suka.

eeee.. tak sukalah..

Back to top Go down
View user profile
arb_mtq
senior
senior


Posts : 432
Join date : 2009-04-13

PostSubject: Re: lagi2 webcam.. webcam!   Mon May 18, 2009 3:54 am

aiii... tak abis lagi ke salju,,, udah ler tuh,,, bg aku lak can nak marah,, mano
nate2 tok guno tu ,,,, meh kawe

ok bos,,, makhluk2 prosak tu sudah dihapuskan,dan saya siap tuk menunggu tugas yg baru
Back to top Go down
View user profile
Admin
Admin
Admin


Posts : 256
Join date : 2009-04-10
Age : 32
Location : gerik,perak

PostSubject: Re: lagi2 webcam.. webcam!   Sun Aug 30, 2009 7:09 pm

=salju kata kat ako ape?.....huk2.....

_________________________________________________
tolong sama2 majukan forums
Back to top Go down
View user profile http://perak1.forums2u.com
macan_sparrow
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]


Posts : 742
Join date : 2009-04-12
Age : 38
Location : klang

PostSubject: Re: lagi2 webcam.. webcam!   Tue Sep 01, 2009 12:31 am

admin x mo y!intai erk jgn klu nk intai2 ajak aku sekali

_________________________________________________


hidup mesti mau appy
Back to top Go down
View user profile
salju
senior
senior


Posts : 1063
Join date : 2009-04-12
Age : 32
Location : mesia

PostSubject: Re: lagi2 webcam.. webcam!   Wed Sep 02, 2009 9:58 pm

macan.... nah ambik... apsal nak intai2 aku plak.. nak kena nih.. mengada2....
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: lagi2 webcam.. webcam!   Today at 4:38 pm

Back to top Go down
 
lagi2 webcam.. webcam!
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» Webcam Models Make Alot Of Money-Here Is How?
» Webcam Models Make a Lot of Money and Here Is How!!
» The Dutch Tawny Owl webcam
» Watch wisents from Białowieża National Park! :D
» 90's warner brothers Mafia GAME!!!! Townies WIN

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
perak1 :: .::KOPITIAM::. :: .::LUAHAN PERASAAN::..::HEARTS FEELING::.-
Jump to:  
Top posters
peace™ (1529)
 
miss-lady (1280)
 
sriteddy™ (1157)
 
salju (1063)
 
lipanx_laut (970)
 
macan_sparrow (742)
 
kuyie (668)
 
raffey-sama (509)
 
arb_mtq (432)
 
luvfama (297)
 
LATEST MOVIE TODAY
.:Sila click pada gambar dibawah untuk download boxoffice movie perak1 semoga terhibur :.