perak1
Selamat datang Ke Perak1 forum** Kepada pelawat, sila mendaftar untuk menikmati segala kemudahan Perak1 forum.** Diharap semua sahabat yg baru berdaftar, sila memperkenalkan diri anda di ruangan forum .anda juga boleh login forums ini dengan email FB anda danjangan lupa Like Fb perak1:KENALKAN DIRI ANDA:. Perak1 forum.** Pelawat yang mengalami masalah register atau login sila emailkan kepada khalifah_alammaya2000@yahoo.com(forum admin support).** Selepas mendaftar, anda akan secara Automatik telah menjadi ahli perak1 forum dan seterusnya anda boleh login untuk memasuki Perak1 forum tanpa menunggu sebarang e-mail pengaktifan akaun.Selamat melayari Perak1 forum PASTI CERIA BERSAMA KAMI.
perak1


 
HomeCalendarGalleryFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Receive all updates via Facebook. Just Click the Like Button Below

?

Dapatkan Widget Ini Di Aku Punyer Lah! | Get RM100 A Week @ Blogger Tips


Share | 
 

 Mengelakkan dari di boot/boom USER

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
kuyie
super-mod&Designer
super-mod&Designer


Posts : 668
Join date : 2009-05-14
Age : 30
Location : Ashby road - K.Terengganu

PostSubject: Mengelakkan dari di boot/boom USER   Fri May 15, 2009 6:40 am

Untuk mendownload anti-booter klik link dibawah.
http://www.yahelite.org/deep/yahelite/YahELiteFull.exe

Step 1:
Klik pada save


Step 2:
Simpanlah dimana² anda suke kemudian Klik pada save


Step 3:
Apabila dah habis mendownload klik pada butang close


Selepas itu pergi ke file dimana anda telah menyimpan YahELiteFull tersebut

Step 4:
Seterusnye Klik pada Next


Step 5:
Seterusnya Klik Next


Step 6:
Klik pada Agree


Step 7:
FINISHHH!!


Step 8:
Now just login ur ID and PASS





(P:S Terpulang kt korang lah ye nak gune atau tak aku cume share ape yg patot di share)


Last edited by kuyie on Sat May 16, 2009 8:22 am; edited 1 time in total
Back to top Go down
View user profile http://www.myspace.com/firstrockersindaworld
miss-lady
Admin
Admin


Posts : 1280
Join date : 2009-04-10
Age : 28
Location : sabah & perak

PostSubject: Re: Mengelakkan dari di boot/boom USER   Fri May 15, 2009 8:31 am

thanks for sharing kuyie

_________________________________________________
Kebanyakan dari kita tidak mensyukuri apa yang sudah kita miliki, tetapi kita selalu menyesali apa yang belum kita capai
Back to top Go down
View user profile
 
Mengelakkan dari di boot/boom USER
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» halogen oven user guide
» Butler Boot Camp
» new hallogen user!
» Charity Shops & Car Boot sales in and around Leeds
» DRAGON BOOT SALE AND AUCTION

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
perak1 :: .::YAHOO!!::. :: .::YAHOO-TOOLS::.-
Jump to:  
Top posters
peace™ (1529)
 
miss-lady (1280)
 
sriteddy™ (1157)
 
salju (1063)
 
lipanx_laut (970)
 
macan_sparrow (742)
 
kuyie (668)
 
raffey-sama (509)
 
arb_mtq (432)
 
luvfama (297)
 
LATEST MOVIE TODAY
.:Sila click pada gambar dibawah untuk download boxoffice movie perak1 semoga terhibur :.