perak1
Selamat datang Ke Perak1 forum** Kepada pelawat, sila mendaftar untuk menikmati segala kemudahan Perak1 forum.** Diharap semua sahabat yg baru berdaftar, sila memperkenalkan diri anda di ruangan forum .anda juga boleh login forums ini dengan email FB anda danjangan lupa Like Fb perak1:KENALKAN DIRI ANDA:. Perak1 forum.** Pelawat yang mengalami masalah register atau login sila emailkan kepada khalifah_alammaya2000@yahoo.com(forum admin support).** Selepas mendaftar, anda akan secara Automatik telah menjadi ahli perak1 forum dan seterusnya anda boleh login untuk memasuki Perak1 forum tanpa menunggu sebarang e-mail pengaktifan akaun.Selamat melayari Perak1 forum PASTI CERIA BERSAMA KAMI.
perak1


 
HomeCalendarGalleryFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Receive all updates via Facebook. Just Click the Like Button Below

?

Dapatkan Widget Ini Di Aku Punyer Lah! | Get RM100 A Week @ Blogger Tips


Share | 
 

 Jangan kentut dihadapan GAY

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
··¤(`×[¤ LiE ¤]×´)¤··
Moderator
Moderator


Posts : 228
Join date : 2009-04-14
Location : pantai barat dekat corner tu tau ke

PostSubject: Jangan kentut dihadapan GAY   Fri May 15, 2009 3:59 am

firstly aku nak gelak dulu sblom post

Seorang wartawan lelaki telah di tugaskan membuat liputan dan siasatan mengenai aktiviti kelab gay di Bukit Bintang. Dia di kehendaki menyamar sebagai gay. Wartawan itu dengan senang hati menggayakan pakaian dan cara seorang gay. Setelah seminggu mempelajari tingkahlaku dan gaya seorang gay, akhirnya pada malam minggu itu wartawan itu masuk ke kelab gay tersebut.

Wartawan itu dipasang dengan microphone n camera bersaiz kecil bagi merakam segala aksi dan aktiviti di kelab gay tersebut. Setelah masuk wartawan itu terus menuju ke bar utama dan memesan segelas bir. Dia hanya duduk sambil memerhatikan gelagat-gelagat gay di kelab tersebut. Ada yang menari dan ada yang duduk sambil berpeluk-pelukan sesama lelaki. Wartawan itu merasa geli geleman melihat tingkahlaku mereka.

"Hai...sorang ke bro", tiba-tiba wartawan itu di sapa.

"A'ah, saya tunggu kawan saya. Tak sampai-sampai lagi ni", kata wartawan itu separuh menjerit kerana kebingitan muzik di kelab itu.

Tiba-tiba wartawan itu berasa sakit perut. Rasa seperti ingin kentut sahaja.

"Muzik tengah kuat ni bolehlah aku kentut ni", bisik hati wartawan itu.

Wartawan itu pun melepaskan kentutnya. Satu demi satu. Berturut-turutan. Tiba-tiba muzik rancak itu berhenti kerana DJ nya ingin menukar ke lagu perlahan. Sementara proses pertukaran lagu itu kentut wartawan itu telah di dengari oleh gay-gay yg berhampiran dengan wartawan itu.

"Eh eh... ada dara lagi la kat sini", ujar salah seorang gay di situ sambil memandang wartawan itu.

"A'ah lah... kat depan kita ada dara", ujar yang lain pula.

Semua gay di situ telah pergi mendapatkan wartawan itu. Semua wajah mereka menunjukkan keghairahan nafsu yang ketara.

"Saya bukan dara lagi la", ujar wartawan itu.

"Kalau dah tak dara kenapa kentut. Kuat lak tu. Sempit tuu...", ujar salah seorang gay itu.

Tergamam wartawan itu. Akhirnya dirinya di noda secara bergilir-gilir oleh pengunjung kelab gay itu. Menangis teresak-esak wartawan itu. Akhirnya nikmat kentut sudah tidak akan dapat dirasai lagi sepanjang hidupnya.

p/s hati2 bila bdepan dgn gay


sumber dr rahsiaperkahwinan.com

_________________________________________________
Back to top Go down
View user profile http://psycholie.blogspot.com
salju
senior
senior


Posts : 1063
Join date : 2009-04-12
Age : 32
Location : mesia

PostSubject: Re: Jangan kentut dihadapan GAY   Fri May 15, 2009 4:39 am



mula2 rasa nak tergelak... sbb dari kentut pun leh tahu orang 'dara' seseorang tu ada lagi ke tak.

kali kedua baca nak nanges plak.

kesian dia.. tak pasal2 kena diliwat beramai2 dengan pengunjung kelab tu. dia ni pun satu, yang dok menyamar2 lagi apsal? naper tak blah je?

aku pernah terbaca dalam mastika dulu, mastika cakap sebenarnya nak buat liputan tentang gay adalah paling payah. sbb kena pandai berlakon. pastu sebolehnyer takleh pergi sorang2. gay adalah orang lelaki sejati. nampak je suka sama lelaki, tapi kalo kritikal, mereka boleh gak menumbuk, belasah dan sebagainya.

ada kat majalah mastika tu cakap, seorang informer mati dibunuh dan mayatnya dicampak ke dalam tasik je. kes tu hanya orang2 berkenaan je tahu. case closed, nak cari sapa yang buat tak dapat2. bahaya betoi kalo gay yang terlibat daripada golongan profesional. ada duit, ada jawatan, leh cover line dgn sangat baek.

eeeee.... takot plak aku dgn gay nih! adeh
Back to top Go down
View user profile
peace™
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]


Posts : 1529
Join date : 2009-04-11
Location : slgr

PostSubject: Re: Jangan kentut dihadapan GAY   Fri May 15, 2009 5:28 am

kira gay ni tak de dah la nikmat kentut..
huhuhuhuhu...

_________________________________________________




Back to top Go down
View user profile
raffey-sama
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]


Posts : 509
Join date : 2009-04-14
Age : 31
Location : tmn desa manjung point,manjung...huhu

PostSubject: Re: Jangan kentut dihadapan GAY   Fri May 15, 2009 12:23 pm

MANGAI PYE GAY...

_________________________________________________

KIPASSUSAHSUSAHMATI
Back to top Go down
View user profile http://www.myspace.com/ruffeykun
lipanx_laut
Police
Police


Posts : 970
Join date : 2009-04-12
Location : taiping--> ipoh---> kajang ---> taiping

PostSubject: Re: Jangan kentut dihadapan GAY   Fri May 15, 2009 12:35 pm

gay tu tahu ketat ke atau dah penah main ke ek..tapi kan mmg betui laa...gay akan dgr benda2 tu..mana aku tau?...hahaha..byk2 kan la kawan dan jalan2 tapi aku bukan gay ok...aku still nak kan gunung di dada ok

_________________________________________________
~BESAR ~ KERAS~ TEGANG~ PANJANG~
Back to top Go down
View user profile
sriteddy™
Site Admin
Site Admin


Posts : 1157
Join date : 2009-04-20
Location : a place called heart

PostSubject: Re: Jangan kentut dihadapan GAY   Fri May 15, 2009 1:01 pm

sblm ni panx de cite sal ni..aku tak caya..
panx..klu ko gay pn org caye nye
sian kat wartawan tu..nak buat keje tp dia dikerjakan..tp btul gak kata salju,
adakala gay ni blh bertindak agresif lbh kurang cam mak nyah..
Back to top Go down
View user profile
lipanx_laut
Police
Police


Posts : 970
Join date : 2009-04-12
Location : taiping--> ipoh---> kajang ---> taiping

PostSubject: Re: Jangan kentut dihadapan GAY   Fri May 15, 2009 1:05 pm

apa lak tak caya nye sri...laki kan lubang nye kat belakang...pompuan kan kat depan...so nak tau laki tu dara ke tak melalui kentut dia la..kalau bunyi besar jeeee..paham2 la..kalau bunyi sempitttttttttttttttt je....dara la tu aku sebenar nya ada kawan gay...dah insaf pun dia ..dah kawen...tak tau pulak aku kot2 naluri dia masih gay ke ..

_________________________________________________
~BESAR ~ KERAS~ TEGANG~ PANJANG~
Back to top Go down
View user profile
··¤(`×[¤ LiE ¤]×´)¤··
Moderator
Moderator


Posts : 228
Join date : 2009-04-14
Location : pantai barat dekat corner tu tau ke

PostSubject: Re: Jangan kentut dihadapan GAY   Fri May 15, 2009 1:12 pm

hiewwwww pengalaman tu

_________________________________________________
Back to top Go down
View user profile http://psycholie.blogspot.com
lipanx_laut
Police
Police


Posts : 970
Join date : 2009-04-12
Location : taiping--> ipoh---> kajang ---> taiping

PostSubject: Re: Jangan kentut dihadapan GAY   Fri May 15, 2009 1:17 pm

pengalaman ada kawan gay ok..bukan pengalaman menjadi gay ok ...perhatian perhatian

_________________________________________________
~BESAR ~ KERAS~ TEGANG~ PANJANG~
Back to top Go down
View user profile
salju
senior
senior


Posts : 1063
Join date : 2009-04-12
Age : 32
Location : mesia

PostSubject: Re: Jangan kentut dihadapan GAY   Fri May 15, 2009 2:03 pm

aku nak kongsi citer.

akak aku dulu ada kawan gay. pastu kan.. dia kalo nak duduk je.. selalu muka berkerut2. pastu dia mengadu kat akak aku montot dia sakit. akak aku sengih jelah..

pastu akak aku cakap kat kawan2 lain..

"dah tahu sakit montot buat gak lagi."

akak aku dengan kawan2 dia dah malas nak nasihat mamat tu. sampai dia sakit buasir pun pasal hubungan terlarang dia.

sekian..
Back to top Go down
View user profile
kuyie
super-mod&Designer
super-mod&Designer


Posts : 668
Join date : 2009-05-14
Age : 30
Location : Ashby road - K.Terengganu

PostSubject: Re: Jangan kentut dihadapan GAY   Sat May 16, 2009 3:20 am

oh bole ke tau dari kentut yg org tu da takde dara? hee pelikss lol!
nice work hehe


Back to top Go down
View user profile http://www.myspace.com/firstrockersindaworld
··¤(`×[¤ LiE ¤]×´)¤··
Moderator
Moderator


Posts : 228
Join date : 2009-04-14
Location : pantai barat dekat corner tu tau ke

PostSubject: Re: Jangan kentut dihadapan GAY   Sat May 16, 2009 4:03 am

yeke salju perghhhhhh dunia akhir zaman dah buat hubungan sejenis ni
Allah S.W.T menciptakan mahluk di muka bumi berpasang-pasangan nape nak pilih kaum sejenis gak heran la......... kadang2 nak gak aku nak tau ape sebenarnya dorang fikir kaki2 gay ni, bukan nak jd gay ok

_________________________________________________
Back to top Go down
View user profile http://psycholie.blogspot.com
salju
senior
senior


Posts : 1063
Join date : 2009-04-12
Age : 32
Location : mesia

PostSubject: Re: Jangan kentut dihadapan GAY   Sat May 16, 2009 5:24 am

lie... aritu kawan aku ada buat presentation pasal kes homoseksual ni. dia bukak dari sudut sejarah dan gejala yang berlaku.

banyak sebab sebenarnya lie. antara sebab dia orang anti-perempuan, tak pun sbb dok kat asrama.. nampak lelaki je, jadi dia bantai lelaki jel ler. ada gak kes masa kecik2 kena liwat, pastu rasa syok plak.. sbb tu dia buat.

ada gak jenis lelaki yang lebih terangsang dengan lelaki. yang ni aku tak tau apsal. kemungkinan nih anti perempuan ler aku rasa. dia orang rasa pempuan tu entah pape, macam.. menci sangat pempuan ler, sampai ilang ghairah kat pempuan.

adoi.. aku pernah gak baca kisah idup orang gay kat internet ni. saje nak kaji kisah idup dia orang. yang paling aku sedih, orang gay nih kebanyakkannye terpelajar. belajar kat luar negara, otak bijak, muka kacak... (kadang2 aku takot gak nak dekat dgn lelaki hensem.. takot dia gay. pempuan lawa pun ada gak yang lesbian).

kaunselor aku ada citer, kawan dia pegang kes sorang lelaki gay. bertahun gak ler.. tak setel2 lagi kes orang gay tu. gay tu nak berubah, tapi banyak sangat masalahnyer. sbb tu kawan kaunselor aku tolong.



gay arab pun ramai gak. aku pernah dengar ada orang lelaki masa kat mekah dan madinah, kena kaco dgn pak arab gay. pak arab gay nih pantang nampak lelaki jambu je, terutama lelaki melayu,... terus naik ghairah dia.

bayangkan... kat tanah suci tu.. nak buat camtu! adoi.. entahlah manusia nih..
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: Jangan kentut dihadapan GAY   Today at 10:19 pm

Back to top Go down
 
Jangan kentut dihadapan GAY
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
perak1 :: .::KOPITIAM::. :: .::CERITA LUCU::..::FUNNY STORIES::.-
Jump to:  
Top posters
peace™ (1529)
 
miss-lady (1280)
 
sriteddy™ (1157)
 
salju (1063)
 
lipanx_laut (970)
 
macan_sparrow (742)
 
kuyie (668)
 
raffey-sama (509)
 
arb_mtq (432)
 
luvfama (297)
 
LATEST MOVIE TODAY
.:Sila click pada gambar dibawah untuk download boxoffice movie perak1 semoga terhibur :.