perak1
Selamat datang Ke Perak1 forum** Kepada pelawat, sila mendaftar untuk menikmati segala kemudahan Perak1 forum.** Diharap semua sahabat yg baru berdaftar, sila memperkenalkan diri anda di ruangan forum .anda juga boleh login forums ini dengan email FB anda danjangan lupa Like Fb perak1:KENALKAN DIRI ANDA:. Perak1 forum.** Pelawat yang mengalami masalah register atau login sila emailkan kepada khalifah_alammaya2000@yahoo.com(forum admin support).** Selepas mendaftar, anda akan secara Automatik telah menjadi ahli perak1 forum dan seterusnya anda boleh login untuk memasuki Perak1 forum tanpa menunggu sebarang e-mail pengaktifan akaun.Selamat melayari Perak1 forum PASTI CERIA BERSAMA KAMI.
perak1


 
HomeCalendarGalleryFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Receive all updates via Facebook. Just Click the Like Button Below

?

Dapatkan Widget Ini Di Aku Punyer Lah! | Get RM100 A Week @ Blogger Tips


Share | 
 

 bertani dlm ofis. (bolehker?)

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
macan_sparrow
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]


Posts : 742
Join date : 2009-04-12
Age : 38
Location : klang

PostSubject: bertani dlm ofis. (bolehker?)   Thu May 14, 2009 3:00 pm



baru msk keje......byk plak due date.



tanam tauge hiburkn hati : lol!



subur tauge aku. wakakaka



boss dh mrh....nk kena ni!



bw diri. kecewa

_________________________________________________


hidup mesti mau appy
Back to top Go down
View user profile
lipanx_laut
Police
Police


Posts : 970
Join date : 2009-04-12
Location : taiping--> ipoh---> kajang ---> taiping

PostSubject: Re: bertani dlm ofis. (bolehker?)   Fri May 15, 2009 12:30 pm

cam ne tauge leh hidup kat situ ..lawak laaa..kreatif...

_________________________________________________
~BESAR ~ KERAS~ TEGANG~ PANJANG~
Back to top Go down
View user profile
··¤(`×[¤ LiE ¤]×´)¤··
Moderator
Moderator


Posts : 228
Join date : 2009-04-14
Location : pantai barat dekat corner tu tau ke

PostSubject: Re: bertani dlm ofis. (bolehker?)   Fri May 15, 2009 12:50 pm

sekali keybord die sama la mcm keyboard aku compaq

_________________________________________________
Back to top Go down
View user profile http://psycholie.blogspot.com
sriteddy™
Site Admin
Site Admin


Posts : 1157
Join date : 2009-04-20
Location : a place called heart

PostSubject: Re: bertani dlm ofis. (bolehker?)   Fri May 15, 2009 12:55 pm

panx..ko leh cuba la tanam teuge kat keyboard ko kan jaga CC sure jadi petani moden nye
Back to top Go down
View user profile
lipanx_laut
Police
Police


Posts : 970
Join date : 2009-04-12
Location : taiping--> ipoh---> kajang ---> taiping

PostSubject: Re: bertani dlm ofis. (bolehker?)   Fri May 15, 2009 1:21 pm

sriteddy wrote:
panx..ko leh cuba la tanam teuge kat keyboard ko kan jaga CC sure jadi petani moden nye


baik lah..demi sri panx akan laku kan apa saja..tak sanggup rasa nya nak cakap tidak pada sri...uh uh yeahhh


anis

_________________________________________________
~BESAR ~ KERAS~ TEGANG~ PANJANG~
Back to top Go down
View user profile
salju
senior
senior


Posts : 1063
Join date : 2009-04-12
Age : 32
Location : mesia

PostSubject: Re: bertani dlm ofis. (bolehker?)   Fri May 15, 2009 2:41 pm

panx.. ko kan nak buat bisnes pertanian?

ha.. ni peluang bagus panx.

sambil2 jaga cc, ko boleh tanam toge kat keyboard. maksudnya keyboard tu ada fungsi 2 dalam 1.

amacam.. bagus tak idea aku?
Back to top Go down
View user profile
macan_sparrow
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]


Posts : 742
Join date : 2009-04-12
Age : 38
Location : klang

PostSubject: Re: bertani dlm ofis. (bolehker?)   Fri May 15, 2009 3:14 pm

panx tu ari ko ckp klu RM 30k nk wat pe kn ha tu kita cari keyboard rosak kita tanam tauge...tanah x de kita tanam la kat keyboard ... 1st percubaan pe kata cc tmpt ko panx menjadi printis tanaman tauge ni mcm yg sri cakp tu lie ko de keyboard yg x pakai x...klu de bg kat panx tu ....meh isap rokok kwn2

_________________________________________________


hidup mesti mau appy
Back to top Go down
View user profile
lipanx_laut
Police
Police


Posts : 970
Join date : 2009-04-12
Location : taiping--> ipoh---> kajang ---> taiping

PostSubject: Re: bertani dlm ofis. (bolehker?)   Fri May 15, 2009 3:36 pm

siot jek...tapi kan.cam ne toge tu leh hidup? dia dapat sumber nak hidup dari mana ? air? tanah?..dalam kebod?

_________________________________________________
~BESAR ~ KERAS~ TEGANG~ PANJANG~
Back to top Go down
View user profile
hana
junior
junior


Posts : 24
Join date : 2009-05-14
Age : 32
Location : kl

PostSubject: Re: bertani dlm ofis. (bolehker?)   Fri May 15, 2009 3:46 pm

gambar-gambar tu amik dari tenet je ke atau mmg opis sebenar macan?
Back to top Go down
View user profile
peace™
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]


Posts : 1529
Join date : 2009-04-11
Location : slgr

PostSubject: Re: bertani dlm ofis. (bolehker?)   Fri May 15, 2009 5:00 pm

pastu panx ko sruh budak2 taip pelan2...
sape kasi rosak taugeh.. ko minta ganti..

hebat tul la mamat kat ofis tu..
aku rasa tumbuh taugeh tu sebab die dah lama tak masuk ofis..
masuk2 dah tumbuh tauge...

wakakaka wakakaka wakakaka wakakaka

_________________________________________________




Back to top Go down
View user profile
sriteddy™
Site Admin
Site Admin


Posts : 1157
Join date : 2009-04-20
Location : a place called heart

PostSubject: Re: bertani dlm ofis. (bolehker?)   Fri May 15, 2009 5:11 pm

sian panx.. diorang usik panx ek.. <<cewah..sjk bila lembut ngn panx nih
mamat yg empunya ofis tu..macan la asyik merokok jek.. masuk ofis tumbuh tauge
Back to top Go down
View user profile
lipanx_laut
Police
Police


Posts : 970
Join date : 2009-04-12
Location : taiping--> ipoh---> kajang ---> taiping

PostSubject: Re: bertani dlm ofis. (bolehker?)   Fri May 15, 2009 5:19 pm

sri... Ooo pandai ni macan ni...sampai cam tu sekali kebod lu jadi ek...eeee tak senonoh tau

_________________________________________________
~BESAR ~ KERAS~ TEGANG~ PANJANG~
Back to top Go down
View user profile
ivy
junior
junior


Posts : 22
Join date : 2009-05-15

PostSubject: Re: bertani dlm ofis. (bolehker?)   Fri May 15, 2009 5:42 pm

cantik opis tu..
kreatif..
Back to top Go down
View user profile
miss-lady
Admin
Admin


Posts : 1280
Join date : 2009-04-10
Age : 28
Location : sabah &amp; perak

PostSubject: Re: bertani dlm ofis. (bolehker?)   Fri May 15, 2009 7:16 pm

lipanx_laut wrote:
sriteddy wrote:
panx..ko leh cuba la tanam teuge kat keyboard ko kan jaga CC sure jadi petani moden nye


baik lah..demi sri panx akan laku kan apa saja..tak sanggup rasa nya nak cakap tidak pada sri...uh uh yeahhh


anis

ade ade ni ha lol! ye inspektor sahab lol!
ade ape2 yg leh saya bantu lol!
nama anis di seru lak tu lol! lol!

eh dayang (ivy) bila ko on9 ni aku tak pasan lak

_________________________________________________
Kebanyakan dari kita tidak mensyukuri apa yang sudah kita miliki, tetapi kita selalu menyesali apa yang belum kita capai
Back to top Go down
View user profile
macan_sparrow
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]


Posts : 742
Join date : 2009-04-12
Age : 38
Location : klang

PostSubject: Re: bertani dlm ofis. (bolehker?)   Fri May 15, 2009 10:03 pm

jgn opis macan x de tanam taugeh wakakaka wakakaka opis macan tanam jagung la ....nk merokok jap

_________________________________________________


hidup mesti mau appy
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: bertani dlm ofis. (bolehker?)   Today at 10:20 pm

Back to top Go down
 
bertani dlm ofis. (bolehker?)
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
perak1 :: .::MEMBER SHARED PICTURE::. :: .::SHARE PIC MENARIK::. .::SHARING INTERESTING PICTURES::.-
Jump to:  
Top posters
peace™ (1529)
 
miss-lady (1280)
 
sriteddy™ (1157)
 
salju (1063)
 
lipanx_laut (970)
 
macan_sparrow (742)
 
kuyie (668)
 
raffey-sama (509)
 
arb_mtq (432)
 
luvfama (297)
 
LATEST MOVIE TODAY
.:Sila click pada gambar dibawah untuk download boxoffice movie perak1 semoga terhibur :.