perak1
Selamat datang Ke Perak1 forum** Kepada pelawat, sila mendaftar untuk menikmati segala kemudahan Perak1 forum.** Diharap semua sahabat yg baru berdaftar, sila memperkenalkan diri anda di ruangan forum .anda juga boleh login forums ini dengan email FB anda danjangan lupa Like Fb perak1:KENALKAN DIRI ANDA:. Perak1 forum.** Pelawat yang mengalami masalah register atau login sila emailkan kepada khalifah_alammaya2000@yahoo.com(forum admin support).** Selepas mendaftar, anda akan secara Automatik telah menjadi ahli perak1 forum dan seterusnya anda boleh login untuk memasuki Perak1 forum tanpa menunggu sebarang e-mail pengaktifan akaun.Selamat melayari Perak1 forum PASTI CERIA BERSAMA KAMI.
perak1


 
HomeCalendarGalleryFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Receive all updates via Facebook. Just Click the Like Button Below

?

Dapatkan Widget Ini Di Aku Punyer Lah! | Get RM100 A Week @ Blogger Tips


Share | 
 

 JAWATAN KOSONG!!!! URGENT!!!!!!!!!!!!!!!

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
seri__
Site Admin
Site Admin


Posts : 12
Join date : 2009-04-15
Location : somewhere were all pretty girl are naked

PostSubject: JAWATAN KOSONG!!!! URGENT!!!!!!!!!!!!!!!   Wed May 13, 2009 1:42 pm

PERKARA : JAWATAN KOSONG UNTUK WANITA@ GURL SAHAJA DI ALU-ALUKAN..URGENT! REBUT PELUANG INI

jawatan : pembantu pusat hiburan (wanita sahaja dan dok kat ipoh)
time keje : 8 mlm - 1 pagi
gaji : RM500.00

kepada awek2 yg dok ipoh kat sini nak carik keje part time ka full time ka saya alu2kan anda untuk call saya 0175600292 (seri) dengan kadar segera...very the urgent!...


p/s : ini bukan keje GRO or Pelayan Santapan Rohani. tetapi melakukan keje2 mengemas/memasak junk food.harap maklum!


Last edited by miss-lady on Wed May 13, 2009 3:16 pm; edited 1 time in total (Reason for editing : urgent!urgent nak pekerja..)
Back to top Go down
View user profile
~seputum~
junior
junior


Posts : 35
Join date : 2009-05-09

PostSubject: Re: JAWATAN KOSONG!!!! URGENT!!!!!!!!!!!!!!!   Wed May 13, 2009 3:56 pm

kiranya aku x lehh ekk seri
Back to top Go down
View user profile http://www.seputum.blogspot.com/
miss-lady
Admin
Admin


Posts : 1280
Join date : 2009-04-10
Age : 28
Location : sabah & perak

PostSubject: Re: JAWATAN KOSONG!!!! URGENT!!!!!!!!!!!!!!!   Wed May 13, 2009 8:36 pm

sama la takleh nak rebut peluang ni la ni sebab ade kat sabah skg ni

_________________________________________________
Kebanyakan dari kita tidak mensyukuri apa yang sudah kita miliki, tetapi kita selalu menyesali apa yang belum kita capai
Back to top Go down
View user profile
BaByLiCiOuS
junior
junior


Posts : 28
Join date : 2009-05-06
Age : 34
Location : Ipoh, Perak

PostSubject: Re: JAWATAN KOSONG!!!! URGENT!!!!!!!!!!!!!!!   Fri May 15, 2009 6:18 am

leh shaz tau kat mner tempt 2... klu dkt leh gak.. hikhikhik...
Back to top Go down
View user profile
sriteddy™
Site Admin
Site Admin


Posts : 1157
Join date : 2009-04-20
Location : a place called heart

PostSubject: Re: JAWATAN KOSONG!!!! URGENT!!!!!!!!!!!!!!!   Fri May 15, 2009 7:00 am

Shaz..klu nak tau..contact no yg tertera k..
Back to top Go down
View user profile
seri__
Site Admin
Site Admin


Posts : 12
Join date : 2009-04-15
Location : somewhere were all pretty girl are naked

PostSubject: Re: JAWATAN KOSONG!!!! URGENT!!!!!!!!!!!!!!!   Fri May 15, 2009 2:00 pm

owh lupe nak bgtau tau... addtional information ... bekerja di EQUIBOX di sunway city,tambun (berhampiran SUNWAY INN HOTEL)
Back to top Go down
View user profile
BaByLiCiOuS
junior
junior


Posts : 28
Join date : 2009-05-06
Age : 34
Location : Ipoh, Perak

PostSubject: Re: JAWATAN KOSONG!!!! URGENT!!!!!!!!!!!!!!!   Sat May 16, 2009 3:35 am

uik jauh gak 2 dr klebang... ermm melepas aku.. huhuhuhuu
sodih
Back to top Go down
View user profile
kuyie
super-mod&Designer
super-mod&Designer


Posts : 668
Join date : 2009-05-14
Age : 30
Location : Ashby road - K.Terengganu

PostSubject: Re: JAWATAN KOSONG!!!! URGENT!!!!!!!!!!!!!!!   Sat May 16, 2009 3:44 am

wanita saje?? alaa melepas lagi lol!

kalu aku nyamaq taleh ka bro hahaha



_________________________________________________
SETELAH SEKIAN LAME KU MENYEPI KINI KU KEMBALI



Back to top Go down
View user profile http://www.myspace.com/firstrockersindaworld
Sponsored content




PostSubject: Re: JAWATAN KOSONG!!!! URGENT!!!!!!!!!!!!!!!   Today at 8:22 pm

Back to top Go down
 
JAWATAN KOSONG!!!! URGENT!!!!!!!!!!!!!!!
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» Do you know where to buy this ? Urgent
» If you're over 60 , ask your Dr. about these shots ! Urgent
» READ and HELP! *Urgent* Documentary Contest Votes
» Deck advice URGENT
» DP DECK URGENT HELP

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
perak1 :: .::INFORMASI::. :: .::AKTIVITI TERKINI & BERITA PERAK 1::.-
Jump to:  
Top posters
peace™ (1529)
 
miss-lady (1280)
 
sriteddy™ (1157)
 
salju (1063)
 
lipanx_laut (970)
 
macan_sparrow (742)
 
kuyie (668)
 
raffey-sama (509)
 
arb_mtq (432)
 
luvfama (297)
 
LATEST MOVIE TODAY
.:Sila click pada gambar dibawah untuk download boxoffice movie perak1 semoga terhibur :.