perak1
Selamat datang Ke Perak1 forum** Kepada pelawat, sila mendaftar untuk menikmati segala kemudahan Perak1 forum.** Diharap semua sahabat yg baru berdaftar, sila memperkenalkan diri anda di ruangan forum .anda juga boleh login forums ini dengan email FB anda danjangan lupa Like Fb perak1:KENALKAN DIRI ANDA:. Perak1 forum.** Pelawat yang mengalami masalah register atau login sila emailkan kepada khalifah_alammaya2000@yahoo.com(forum admin support).** Selepas mendaftar, anda akan secara Automatik telah menjadi ahli perak1 forum dan seterusnya anda boleh login untuk memasuki Perak1 forum tanpa menunggu sebarang e-mail pengaktifan akaun.Selamat melayari Perak1 forum PASTI CERIA BERSAMA KAMI.
perak1


 
HomeCalendarGalleryFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Receive all updates via Facebook. Just Click the Like Button Below

?

Dapatkan Widget Ini Di Aku Punyer Lah! | Get RM100 A Week @ Blogger Tips


Share | 
 

 nak kenalkan diri ku..

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
mawar_ju
Member
Member


Posts : 2
Join date : 2009-04-12
Age : 33
Location : Tapah, peyrock

PostSubject: nak kenalkan diri ku..   Tue May 12, 2009 8:58 am

namaku mawar a.k.a ju...umo ku baru masuk lapan belaih taun plus plus la..hihihi.asal ku dari daerah kecil yang mana tempat tinggal aku begitu nyaman dengan kehijauan flora n fauna..hahahaha..mepek aper pun tatau la aku ni..dah la..cukup kot macam tu aku keneikan diri..asei kome paham udah lew yer...
Back to top Go down
View user profile
peace™
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]


Posts : 1529
Join date : 2009-04-11
Location : slgr

PostSubject: Re: nak kenalkan diri ku..   Tue May 12, 2009 9:42 am



_________________________________________________




Back to top Go down
View user profile
sriteddy™
Site Admin
Site Admin


Posts : 1157
Join date : 2009-04-20
Location : a place called heart

PostSubject: Re: nak kenalkan diri ku..   Tue May 12, 2009 10:17 am


salam kenal dr sri
Back to top Go down
View user profile
lipanx_laut
Police
Police


Posts : 970
Join date : 2009-04-12
Location : taiping--> ipoh---> kajang ---> taiping

PostSubject: Re: nak kenalkan diri ku..   Tue May 12, 2009 10:38 am

hai mawar...bila nak tgk wayang kat taiping sentral ni.... lama dah tunggu ni

_________________________________________________
~BESAR ~ KERAS~ TEGANG~ PANJANG~
Back to top Go down
View user profile
raffey-sama
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]


Posts : 509
Join date : 2009-04-14
Age : 31
Location : tmn desa manjung point,manjung...huhu

PostSubject: Re: nak kenalkan diri ku..   Tue May 12, 2009 11:59 am

PLISZ READ DA RULE 1ST...NNT EDIT BLEK K...DI SINI CARE2 KNL KN DRI...
cara Kenalkan diri anda di dalam nie

Nama :

Umo :

Jantina :

Asal :

ID YM :

Reffer : ( Siapa Yang Menjemput Anda ke sini )

REMEMBER,ALWAYS READ RULES B4 POSTING K..
ANYWAY>>>
Back to top Go down
View user profile http://www.myspace.com/ruffeykun
miss-lady
Admin
Admin


Posts : 1280
Join date : 2009-04-10
Age : 28
Location : sabah & perak

PostSubject: Re: nak kenalkan diri ku..   Tue May 12, 2009 12:19 pm

huhu betul betul betul raffey
anyway welcome mawar ju

_________________________________________________
Kebanyakan dari kita tidak mensyukuri apa yang sudah kita miliki, tetapi kita selalu menyesali apa yang belum kita capai
Back to top Go down
View user profile
_megatron_
root_admin
root_admin


Posts : 151
Join date : 2009-04-10
Age : 30

PostSubject: Re: nak kenalkan diri ku..   Tue May 12, 2009 1:31 pm

pegai edit balik mcm dalam rules.....


Back to top Go down
View user profile
arb_mtq
senior
senior


Posts : 432
Join date : 2009-04-13

PostSubject: Re: nak kenalkan diri ku..   Wed May 13, 2009 1:03 am

mawar

mawar

mawar
Back to top Go down
View user profile
macan_sparrow
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]


Posts : 742
Join date : 2009-04-12
Age : 38
Location : klang

PostSubject: Re: nak kenalkan diri ku..   Wed May 13, 2009 3:25 am

hai mawar....slamt berkenalan..... .....jap erk macan nk merokok

_________________________________________________


hidup mesti mau appy
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: nak kenalkan diri ku..   Today at 5:21 pm

Back to top Go down
 
nak kenalkan diri ku..
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
perak1 :: .::INTRODUCTION::. :: .::KENALKAN DIRI ANDA ::. .::INTRODUCE YOUR SELF HERE::.-
Jump to:  
Top posters
peace™ (1529)
 
miss-lady (1280)
 
sriteddy™ (1157)
 
salju (1063)
 
lipanx_laut (970)
 
macan_sparrow (742)
 
kuyie (668)
 
raffey-sama (509)
 
arb_mtq (432)
 
luvfama (297)
 
LATEST MOVIE TODAY
.:Sila click pada gambar dibawah untuk download boxoffice movie perak1 semoga terhibur :.