perak1
Selamat datang Ke Perak1 forum** Kepada pelawat, sila mendaftar untuk menikmati segala kemudahan Perak1 forum.** Diharap semua sahabat yg baru berdaftar, sila memperkenalkan diri anda di ruangan forum .anda juga boleh login forums ini dengan email FB anda danjangan lupa Like Fb perak1:KENALKAN DIRI ANDA:. Perak1 forum.** Pelawat yang mengalami masalah register atau login sila emailkan kepada khalifah_alammaya2000@yahoo.com(forum admin support).** Selepas mendaftar, anda akan secara Automatik telah menjadi ahli perak1 forum dan seterusnya anda boleh login untuk memasuki Perak1 forum tanpa menunggu sebarang e-mail pengaktifan akaun.Selamat melayari Perak1 forum PASTI CERIA BERSAMA KAMI.
perak1


 
HomeCalendarGalleryFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Receive all updates via Facebook. Just Click the Like Button Below

?

Dapatkan Widget Ini Di Aku Punyer Lah! | Get RM100 A Week @ Blogger Tips


Share | 
 

 karaoke serabai...

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
peace™
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]


Posts : 1529
Join date : 2009-04-11
Location : slgr

PostSubject: karaoke serabai...   Mon May 11, 2009 12:13 pm



dengar n baca sampai abis..
hhuhuhu..
macan.. karaoke ni leh rokok...
hahahahahaa...
lol! lol! lol! lol!

_________________________________________________




Back to top Go down
View user profile
macan_sparrow
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]


Posts : 742
Join date : 2009-04-12
Age : 38
Location : klang

PostSubject: Re: karaoke serabai...   Mon May 11, 2009 12:22 pm

best2 joget ni...jom kwn2 kita joget sama2...... peace lagu dia npe de bunyi bhsa melayu lak...meh rokok jap

_________________________________________________


hidup mesti mau appy
Back to top Go down
View user profile
salju
senior
senior


Posts : 1063
Join date : 2009-04-12
Age : 32
Location : mesia

PostSubject: Re: karaoke serabai...   Mon May 11, 2009 1:33 pm

peace.... adoi...

time kasih sbb share video clip nih..

macan, kalo ko nak tahu, ini adalah hasil keje daripada Team MBB. (MBB - Marilah Berbaik-baik). MBB ni keje dia ialah, dia tengok mana2 video yang menyanyi lagu bukan melayu, dia akan letak lirik melayu di bawahnya.,. yang ada iras2 dengan bunyi bahasa asal dia.

MBB punyer hasil keje sulung dia ialah Geli Mat, iaitu video dari India (bahasa apa entah.. bukan tamil, bukan hindustan). sejak daripada tu, dia buat lagi sarikata bahasa melayu yang ada bunyi bahasa yang disebut. tak lama pastu, ada sekumpulan yang nak join, jadi dia buat pulak Team MBB.

antara bahasa yang pernah MBB dan pasukannya cuba buat lirik ialah tamil, urdu, jepun, korea, dan juga tagalog (filipina).

kalo korang nak tengok lagi video clip yang berisi perkataan yang kelakar nih, korang search dekat youtube, taip MBB.

sekian.. terima kasih.

Back to top Go down
View user profile
peace™
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]


Posts : 1529
Join date : 2009-04-11
Location : slgr

PostSubject: Re: karaoke serabai...   Mon May 11, 2009 2:11 pm

lirik die pandai2 buat jek..
lawak giler...

wakakaka wakakaka wakakaka

_________________________________________________




Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: karaoke serabai...   Today at 5:39 pm

Back to top Go down
 
karaoke serabai...
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» Phantom Karaoke?
» The Karaoke King - Gerard Butler
» Wakana's karaoke
» Gerard Butler and Michelle Monaghan Talk MACHINE GUN PREACHER, Video Games and Karaoke
» Gerry singing karaoke

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
perak1 :: .::HIBURAN::. :: .::MUSIC VIDEO::.-
Jump to:  
Top posters
peace™ (1529)
 
miss-lady (1280)
 
sriteddy™ (1157)
 
salju (1063)
 
lipanx_laut (970)
 
macan_sparrow (742)
 
kuyie (668)
 
raffey-sama (509)
 
arb_mtq (432)
 
luvfama (297)
 
LATEST MOVIE TODAY
.:Sila click pada gambar dibawah untuk download boxoffice movie perak1 semoga terhibur :.