perak1
Selamat datang Ke Perak1 forum** Kepada pelawat, sila mendaftar untuk menikmati segala kemudahan Perak1 forum.** Diharap semua sahabat yg baru berdaftar, sila memperkenalkan diri anda di ruangan forum .anda juga boleh login forums ini dengan email FB anda danjangan lupa Like Fb perak1:KENALKAN DIRI ANDA:. Perak1 forum.** Pelawat yang mengalami masalah register atau login sila emailkan kepada khalifah_alammaya2000@yahoo.com(forum admin support).** Selepas mendaftar, anda akan secara Automatik telah menjadi ahli perak1 forum dan seterusnya anda boleh login untuk memasuki Perak1 forum tanpa menunggu sebarang e-mail pengaktifan akaun.Selamat melayari Perak1 forum PASTI CERIA BERSAMA KAMI.
perak1


 
HomeCalendarGalleryFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Receive all updates via Facebook. Just Click the Like Button Below

?

Dapatkan Widget Ini Di Aku Punyer Lah! | Get RM100 A Week @ Blogger Tips


Share | 
 

 jom datang ramai!

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : Previous  1, 2
AuthorMessage
eiDas
junior
junior


Posts : 9
Join date : 2009-05-16
Age : 28
Location : @mPunk KL

PostSubject: Re: jom datang ramai!   Thu May 28, 2009 9:01 am

Back to top Go down
View user profile
salju
senior
senior


Posts : 1063
Join date : 2009-04-12
Age : 32
Location : mesia

PostSubject: Re: jom datang ramai!   Mon Jun 08, 2009 9:41 am

kawan2....
alhamdulillah.. pementasan tok janggut dah selesai malam tadi..

insya Allah, malam nih keputusan akan kuar. adik aku cakap, pukul 8:30 malam bermula upacara untuk majlis mengumumkan keputusan. adoi.. berdebar plak rasa... sbb adik aku dan aku masuk pertandingan serentak. adik aku pegang watak sultan melaka dalam teater JEBAT, aku plak jadi co-writer dalam skrip Monolog Tok Janggut.

ni pic aku dgn dr shark malam semalam. tak sangka dr shark jemput aku naik atas pentas dgn dia lepas abes show.



p/s mintak maap pic tak clear.. sbb snap pakai hp biasa je, yang cameranya cuma 2.0 MP.
Back to top Go down
View user profile
luvfama
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]


Posts : 297
Join date : 2009-04-30
Age : 31
Location : Negi 9

PostSubject: Re: jom datang ramai!   Mon Jun 08, 2009 11:25 am

wow...eceh... tahniah salju...bangga lak luv ni ha...cewah... nah tuk kejayaan salju...
Back to top Go down
View user profile
sriteddy™
Site Admin
Site Admin


Posts : 1157
Join date : 2009-04-20
Location : a place called heart

PostSubject: Re: jom datang ramai!   Mon Jun 08, 2009 12:32 pm

so..apa keputusannya salju..share sikit cite kat sini.. gbr pun share la juga
Back to top Go down
View user profile
salju
senior
senior


Posts : 1063
Join date : 2009-04-12
Age : 32
Location : mesia

PostSubject: Re: jom datang ramai!   Mon Jun 08, 2009 2:19 pm

maaf ler kengkawan.. salju pun tengah berdebar tunggu keputusan nih.

pukul 8:30 malam ni, 8hb jun 2009 baru dapat tahu keputusan sebenar.

pic takleh nak share sbb aritu salju tak bawak kamera... tak ambik pun pic dr shark berlakon. tapi abang salju ada ambik video dia. tak tau ler clear ker tak.. sbb pakai kamera hp je. kalo dia dah upload kat youtube nanti salju share dgn korang k?
Back to top Go down
View user profile
salju
senior
senior


Posts : 1063
Join date : 2009-04-12
Age : 32
Location : mesia

PostSubject: Re: jom datang ramai!   Mon Jun 08, 2009 6:53 pm

kawan2... tok janggut tumpas... kalah dalam pertandingan FTP09 atas masalah teknikal.

juri bagi komen bahawa persembahan dr shark tak menepati format monolog, dan dr shark membawa monodrama.. bukannya monolog.

sangat sedih hati salju. salah teknikal je.. sedangkan skrip dan jugak lakonan dr shark sangat mantap malam tu...



takper... salju akan tetap terus berkarya! salju ingin mengabadikan tok janggut dalam hati sanubari anak2 melayu Islam di negara kita ini..

Allahuakbar!
Back to top Go down
View user profile
sriteddy™
Site Admin
Site Admin


Posts : 1157
Join date : 2009-04-20
Location : a place called heart

PostSubject: Re: jom datang ramai!   Tue Jun 09, 2009 5:04 am

jgn sedih2 ek salju..jgn putus asa..
kalah menang adat pertandingan.. kan.. dan gagal sekali tak bermakna gagal utk selama-lamanya sebenarnya bila di pentaskan karya salju tu..salju dah menang cuma mereka mencari yg terbaik diantara yg baik2
tahniah dari sri dan selmat berkarya
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: jom datang ramai!   Today at 1:34 pm

Back to top Go down
 
jom datang ramai!
View previous topic View next topic Back to top 
Page 2 of 2Go to page : Previous  1, 2

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
perak1 :: .::INFORMASI::. :: .::AKTIVITI TERKINI & BERITA PERAK 1::.-
Jump to:  
Top posters
peace™ (1529)
 
miss-lady (1280)
 
sriteddy™ (1157)
 
salju (1063)
 
lipanx_laut (970)
 
macan_sparrow (742)
 
kuyie (668)
 
raffey-sama (509)
 
arb_mtq (432)
 
luvfama (297)
 
LATEST MOVIE TODAY
.:Sila click pada gambar dibawah untuk download boxoffice movie perak1 semoga terhibur :.