perak1
Selamat datang Ke Perak1 forum** Kepada pelawat, sila mendaftar untuk menikmati segala kemudahan Perak1 forum.** Diharap semua sahabat yg baru berdaftar, sila memperkenalkan diri anda di ruangan forum .anda juga boleh login forums ini dengan email FB anda danjangan lupa Like Fb perak1:KENALKAN DIRI ANDA:. Perak1 forum.** Pelawat yang mengalami masalah register atau login sila emailkan kepada khalifah_alammaya2000@yahoo.com(forum admin support).** Selepas mendaftar, anda akan secara Automatik telah menjadi ahli perak1 forum dan seterusnya anda boleh login untuk memasuki Perak1 forum tanpa menunggu sebarang e-mail pengaktifan akaun.Selamat melayari Perak1 forum PASTI CERIA BERSAMA KAMI.
perak1


 
HomeCalendarGalleryFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Receive all updates via Facebook. Just Click the Like Button Below

?

Dapatkan Widget Ini Di Aku Punyer Lah! | Get RM100 A Week @ Blogger Tips


Share | 
 

 Petua Melewatkan Pancutan Air Mani (Petua Melayu Tradisional

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : 1, 2  Next
AuthorMessage
macan_sparrow
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]


Posts : 742
Join date : 2009-04-12
Age : 38
Location : klang

PostSubject: Petua Melewatkan Pancutan Air Mani (Petua Melayu Tradisional   Sun May 10, 2009 1:03 pm



1. Sila dapatkan gambir kudat atau gambir sarawak (boleh dibeli) dengan sedikit air dan kemudian menyapunya di bahagian kepala zakar sahaja. Usah disapu terlalu banyak kerana ini mengakibatkan zakar terus tegang tanpa memancutkan mani dalam masa yang amat panjang. Sapukan kira-kira 20 minit sebelum jima'.

2. Sediakan 10 butir biji kapas dan satu sudu minyak jarak. Tumbuk biji kapas hingga lumat dan gaulkan bersama minyak jarak hingga sebati. Sapukan minyak ini pada zakar dengan mengurutnya perlahan-lahan 5 hingga 8 minit sebelum jima'.

3. Ambil sedikit kacang lulai hitam (biasanya dijual di kedai jamu atau ubat Cina) dan tumbuk hingga lumat. Campurkan dengan sedikit air hingga sebati dan sapukan sedikit pada zakar dengan mengurut perlahan-lahan 5 hingga 8 minit sebelum jima'.

4. Ambil hampedu kambing atau ayam jantan yang baru disembelih. Pecahkan dan lumurkan pada zakar hingga rata lebih kurang 2 hingga 5 minit sebelum jima'.

5. Ambil darah kelawar gosok pada kedua tapak kaki hingga kering darah itu. Basuhlah hingga bersih. Kemudian baru jima'.

6. Ambil kuning telur, bubuh sebuku bawang merah, sebuku bawang putih, campur sedikit air. Jerangkan sehingga mendidih. Makan di waktu Asar sebelum makan petang.

7. Ambil hempedu ayam jantan. Gosokkan disekitar lubang zakar serta sekelilingnya kira-kira 5 minit sebelum jima'.

8. Ambil bawang merah secawan, sebiji kuning telur, hancurkan bawang merah, kacau dan minum 3 pagi berturut-turut. Petua ini akan dapat menolong memekatkan air mani dengan pekatnya air mani maka akan lebih lewat air mani keluar.

9. Ambil limau purut dan lada sulah, pipis halus. Makan semasa mahu berjima'.

10. Makan hati kambing yang di 'kasi', ia dikatakan boleh menahan mani

selamat mencuba....meh layan rokok dulu

_________________________________________________


hidup mesti mau appy
Back to top Go down
View user profile
peace™
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]


Posts : 1529
Join date : 2009-04-11
Location : slgr

PostSubject: Re: Petua Melewatkan Pancutan Air Mani (Petua Melayu Tradisional   Sun May 10, 2009 5:58 pm

amboi macan...

kok sebat..

_________________________________________________




Back to top Go down
View user profile
paklong_baek
senior
senior


Posts : 250
Join date : 2009-05-02
Age : 31
Location : perak-->putrajaya

PostSubject: Re: Petua Melewatkan Pancutan Air Mani (Petua Melayu Tradisional   Sun May 10, 2009 6:02 pm

nk terai la..kekeke
Back to top Go down
View user profile
lipanx_laut
Police
Police


Posts : 970
Join date : 2009-04-12
Location : taiping--> ipoh---> kajang ---> taiping

PostSubject: Re: Petua Melewatkan Pancutan Air Mani (Petua Melayu Tradisional   Mon May 11, 2009 6:07 am

nak try jugak laa..opsss tapi nak try ngan sapa ni

_________________________________________________
~BESAR ~ KERAS~ TEGANG~ PANJANG~
Back to top Go down
View user profile
macan_sparrow
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]


Posts : 742
Join date : 2009-04-12
Age : 38
Location : klang

PostSubject: Re: Petua Melewatkan Pancutan Air Mani (Petua Melayu Tradisional   Wed May 13, 2009 3:38 pm

jgn yg lum kawen jgn tembak dinding erk panx,paklong,peace klu dh kawen leh cuba erk ...jom2 merokok dulu

_________________________________________________


hidup mesti mau appy
Back to top Go down
View user profile
kuyie
super-mod&Designer
super-mod&Designer


Posts : 668
Join date : 2009-05-14
Age : 30
Location : Ashby road - K.Terengganu

PostSubject: Re: Petua Melewatkan Pancutan Air Mani (Petua Melayu Tradisional   Sat May 16, 2009 3:11 am

nak cube nak cube nak cube nak cube hahahahahha



_________________________________________________
SETELAH SEKIAN LAME KU MENYEPI KINI KU KEMBALI



Back to top Go down
View user profile http://www.myspace.com/firstrockersindaworld
uncle
junior
junior


Posts : 155
Join date : 2009-04-30

PostSubject: Re: Petua Melewatkan Pancutan Air Mani (Petua Melayu Tradisional   Sun May 17, 2009 3:22 am

xyah cuba...

kesihatan tubuh jd keutamaan....
sihat fizikal dan mental... tenang ingatan...
hilang kekacauan serta kerungsingan...
sama nak... sama kemahuan...
doa plak mesti di dahulukan...
insyaAllah... nikmat sepanjang zaman...
Back to top Go down
View user profile
ibrahim
Moderator
Moderator


Posts : 56
Join date : 2009-05-10

PostSubject: Re: Petua Melewatkan Pancutan Air Mani (Petua Melayu Tradisional   Thu Jun 04, 2009 9:20 am

wahhh....bisa dicoba nihhh...tapi macan ubat kasi beso betis kaki ako ade x...hahaha
Back to top Go down
View user profile
grandson
junior
junior


Posts : 40
Join date : 2009-06-01

PostSubject: Re: Petua Melewatkan Pancutan Air Mani (Petua Melayu Tradisional   Thu Jun 04, 2009 10:03 am

daku mahu try test cuba la...
Back to top Go down
View user profile
macan_sparrow
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]


Posts : 742
Join date : 2009-04-12
Age : 38
Location : klang

PostSubject: Re: Petua Melewatkan Pancutan Air Mani (Petua Melayu Tradisional   Thu Jun 04, 2009 12:57 pm

korg nk cuba tunggu de bini erk .... jgn jgn buang merata2 wakakaka jgn jgn tembak dinding lak jelir .....merokok jap la

_________________________________________________


hidup mesti mau appy
Back to top Go down
View user profile
kuyie
super-mod&Designer
super-mod&Designer


Posts : 668
Join date : 2009-05-14
Age : 30
Location : Ashby road - K.Terengganu

PostSubject: Re: Petua Melewatkan Pancutan Air Mani (Petua Melayu Tradisional   Fri Jun 05, 2009 5:22 am

tembak muke macan bleh ke

_________________________________________________
SETELAH SEKIAN LAME KU MENYEPI KINI KU KEMBALI



Back to top Go down
View user profile http://www.myspace.com/firstrockersindaworld
macan_sparrow
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]


Posts : 742
Join date : 2009-04-12
Age : 38
Location : klang

PostSubject: Re: Petua Melewatkan Pancutan Air Mani (Petua Melayu Tradisional   Fri Jun 05, 2009 5:25 am

aku x leh kuyie bab dh de org booking ko kena cari org lain tuk wat ko tembak erk merokok jom

_________________________________________________


hidup mesti mau appy
Back to top Go down
View user profile
sriteddy™
Site Admin
Site Admin


Posts : 1157
Join date : 2009-04-20
Location : a place called heart

PostSubject: Re: Petua Melewatkan Pancutan Air Mani (Petua Melayu Tradisional   Fri Jun 05, 2009 5:28 am

nak tanya skit..bleh..
klu lewat pancut kan..pempuan tu tak sakit ke? pedih ke? sian la
adeh sory klu soklan 'over' lak dah lama nak tnya aduyai
Back to top Go down
View user profile
kuyie
super-mod&Designer
super-mod&Designer


Posts : 668
Join date : 2009-05-14
Age : 30
Location : Ashby road - K.Terengganu

PostSubject: Re: Petua Melewatkan Pancutan Air Mani (Petua Melayu Tradisional   Fri Jun 05, 2009 5:31 am

haha jom macan

hah macan pe lagi jwb la soalan sri tu

_________________________________________________
SETELAH SEKIAN LAME KU MENYEPI KINI KU KEMBALI



Back to top Go down
View user profile http://www.myspace.com/firstrockersindaworld
ibrahim
Moderator
Moderator


Posts : 56
Join date : 2009-05-10

PostSubject: Re: Petua Melewatkan Pancutan Air Mani (Petua Melayu Tradisional   Fri Jun 05, 2009 4:00 pm

nak ako jawab ke?hahahaha
Back to top Go down
View user profile
macan_sparrow
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]


Posts : 742
Join date : 2009-04-12
Age : 38
Location : klang

PostSubject: Re: Petua Melewatkan Pancutan Air Mani (Petua Melayu Tradisional   Fri Jun 05, 2009 5:48 pm

ppun lg suka la sri oiiiiiiiiiii,laki leh game paling max 3x......tu pn ssh nk capai kemuncak ppun leh lbh dri tu....12x game pn leh tau.... ...mn de sakit sedap de la merokok jap....sapa lg nk tnya sila2

_________________________________________________


hidup mesti mau appy
Back to top Go down
View user profile
miss-lady
Admin
Admin


Posts : 1280
Join date : 2009-04-10
Age : 28
Location : sabah & perak

PostSubject: Re: Petua Melewatkan Pancutan Air Mani (Petua Melayu Tradisional   Fri Jun 05, 2009 6:28 pm

macan_sparrow wrote:
ppun lg suka la sri oiiiiiiiiiii,laki leh game paling max 3x......tu pn ssh nk capai kemuncak ppun leh lbh dri tu....12x game pn leh tau.... ...mn de sakit sedap de la merokok jap....sapa lg nk tnya sila2


20x games pon leh abg macan
tu citer dr kwn kat kolej la die citer dia main ngan pkwe die sampai 20 round satu malam dah la wat bende mcm tu pastu citer lak tu lau dah nikah kawen tu takpe ni ngan pkwe 20 round
gilerr wakakaka

_________________________________________________
Kebanyakan dari kita tidak mensyukuri apa yang sudah kita miliki, tetapi kita selalu menyesali apa yang belum kita capai
Back to top Go down
View user profile
raffey-sama
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]


Posts : 509
Join date : 2009-04-14
Age : 31
Location : tmn desa manjung point,manjung...huhu

PostSubject: Re: Petua Melewatkan Pancutan Air Mani (Petua Melayu Tradisional   Fri Jun 05, 2009 8:21 pm

20x games 2 ppuan gle sex/kuat sex/nafsu kude betina....hahahaha..tp mg la klu kne ngan ppuan kehendak kuat...lyn la korg sampe subuh yer...yg da ank 4 n laki blek dr belayr pon hentam 4round jer...ni ngan pakwe 20x games...sembang kencg 2...hahahaha..meh main ngan aku nk tgk cmner...

_________________________________________________

KIPASSUSAHSUSAHMATI
Back to top Go down
View user profile http://www.myspace.com/ruffeykun
kuyie
super-mod&Designer
super-mod&Designer


Posts : 668
Join date : 2009-05-14
Age : 30
Location : Ashby road - K.Terengganu

PostSubject: Re: Petua Melewatkan Pancutan Air Mani (Petua Melayu Tradisional   Fri Jun 05, 2009 9:16 pm

Quote :
20x games 2 ppuan gle sex/kuat sex/nafsu kude betina....hahahaha..tp mg la klu kne ngan ppuan kehendak kuat...

haha raffey mmg pempuan ni diciptakan allah 9 nafsu 1 akai.. jadi tak heran la if pempuan tu lebih bernafsu dari lelaki..

LALALALALA

_________________________________________________
SETELAH SEKIAN LAME KU MENYEPI KINI KU KEMBALI



Back to top Go down
View user profile http://www.myspace.com/firstrockersindaworld
salju
senior
senior


Posts : 1063
Join date : 2009-04-12
Age : 32
Location : mesia

PostSubject: Re: Petua Melewatkan Pancutan Air Mani (Petua Melayu Tradisional   Fri Jun 05, 2009 10:17 pm

daripada apa yang aku pernah baca... kalo lelaki sekali kemuncak.. sebelum tu pempuan dah dua tiga kali kemuncak.. betoi ke macan..

jadi kalo ko kata maksimum lelaki leh 3 kali kemuncak...

jadi 4 x 3 = 12 kali kemuncak sekali main.. stret....

nak tanya... tak penat ker kalo camtu?

sbb setahu aku, kalo buat hubungan kelamin, banyak tenaga dipakai.
Back to top Go down
View user profile
sriteddy™
Site Admin
Site Admin


Posts : 1157
Join date : 2009-04-20
Location : a place called heart

PostSubject: Re: Petua Melewatkan Pancutan Air Mani (Petua Melayu Tradisional   Sat Jun 06, 2009 1:46 am

macan n de geng..klu nafsu kuat..ok la tp cmne klu pmpn tu x kuat..ade gak aku dgr..pmpn merungut lelaki dia lmbt pancut sbb letih nak main g
Back to top Go down
View user profile
jimbet_______.sin4
Site Admin
Site Admin


Posts : 206
Join date : 2009-04-12
Age : 32
Location : tmn astakona

PostSubject: Re: Petua Melewatkan Pancutan Air Mani (Petua Melayu Tradisional   Sat Jun 06, 2009 4:18 am

ape kene ngn korang semua ni lau topik camni mesti ramai yg reply
macam sil jer perangai sekor2

_________________________________________________
Back to top Go down
View user profile http://www.klgc-3.forumotion.com
sriteddy™
Site Admin
Site Admin


Posts : 1157
Join date : 2009-04-20
Location : a place called heart

PostSubject: Re: Petua Melewatkan Pancutan Air Mani (Petua Melayu Tradisional   Sat Jun 06, 2009 4:37 am

salah satu ilmu gak kan
Back to top Go down
View user profile
raffey-sama
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]


Posts : 509
Join date : 2009-04-14
Age : 31
Location : tmn desa manjung point,manjung...huhu

PostSubject: Re: Petua Melewatkan Pancutan Air Mani (Petua Melayu Tradisional   Sat Jun 06, 2009 8:34 pm

hahahahha...sri...sng jer sri...klu da tawu xkuat...kte xyah la wat spt yg di ajar oleh macan 2...2 cme petua nk tahan lame jer...klu da tawu dri 2 xleh tahan lame...suh la laki 2 jgn wat lama2...or xyah la wat petua2 2 kn...lg sng...kn..sri...ko bleh tahan lame ker?

_________________________________________________

KIPASSUSAHSUSAHMATI
Back to top Go down
View user profile http://www.myspace.com/ruffeykun
macan_sparrow
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]


Posts : 742
Join date : 2009-04-12
Age : 38
Location : klang

PostSubject: Re: Petua Melewatkan Pancutan Air Mani (Petua Melayu Tradisional   Sun Jun 07, 2009 8:13 pm

ermmmmmm aku nk ckp pn ssh bab mcm ni de ppun seks de laki kuat seks....so pandai2 pasangan tu la klu laki kuat seks ermmm follow je la klu syg kat suami jgn marah lak nnt suami cari betina lain lak begitu la sebaliknya....aku setuju ngan raffey tu tu cuma petua....so x yah la ikut sngt klu korg mmg x de maslh bab2 seks diamlah .....jimbet syg oiiiiiiiiiiii ko jgn pikir topik2 mcm ni ko leh pandang anteng je mmg nmpk topik lucas...tp nnt ko akan tempuhi gak jgn time tu baru ko tau langit tu tinggi rendah.....salju klu pe yg ko ckp tu mmg betul....tapi ia akan terjadi 2 ke 3 kali dlm sebulan tu pn nasib baik je...maklum la skrg ni zaman berkerjaya...sebuk ngan dgn hal masing2 kdg2 smpai x sempat nk buat seks bnda yg kita wat x letih dlm dunia ni sri???tp letih namun sedap .....kuyie oiiiiiiiii klu ko nk tau ppun lum de ank mmg ko bg isyarat je dia jln je...cuba dh de ank 2 ke 3 org ko pancing umpan KFC pn belum tntu ko dpt tenyeh mlm tu......anis jgn 20x ppun leh wat klu dia nk setakat nk layan 10 org laki2 sekali serentak pn ppun leh wat betul x anis bnyknya aku ckp ni merokok jap la

_________________________________________________


hidup mesti mau appy


Last edited by salju on Mon Jun 08, 2009 9:28 am; edited 1 time in total (Reason for editing : jari tu cari sbnrnya)
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: Petua Melewatkan Pancutan Air Mani (Petua Melayu Tradisional   Today at 4:38 pm

Back to top Go down
 
Petua Melewatkan Pancutan Air Mani (Petua Melayu Tradisional
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 2Go to page : 1, 2  Next
 Similar topics
-
» Mani Ratnam's film is a Multi-starrer Spy Thriller!
» SBS YHM Segt 20Oct14 " Ishu Mani Hug Shocks Raman" WU+VU+Pics
» Jodha Akbar 78: Bachao! Bachao!! Jodha Begum ko bachao!!
» Much ado about dinner and a blushing Raman
» Ishita To Get Hospitalized In Star Plus’s Ye Hai Mohabbatein!

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
perak1 :: .::INFORMASI::. :: ::SEKSOLOGI::-
Jump to:  
Top posters
peace™ (1529)
 
miss-lady (1280)
 
sriteddy™ (1157)
 
salju (1063)
 
lipanx_laut (970)
 
macan_sparrow (742)
 
kuyie (668)
 
raffey-sama (509)
 
arb_mtq (432)
 
luvfama (297)
 
LATEST MOVIE TODAY
.:Sila click pada gambar dibawah untuk download boxoffice movie perak1 semoga terhibur :.