perak1
Selamat datang Ke Perak1 forum** Kepada pelawat, sila mendaftar untuk menikmati segala kemudahan Perak1 forum.** Diharap semua sahabat yg baru berdaftar, sila memperkenalkan diri anda di ruangan forum .anda juga boleh login forums ini dengan email FB anda danjangan lupa Like Fb perak1:KENALKAN DIRI ANDA:. Perak1 forum.** Pelawat yang mengalami masalah register atau login sila emailkan kepada khalifah_alammaya2000@yahoo.com(forum admin support).** Selepas mendaftar, anda akan secara Automatik telah menjadi ahli perak1 forum dan seterusnya anda boleh login untuk memasuki Perak1 forum tanpa menunggu sebarang e-mail pengaktifan akaun.Selamat melayari Perak1 forum PASTI CERIA BERSAMA KAMI.
perak1


 
HomeCalendarGalleryFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Receive all updates via Facebook. Just Click the Like Button Below

?

Dapatkan Widget Ini Di Aku Punyer Lah! | Get RM100 A Week @ Blogger Tips


Share | 
 

 Petua : Kempiskan Perut

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
arb_mtq
senior
senior


Posts : 432
Join date : 2009-04-13

PostSubject: Petua : Kempiskan Perut   Sun May 10, 2009 12:30 pm

Petua : Kempiskan Perut
Nak kempiskan perut senang aje, ambil air limau nipis dan campur dengan kapur sirih .Lumurkan atau sapu dekat perut ,amalkan setiap malam.Insyaallah perut anda akan lebih menarik.


Petua : Kempis Perut
Petua yang mudah dan kos yang murah.Anda perlu mengambil limau nipis yang telah dicampur dengan teh tanpa gula untuk tiap-tiap hari kemudian diminum.amalkan meminum air ini dan insyaallah perut anda yang buncit akan menjadi kempis.Petua ini untuk orang yang tiada mengidap sebarang penyakit. Selamat mencuba
Back to top Go down
View user profile
sriteddy™
Site Admin
Site Admin


Posts : 1157
Join date : 2009-04-20
Location : a place called heart

PostSubject: Re: Petua : Kempiskan Perut   Sun May 10, 2009 1:27 pm

buat senaman push up pagi2 pn blh kempiskan perut..
mula dgn kemampuan diri dulu..
Back to top Go down
View user profile
5ruz17
junior
junior


Posts : 20
Join date : 2009-05-09
Age : 32
Location : Malaysia

PostSubject: Re: Petua : Kempiskan Perut   Sun May 10, 2009 2:19 pm

2 kalu rajin nak wat senaman:senaman:... tapikan perut akan naik selepas berkawin..

yg pntig dont smoker sebb perut lagi cepat naik....mcm belon

kalu nak bagi kosongkan perut senang jew... ko telan pil dulcolax setiap malam... confirm mask tandas setiap masa... berak
Back to top Go down
View user profile
_deal0va_
senior
senior


Posts : 196
Join date : 2009-04-11
Age : 29
Location : Seri Iskandar,Perak

PostSubject: Re: Petua : Kempiskan Perut   Sun May 10, 2009 2:38 pm

petua yg menarik nie...

tyfs

hehehe.....
lol!
Back to top Go down
View user profile
arb_mtq
senior
senior


Posts : 432
Join date : 2009-04-13

PostSubject: Re: Petua : Kempiskan Perut   Sun May 10, 2009 3:59 pm

eh 5ruz17,,,sape ckp prut cepat naik klu smoke?

aku steady jer,,,, tanye salju tak caye

yg penting korg jgn la asyik tido pas makan,,,, kang bukan buncit jer,,

silap aribulan j dulat beluncas,,,

idup smoker
idup smoker
idup macan :group:
Back to top Go down
View user profile
peace™
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]


Posts : 1529
Join date : 2009-04-11
Location : slgr

PostSubject: Re: Petua : Kempiskan Perut   Sun May 10, 2009 6:25 pm

same la kita kan arb..
maintain..
huhuhu...

_________________________________________________




Back to top Go down
View user profile
lipanx_laut
Police
Police


Posts : 970
Join date : 2009-04-12
Location : taiping--> ipoh---> kajang ---> taiping

PostSubject: Re: Petua : Kempiskan Perut   Mon May 11, 2009 6:10 am

perut naik bg org yg dah kawen ke? org yang tak kawen pun aku tgk ramai yg naik

_________________________________________________
~BESAR ~ KERAS~ TEGANG~ PANJANG~
Back to top Go down
View user profile
salju
senior
senior


Posts : 1063
Join date : 2009-04-12
Age : 32
Location : mesia

PostSubject: Re: Petua : Kempiskan Perut   Mon May 11, 2009 9:13 am

aku pun rasa camtu ler panx. aku nampak gak orang merokok perut maintain, yang tak merokok perut muncit.
Back to top Go down
View user profile
~seputum~
junior
junior


Posts : 35
Join date : 2009-05-09

PostSubject: Re: Petua : Kempiskan Perut   Mon May 11, 2009 9:54 am

aku sokong panx n salju... perut macan amba tgk maintain ja.. tu yg amba yg x merokok leh merokok... kalu org siam sebut "sup bury"


apa2 pun petua ni berguna pada yg x mampu beli rokok...

kesimpulannya..macan..bak mai rokok sebatang..
Back to top Go down
View user profile http://www.seputum.blogspot.com/
kuyie
super-mod&Designer
super-mod&Designer


Posts : 668
Join date : 2009-05-14
Age : 30
Location : Ashby road - K.Terengganu

PostSubject: Re: Petua : Kempiskan Perut   Tue May 26, 2009 1:57 am

Quote :
perut naik bg org yg dah kawen ke? org yang tak kawen pun aku tgk ramai yg naik

betoi tu panx! contohnye aku
tak kawin pon perot membesaq jugak
kalu dah kawin tatau la cemana

pape pn arb petua ang ni akan ku cube sbb ianye tak perlu nak kua banyak pitis(dwet)

_________________________________________________
SETELAH SEKIAN LAME KU MENYEPI KINI KU KEMBALI



Back to top Go down
View user profile http://www.myspace.com/firstrockersindaworld
sriteddy™
Site Admin
Site Admin


Posts : 1157
Join date : 2009-04-20
Location : a place called heart

PostSubject: Re: Petua : Kempiskan Perut   Tue May 26, 2009 4:37 am

lagi satu.. klu nak kempiskan perut.. minum jgn sekali gus..maksudnya dlm satu nafas.. minum sikit2 dan masa mkn jgn amalkan..makan, minum, makan, minum
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: Petua : Kempiskan Perut   Today at 5:39 pm

Back to top Go down
 
Petua : Kempiskan Perut
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
perak1 :: .::INFORMASI::. :: .::TIPS KESIHATAN::..::HEALTY TIPS::.-
Jump to:  
Top posters
peace™ (1529)
 
miss-lady (1280)
 
sriteddy™ (1157)
 
salju (1063)
 
lipanx_laut (970)
 
macan_sparrow (742)
 
kuyie (668)
 
raffey-sama (509)
 
arb_mtq (432)
 
luvfama (297)
 
LATEST MOVIE TODAY
.:Sila click pada gambar dibawah untuk download boxoffice movie perak1 semoga terhibur :.