perak1
Selamat datang Ke Perak1 forum** Kepada pelawat, sila mendaftar untuk menikmati segala kemudahan Perak1 forum.** Diharap semua sahabat yg baru berdaftar, sila memperkenalkan diri anda di ruangan forum .anda juga boleh login forums ini dengan email FB anda danjangan lupa Like Fb perak1:KENALKAN DIRI ANDA:. Perak1 forum.** Pelawat yang mengalami masalah register atau login sila emailkan kepada khalifah_alammaya2000@yahoo.com(forum admin support).** Selepas mendaftar, anda akan secara Automatik telah menjadi ahli perak1 forum dan seterusnya anda boleh login untuk memasuki Perak1 forum tanpa menunggu sebarang e-mail pengaktifan akaun.Selamat melayari Perak1 forum PASTI CERIA BERSAMA KAMI.
perak1


 
HomeCalendarGalleryFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Receive all updates via Facebook. Just Click the Like Button Below

?

Dapatkan Widget Ini Di Aku Punyer Lah! | Get RM100 A Week @ Blogger Tips


Share | 
 

 panasssss... jawatan kosong!

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
macan_sparrow
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]


Posts : 742
Join date : 2009-04-12
Age : 38
Location : klang

PostSubject: panasssss... jawatan kosong!   Sun May 10, 2009 2:44 am

syarat-syarat permohonan:

1. kelulusan sekolah bwh pokok pisang.
2. pengalaman 50 thn merentas desa.

amacam? berminat x?

















pape pun lyn rokok dulu.
Back to top Go down
View user profile
arb_mtq
senior
senior


Posts : 432
Join date : 2009-04-13

PostSubject: Re: panasssss... jawatan kosong!   Sun May 10, 2009 2:59 am

gaji die lapan juta pon aku taknak
Back to top Go down
View user profile
paklong_baek
senior
senior


Posts : 250
Join date : 2009-05-02
Age : 31
Location : perak-->putrajaya

PostSubject: Re: panasssss... jawatan kosong!   Sun May 10, 2009 3:56 am

apa 2 aweks tu wat pd kuda tu macan?
Back to top Go down
View user profile
macan_sparrow
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]


Posts : 742
Join date : 2009-04-12
Age : 38
Location : klang

PostSubject: Re: panasssss... jawatan kosong!   Sun May 10, 2009 4:17 am

biasa la paklong nk ngok kuda tu subur ke x la keja tu x sesuai tu laki2 la paklong ....merokok paklong

_________________________________________________


hidup mesti mau appy
Back to top Go down
View user profile
paklong_baek
senior
senior


Posts : 250
Join date : 2009-05-02
Age : 31
Location : perak-->putrajaya

PostSubject: Re: panasssss... jawatan kosong!   Sun May 10, 2009 4:29 am

oo..igt pe la yg di wat 2 awek tu, syok la kuda tu ye.. hehehe jom macan mai kok tang haha
Back to top Go down
View user profile
5ruz17
junior
junior


Posts : 20
Join date : 2009-05-09
Age : 32
Location : Malaysia

PostSubject: Re: panasssss... jawatan kosong!   Sun May 10, 2009 4:47 am

aku rasa kjew2 nie sesuwai tuk golongan2 yg kat tepi jalan.... dari menyusahkan org lain baik dia wat kejew nie...

sapa sokong....
Back to top Go down
View user profile
paklong_baek
senior
senior


Posts : 250
Join date : 2009-05-02
Age : 31
Location : perak-->putrajaya

PostSubject: Re: panasssss... jawatan kosong!   Sun May 10, 2009 4:51 am

kasi kat bangla ke, mat2 indon ke sume pati la
br ok wakaka
meh macan pinjam kok tang
Back to top Go down
View user profile
5ruz17
junior
junior


Posts : 20
Join date : 2009-05-09
Age : 32
Location : Malaysia

PostSubject: Re: panasssss... jawatan kosong!   Sun May 10, 2009 4:59 am

2 lagi baguih... menghabiskan duit rakyat malaysia ajew diorng nie
hahahaha
Back to top Go down
View user profile
peace™
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]


Posts : 1529
Join date : 2009-04-11
Location : slgr

PostSubject: Re: panasssss... jawatan kosong!   Sun May 10, 2009 6:52 am

sape pmpuan agak2 selalu tensen jek..
leh la amik keje bau tu...
wakakakakakk..
tul x macan..
kok sebat...

_________________________________________________




Back to top Go down
View user profile
macan_sparrow
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]


Posts : 742
Join date : 2009-04-12
Age : 38
Location : klang

PostSubject: Re: panasssss... jawatan kosong!   Sun May 10, 2009 6:56 am

bangla ngan org indon antar la blk la negara dia org blk rakyat msia ni bnyk yg tanam anggur.... bg aku pic no 3 tu je x msk akal kit cium tiak ....mua keja tu ok gak cuma org mcm aku yg snggup keja2 kat atas tu bab aku ni sekolah x tinggi ...bg aku keja pe pn aku bedal je janji blh jdi duit......ke de org lain yg sanggup gak ambik keja tu??? ppun tesan leh jumpa aku peace x pn jumpa panx nnt de keja yg sesuai tuk mereka ...pe2 hal paklong meh merokok

_________________________________________________


hidup mesti mau appy
Back to top Go down
View user profile
arb_mtq
senior
senior


Posts : 432
Join date : 2009-04-13

PostSubject: Re: panasssss... jawatan kosong!   Sun May 10, 2009 7:54 am

macan.,...sal ciuum ktiak tu aku penah tgk kat tv,,, diorg test bau ketiak,, sbb nak test deodoran (btui ke aku eja ni)

pastu tygk ketahanan die bape lame,,, diorg siap pusing padang

beberapa kali lagi,,, pastu de la pihak yg tersebut mencium ktiak

beliau,,, hahaha
Back to top Go down
View user profile
raffey-sama
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]


Posts : 509
Join date : 2009-04-14
Age : 31
Location : tmn desa manjung point,manjung...huhu

PostSubject: Re: panasssss... jawatan kosong!   Sun May 10, 2009 10:55 pm

SUNGGUH NTAHAPEAPENATH PYE KEJE..HUAHUAHUA...
Back to top Go down
View user profile http://www.myspace.com/ruffeykun
lipanx_laut
Police
Police


Posts : 970
Join date : 2009-04-12
Location : taiping--> ipoh---> kajang ---> taiping

PostSubject: Re: panasssss... jawatan kosong!   Mon May 11, 2009 6:38 am

aku suka betui keje gambar no2 tu...cute je nampak..

_________________________________________________
~BESAR ~ KERAS~ TEGANG~ PANJANG~
Back to top Go down
View user profile
sriteddy™
Site Admin
Site Admin


Posts : 1157
Join date : 2009-04-20
Location : a place called heart

PostSubject: Re: panasssss... jawatan kosong!   Mon May 11, 2009 7:28 am

sengal..aku ye2 ingat keje kosong
aduyai..
Back to top Go down
View user profile
macan_sparrow
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]


Posts : 742
Join date : 2009-04-12
Age : 38
Location : klang

PostSubject: Re: panasssss... jawatan kosong!   Wed May 13, 2009 7:32 am

sri keja kosong la tu bab keja tu x ramai org nk wat so sapa2 lps abi s stdy x de keja blh memohon keja2 di atas ....klu sri la pekerjaan mn yg sri pilih di atas klu mmg dh x de pilihan keja yg len2....jap erk macan nk merokok je

_________________________________________________


hidup mesti mau appy
Back to top Go down
View user profile
sriteddy™
Site Admin
Site Admin


Posts : 1157
Join date : 2009-04-20
Location : a place called heart

PostSubject: Re: panasssss... jawatan kosong!   Wed May 13, 2009 7:41 am

klu xde pilihan ek aduyai...aku amik yg selamat sikt la..gbr no dua tuh
Back to top Go down
View user profile
macan_sparrow
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]


Posts : 742
Join date : 2009-04-12
Age : 38
Location : klang

PostSubject: Re: panasssss... jawatan kosong!   Wed May 13, 2009 2:54 pm

pic no 2 pn bhya la sri....bab kat keja tu melibatkn jln raya....org ckp nyawanya kat atas jln raya.....pic no 3 tu mmg x bhya langsung la sri cuma memerlukn deria bau yg sungguh menajubkn je merokok jap erk

_________________________________________________


hidup mesti mau appy
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: panasssss... jawatan kosong!   Today at 2:56 pm

Back to top Go down
 
panasssss... jawatan kosong!
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
perak1 :: .::MEMBER SHARED PICTURE::. :: .::SHARE PIC MENARIK::. .::SHARING INTERESTING PICTURES::.-
Jump to:  
Top posters
peace™ (1529)
 
miss-lady (1280)
 
sriteddy™ (1157)
 
salju (1063)
 
lipanx_laut (970)
 
macan_sparrow (742)
 
kuyie (668)
 
raffey-sama (509)
 
arb_mtq (432)
 
luvfama (297)
 
LATEST MOVIE TODAY
.:Sila click pada gambar dibawah untuk download boxoffice movie perak1 semoga terhibur :.