perak1
Selamat datang Ke Perak1 forum** Kepada pelawat, sila mendaftar untuk menikmati segala kemudahan Perak1 forum.** Diharap semua sahabat yg baru berdaftar, sila memperkenalkan diri anda di ruangan forum .anda juga boleh login forums ini dengan email FB anda danjangan lupa Like Fb perak1:KENALKAN DIRI ANDA:. Perak1 forum.** Pelawat yang mengalami masalah register atau login sila emailkan kepada khalifah_alammaya2000@yahoo.com(forum admin support).** Selepas mendaftar, anda akan secara Automatik telah menjadi ahli perak1 forum dan seterusnya anda boleh login untuk memasuki Perak1 forum tanpa menunggu sebarang e-mail pengaktifan akaun.Selamat melayari Perak1 forum PASTI CERIA BERSAMA KAMI.
perak1


 
HomeCalendarGalleryFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Receive all updates via Facebook. Just Click the Like Button Below

?

Dapatkan Widget Ini Di Aku Punyer Lah! | Get RM100 A Week @ Blogger Tips


Share | 
 

 eye ball tatoo

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
peace™
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]


Posts : 1529
Join date : 2009-04-11
Location : slgr

PostSubject: eye ball tatoo   Sat May 09, 2009 10:54 pm





gile tul manusia zaman skang...

_________________________________________________




Back to top Go down
View user profile
raffey-sama
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]


Posts : 509
Join date : 2009-04-14
Age : 31
Location : tmn desa manjung point,manjung...huhu

PostSubject: Re: eye ball tatoo   Wed May 13, 2009 10:44 pm

MAK AI...BDOH BTL SIOT DORG NI...SENGAL NK MAMPOS...


____________________________________________________________________________________________________________
kipassusahsusahmati
Back to top Go down
View user profile http://www.myspace.com/ruffeykun
sriteddy™
Site Admin
Site Admin


Posts : 1157
Join date : 2009-04-20
Location : a place called heart

PostSubject: Re: eye ball tatoo   Thu May 14, 2009 7:40 am

video yg mula tu lbh teruja tgk

p/s- amik masa yg lama nak tgk seram, ngeri , nyilu..sume ade lol!
Back to top Go down
View user profile
lipanx_laut
Police
Police


Posts : 970
Join date : 2009-04-12
Location : taiping--> ipoh---> kajang ---> taiping

PostSubject: Re: eye ball tatoo   Thu May 14, 2009 8:44 am

kat mata pun dah ada tato ek..macam2...pakai je la tato chew gum tu...murah je..

_________________________________________________
~BESAR ~ KERAS~ TEGANG~ PANJANG~
Back to top Go down
View user profile
salju
senior
senior


Posts : 1063
Join date : 2009-04-12
Age : 32
Location : mesia

PostSubject: Re: eye ball tatoo   Thu May 14, 2009 8:50 am

uweekkk!!!!!

tak lalu aku tengok.. takot.. uwaaaa... baru tengok sekejap dah tak lalu
Back to top Go down
View user profile
arb_mtq
senior
senior


Posts : 432
Join date : 2009-04-13

PostSubject: Re: eye ball tatoo   Thu May 14, 2009 9:29 am

ish tak lalu nak tgk die cucuk mate tuuu,,, takat tu jer aku tgk pon,,, takleh blah dah,,, tp aku nak tau gak,, saper leh citer?
Back to top Go down
View user profile
peace™
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]


Posts : 1529
Join date : 2009-04-11
Location : slgr

PostSubject: Re: eye ball tatoo   Thu May 14, 2009 9:37 am

arb_mtq wrote:
ish tak lalu nak tgk die cucuk mate tuuu,,, takat tu jer aku tgk pon,,, takleh blah dah,,, tp aku nak tau gak,, saper leh citer?

ler.. dah takleh tgk... biar die loading smpai abis..
pastu play.. tarik la ke depan trus.. time die tgk mata die jadi camne...

_________________________________________________




Back to top Go down
View user profile
arb_mtq
senior
senior


Posts : 432
Join date : 2009-04-13

PostSubject: Re: eye ball tatoo   Thu May 14, 2009 9:50 am

bukan dbbb tue,, mmg tak mo tgk ar,, trase wooo,, tp nak tau,,, saper2 yg baik ati citer ar proses wat tu camne
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: eye ball tatoo   Today at 5:34 pm

Back to top Go down
 
eye ball tatoo
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» Triangle ball
» Click the Ball......Change its Color
» Ball State News
» Looking for a Male Vulpix or Ninetales or Smeargle with moves energy ball and hypnosis
» Soccer Ball Chart - filet

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
perak1 :: .::HIBURAN::. :: .::VIDEO MENARIK::. .::INTERESTING VIDEOS::.-
Jump to:  
Top posters
peace™ (1529)
 
miss-lady (1280)
 
sriteddy™ (1157)
 
salju (1063)
 
lipanx_laut (970)
 
macan_sparrow (742)
 
kuyie (668)
 
raffey-sama (509)
 
arb_mtq (432)
 
luvfama (297)
 
LATEST MOVIE TODAY
.:Sila click pada gambar dibawah untuk download boxoffice movie perak1 semoga terhibur :.