perak1
Selamat datang Ke Perak1 forum** Kepada pelawat, sila mendaftar untuk menikmati segala kemudahan Perak1 forum.** Diharap semua sahabat yg baru berdaftar, sila memperkenalkan diri anda di ruangan forum .anda juga boleh login forums ini dengan email FB anda danjangan lupa Like Fb perak1:KENALKAN DIRI ANDA:. Perak1 forum.** Pelawat yang mengalami masalah register atau login sila emailkan kepada khalifah_alammaya2000@yahoo.com(forum admin support).** Selepas mendaftar, anda akan secara Automatik telah menjadi ahli perak1 forum dan seterusnya anda boleh login untuk memasuki Perak1 forum tanpa menunggu sebarang e-mail pengaktifan akaun.Selamat melayari Perak1 forum PASTI CERIA BERSAMA KAMI.
perak1


 
HomeCalendarGalleryFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Receive all updates via Facebook. Just Click the Like Button Below

?

Dapatkan Widget Ini Di Aku Punyer Lah! | Get RM100 A Week @ Blogger Tips


Share | 
 

 NAK GAK BAGI CADANGAN

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
macan_sparrow
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]


Posts : 742
Join date : 2009-04-12
Age : 38
Location : klang

PostSubject: NAK GAK BAGI CADANGAN   Sat May 09, 2009 10:38 pm

klu letak post kesihatan ok x kwn2...... alamak terkena btg hidung sendiri lak ..... kat sini x leh isap rokok korek idung je la
Back to top Go down
View user profile
miss-lady
Admin
Admin


Posts : 1280
Join date : 2009-04-10
Age : 28
Location : sabah & perak

PostSubject: Re: NAK GAK BAGI CADANGAN   Sat May 09, 2009 10:51 pm

ermm abg macan lau bhgian kesihatan post lam sudut information leh kan?
ke memang khas tuk kesihatan je ruangan tu k k kite tunggu pdgn dr user lain dulu ye abg macan nanti anis tgk lik cdgn abg ni

_________________________________________________
Kebanyakan dari kita tidak mensyukuri apa yang sudah kita miliki, tetapi kita selalu menyesali apa yang belum kita capai
Back to top Go down
View user profile
ryuichi
junior
junior


Posts : 49
Join date : 2009-05-05
Age : 30
Location : Johor

PostSubject: Re: NAK GAK BAGI CADANGAN   Sat May 09, 2009 11:05 pm

cadangan di tutup
Back to top Go down
View user profile
miss-lady
Admin
Admin


Posts : 1280
Join date : 2009-04-10
Age : 28
Location : sabah & perak

PostSubject: Re: NAK GAK BAGI CADANGAN   Sun May 10, 2009 8:48 am

isk isk isk pa tak baik mcm tu
ok abg mcm cadangan di terima ruangan tips keshatan dah di bukak
n hope njoy memberi post tentang kesihatan wakakaka

_________________________________________________
Kebanyakan dari kita tidak mensyukuri apa yang sudah kita miliki, tetapi kita selalu menyesali apa yang belum kita capai
Back to top Go down
View user profile
macan_sparrow
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]


Posts : 742
Join date : 2009-04-12
Age : 38
Location : klang

PostSubject: Re: NAK GAK BAGI CADANGAN   Sun May 10, 2009 12:01 pm

anis muah muah tocha tocha.......arigato erk ..kat post ni kena koerek idong je la nmpknya

_________________________________________________


hidup mesti mau appy
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: NAK GAK BAGI CADANGAN   Today at 2:52 am

Back to top Go down
 
NAK GAK BAGI CADANGAN
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
perak1 :: .::CADANGAN/PENDAPAT::. :: .::CADANGAN/PENDAPAT::. .::OPINION SITES::.-
Jump to:  
Top posters
peace™ (1529)
 
miss-lady (1280)
 
sriteddy™ (1157)
 
salju (1063)
 
lipanx_laut (970)
 
macan_sparrow (742)
 
kuyie (668)
 
raffey-sama (509)
 
arb_mtq (432)
 
luvfama (297)
 
LATEST MOVIE TODAY
.:Sila click pada gambar dibawah untuk download boxoffice movie perak1 semoga terhibur :.