perak1
Selamat datang Ke Perak1 forum** Kepada pelawat, sila mendaftar untuk menikmati segala kemudahan Perak1 forum.** Diharap semua sahabat yg baru berdaftar, sila memperkenalkan diri anda di ruangan forum .anda juga boleh login forums ini dengan email FB anda danjangan lupa Like Fb perak1:KENALKAN DIRI ANDA:. Perak1 forum.** Pelawat yang mengalami masalah register atau login sila emailkan kepada khalifah_alammaya2000@yahoo.com(forum admin support).** Selepas mendaftar, anda akan secara Automatik telah menjadi ahli perak1 forum dan seterusnya anda boleh login untuk memasuki Perak1 forum tanpa menunggu sebarang e-mail pengaktifan akaun.Selamat melayari Perak1 forum PASTI CERIA BERSAMA KAMI.
perak1


 
HomeCalendarGalleryFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Receive all updates via Facebook. Just Click the Like Button Below

?

Dapatkan Widget Ini Di Aku Punyer Lah! | Get RM100 A Week @ Blogger Tips


Share | 
 

 awek kuat berpeluh...eee

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
lipanx_laut
Police
Police


Posts : 970
Join date : 2009-04-12
Location : taiping--> ipoh---> kajang ---> taiping

PostSubject: awek kuat berpeluh...eee   Mon Apr 13, 2009 8:33 am

Ade gurl yang cepat berpeluh, kdg2 time dating jalan sket jer dah basah baju hehe.. ade boy yang suka, ade yang tak suka, ade yang tak kisah.. kalau aku, suka gak coz kalau dia pakai baju nipis2 (cam baju kurung ker), seksi woo dah basah ahaks.. laki2 lain cam ne ek ? suka gak ke..ke aku yg yg bermasalah sbb suka awek berpeluh?




* pic sekadar hiasan
Back to top Go down
View user profile
peace™
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]


Posts : 1529
Join date : 2009-04-11
Location : slgr

PostSubject: Re: awek kuat berpeluh...eee   Mon Apr 13, 2009 10:25 am

tu sume lumrah alam..
normal la tu...
klu sume suke gadis berpeluh..
sape lak yang nak suke gadis tak berpeluh..
jadi, memang lumrah manusia di lahirkan berbeza untuk keseimbangan alam..
jadi, kalau korang suke gadis macam mana pon.. tetap normal..
jgn suke laki sama laki sudah.. yang tu melanggar hukum alam..
Back to top Go down
View user profile
salju
senior
senior


Posts : 1063
Join date : 2009-04-12
Age : 32
Location : mesia

PostSubject: Re: awek kuat berpeluh...eee   Mon Apr 13, 2009 1:02 pm

aku setuju dgn peace tu. kalo dah semua suka awek tak berpeluh, saper nak dgn awek berpeluh ye tak? kalo semua suka awek kurus lawa solid molid, saper plak nak yang dgn si bulat dan si tembun ye tak? janji.. tak langgar fitrah. suka kat pempuan. kalo dah suka kat lelaki tu.. ha.. tu dah langgar hukum alam dan hukum Allah.
Back to top Go down
View user profile
l-a-t-z
senior
senior


Posts : 18
Join date : 2009-04-11

PostSubject: Re: awek kuat berpeluh...eee   Mon Apr 13, 2009 1:10 pm

sa tak kisah awek berpeluh atau tidak...
Back to top Go down
View user profile
lipanx_laut
Police
Police


Posts : 970
Join date : 2009-04-12
Location : taiping--> ipoh---> kajang ---> taiping

PostSubject: Re: awek kuat berpeluh...eee   Tue Apr 14, 2009 6:01 am

: latz.... lain macam je nafsu
Back to top Go down
View user profile
Guest
Guest



PostSubject: Re: awek kuat berpeluh...eee   Tue Apr 14, 2009 11:16 am

merepek la
Back to top Go down
en.izz
junior
junior


Posts : 12
Join date : 2009-04-16
Location : sempadan ngan negeri melaka, selangor n pahang

PostSubject: Re: awek kuat berpeluh...eee   Fri Apr 17, 2009 4:24 am

awek berpeluh tp kaye no hal,..

hehe
Back to top Go down
View user profile
tQah
junior
junior


Posts : 26
Join date : 2009-05-04
Age : 28
Location : perak,negeri sembilan,johor....

PostSubject: Re: awek kuat berpeluh...eee   Mon May 04, 2009 10:29 pm

klu x bpeluh pun susah gak....
xchatla nant.....
hihihi....
agknye kot.....
Back to top Go down
View user profile
macan_sparrow
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]


Posts : 742
Join date : 2009-04-12
Age : 38
Location : klang

PostSubject: Re: awek kuat berpeluh...eee   Mon May 04, 2009 10:50 pm

awek bnyk peluh kalau kemarau melanda peluh dia kita leh wat hilangkn dahaga berguna gak awek berpeluh bnyk ni ...meh isap rokok dulu la....
Back to top Go down
View user profile
lipanx_laut
Police
Police


Posts : 970
Join date : 2009-04-12
Location : taiping--> ipoh---> kajang ---> taiping

PostSubject: Re: awek kuat berpeluh...eee   Wed May 06, 2009 12:29 pm

macan.. tapi serius la..best je tgk awek yg berpeluh peluh ni..lain macam je...

_________________________________________________
~BESAR ~ KERAS~ TEGANG~ PANJANG~
Back to top Go down
View user profile
ejaa88
junior
junior


Posts : 33
Join date : 2009-05-02
Age : 28

PostSubject: Re: awek kuat berpeluh...eee   Wed May 06, 2009 12:42 pm

emm..kite tuka topik lak..kalo boy berpeluh camne lak ek??

kalo berpeluh sket2 x pe..kalo melampau3 ni x tahan tuhh
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: awek kuat berpeluh...eee   Today at 5:37 pm

Back to top Go down
 
awek kuat berpeluh...eee
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» [VIDEO] Painting the Traxxas Slash 4x4 Short Course Truck body - Ivan Stewart Toyota Theme
» N24 - Madhubala Main SRK Aur Deepika ki Masti..
» Azaux's Area of Answers!!
» Gaurav Chopra shoots fire scene without a body double

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
perak1 :: .::KOPITIAM::. :: .::LUAHAN PERASAAN::..::HEARTS FEELING::.-
Jump to:  
Top posters
peace™ (1529)
 
miss-lady (1280)
 
sriteddy™ (1157)
 
salju (1063)
 
lipanx_laut (970)
 
macan_sparrow (742)
 
kuyie (668)
 
raffey-sama (509)
 
arb_mtq (432)
 
luvfama (297)
 
LATEST MOVIE TODAY
.:Sila click pada gambar dibawah untuk download boxoffice movie perak1 semoga terhibur :.