perak1
Selamat datang Ke Perak1 forum** Kepada pelawat, sila mendaftar untuk menikmati segala kemudahan Perak1 forum.** Diharap semua sahabat yg baru berdaftar, sila memperkenalkan diri anda di ruangan forum .anda juga boleh login forums ini dengan email FB anda danjangan lupa Like Fb perak1:KENALKAN DIRI ANDA:. Perak1 forum.** Pelawat yang mengalami masalah register atau login sila emailkan kepada khalifah_alammaya2000@yahoo.com(forum admin support).** Selepas mendaftar, anda akan secara Automatik telah menjadi ahli perak1 forum dan seterusnya anda boleh login untuk memasuki Perak1 forum tanpa menunggu sebarang e-mail pengaktifan akaun.Selamat melayari Perak1 forum PASTI CERIA BERSAMA KAMI.
perak1


 
HomeCalendarGalleryFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Receive all updates via Facebook. Just Click the Like Button Below

?

Dapatkan Widget Ini Di Aku Punyer Lah! | Get RM100 A Week @ Blogger Tips


Share | 
 

 sQuba, World’s First Swimming Car

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
peace™
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]


Posts : 1529
Join date : 2009-04-11
Location : slgr

PostSubject: sQuba, World’s First Swimming Car   Sat May 09, 2009 8:27 pm



klu abis minyak kat dalam laut ni, cam ne nak tolak ni..
kene panggil jerung tolong tolak ni.. ikan paus ke..
lol! lol! lol!

_________________________________________________




Back to top Go down
View user profile
salju
senior
senior


Posts : 1063
Join date : 2009-04-12
Age : 32
Location : mesia

PostSubject: Re: sQuba, World’s First Swimming Car   Sat May 16, 2009 4:32 pm

wah... uniknyer ciptaan nih.. kagum aku..

kalo camtu peace, kena guna tenaga manusia ler.. biler dah abes minyak, kena guna pendayung... hehehe..
Back to top Go down
View user profile
lipanx_laut
Police
Police


Posts : 970
Join date : 2009-04-12
Location : taiping--> ipoh---> kajang ---> taiping

PostSubject: Re: sQuba, World’s First Swimming Car   Sat May 16, 2009 5:38 pm

beli kereta ni ..pastu cari pot clear kat bawah laut..bawah laut tak de pencegah maksiat

_________________________________________________
~BESAR ~ KERAS~ TEGANG~ PANJANG~
Back to top Go down
View user profile
macan_sparrow
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]


Posts : 742
Join date : 2009-04-12
Age : 38
Location : klang

PostSubject: Re: sQuba, World’s First Swimming Car   Sun May 17, 2009 11:42 am

panx2 kat bwh laut tu mmg x de pencegah maksiat....tp bnyk jerung polis laut ...kn kete tu x de sunroofnya la panx open air je bhya tu.... tp mcmner pn kete menakjubkn sekali.... .....paece suruh pencipta keta tu pakai air je jgn pakai minyak...klu abis kat dlm laut sng kit x yah la menyusahkn kapal selam tunda nk tarik keta tu kuar dr dlm laut ....nek keta tu leh ke isap rokok dlm laut ...ahhhhhhhh x kira nk isap rokok gak

_________________________________________________


hidup mesti mau appy
Back to top Go down
View user profile
kuyie
super-mod&Designer
super-mod&Designer


Posts : 668
Join date : 2009-05-14
Age : 30
Location : Ashby road - K.Terengganu

PostSubject: Re: sQuba, World’s First Swimming Car   Sun May 17, 2009 1:58 pm

Quote :
lipanx_laut Yesterday at 2:38 pm
beli kereta ni ..pastu cari pot clear kat bawah laut..bawah laut tak de pencegah maksiat

haha mane ang tau xde??
tengok pic kt bawah ni.. pencegah maksiat da ready nak rush bebudak
yg buat port kt bawah laut tuh ahahaha



p:s pape pn kete tu mmg canggih gile.. nak beli ah 3 kang hehe



Back to top Go down
View user profile http://www.myspace.com/firstrockersindaworld
miss-lady
Admin
Admin


Posts : 1280
Join date : 2009-04-10
Age : 28
Location : sabah & perak

PostSubject: Re: sQuba, World’s First Swimming Car   Sun May 17, 2009 2:08 pm

wahh canggihnye kete tu
kuyi nak beli 3 aek kete mcm tu meh la satu kat anis
leh kite sesama meronda bawah laut

_________________________________________________
Kebanyakan dari kita tidak mensyukuri apa yang sudah kita miliki, tetapi kita selalu menyesali apa yang belum kita capai
Back to top Go down
View user profile
kuyie
super-mod&Designer
super-mod&Designer


Posts : 668
Join date : 2009-05-14
Age : 30
Location : Ashby road - K.Terengganu

PostSubject: Re: sQuba, World’s First Swimming Car   Sun May 17, 2009 2:10 pm

wahahha kalu untuk anis yie beli tige puloh bijik pon xpa





_________________________________________________
SETELAH SEKIAN LAME KU MENYEPI KINI KU KEMBALI



Back to top Go down
View user profile http://www.myspace.com/firstrockersindaworld
Sponsored content




PostSubject: Re: sQuba, World’s First Swimming Car   Today at 3:10 pm

Back to top Go down
 
sQuba, World’s First Swimming Car
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» Gravel or sand
» Dogs
» Worlds largest collection of vintage NIB '70's, '80's audio equipment ?
» Strolling on the Beach With La Pooch
» [111212] Hyori - Receive ‘People Who Lit Up the World’ Award {VOP} [48M/mp4]

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
perak1 :: .::MEMBER SHARED PICTURE::. :: .::SHARE PIC MENARIK::. .::SHARING INTERESTING PICTURES::.-
Jump to:  
Top posters
peace™ (1529)
 
miss-lady (1280)
 
sriteddy™ (1157)
 
salju (1063)
 
lipanx_laut (970)
 
macan_sparrow (742)
 
kuyie (668)
 
raffey-sama (509)
 
arb_mtq (432)
 
luvfama (297)
 
LATEST MOVIE TODAY
.:Sila click pada gambar dibawah untuk download boxoffice movie perak1 semoga terhibur :.