perak1
Selamat datang Ke Perak1 forum** Kepada pelawat, sila mendaftar untuk menikmati segala kemudahan Perak1 forum.** Diharap semua sahabat yg baru berdaftar, sila memperkenalkan diri anda di ruangan forum .anda juga boleh login forums ini dengan email FB anda danjangan lupa Like Fb perak1:KENALKAN DIRI ANDA:. Perak1 forum.** Pelawat yang mengalami masalah register atau login sila emailkan kepada khalifah_alammaya2000@yahoo.com(forum admin support).** Selepas mendaftar, anda akan secara Automatik telah menjadi ahli perak1 forum dan seterusnya anda boleh login untuk memasuki Perak1 forum tanpa menunggu sebarang e-mail pengaktifan akaun.Selamat melayari Perak1 forum PASTI CERIA BERSAMA KAMI.
perak1


 
HomeCalendarGalleryFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Receive all updates via Facebook. Just Click the Like Button Below

?

Dapatkan Widget Ini Di Aku Punyer Lah! | Get RM100 A Week @ Blogger Tips


Share | 
 

 toilet lelaki..

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
peace™
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]


Posts : 1529
Join date : 2009-04-11
Location : slgr

PostSubject: toilet lelaki..   Sat May 09, 2009 7:40 pm



agak2 korang.. korang nk ke buang air kat toilet camni..

lol! lol! lol!

_________________________________________________




Back to top Go down
View user profile
macan_sparrow
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]


Posts : 742
Join date : 2009-04-12
Age : 38
Location : klang

PostSubject: Re: toilet lelaki..   Sat May 09, 2009 10:19 pm

klu macan org 1st yg masuk toilat ni time perasmian lagi peace2 x caya tnya si panx tu dia setuju pendapat macan ni....
Back to top Go down
View user profile
arb_mtq
senior
senior


Posts : 432
Join date : 2009-04-13

PostSubject: Re: toilet lelaki..   Sat May 09, 2009 10:45 pm

boleh ke kencing,,,,, takut jd bnde len lak,,,,
Back to top Go down
View user profile
kuyie
super-mod&Designer
super-mod&Designer


Posts : 668
Join date : 2009-05-14
Age : 30
Location : Ashby road - K.Terengganu

PostSubject: Re: toilet lelaki..   Sat May 16, 2009 6:01 am

hahahahahha klako gile!!wakakaka



_________________________________________________
SETELAH SEKIAN LAME KU MENYEPI KINI KU KEMBALI



Back to top Go down
View user profile http://www.myspace.com/firstrockersindaworld
salju
senior
senior


Posts : 1063
Join date : 2009-04-12
Age : 32
Location : mesia

PostSubject: Re: toilet lelaki..   Sat May 16, 2009 4:36 pm

adoi.. pic je kan? kalo orang betoi tak tau ler aku... karang jadi macam arb kata tu.. tak jadi kencing.. jadi mende lain plak..

alamak.. aku plak sibuk komen.. ni pasal orang lelaki.. adess..
Back to top Go down
View user profile
lipanx_laut
Police
Police


Posts : 970
Join date : 2009-04-12
Location : taiping--> ipoh---> kajang ---> taiping

PostSubject: Re: toilet lelaki..   Sat May 16, 2009 5:33 pm

kita jalan sama2 ok macan masuk toilet yg macam ni ...

_________________________________________________
~BESAR ~ KERAS~ TEGANG~ PANJANG~
Back to top Go down
View user profile
kuyie
super-mod&Designer
super-mod&Designer


Posts : 668
Join date : 2009-05-14
Age : 30
Location : Ashby road - K.Terengganu

PostSubject: Re: toilet lelaki..   Wed May 27, 2009 2:51 am

haha panx aku nak join jugak!!

_________________________________________________
SETELAH SEKIAN LAME KU MENYEPI KINI KU KEMBALI



Back to top Go down
View user profile http://www.myspace.com/firstrockersindaworld
Sponsored content




PostSubject: Re: toilet lelaki..   Today at 5:27 pm

Back to top Go down
 
toilet lelaki..
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» How do you go to the toilet in space?
» TOILET HUMOUR & INFORMATION
» Gerard Butler's Toilet Shrine - CONFIRMED FALSE BY THE OWNERS OF SPRINKLER SHOP
» Hanging Toilet Roll Holder - crochet
» Hanging Toilet Paper Holder - crochet

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
perak1 :: .::MEMBER SHARED PICTURE::. :: .::SHARE PIC MENARIK::. .::SHARING INTERESTING PICTURES::.-
Jump to:  
Top posters
peace™ (1529)
 
miss-lady (1280)
 
sriteddy™ (1157)
 
salju (1063)
 
lipanx_laut (970)
 
macan_sparrow (742)
 
kuyie (668)
 
raffey-sama (509)
 
arb_mtq (432)
 
luvfama (297)
 
LATEST MOVIE TODAY
.:Sila click pada gambar dibawah untuk download boxoffice movie perak1 semoga terhibur :.