perak1
Selamat datang Ke Perak1 forum** Kepada pelawat, sila mendaftar untuk menikmati segala kemudahan Perak1 forum.** Diharap semua sahabat yg baru berdaftar, sila memperkenalkan diri anda di ruangan forum .anda juga boleh login forums ini dengan email FB anda danjangan lupa Like Fb perak1:KENALKAN DIRI ANDA:. Perak1 forum.** Pelawat yang mengalami masalah register atau login sila emailkan kepada khalifah_alammaya2000@yahoo.com(forum admin support).** Selepas mendaftar, anda akan secara Automatik telah menjadi ahli perak1 forum dan seterusnya anda boleh login untuk memasuki Perak1 forum tanpa menunggu sebarang e-mail pengaktifan akaun.Selamat melayari Perak1 forum PASTI CERIA BERSAMA KAMI.
perak1


 
HomeCalendarGalleryFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Receive all updates via Facebook. Just Click the Like Button Below

?

Dapatkan Widget Ini Di Aku Punyer Lah! | Get RM100 A Week @ Blogger Tips


Share | 
 

 Mengenal dara melalui raut wajah

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
lipanx_laut
Police
Police


Posts : 970
Join date : 2009-04-12
Location : taiping--> ipoh---> kajang ---> taiping

PostSubject: Mengenal dara melalui raut wajah   Mon Apr 13, 2009 8:23 am

Untuk mengenali seseorang gadis itu masih dara atau isteri orang, atau janda melalui pipinya ialah dengan meneliti secara sambil lalu kepada bentuk pipinya seperti berikut:

Pertama: Jika pipi gadis itu licin, gebu dan kemerah-merahan serta tidak langsung memakai peralatan solek seperti pemerah pipi, bedak atau cecair pelembab muka, bermakna gadis itu masih suci. Gadis yang masih suci selalunya tidak berminat untuk bermake-up. Terdapat juga gadis yang masih suci suka bernake-up, tetapi cara mereka bermake-up tidak terlalu menonjolkan imej mereka seperti seorang yang benar-benar untuk memikat lelaki.

Pada raut pipi gadis yang masih dara, kelihatan merah apabila disentuh lelaki yang bukan muhrim. Terkadang raut wajah mereka menjadi merah ketika berbual-bual dengan lelaki yang tidak dikenali atau baru berkenalan. Gadis yang tiada dara biasanya tidak terlalu sukar untuk menyesuaikan diri mereka untuk tujuan berkenalan dengan lelaki samada yang baru dikenali atau sudah biasa.

Kelihatan beberapa garis melintang pada pipi kiri dan kanan seseorang gadis yang sudah melakukan hubungan seks. Jika kita lihat sesetengah gadis yang mempunyai lesung pipit, lesung pipitnya kelihatan melekuk jauh ke dalam dan terserlah kejelitaan gadis itu. Tetapi jika gadis itu sudah melakukan hubungan seks, lekukan lesung pipitnya tidaklah terlalu dalam dan di sisi lekukan lesung pipitnya terdapat garis yang seakan mengekori pipinya. Garis ini menunjukkan sigadis sudah bersuami atau sudah biasa melakukan hubungan seks.

: so hati2 ye gadis2
Back to top Go down
View user profile
peace™
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]


Posts : 1529
Join date : 2009-04-11
Location : slgr

PostSubject: Re: Mengenal dara melalui raut wajah   Mon Apr 13, 2009 10:29 am

zaman skang susah la nak tgkbende2 tu..
aku tgk ade dara takde dara sama jek..
kecuali org yang betul2 berpegang pada agama..
Back to top Go down
View user profile
Guest
Guest



PostSubject: Re: Mengenal dara melalui raut wajah   Mon Apr 13, 2009 10:36 am

damn, die nie mmg kaki lucah punye org lol
Back to top Go down
_deal0va_
senior
senior


Posts : 196
Join date : 2009-04-11
Age : 29
Location : Seri Iskandar,Perak

PostSubject: Re: Mengenal dara melalui raut wajah   Mon Apr 13, 2009 11:01 am

adeh pan :

yeahh chu...mmg menakutkn ini lipan :: ::
Back to top Go down
View user profile
salju
senior
senior


Posts : 1063
Join date : 2009-04-12
Age : 32
Location : mesia

PostSubject: Re: Mengenal dara melalui raut wajah   Mon Apr 13, 2009 11:51 am

adoi.. sbb ni ker orang suka sangat tengok pipi salju?
Back to top Go down
View user profile
miss-lady
Admin
Admin


Posts : 1280
Join date : 2009-04-10
Age : 28
Location : sabah & perak

PostSubject: Re: Mengenal dara melalui raut wajah   Mon Apr 13, 2009 12:14 pm

no komen

_________________________________________________
Kebanyakan dari kita tidak mensyukuri apa yang sudah kita miliki, tetapi kita selalu menyesali apa yang belum kita capai
Back to top Go down
View user profile
_megatron_
root_admin
root_admin


Posts : 151
Join date : 2009-04-10
Age : 30

PostSubject: Re: Mengenal dara melalui raut wajah   Mon Apr 13, 2009 12:57 pm

boleh pecaya ke 2 lol!

tapi x ape.... aku nak cuba pula

Back to top Go down
View user profile
salju
senior
senior


Posts : 1063
Join date : 2009-04-12
Age : 32
Location : mesia

PostSubject: Re: Mengenal dara melalui raut wajah   Mon Apr 13, 2009 1:31 pm

aku tak pastilah yang tu. cuma, aritu ada yang pernah cakap dgn aku, gadis yang masih dara, sifat pemalunya tinggi. dia tak biasa bersama dengan lelaki. dia akan malu2, merah muka. kalo dia buat selamber camner pun... dia akan nampak malunyer.

tapi aku ada je jumpa bini orang pemalu gak... erm.. pe citer? wallahualam..
Back to top Go down
View user profile
peace™
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]


Posts : 1529
Join date : 2009-04-11
Location : slgr

PostSubject: Re: Mengenal dara melalui raut wajah   Mon Apr 13, 2009 2:10 pm

kenape perlu hairan org yang dah kawin pun pemalu..
bagi seorg wanita, pemalu mesti ada pada diri nye.
agar terjaga maruah diri..
tak kira belom kawin atau dah kawin..
adakah perlu seorg isteri dia bergaul dengan lelaki lain dengan tak malu..
cube pikir....
ape org kata kalau isteri tu tak malu...
lu pikir la sendiri...
Back to top Go down
View user profile
salju
senior
senior


Posts : 1063
Join date : 2009-04-12
Age : 32
Location : mesia

PostSubject: Re: Mengenal dara melalui raut wajah   Mon Apr 13, 2009 7:58 pm

alahai.. aku tau, sifat wanita tu indah pada malunya. cuma kan ker ada ahli forum yang kasitau.. kongsi kat kita, yang perempuan masih berdara itu malunya tinggi. aku pernah gak tengok orang dah nikah, dah ada anak ada sifat malunya. kadang2 lagi malu daripada anak dara yang sekarang kurang rasa malunyer. hik hik hik...

wanita tu indah pada malunyer. kalo wanita tak tau malu.. kiter plak naik malu tengok.. tul tak? keh keh keh...
Back to top Go down
View user profile
_megatron_
root_admin
root_admin


Posts : 151
Join date : 2009-04-10
Age : 30

PostSubject: Re: Mengenal dara melalui raut wajah   Mon Apr 13, 2009 8:53 pm


Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: Mengenal dara melalui raut wajah   Today at 1:23 am

Back to top Go down
 
Mengenal dara melalui raut wajah
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» Dara Creasey tweets (S6)
» Beintehaan - Written Update - 2 May 2014
» Jodha Akbar 263-264:Akbar ka aagaman, aur saalgirah mubarak!
» Pankhuri To Leave Diwan Niwas In Pyaar Ka Dard Hai .
» 7x21 "IN PLANE SIGHT" spoilers - Dara Creasey ep

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
perak1 :: .::INFORMASI::. :: ::SEKSOLOGI::-
Jump to:  
Top posters
peace™ (1529)
 
miss-lady (1280)
 
sriteddy™ (1157)
 
salju (1063)
 
lipanx_laut (970)
 
macan_sparrow (742)
 
kuyie (668)
 
raffey-sama (509)
 
arb_mtq (432)
 
luvfama (297)
 
LATEST MOVIE TODAY
.:Sila click pada gambar dibawah untuk download boxoffice movie perak1 semoga terhibur :.