perak1
Selamat datang Ke Perak1 forum** Kepada pelawat, sila mendaftar untuk menikmati segala kemudahan Perak1 forum.** Diharap semua sahabat yg baru berdaftar, sila memperkenalkan diri anda di ruangan forum .anda juga boleh login forums ini dengan email FB anda danjangan lupa Like Fb perak1:KENALKAN DIRI ANDA:. Perak1 forum.** Pelawat yang mengalami masalah register atau login sila emailkan kepada khalifah_alammaya2000@yahoo.com(forum admin support).** Selepas mendaftar, anda akan secara Automatik telah menjadi ahli perak1 forum dan seterusnya anda boleh login untuk memasuki Perak1 forum tanpa menunggu sebarang e-mail pengaktifan akaun.Selamat melayari Perak1 forum PASTI CERIA BERSAMA KAMI.
perak1


 
HomeCalendarGalleryFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Receive all updates via Facebook. Just Click the Like Button Below

?

Dapatkan Widget Ini Di Aku Punyer Lah! | Get RM100 A Week @ Blogger Tips


Share | 
 

 Salah Rompak...

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
peace™
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]


Posts : 1529
Join date : 2009-04-11
Location : slgr

PostSubject: Salah Rompak...   Sat May 09, 2009 7:01 pm


Seorang pencuri sangat pakar merompak bank di mana kepakaran utamanya adalah
memecahkan kod rahsia pintu lemari besi. Ia selalu bekerja sendiri
tanpa dibantu anak buah atau asistennya. Suatu ketika, ketika di tengah
malam dia memasuki sebuah bank yang baru 1 minggu dibuka / dirasmikan.
Sebuah lemari penyimpanan dengan nombor rahsia yang paling canggih
berhasil dibukanya. Namun ia sedikit hairan kerana di sana tidak
terdapat wang sama sekali, melainkan cawan-cawan berisikan puding warna
susu. Ruangannya pun dingin sekali. Akhirnya ia memutuskan untuk
memakan puding- puding tersebut sebelum membuka lemari besi lainnya.
Kerana lapar ia habiskan semua puding di lemari besi pertama.

Lemari besi kedua berhasil dibuka, sekali lagi ia terjumpa puding dalam cawan-cawan
plastik. Seluruh lemari ada 5 unit, dan kesemuanya berisi puding, dan
ia menghabiskan banyak sekali puding. Namun ia dengan kekenyangan
pulang ke rumah dan masih agak heran, kenapa bank itu tidak menyimpan
wang sama sekali. Atau mereka memang sudah mengetahuinya akan dicuri?
Aah biarlah yang penting aku kenyang serunya.

Keesokan paginya dengan setengah mengantuk ia terbangun kerena suara penghantar
surat khabar memasukkan surat khabar ke dalam rumahnya melalui celah
jendelanya. Sambil menguap dia membuka surat khabar dan terpaku melihat
Head Line di halaman pertama dengan judul bertuliskan dengan huruf yang
besar -besar.

"BANK SPERMA DIROMPAK"



_________________________________________________




Back to top Go down
View user profile
arb_mtq
senior
senior


Posts : 432
Join date : 2009-04-13

PostSubject: Re: Salah Rompak...   Sat May 09, 2009 7:47 pm

hahaha.... kirenye perompak tu dah kaya ngan sperma la,,,,,

huhuhu... ni baik punye cilok ar,,
Back to top Go down
View user profile
 
Salah Rompak...
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
perak1 :: .::KOPITIAM::. :: .::CERITA LUCU::..::FUNNY STORIES::.-
Jump to:  
Top posters
peace™ (1529)
 
miss-lady (1280)
 
sriteddy™ (1157)
 
salju (1063)
 
lipanx_laut (970)
 
macan_sparrow (742)
 
kuyie (668)
 
raffey-sama (509)
 
arb_mtq (432)
 
luvfama (297)
 
LATEST MOVIE TODAY
.:Sila click pada gambar dibawah untuk download boxoffice movie perak1 semoga terhibur :.