perak1
Selamat datang Ke Perak1 forum** Kepada pelawat, sila mendaftar untuk menikmati segala kemudahan Perak1 forum.** Diharap semua sahabat yg baru berdaftar, sila memperkenalkan diri anda di ruangan forum .anda juga boleh login forums ini dengan email FB anda danjangan lupa Like Fb perak1:KENALKAN DIRI ANDA:. Perak1 forum.** Pelawat yang mengalami masalah register atau login sila emailkan kepada khalifah_alammaya2000@yahoo.com(forum admin support).** Selepas mendaftar, anda akan secara Automatik telah menjadi ahli perak1 forum dan seterusnya anda boleh login untuk memasuki Perak1 forum tanpa menunggu sebarang e-mail pengaktifan akaun.Selamat melayari Perak1 forum PASTI CERIA BERSAMA KAMI.
perak1


 
HomeCalendarGalleryFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Receive all updates via Facebook. Just Click the Like Button Below

?

Dapatkan Widget Ini Di Aku Punyer Lah! | Get RM100 A Week @ Blogger Tips


Share | 
 

 Kisah boifren paling tak gune...

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
peace™
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]


Posts : 1529
Join date : 2009-04-11
Location : slgr

PostSubject: Kisah boifren paling tak gune...   Sat May 09, 2009 6:50 pm

Hello sayang...

kenapa
sayang tak nak angkat tepon bila abg call handset sayang tadi...
janganlah sayang merajuk lelama sangat, betui... abg tersangatlah rindu
kat sayang..... walaupun muka abg ni agak macho dan comel.... janganlah
sayang jeles kat abg kalau-kalau ada awek lain yang asyik
pandang-pandang dan senyum-senyum kat abg masa kita gi dating.... biasa
la tuh...

Apa...tak
muat...??? kan sayang dah test cincin tu masa kat kedai emas apek tu
tadi... apsal la tak muat pulaks.... janganlah sayang risau.... duit
cincin yang sayang bayarkan tadi..esok-esok abg bayarla balik kat
sayang..... sayang pun sedia maklum....abg bukannya takde duit.. tapi
duit tu abg dah belikan graphic card baru kat pc abg.... RAM pun abg
dah beli yg baru... tambah lagi sekeping...kasi power sikit.... tu
belum masuk nak tukar hardd! isk baru lagi tuh....

Abg
tau sayang marah sebab abg yang selamba katak jer... melompat longkang
depan kedai apek tu tadi... tanpa menunggu sayang melintas titi....
bukan abg tak gentleman.. tapi abg cuma memeriksa kalau-kalau ada
bahaya di seberang sana.... maafkan abg...tobat.. lain kali abg tak
buat lagi.......

Kes masa makan kat kedai
mamak tu tadi...sorry la... abg ingatkan nak test jer mee goreng sayang
tuh..... soksek..soksek...masa sayang gi toilet.. tak perasan
pulak..dah abih... sedaaaaaaappppp....!! tapi kan abg dah ganti ngan
roti canai kosong abg?? tak sedap ker roti canai kosong tuhh??? udah
ler tu... .janganla merajuk lama lama...

Oh
yaa..!! henset kita ni kita tukar dulu la yee... abg pinjam jaap henset
sayang... nanti abg tukaq la balik.... sayangkan ader handbag
besar..senang nak simpan henset abg yg besar tu... Hehehehe .! . henset
sayang kecik...buleh abg simpan dalam kocek abg...

Betuuuul...........!

semalam abg dah booked tiket citer Salon tuh... abg ingat la kan...
cashier cineplex tu lupa nak key in dalam komputer dia la... pasal tu
la tiket dah abis..... lagi satu....sampin dan songkok ayah sayang yang
abg pinjam utk hariraya aritu... kira pinjam terus la yee.... boleh
gaks guna masa ari nikah kita esok-esok... bukan abg taknak beli
baru... tapi sayang la...benda elok lagi... buat apa nak beli baru
kannn... tapi sayang jgn bagitau kat ayah sayang plaks... ayah sayang
sure tak pasan punya sebab nanti abg dye la sampin tu ngan kaler
lain....

Buat
masa ni motor abg masih dlm wokshop.. ntah apa ntah pomen tu buat tak
siap-siap lagi... jadi Gen2 sayang ni...kira abg pakai dulu la yee utk
pergi keje... sayang bukan tak tau... tempat keje abg kan jauh...
sayang pergi keje naik LRT pun bolehh........! ...

Lagi
satuu.... besok sampai kat opis sayang nanti.....sayang tlg bank-in kan
RM300 kat akaun abg ye... bukan apa...Gen2 sayang ni kuat mentekedarah
minyakk betuii... motor kapcai abg pun tak camni...

Okeyla sayang...dah cakap lama ni... jgn lupa top up kan prepaid abg nii... esok2
senang abg nak call sayang lagi...

bye-byee....



_________________________________________________




Back to top Go down
View user profile
arb_mtq
senior
senior


Posts : 432
Join date : 2009-04-13

PostSubject: Re: Kisah boifren paling tak gune...   Sat May 09, 2009 7:50 pm

ni da masuk laki pisau cukur da ni,,,, pisau cukur gillete yg bru tu de nam pisau,,, ar camtu laa
Back to top Go down
View user profile
ryuichi
junior
junior


Posts : 49
Join date : 2009-05-05
Age : 30
Location : Johor

PostSubject: Re: Kisah boifren paling tak gune...   Sat May 09, 2009 7:56 pm

ade ke pompuan yg sanggup dpt bf mcm nie? hebat gi|a |aki nie punya ayat....
Back to top Go down
View user profile
macan_sparrow
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]


Posts : 742
Join date : 2009-04-12
Age : 38
Location : klang

PostSubject: Re: Kisah boifren paling tak gune...   Sun May 10, 2009 3:38 am

de la ryuichi klu la balak awek tu wat mcm tu x pyh msk ari sok tau...waktu mlm ni je klu macan masuk jarum(ngorat la)...mlm tu gak awek tu tinggalkn balaknya yg x guna tu terus menerima macan sebagai balak yg baru....klu de laki2 mcm tu kn suruh dia baring kat tengah jln pastu suruh panx langgar ngan keta kelisanya tu.....meh merokok

_________________________________________________


hidup mesti mau appy
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: Kisah boifren paling tak gune...   Today at 8:23 pm

Back to top Go down
 
Kisah boifren paling tak gune...
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» NaruHina from a friend to me

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
perak1 :: .::KOPITIAM::. :: .::CERITA LUCU::..::FUNNY STORIES::.-
Jump to:  
Top posters
peace™ (1529)
 
miss-lady (1280)
 
sriteddy™ (1157)
 
salju (1063)
 
lipanx_laut (970)
 
macan_sparrow (742)
 
kuyie (668)
 
raffey-sama (509)
 
arb_mtq (432)
 
luvfama (297)
 
LATEST MOVIE TODAY
.:Sila click pada gambar dibawah untuk download boxoffice movie perak1 semoga terhibur :.