perak1
Selamat datang Ke Perak1 forum** Kepada pelawat, sila mendaftar untuk menikmati segala kemudahan Perak1 forum.** Diharap semua sahabat yg baru berdaftar, sila memperkenalkan diri anda di ruangan forum .anda juga boleh login forums ini dengan email FB anda danjangan lupa Like Fb perak1:KENALKAN DIRI ANDA:. Perak1 forum.** Pelawat yang mengalami masalah register atau login sila emailkan kepada khalifah_alammaya2000@yahoo.com(forum admin support).** Selepas mendaftar, anda akan secara Automatik telah menjadi ahli perak1 forum dan seterusnya anda boleh login untuk memasuki Perak1 forum tanpa menunggu sebarang e-mail pengaktifan akaun.Selamat melayari Perak1 forum PASTI CERIA BERSAMA KAMI.
perak1


 
HomeCalendarGalleryFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Receive all updates via Facebook. Just Click the Like Button Below

?

Dapatkan Widget Ini Di Aku Punyer Lah! | Get RM100 A Week @ Blogger Tips


Share | 
 

 cam gini ke??

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
cam_ni_lah
junior
junior


Posts : 3
Join date : 2009-05-03
Age : 33
Location : earth

PostSubject: cam gini ke??   Sat May 09, 2009 6:44 pm

salam semua nyer??hmm..cam ni ke??aku ni tak berapa nak cerodik sngat mende2 mcm ni..tu yg buat 2 3 kali tu..tak jadik2..mintak lak org tlg ajar kan..hampeh..tak jadi gak..tapi ni laa.."saya ni budak baru nak join laa" dn pd semua kalu de slh tu tlg laa maap kan ekk..tq

Nama : panggil je nani @ cam

Umo : subjektif sket sal umo2 nih..tgk rr sndr.. :)

Jantina : aku wanita

Asal : perak lee..name ke lagi??

ID YM : cam_ni_lah

Reffer : budak yg pakai id ub64 kat ym tuh!!..tq ekk..(ub64 n semua:pas ni moh le kite knl2 ekk)
Back to top Go down
View user profile
ryuichi
junior
junior


Posts : 49
Join date : 2009-05-05
Age : 30
Location : Johor

PostSubject: Re: cam gini ke??   Sat May 09, 2009 7:06 pm

cam....

sa|am perkena|an dri aku....

:group: :group: :group:
Back to top Go down
View user profile
miss-lady
Admin
Admin


Posts : 1280
Join date : 2009-04-10
Age : 28
Location : sabah & perak

PostSubject: Re: cam gini ke??   Sat May 09, 2009 7:14 pm

ha cam_ni_lah

pandai pon die
dah granted pon sian kat nani asyik mencuba tak leh tp
akhirnya berjaya,hope u enjoy here dear n bnyk2 la bertanya ye
kita semua saling kongsi maklumat
bravo bravo


_________________________________________________
Kebanyakan dari kita tidak mensyukuri apa yang sudah kita miliki, tetapi kita selalu menyesali apa yang belum kita capai
Back to top Go down
View user profile
sriteddy™
Site Admin
Site Admin


Posts : 1157
Join date : 2009-04-20
Location : a place called heart

PostSubject: Re: cam gini ke??   Sat May 09, 2009 7:16 pm

salam kenal cam
Back to top Go down
View user profile
peace™
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]


Posts : 1529
Join date : 2009-04-11
Location : slgr

PostSubject: Re: cam gini ke??   Sat May 09, 2009 7:21 pm


enjoy...

_________________________________________________




Back to top Go down
View user profile
_megatron_
root_admin
root_admin


Posts : 151
Join date : 2009-04-10
Age : 30

PostSubject: Re: cam gini ke??   Sat May 09, 2009 7:25 pm

cam

Back to top Go down
View user profile
arb_mtq
senior
senior


Posts : 432
Join date : 2009-04-13

PostSubject: Re: cam gini ke??   Sat May 09, 2009 7:45 pm

selamat berforum
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: cam gini ke??   Today at 10:52 pm

Back to top Go down
 
cam gini ke??
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
perak1 :: .::INTRODUCTION::. :: .::KENALKAN DIRI ANDA ::. .::INTRODUCE YOUR SELF HERE::.-
Jump to:  
Top posters
peace™ (1529)
 
miss-lady (1280)
 
sriteddy™ (1157)
 
salju (1063)
 
lipanx_laut (970)
 
macan_sparrow (742)
 
kuyie (668)
 
raffey-sama (509)
 
arb_mtq (432)
 
luvfama (297)
 
LATEST MOVIE TODAY
.:Sila click pada gambar dibawah untuk download boxoffice movie perak1 semoga terhibur :.