perak1
Selamat datang Ke Perak1 forum** Kepada pelawat, sila mendaftar untuk menikmati segala kemudahan Perak1 forum.** Diharap semua sahabat yg baru berdaftar, sila memperkenalkan diri anda di ruangan forum .anda juga boleh login forums ini dengan email FB anda danjangan lupa Like Fb perak1:KENALKAN DIRI ANDA:. Perak1 forum.** Pelawat yang mengalami masalah register atau login sila emailkan kepada khalifah_alammaya2000@yahoo.com(forum admin support).** Selepas mendaftar, anda akan secara Automatik telah menjadi ahli perak1 forum dan seterusnya anda boleh login untuk memasuki Perak1 forum tanpa menunggu sebarang e-mail pengaktifan akaun.Selamat melayari Perak1 forum PASTI CERIA BERSAMA KAMI.
perak1


 
HomeCalendarGalleryFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Receive all updates via Facebook. Just Click the Like Button Below

?

Dapatkan Widget Ini Di Aku Punyer Lah! | Get RM100 A Week @ Blogger Tips


Share | 
 

 Jika Wanita diumpamakan Ikan, kategori ikan apakah yang jadi favorite anda?

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
_deal0va_
senior
senior


Posts : 196
Join date : 2009-04-11
Age : 29
Location : Seri Iskandar,Perak

PostSubject: Jika Wanita diumpamakan Ikan, kategori ikan apakah yang jadi favorite anda?   Sat May 09, 2009 1:51 pm


IKAN SALMON
Bentuknya OK,
indah, dagingnya pink muda dan enak dimakan.
Tapi sayangnya mahal, soalnya
masih boleh diimport. Sesuai… ada nilai, ada kualiti….
INI WANITA
BERKERJAYA.....






IKAN ARWANA
Kalo yang ini kalau
di aquarium memperlihatkan kesombongan dan keangkuhan kerana tau tubuhnya indah,
langkahnya lemah gemalai dan memancing mata.. nakal melihatnya di manapun dia
bergaya.....
So pasti harganya mahal kalau ingin memilikinya....
INI
PERAGAWATI
CELEBRITY or
keatas........








IKAN MAS KOKI
ini jenis ikan
lumayan mahal, indah bentuknya, warnanya, dan lenggak- lenggoknya.
Sayangnya
hanya boleh dilihat, dikagumi, tak boleh dimakan, kerana termasuk kategori ikan
hiasan.....
INI BINI ORANG.......







IKAN BANDARAYA
Jenis ini
murah dan selalu menempel di kaca aquarium.
Kalo sudah menempel, susah sgt
nk lepaskannya.... mcm gam...
INI AWEK ALIM, ANAK USTAD
nii.......







IKAN KELI
Kalo yang ini
harganya murah, bisa dimakan dimana saja.
Banyak dijual di tepi jalan, harus
hati-hati
INI AWEK TEPI JALAN.......







IKAN BILIS
Bentuk dan rasanya
gitu- gituuu... saja.
Selalu sedap dimakan kalau tidak ada sayur atau tidak
ada lauk yang lain...
INI BINI SENDIRI....
Back to top Go down
View user profile
salju
senior
senior


Posts : 1063
Join date : 2009-04-12
Age : 32
Location : mesia

PostSubject: Re: Jika Wanita diumpamakan Ikan, kategori ikan apakah yang jadi favorite anda?   Sat May 09, 2009 2:21 pm

uish uish.. ada je idea dea nih.

aku rasa nak jadi macam ikan bandaraya ler.



IKAN BANDARAYA
Jenis ini
murah dan selalu menempel di kaca aquarium.
Kalo sudah menempel, susah sgt
nk lepaskannya.... mcm gam...
INI AWEK ALIM, ANAK USTAD
nii.......


hehehe... bolehkah itu macam?


p/s tapi aku mukan anak ustaz ler, aku anak cikgu matematik.
Back to top Go down
View user profile
peace™
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]


Posts : 1529
Join date : 2009-04-11
Location : slgr

PostSubject: Re: Jika Wanita diumpamakan Ikan, kategori ikan apakah yang jadi favorite anda?   Sat May 09, 2009 2:27 pm


IKAN BANDARAYA
Jenis ini
murah dan selalu menempel di kaca aquarium.
Kalo sudah menempel, susah sgt
nk lepaskannya.... mcm gam...
INI AWEK ALIM, ANAK USTAD
nii.......

ape maksud ustad dalam bahasa arab ek..
cam penah dengar jek...
aku pon tak tau nak kasi ikan ape..
kalo... ikan duyung bleh dak..


_________________________________________________




Back to top Go down
View user profile
sriteddy™
Site Admin
Site Admin


Posts : 1157
Join date : 2009-04-20
Location : a place called heart

PostSubject: Re: Jika Wanita diumpamakan Ikan, kategori ikan apakah yang jadi favorite anda?   Sat May 09, 2009 4:19 pm

heh..aku ikan ape lak ek..
aku suka ikan mas..dulu bela ikan mas huhu tp ikan mas tak sesuai ngn aku... adeh dea...xde pilihan lain ke
Back to top Go down
View user profile
ryuichi
junior
junior


Posts : 49
Join date : 2009-05-05
Age : 30
Location : Johor

PostSubject: Re: Jika Wanita diumpamakan Ikan, kategori ikan apakah yang jadi favorite anda?   Sat May 09, 2009 6:34 pm

ikan bandaraya mcm bes je...
tp ka|o s|a|u me|ekat je pun susah gak...
ikan |ain xde ke?
ikan temenung ke,bunta| ke
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: Jika Wanita diumpamakan Ikan, kategori ikan apakah yang jadi favorite anda?   Today at 2:53 pm

Back to top Go down
 
Jika Wanita diumpamakan Ikan, kategori ikan apakah yang jadi favorite anda?
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» Yang Wenli vs Universal
» Yang Zing (Cosmic Dragons) Arrived to TCG!
» Yang Zing Deck
» Yang Zing help
» Yang Zing Anti Meta Skill Deck

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
perak1 :: .::INFORMASI::. :: .::RUANGAN INFORMASI DAN MAKLUMAT::. .::INFORMATION::.-
Jump to:  
Top posters
peace™ (1529)
 
miss-lady (1280)
 
sriteddy™ (1157)
 
salju (1063)
 
lipanx_laut (970)
 
macan_sparrow (742)
 
kuyie (668)
 
raffey-sama (509)
 
arb_mtq (432)
 
luvfama (297)
 
LATEST MOVIE TODAY
.:Sila click pada gambar dibawah untuk download boxoffice movie perak1 semoga terhibur :.