perak1
Selamat datang Ke Perak1 forum** Kepada pelawat, sila mendaftar untuk menikmati segala kemudahan Perak1 forum.** Diharap semua sahabat yg baru berdaftar, sila memperkenalkan diri anda di ruangan forum .anda juga boleh login forums ini dengan email FB anda danjangan lupa Like Fb perak1:KENALKAN DIRI ANDA:. Perak1 forum.** Pelawat yang mengalami masalah register atau login sila emailkan kepada khalifah_alammaya2000@yahoo.com(forum admin support).** Selepas mendaftar, anda akan secara Automatik telah menjadi ahli perak1 forum dan seterusnya anda boleh login untuk memasuki Perak1 forum tanpa menunggu sebarang e-mail pengaktifan akaun.Selamat melayari Perak1 forum PASTI CERIA BERSAMA KAMI.
perak1


 
HomeCalendarGalleryFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Receive all updates via Facebook. Just Click the Like Button Below

?

Dapatkan Widget Ini Di Aku Punyer Lah! | Get RM100 A Week @ Blogger Tips


Share | 
 

 ada modal rm30,000..nak buat apa?

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : Previous  1, 2
AuthorMessage
sriteddy™
Site Admin
Site Admin


Posts : 1157
Join date : 2009-04-20
Location : a place called heart

PostSubject: Re: ada modal rm30,000..nak buat apa?   Tue Jul 28, 2009 7:58 am

apa cite projek ayam kampung lipanx nih ke lama snyap dok bela ayam
Back to top Go down
View user profile
paklong_baek
senior
senior


Posts : 250
Join date : 2009-05-02
Age : 31
Location : perak-->putrajaya

PostSubject: Re: ada modal rm30,000..nak buat apa?   Sat Aug 29, 2009 2:08 am

kalo paklong dpt 30k.. em.. paklong akn joib biz.. join 1 acc 15k, wat 2 acc 30k.. msk join FRIENDSCLUB, x yah jual brg, xyah kuar air liur, bkn piramid n MLM, keje dia mudah n sng je.. ajak kwn join FRIENDSCLUB, 1 kwn join dpt 6K, 3 kwn join dpt 18K.. dpt FREE g Team Building, konvoi, mkn2 kat Hotel, g Bali, Genting.. n mcm2 hu hu.. x caya? Depend pd org msg2.. hu hu.. anime
Back to top Go down
View user profile
 
ada modal rm30,000..nak buat apa?
View previous topic View next topic Back to top 
Page 2 of 2Go to page : Previous  1, 2
 Similar topics
-
» Chinese privet in a new pot
» General info wanted on a Petter AC1ZS
» Raman and Ishita's marriage on the cards?
» 1:16 scale serval model

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
perak1 :: .::KOPITIAM::. :: .::CAKAP-CAKAP::..::TALKING PLACES::. :: .::CERITA KEDAI KOPI::.-
Jump to:  
Top posters
peace™ (1529)
 
miss-lady (1280)
 
sriteddy™ (1157)
 
salju (1063)
 
lipanx_laut (970)
 
macan_sparrow (742)
 
kuyie (668)
 
raffey-sama (509)
 
arb_mtq (432)
 
luvfama (297)
 
LATEST MOVIE TODAY
.:Sila click pada gambar dibawah untuk download boxoffice movie perak1 semoga terhibur :.