perak1
Selamat datang Ke Perak1 forum** Kepada pelawat, sila mendaftar untuk menikmati segala kemudahan Perak1 forum.** Diharap semua sahabat yg baru berdaftar, sila memperkenalkan diri anda di ruangan forum .anda juga boleh login forums ini dengan email FB anda danjangan lupa Like Fb perak1:KENALKAN DIRI ANDA:. Perak1 forum.** Pelawat yang mengalami masalah register atau login sila emailkan kepada khalifah_alammaya2000@yahoo.com(forum admin support).** Selepas mendaftar, anda akan secara Automatik telah menjadi ahli perak1 forum dan seterusnya anda boleh login untuk memasuki Perak1 forum tanpa menunggu sebarang e-mail pengaktifan akaun.Selamat melayari Perak1 forum PASTI CERIA BERSAMA KAMI.
perak1


 
HomeCalendarGalleryFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Receive all updates via Facebook. Just Click the Like Button Below

?

Dapatkan Widget Ini Di Aku Punyer Lah! | Get RM100 A Week @ Blogger Tips


Share | 
 

 oh ibu!!!!

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
macan_sparrow
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]


Posts : 742
Join date : 2009-04-12
Age : 38
Location : klang

PostSubject: oh ibu!!!!   Sat May 09, 2009 10:22 am





















kawan2, cuba ngok pic haiwan mua ni. masing2 syg anak, anaknya pun syg ibu gk. tapi ada satu jenis ni tak sayang anak le. meh usha jp.



camne leh jd cmtu ek? nak rokok jp, byk skit.
Back to top Go down
View user profile
arb_mtq
senior
senior


Posts : 432
Join date : 2009-04-13

PostSubject: Re: oh ibu!!!!   Sat May 09, 2009 10:39 am

kalau korg nak tau org arab camni ar die layan anak die,,, kasar beb,, ader gak yg saayang tapi sifat arab ni mmg kasar la,,, org jepung kasar gak ke macan?
Back to top Go down
View user profile
lipanx_laut
Police
Police


Posts : 970
Join date : 2009-04-12
Location : taiping--> ipoh---> kajang ---> taiping

PostSubject: Re: oh ibu!!!!   Sat May 09, 2009 10:50 am

amek hang...kencing sgt dalam ni...ayat pic last tu

_________________________________________________
~BESAR ~ KERAS~ TEGANG~ PANJANG~
Back to top Go down
View user profile
peace™
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]


Posts : 1529
Join date : 2009-04-11
Location : slgr

PostSubject: Re: oh ibu!!!!   Sat May 09, 2009 11:41 am

tu dia ingat dia pgang patung..
ayat dia camni..
mana g anak aku...
tadi ade.. pastu takde lak...
huhu...
.

_________________________________________________




Back to top Go down
View user profile
sriteddy™
Site Admin
Site Admin


Posts : 1157
Join date : 2009-04-20
Location : a place called heart

PostSubject: Re: oh ibu!!!!   Sat May 09, 2009 12:26 pm

aduyai..cute2 gbr haiwan tuh gbr yg last tu pn haiwan gak spesies manusia
Back to top Go down
View user profile
macan_sparrow
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]


Posts : 742
Join date : 2009-04-12
Age : 38
Location : klang

PostSubject: Re: oh ibu!!!!   Sat May 09, 2009 12:44 pm

arb, org jepun x mua lemah lembut. jgn walau dia org bkn org Islam tp dia hormat dgn mua yg bernyawa. sri nmpk mrh kt manusia tu. tkper, lyn rokok dulu.
Back to top Go down
View user profile
miss-lady
Admin
Admin


Posts : 1280
Join date : 2009-04-10
Age : 28
Location : sabah & perak

PostSubject: Re: oh ibu!!!!   Sat May 09, 2009 3:54 pm

adeh comey comey belaka pic ni thanks for sharing abg macan
pic yg last tu ermm setuju gak lah ngan sri ke bengapan menjadi kot amik ni apa punye manusia dah..sian baby tu kena gantung mcm anak patung lak
anyway thanks once again abg macan

_________________________________________________
Kebanyakan dari kita tidak mensyukuri apa yang sudah kita miliki, tetapi kita selalu menyesali apa yang belum kita capai
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: oh ibu!!!!   Today at 1:13 pm

Back to top Go down
 
oh ibu!!!!
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
perak1 :: .::MEMBER SHARED PICTURE::. :: .::SHARE PIC MENARIK::. .::SHARING INTERESTING PICTURES::.-
Jump to:  
Top posters
peace™ (1529)
 
miss-lady (1280)
 
sriteddy™ (1157)
 
salju (1063)
 
lipanx_laut (970)
 
macan_sparrow (742)
 
kuyie (668)
 
raffey-sama (509)
 
arb_mtq (432)
 
luvfama (297)
 
LATEST MOVIE TODAY
.:Sila click pada gambar dibawah untuk download boxoffice movie perak1 semoga terhibur :.