perak1
Selamat datang Ke Perak1 forum** Kepada pelawat, sila mendaftar untuk menikmati segala kemudahan Perak1 forum.** Diharap semua sahabat yg baru berdaftar, sila memperkenalkan diri anda di ruangan forum .anda juga boleh login forums ini dengan email FB anda danjangan lupa Like Fb perak1:KENALKAN DIRI ANDA:. Perak1 forum.** Pelawat yang mengalami masalah register atau login sila emailkan kepada khalifah_alammaya2000@yahoo.com(forum admin support).** Selepas mendaftar, anda akan secara Automatik telah menjadi ahli perak1 forum dan seterusnya anda boleh login untuk memasuki Perak1 forum tanpa menunggu sebarang e-mail pengaktifan akaun.Selamat melayari Perak1 forum PASTI CERIA BERSAMA KAMI.
perak1


 
HomeCalendarGalleryFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Receive all updates via Facebook. Just Click the Like Button Below

?

Dapatkan Widget Ini Di Aku Punyer Lah! | Get RM100 A Week @ Blogger Tips


Share | 
 

 PERAGUT CILAKA

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
macan_sparrow
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]


Posts : 742
Join date : 2009-04-12
Age : 38
Location : klang

PostSubject: PERAGUT CILAKA   Sat May 09, 2009 8:52 am

geramnya aku ngan peragut niiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii pas ni klu aku jumpa org meragut mmg aku langgar ngan keta aku.....rosak keta aku tu pekara ke dua ...yg penting peragut dpt aku tangkap...ambik ko sapa suruh jdi peragut.... ...g la rompak bank ke pe...jgn la meragut org ramai....smpi de nyawa yg terkorban....klu korg seseorag tu ngah meragut dpn mata korg pe korg pe tindakkn korg tuk menghalang peragut tu terlepas????meh merokok dulu...
Back to top Go down
View user profile
peace™
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]


Posts : 1529
Join date : 2009-04-11
Location : slgr

PostSubject: Re: PERAGUT CILAKA   Sat May 09, 2009 9:02 am

aku pon bengang gak ngan peragut ni..
takde perasaan dah ker...
badan sihat.. cari le keje halal..
ni tak..
klu aku jumpe pon aku langgar jek..
tak payah kesian kat diorg...

_________________________________________________




Back to top Go down
View user profile
lipanx_laut
Police
Police


Posts : 970
Join date : 2009-04-12
Location : taiping--> ipoh---> kajang ---> taiping

PostSubject: Re: PERAGUT CILAKA   Sat May 09, 2009 9:03 am

aku ada satu cerita ttg ragut2 ni...member aku dia sebaya aku...dia sekarang bekas askar..dia di buang dari askar sbb kesalahan meragut... dia meragut seorang nyonya tua...masa tu dia ngan member dia...beg nyonya tu yang depa ragut tu dapat mmg dapat...tapi dalam beg tu cuma ada rm12...nak di jadi kan cerita pulak..bodo tak bodo member aku ni..lepas meragut dia terus masuk kem..dan ada saksi yang nampak dia masuk kem..terus buat repot kat polis...polis amek tindakan gi jumpa MP ( polis tentera )...dan dapat tangkap member aku ni...hukuman dia..sebulan dia kene seksa dalam tahanan tentera..pastu baru lepas pi ke public ( sebab dia buat kes dgn public )...kene penjara 8 bulan...buta je..ragut rm12..kena 8 bulan ...kes dia ni ada masuk paper metro 3 tahun yg lepas tak silap aku...kesan dari dia meragut skang aku tgk dia macam dah tak berapa nak betul...last aku dgr cita dia menetap di selama... .....

_________________________________________________
~BESAR ~ KERAS~ TEGANG~ PANJANG~
Back to top Go down
View user profile
ryuichi
junior
junior


Posts : 49
Join date : 2009-05-05
Age : 30
Location : Johor

PostSubject: Re: PERAGUT CILAKA   Sat May 09, 2009 9:44 am

ka|o ade kes ragut depan mata aku... aku ajak macan isap rokok sebatang pastu baru kejar...

nk merokok ajak reramai....
Back to top Go down
View user profile
macan_sparrow
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]


Posts : 742
Join date : 2009-04-12
Age : 38
Location : klang

PostSubject: Re: PERAGUT CILAKA   Sat May 09, 2009 10:21 am

ryuichi jgn peragut tu ragut rokok aku dh la mmg x sempat msk lokap la dia aku kejakn....jom ryuichi kita merokok dulu sementara tunggu peragut,,
Back to top Go down
View user profile
sriteddy™
Site Admin
Site Admin


Posts : 1157
Join date : 2009-04-20
Location : a place called heart

PostSubject: Re: PERAGUT CILAKA   Sat May 09, 2009 10:24 am

sri penah alami kes ragut nih kejadian berlaku tahun lepas 28.09.2008, masa tu bulan puasa..sri dr smpng pulai nak blk umah, waktu jam 9 pg, sri naik moto..blk dr umah akak, biasanya jln tu tak la sunyi..ade org kat2 situ lalu lalang..ms tu sri je ade kat jln tu..x lama pas tu sri perasan ade moto kat belakang ikut sri..sri tak amik kisah sgt coz ingat biasa2 je..ms sri nak corner kuar smpng..peragut tu tendang moto sri dr belakang..sri hilang kawalan lalu jatuh kena tindih ngn moto lak tuh masa tu la peragut tu amik beg tgn sri dlm raga moto tnpa peduli sri yg dok menangis kat situ..dlm hati sri kata "jgn la dia pape kan aku" alhamdullilah..dh dia amik beg..dia blah..tggl sri terkial2 nak bgn..tp x leh bgn coz kaki kena tindih ngn pedal moto..sri xleh tolak atau angkat moto tu.. sakit korang masa tu.. sri hnya baring tahan sakit smbil nangis..dlm hati berdoa..ade la org lalu.. pas tu ade la 1 moto lalu..tlng sri..akhirnya sri slmt di hantar ke klinik berdekatan..
Back to top Go down
View user profile
arb_mtq
senior
senior


Posts : 432
Join date : 2009-04-13

PostSubject: Re: PERAGUT CILAKA   Sat May 09, 2009 10:35 am

klu jumpe peragut ni wat jer macam pencuri kabel talipon yg penah masok tv tu,, kat klantan kot rasenye,, yg tu letak kabel kat tengkuk die,, yg ni letak la beg yg die ragut tu,,, ikat tanggan die kat blakang,,, pastu bratur la or g plepuh die,,bg ngan helmet pon ok gak,, org camni tak patut idup,,, idup meragut rezki org,,, org keje penat2 slumber jer diorg untung dgn meragut,,,, ragut larumput ke cam kambing nu ha,,, takde sape nak kaco,,, ni ragut org,, sampekan de yg ragut nyawa,,,
ni klu klu maki ni shari tak abis lagi ni,,,, da ar,, aku kasi org len lak
Back to top Go down
View user profile
salju
senior
senior


Posts : 1063
Join date : 2009-04-12
Age : 32
Location : mesia

PostSubject: Re: PERAGUT CILAKA   Sat May 09, 2009 11:53 am

sri... sedihnyer...

mmg jahat peragut tu. rasa macam nak je dia.. mmg biadab! kurang ajar, biadab, dan zalim... nah ambik lagi.

aku ada baca surat khabar semalam, kisah seorang ibu meninggal dunia, sbb begnya kena ragut. dia terjatuh dari motor, dan kepalanya cedera teruk. dan sebenarnya, dalam beg dia cuma ada RM2, untuk dia belikan makanan ringan buat anak2 dia.

lagi sedih dia tengah mengandung plak tuh.. uwaaa....
Back to top Go down
View user profile
arb_mtq
senior
senior


Posts : 432
Join date : 2009-04-13

PostSubject: Re: PERAGUT CILAKA   Wed May 13, 2009 2:38 am

ape la jenis manusia,,, ni la,, kau klu nak citer punca die sbb pe takot kang kene gam lak,, tp aku pdulik hapa,, kene citer gak,, klu tak org taktau,,, sowy la macan klu lari tajuk,,, ko pasan tak sejak akir2 ni byk org da jauh lari dari agama,, ni la balasan tuhan,,, takde berkat dah,, yg jahat mmg tau dah,, ni yg baik pon kan kene skali,,, skali Allah turun bala bukan org jahat je kene,, yg alim pon kene skali,,, jadi same2 la kte lepuk peragut,,
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: PERAGUT CILAKA   Today at 11:01 am

Back to top Go down
 
PERAGUT CILAKA
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
perak1 :: .::KOPITIAM::. :: .::LUAHAN PERASAAN::..::HEARTS FEELING::.-
Jump to:  
Top posters
peace™ (1529)
 
miss-lady (1280)
 
sriteddy™ (1157)
 
salju (1063)
 
lipanx_laut (970)
 
macan_sparrow (742)
 
kuyie (668)
 
raffey-sama (509)
 
arb_mtq (432)
 
luvfama (297)
 
LATEST MOVIE TODAY
.:Sila click pada gambar dibawah untuk download boxoffice movie perak1 semoga terhibur :.