perak1
Selamat datang Ke Perak1 forum** Kepada pelawat, sila mendaftar untuk menikmati segala kemudahan Perak1 forum.** Diharap semua sahabat yg baru berdaftar, sila memperkenalkan diri anda di ruangan forum .anda juga boleh login forums ini dengan email FB anda danjangan lupa Like Fb perak1:KENALKAN DIRI ANDA:. Perak1 forum.** Pelawat yang mengalami masalah register atau login sila emailkan kepada khalifah_alammaya2000@yahoo.com(forum admin support).** Selepas mendaftar, anda akan secara Automatik telah menjadi ahli perak1 forum dan seterusnya anda boleh login untuk memasuki Perak1 forum tanpa menunggu sebarang e-mail pengaktifan akaun.Selamat melayari Perak1 forum PASTI CERIA BERSAMA KAMI.
perak1


 
HomeCalendarGalleryFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Receive all updates via Facebook. Just Click the Like Button Below

?

Dapatkan Widget Ini Di Aku Punyer Lah! | Get RM100 A Week @ Blogger Tips


Share | 
 

 XTahan..., apa yg anda buat..

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : 1, 2  Next
AuthorMessage
lipanx_laut
Police
Police


Posts : 970
Join date : 2009-04-12
Location : taiping--> ipoh---> kajang ---> taiping

PostSubject: XTahan..., apa yg anda buat..   Sat May 09, 2009 6:55 am

aku tak tau la topik ni sesuai di bincang kan atau tidak...tapi sebagai manusia kita mesti ada nafsu kan?..jgn lak ada manusia kat sini kata..takat ni aku ok je..tak pernah lagi rasa tak tahan .....

Nak tanya kat korang..bila x tahan (Keinginan Bersama)..hangpa wat camner..
yg aku tau...berpuasa adalh jln terbaik...atau kita bersembahyang..slalu mngingati yg maha Esa..dan kebyakkan lelaki kalau tak tahan sgt aku tau depa buat apa..sbb aku pun laki lol! ..kat sini kita panggil lunch-up k...( ayat kaver2 sopan gitu )...boleh ke ?

Ok ...pendapat anda...
plz jgn melampau batas..mungkin posting anda akn di delete kalo melebihi tahap yg melampau...hehehe..


sekadar berkongsi pendapat bertukar pendapat..tak lebeh dari itu !

_________________________________________________
~BESAR ~ KERAS~ TEGANG~ PANJANG~
Back to top Go down
View user profile
lipanx_laut
Police
Police


Posts : 970
Join date : 2009-04-12
Location : taiping--> ipoh---> kajang ---> taiping

PostSubject: Re: XTahan..., apa yg anda buat..   Sat May 09, 2009 11:26 am

wahh ramai yg views..tapi tak de sapa yg berani komen ke

_________________________________________________
~BESAR ~ KERAS~ TEGANG~ PANJANG~
Back to top Go down
View user profile
sriteddy™
Site Admin
Site Admin


Posts : 1157
Join date : 2009-04-20
Location : a place called heart

PostSubject: Re: XTahan..., apa yg anda buat..   Sat May 09, 2009 12:37 pm

bkn tak nak komen..cuma mcm rasa tak sesuai je topik ni nak open sgt..sbb bkn sume forumer open minded dan usia yg tahap dewasa lol! nnt komen kata tuan punya bdn punya cerita lak ..hmm anyway panx..sowy, xleh nak komen pape.. tari
Back to top Go down
View user profile
salju
senior
senior


Posts : 1063
Join date : 2009-04-12
Age : 32
Location : mesia

PostSubject: Re: XTahan..., apa yg anda buat..   Sat May 09, 2009 12:41 pm

ok dengan gagah aku komen. hahaha.. lantak situ.

puasa sebenarnya banyak membantu. kalo tetiba je dalam satu minggu rasa panas semacam je, baik banyakkan puasa. lagi baik buat puasa nabi daud, puasa selang sehari. biler badan dah letih, otak tak pk hal itu je. sibuk nak cari makanan dan rehat je. (ini kajian dari sudut psikologi plak, sbb seks ni sebenarnya adalah kehendak, bukannya keperluan).

kalaupun masih takleh nak kawal gak, guna kaedah dalam teori psikoanalisis, iaitu buat helah bela diri. erm, selalunya kalo orang yang tak tahan ni energy dia membuak2 kan? jadi salurkan tenaga dia tu kat tempat lain. contohnya jamming ker, ketuk dram tu penuh tenaga, tak pun baca buku sampai lebam mata, main tenet sampai bengkak jari ker, makan atau minum dgn banyak ker. dan aku tahu kalo lelaki selain yang panx cakap tu.. ada yang terus merokok dengan berlebih-lebihan. sbb nak lepas geram.

biler kita dah lepaskan tenaga kita dalam bentuk yang lain, badan kita akan jadi penat.. dan pastu rasa letih nak tido je. takde dah rasa nak buat benda yang dilarang.. insya Allah. kemudian kalo rasa camtu, elakkan diri daripada bercakap dgn orang lain jantina. takot nanti fitrah "penggoda" dan "pemburu" datang... ha.. karang jadi lain plak. jika keadaan normal orang laki meraba, pempuan maki hamun.. nanti pempuan plak syok dan join sama. haru tu..

yang penting, kalo rasa camtu, minda kena kuat. kena tahan diri... sebolehnyer jangan ikutkan apa yang kita rasa. tapi tak semudah tu nak buat.. aku tahu. sbb benda nih susah nak kawal. cuma aku percaya... nafsu ni kita boleh kawal... sbb kita ni khalifah kepada semua benda kat muka bumi ni, dan hamba kepada Allah s.w.t yang satu je.

aku rasa setakat ni jelah dulu.... nak cari idea.. minum air coklat dulu.


p/s amacam panx? menjawab soalan tak? bahasa leh diterima kan?
Back to top Go down
View user profile
macan_sparrow
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]


Posts : 742
Join date : 2009-04-12
Age : 38
Location : klang

PostSubject: Re: XTahan..., apa yg anda buat..   Sat May 09, 2009 3:54 pm

meh sini macan komen kit....... mn tau ni salju merokok nk lepaskn geram menahan nafsu .......ngar sini kwn2 ppun leh tahan nafsu dia 3 bln lamanya....lepas 3 bln aku brani jamain ssh nk tahan nafsu tu...ni bkn tahan nafsu makan ye jgn tp laki2 1 ari pn dia x leh tahan....panx ni mmg nk kena ni npe ko bangkitkn isu ni....mentang2 la aku ngah pose ambik ko panx sory ye aku terpaksu merokok dulu ye <-------nafsu dh meruncing ni
Back to top Go down
View user profile
salju
senior
senior


Posts : 1063
Join date : 2009-04-12
Age : 32
Location : mesia

PostSubject: Re: XTahan..., apa yg anda buat..   Sat May 09, 2009 4:09 pm

macan.. hadoi...

aku dapat tau daripada teori yang aku belajar. aku belajar dari buku, teori dan kuliah pensyarah aku je. pastu aku try tengok dunia sebenar camner..pastu aku buat penilaian sendiri.

aku ada terangkan kat entry yang peace letak tentang rokok di negara china tu. gejala merokok kemungkinan disebabkan zaman pembesaran tu, dia tak puas menyusu ataupun terlalu kuat menyusu. ini diterangkan secara lebih lanjut dalam teori psikoanalisis dalam bahagian perkembangan psikoseksual manusia.

kalo nak citer panjang kat sini nanti letih plak korang nak baca.

tapi ni teori je... taklah 100% betoi. mungkin majoriti betoi.. tapi tak boleh apply untuk semua kes. jgn

amacam? sonok kan belajar psikologi dan kaunseling?
Back to top Go down
View user profile
arb_mtq
senior
senior


Posts : 432
Join date : 2009-04-13

PostSubject: Re: XTahan..., apa yg anda buat..   Sat May 09, 2009 4:31 pm

aku nak komen gak la,,,,,,


aku nak komen pe ek?,,,,,, aku nak sama gak la ngan salju dan macan,,

huhuhu,,,, aku takleh nak komen sgt,,, kang org kate aku suci


pe2 pon mmg puase adalah jln yg nabi suwh,,, sbb makan pastu de

tenaga lak,,, jd mungkin kat ctu la yg de kekuatan,,, nafsu ni ble kite

lagi kuat mkn lagi kuat nafsu tu,,, ni aku bc lam buku cara2 mengawal

nafsu,,,, die suwh pose jek,,, pastu die dtgkan contoh cter2 ulamak

dlu2,,,,,

p/s: aku suci ke?
Back to top Go down
View user profile
Admin
Admin
Admin


Posts : 256
Join date : 2009-04-10
Age : 32
Location : gerik,perak

PostSubject: Re: XTahan..., apa yg anda buat..   Fri Jul 17, 2009 8:13 pm

HEMM NI PETUA KOT,BG LELAKI LA...KALU X TAHAN SANGAT ANDA BOLEHLAH CABUT BULU KEMALUAN ANDA....TERIMA KASIH (SATU HELAI SAHAJA) JGN LEBEH KANG MASOK SOPITAL

_________________________________________________
tolong sama2 majukan forums
Back to top Go down
View user profile http://perak1.forums2u.com
sriteddy™
Site Admin
Site Admin


Posts : 1157
Join date : 2009-04-20
Location : a place called heart

PostSubject: Re: XTahan..., apa yg anda buat..   Sat Jul 18, 2009 6:10 am

wakakaka klu dh semggu 2,3x korang x thn.. mau botak wakakaka adeh
Back to top Go down
View user profile
salju
senior
senior


Posts : 1063
Join date : 2009-04-12
Age : 32
Location : mesia

PostSubject: Re: XTahan..., apa yg anda buat..   Sat Jul 18, 2009 12:28 pm

takperlah sri... kalo botak sedap skit... geli skit rasa...

arb.... ko mmg suci pun.. hadooi.... suci murni macam minyak masak seri murni gitu.... ni mukan minyak sri ok.. jangan salah paham plak..

erm.. tu ler.. kalo dah meruncing sangat masalah napsu nih.. elakkan daripada terlibat dgn mende2 yang menghairahkan. lebih baik cuba alihkan tenaga yang tercipta daripada rangsangan nafsu memuncak tu pada mende2 lain...... macam main game ker.. bersukan ker.. pape ler... tapi kalo korang nak gak... takleh nak kata pe ler.. bak kata panx... lunch up jelah..... dinner up.. supper up pun boleh gak.. dah tak ikut masa lunch je sekarang nih...

jangan lupa mandi sudah.. lol!
Back to top Go down
View user profile
macan_sparrow
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]


Posts : 742
Join date : 2009-04-12
Age : 38
Location : klang

PostSubject: Re: XTahan..., apa yg anda buat..   Sat Jul 18, 2009 7:33 pm

jgn jgn sllu tembak dinding dh la nnt pecah lak dinding tu .....

_________________________________________________


hidup mesti mau appy
Back to top Go down
View user profile
lipanx_laut
Police
Police


Posts : 970
Join date : 2009-04-12
Location : taiping--> ipoh---> kajang ---> taiping

PostSubject: Re: XTahan..., apa yg anda buat..   Mon Jul 20, 2009 12:20 pm

dinding keras tak pe kot macan

_________________________________________________
~BESAR ~ KERAS~ TEGANG~ PANJANG~
Back to top Go down
View user profile
macan_sparrow
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]


Posts : 742
Join date : 2009-04-12
Age : 38
Location : klang

PostSubject: Re: XTahan..., apa yg anda buat..   Mon Jul 20, 2009 1:25 pm

keras2 pn panx kn air tu berasid leh menghakis

_________________________________________________


hidup mesti mau appy
Back to top Go down
View user profile
lipanx_laut
Police
Police


Posts : 970
Join date : 2009-04-12
Location : taiping--> ipoh---> kajang ---> taiping

PostSubject: Re: XTahan..., apa yg anda buat..   Mon Jul 20, 2009 1:42 pm

dinding kat umah aku masih ok lagi macan

_________________________________________________
~BESAR ~ KERAS~ TEGANG~ PANJANG~
Back to top Go down
View user profile
salju
senior
senior


Posts : 1063
Join date : 2009-04-12
Age : 32
Location : mesia

PostSubject: Re: XTahan..., apa yg anda buat..   Mon Jul 20, 2009 2:26 pm

adoi macan.. tak logik ler leh berlubang dinding.. mmg ler air tu berasid.. tapi kalo sampai asid kuat.. sampai dinding pun leh lubang.. maksudnya ko takleh pakai suar ler.. pasal suar ko nanti semua berlubang..
Back to top Go down
View user profile
lipanx_laut
Police
Police


Posts : 970
Join date : 2009-04-12
Location : taiping--> ipoh---> kajang ---> taiping

PostSubject: Re: XTahan..., apa yg anda buat..   Mon Jul 20, 2009 4:23 pm

salju wrote:
adoi macan.. tak logik ler leh berlubang dinding.. mmg ler air tu berasid.. tapi kalo sampai asid kuat.. sampai dinding pun leh lubang.. maksudnya ko takleh pakai suar ler.. pasal suar ko nanti semua berlubang..

macan selalu basah ke salju?? erkkkk... takut lah !

_________________________________________________
~BESAR ~ KERAS~ TEGANG~ PANJANG~
Back to top Go down
View user profile
salju
senior
senior


Posts : 1063
Join date : 2009-04-12
Age : 32
Location : mesia

PostSubject: Re: XTahan..., apa yg anda buat..   Mon Jul 20, 2009 7:42 pm

hampes lipanx..... aku buat perbandingan jelah.. adoi..

kalo kata air tu berasid sampai boleh buat dinding berlubang.. dah tentulah merbahaya pada suar korang kan? cuba bayangkan kalo lepas kuar je.. kena kain.. kain tu berlubang.. eee.. tak takot ker?
Back to top Go down
View user profile
sriteddy™
Site Admin
Site Admin


Posts : 1157
Join date : 2009-04-20
Location : a place called heart

PostSubject: Re: XTahan..., apa yg anda buat..   Tue Jul 21, 2009 4:42 am

abes kain baju cam tu klu cmtu kene buang kat tempat yg mmg berlubang je la adoi la... wakakaka

salju wrote:
takperlah sri... kalo botak sedap skit... geli skit rasa...
lol! ni yg buat Xthn nih
Back to top Go down
View user profile
lipanx_laut
Police
Police


Posts : 970
Join date : 2009-04-12
Location : taiping--> ipoh---> kajang ---> taiping

PostSubject: Re: XTahan..., apa yg anda buat..   Tue Jul 21, 2009 9:34 am

tempat apa yg mmg berlubang sri ?

_________________________________________________
~BESAR ~ KERAS~ TEGANG~ PANJANG~
Back to top Go down
View user profile
sriteddy™
Site Admin
Site Admin


Posts : 1157
Join date : 2009-04-20
Location : a place called heart

PostSubject: Re: XTahan..., apa yg anda buat..   Wed Jul 22, 2009 4:04 pm

mangkuk tandas
Back to top Go down
View user profile
Raja Laut
junior
junior


Posts : 15
Join date : 2009-06-03
Location : north

PostSubject: Re: XTahan..., apa yg anda buat..   Wed Jul 22, 2009 5:13 pm

pendidikan sex memang sedang diperkenalkan sehingga ke sekolah bertujuan untuk memberi pendedahan supaya gejala sex bebas tidak berleluasa. Tetapi tidak bermakna perbualan sex juga turut bebas diperkatakan di khalayak walaupun di alam maya. maksud saya topik ini tidak berilmiah pun untuk perbincangan... sori pakcik terpaksa menegur.
Back to top Go down
View user profile http://min-def.blogspot.com/
salju
senior
senior


Posts : 1063
Join date : 2009-04-12
Age : 32
Location : mesia

PostSubject: Re: XTahan..., apa yg anda buat..   Wed Jul 22, 2009 8:20 pm

alamak.... pakcik raja laut dah menegor.. kaunselor tak buat keje nih.. tambah perangat lagi adalah.. adeh uwaaa.... ada plak orang cam tuan haji ker jadi pemantau kat sini.... ampun... ampun ustaz..... tak buat lagi ustaz... namo marah lina ustaz.....
Back to top Go down
View user profile
sriteddy™
Site Admin
Site Admin


Posts : 1157
Join date : 2009-04-20
Location : a place called heart

PostSubject: Re: XTahan..., apa yg anda buat..   Thu Jul 23, 2009 5:37 am

Raja Laut...maafkan seri...
mungkin di ruang maya ni..dunia tnpa sempadan..jd topik pun dh mcm xde sempadan..memandangkan ade teguran.. sy bg phk admin memohon maaf kiranya isu2 yg di bangkitkan agak sensitif... di harap komen2 yg akan dtg lebih 'ditapis'. terima kasih atas teguran.
Back to top Go down
View user profile
Admin
Admin
Admin


Posts : 256
Join date : 2009-04-10
Age : 32
Location : gerik,perak

PostSubject: Re: XTahan..., apa yg anda buat..   Sat Jul 25, 2009 2:53 pm

ah ah,padan muke,ako nak tegor tp x sampai ht.

_________________________________________________
tolong sama2 majukan forums
Back to top Go down
View user profile http://perak1.forums2u.com
salju
senior
senior


Posts : 1063
Join date : 2009-04-12
Age : 32
Location : mesia

PostSubject: Re: XTahan..., apa yg anda buat..   Mon Jul 27, 2009 12:42 pm

hotak kamo pelam.. bukan selalu kamo ker yang over..
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: XTahan..., apa yg anda buat..   Today at 10:18 pm

Back to top Go down
 
XTahan..., apa yg anda buat..
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 2Go to page : 1, 2  Next
 Similar topics
-
» Chinese privet in a new pot

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
perak1 :: .::INFORMASI::. :: ::SEKSOLOGI::-
Jump to:  
Top posters
peace™ (1529)
 
miss-lady (1280)
 
sriteddy™ (1157)
 
salju (1063)
 
lipanx_laut (970)
 
macan_sparrow (742)
 
kuyie (668)
 
raffey-sama (509)
 
arb_mtq (432)
 
luvfama (297)
 
LATEST MOVIE TODAY
.:Sila click pada gambar dibawah untuk download boxoffice movie perak1 semoga terhibur :.