perak1
Selamat datang Ke Perak1 forum** Kepada pelawat, sila mendaftar untuk menikmati segala kemudahan Perak1 forum.** Diharap semua sahabat yg baru berdaftar, sila memperkenalkan diri anda di ruangan forum .anda juga boleh login forums ini dengan email FB anda danjangan lupa Like Fb perak1:KENALKAN DIRI ANDA:. Perak1 forum.** Pelawat yang mengalami masalah register atau login sila emailkan kepada khalifah_alammaya2000@yahoo.com(forum admin support).** Selepas mendaftar, anda akan secara Automatik telah menjadi ahli perak1 forum dan seterusnya anda boleh login untuk memasuki Perak1 forum tanpa menunggu sebarang e-mail pengaktifan akaun.Selamat melayari Perak1 forum PASTI CERIA BERSAMA KAMI.
perak1


 
HomeCalendarGalleryFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Receive all updates via Facebook. Just Click the Like Button Below

?

Dapatkan Widget Ini Di Aku Punyer Lah! | Get RM100 A Week @ Blogger Tips


Share | 
 

 di raba??....................................................................

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : Previous  1, 2
AuthorMessage
lipanx_laut
Police
Police


Posts : 970
Join date : 2009-04-12
Location : taiping--> ipoh---> kajang ---> taiping

PostSubject: Re: di raba??....................................................................   Thu May 14, 2009 11:50 am

seriusly kalau aku tgk ada org kena raba...yang tak kenal...aku wat dek jek..nak mampus..kena yg meraba tu ahli kelab2 mana jenis line2 ni...naya jek..sbb member aku penah kena..fobia beb...tapi kalau kena raba tu kawan aku..insyAllah aku akan tolong terajang apa yg patut...tak kira la berapa line dia ada....sbb tu kawan aku..

_________________________________________________
~BESAR ~ KERAS~ TEGANG~ PANJANG~
Back to top Go down
View user profile
macan_sparrow
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]


Posts : 742
Join date : 2009-04-12
Age : 38
Location : klang

PostSubject: Re: di raba??....................................................................   Thu May 14, 2009 1:44 pm

aku setuju ngan panx x kenal nk wat camer wat dek je la klu kenal ok la yg meraba tu....klu org tu meragut kenal ke tak klu aku dpt siap la org tu..... ambik ko.... ....panx ko nk join aku x color pelangi...bnyk kit colornya ....jom la panx merokok dulu

_________________________________________________


hidup mesti mau appy
Back to top Go down
View user profile
raffey-sama
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]


Posts : 509
Join date : 2009-04-14
Age : 31
Location : tmn desa manjung point,manjung...huhu

PostSubject: Re: di raba??....................................................................   Thu May 14, 2009 2:29 pm

RABA?AKU NI PENAH RABA ORG KER....KLU USAP PENAH LA...USAP PON KRE RABA KER?TP KLU DIA X MARA CMNER?BKN LAME PON USAP 2....TP BG AKU...KLU KTE PDAI BELAI DIA...TAPE...JGN LA SPAI MERABA...MOST KLU AKU ADE KWN POMPUAN OR KNL POMPUAN...AKU SKE USAP PIPI DIA GNE BLAKAG TAPAK TGN N USAP DAGU DORG...DGN MKE YG SIYES..


___________________________________________________________________________________
KIPASSUSAHSUSAHMATI
Back to top Go down
View user profile http://www.myspace.com/ruffeykun
salju
senior
senior


Posts : 1063
Join date : 2009-04-12
Age : 32
Location : mesia

PostSubject: Re: di raba??....................................................................   Thu May 14, 2009 3:06 pm

wei wei raffey.... ko nih mmg ler..

romantik betoi...

adesss.. bahaya ler ko nih raffey. ni bukan kes ko buat kat kawan/awek ko ek? ni kes orang merabe kat tepi2 jalan, dalam bas, himpit2 dalam bas.. dan sebagainyer. jgn
Back to top Go down
View user profile
macan_sparrow
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]


Posts : 742
Join date : 2009-04-12
Age : 38
Location : klang

PostSubject: Re: di raba??....................................................................   Thu May 14, 2009 5:43 pm

tu bkn meraba la tu namanya bermanja2 .....klu mcm tu aku bnyk kali gak usap2 mmg ppun diam je suka lg de la .......alamak merepak pe aku ni .....raffey aku rasa kita kena wat post baru la bermanja2 amcm ko setuju x?? ....jom2 raffey kita merokok sama

_________________________________________________


hidup mesti mau appy
Back to top Go down
View user profile
luvfama
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]


Posts : 297
Join date : 2009-04-30
Age : 31
Location : Negi 9

PostSubject: Re: di raba??....................................................................   Fri May 22, 2009 8:36 pm

raba???...nak citer gak...aku pun penah gak...tapi x tau la ni leh dikatakan raba ke tak ek...coz dia x guna tngn pun (masa tu pun aku dak2 skolah gak,umo dlm 16 kot)..dlm bus gak..laki lingkungan umo 30an kot...masa tu mmg bus mcm sardin la..aku dok ats kusi..yg pelik dia dok melepek kat blakang badan aku..walopun konduktor dah suh masuk blakang...mmg x selesa gile..bukan nak melucas ee...(tetiba aku rase ada something m*******)masa tu mmg tak tau pe2 lngsung..tapi rasa lain mcm la..pastu aku anjak ke depan kira x sandar kat kusi...baru lega sket..pastu aku bebel sorang.." hish...bengong tol la..g la dok kt blakang tu" dlm hati doa cpt2 la monyet ni turun..then yg jadi tambah bengang monyet tu trun dl pastu dia leh sengeh kt aku ngn muka mcm org s***** giler...(pastu dlm berapa bulan lps membe aku kena mcm tu gak kt dlm ktm) lbh kurang camni gak kes dia...x de guna tngn dah raba...tapi......????
pelik la kan...camtu pun leh ke..
aku yg kemetot x da isi ni pun leh ada selera ke...lau ingt balik nak jer aku hapuskan Tut...... laki dlm bus tu (x boleh ckp nt ada org mara)


alhamdulillah tu la first time n last time kn camtu...lau hero2 kt sini ada mesti aku mintak tlg diaorang blasah org tu kasi mati..skunk ni lau balik naik ktm pun mmg kn ati2..mintak jauh simpang la bnda2 raba ni...
Back to top Go down
View user profile
lipanx_laut
Police
Police


Posts : 970
Join date : 2009-04-12
Location : taiping--> ipoh---> kajang ---> taiping

PostSubject: Re: di raba??....................................................................   Fri May 22, 2009 8:41 pm

apesal pompuan je selalu kene raba ek...laki kene raba ngan pompuan tak de ke?...eh belah2 KL ...peneng tu ada tau kes2 cam tu ...tapi aku tak kene raba lagi laa ngan pompuan2...kalau kene aku rela kan

_________________________________________________
~BESAR ~ KERAS~ TEGANG~ PANJANG~
Back to top Go down
View user profile
salju
senior
senior


Posts : 1063
Join date : 2009-04-12
Age : 32
Location : mesia

PostSubject: Re: di raba??....................................................................   Fri May 22, 2009 8:45 pm

panx..

aku pernah dengar kes... kejadian yang luvfama tu kena.. orang lelaki kena ada orang lelaki tiba2 je gesel kat belakang sorang lelaki ni. lelaki ni terkejut ler.. apsal kan? dah ler budak sekolah lagi lelaki yang kena tu... naif lagi kan? orang yang menggesel plak besor badannya, tegap. takot ler dia...

kalo camtu panx kena.. camner plak?
Back to top Go down
View user profile
peace™
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]


Posts : 1529
Join date : 2009-04-11
Location : slgr

PostSubject: Re: di raba??....................................................................   Fri May 22, 2009 8:47 pm

ade panx.. tapi pompuan palsu..
diaorg suke la raba laki..
hehehehe.. cane panx.
nak gak kene raba ke..
klu pompuan palsu ni, bukan kena raba jek..
kene pemadam trus...
hahahahahahaha...

wakakaka wakakaka wakakaka

_________________________________________________




Back to top Go down
View user profile
lipanx_laut
Police
Police


Posts : 970
Join date : 2009-04-12
Location : taiping--> ipoh---> kajang ---> taiping

PostSubject: Re: di raba??....................................................................   Fri May 22, 2009 8:51 pm

tak nak la pompuan tak tulin...nama i ros bang...dalam ic rosli ...sia2 je teruna aku hilang kat makhluk2 cam tu

_________________________________________________
~BESAR ~ KERAS~ TEGANG~ PANJANG~
Back to top Go down
View user profile
macan_sparrow
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]


Posts : 742
Join date : 2009-04-12
Age : 38
Location : klang

PostSubject: Re: di raba??....................................................................   Fri May 22, 2009 9:00 pm

luv tu bkn meraba tu namanya sentuhan merangsangkn panx mmg ssh nk jumpa ppun meraba laki2 ni,bab ppun ni ketogori pemalu....sebenarnya mmg de keinginan ppun nk meraba laki2 tp x la bnyk mcm laki2 ni....ko tunggu la 10thn lg ppun cabul laki2 pn de kat msia ni..... .... merokok jap

_________________________________________________


hidup mesti mau appy
Back to top Go down
View user profile
luvfama
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]


Posts : 297
Join date : 2009-04-30
Age : 31
Location : Negi 9

PostSubject: Re: di raba??....................................................................   Fri May 22, 2009 9:27 pm

Quote :
macan wrote:
luv tu bkn meraba tu namanya sentuhan merangsangkn

ooo...eee...eee....macan lau ingt balik mmg bengkek giler la...leh wat muke x bsalah lak tu...sengeh2 mcm kerang busuk...
argh.... ada la citer ngn mak...riso gak la dia...tapi mmg bersyukur sngt2 x de pe2 jadi..bahaya kan lau jmpe org2 camni...

ye la mana la luv tau...masa zaman tu mana reti..lain la dak skunk ni...advance sket... mcm2 depa tau...

camne ek nak slamatkan diri lau kn camni...apakah yang patut kami (wanita2 teraniaya) wat ek...dlm otak laki tu je ke yg depa pk?
Back to top Go down
View user profile
macan_sparrow
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]


Posts : 742
Join date : 2009-04-12
Age : 38
Location : klang

PostSubject: Re: di raba??....................................................................   Fri May 22, 2009 10:56 pm

isk klu laki2 asik pikir tu je nnt jdi gila seks lak ....pd kaum2 wanita beljar la seni mempertahankn diri,x kira la pe pn karate,judo bnyk lg la.....bila de tu kn leh wat mcm ni ....merokok jap la

_________________________________________________


hidup mesti mau appy
Back to top Go down
View user profile
kuyie
super-mod&Designer
super-mod&Designer


Posts : 668
Join date : 2009-05-14
Age : 30
Location : Ashby road - K.Terengganu

PostSubject: Re: di raba??....................................................................   Sat May 23, 2009 2:28 am

wahh banyakkan besaba yee cik luvfama lol!
zaman skang ni org laki pelik2

_________________________________________________
SETELAH SEKIAN LAME KU MENYEPI KINI KU KEMBALI



Back to top Go down
View user profile http://www.myspace.com/firstrockersindaworld
luvfama
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]


Posts : 297
Join date : 2009-04-30
Age : 31
Location : Negi 9

PostSubject: Re: di raba??....................................................................   Sat May 23, 2009 8:32 am

Quote :
pd kaum2 wanita beljar la seni mempertahankn diri,x kira la pe pn karate,judo bnyk lg la

seb bek luv de blaja taekwondo... tapi x sempat tamat lagi...(malas g training ) tp basic2 ada la...

tapi bang macan, time tu kan panik, x sempat nak bersilat,berkarate,bertaekwondo n bagai2 la...agaknya lau jd mcm ni lagi kat luv siapla org gila tu...aku bakar kasi hangus...
tak pun pukul ngn ni kat *****
eh...nape ni,TERemos LBH plak...

Quote :
wahh banyakkan besaba yee cik luvfama
zaman skang ni org laki pelik2

ngah sabar la ni kuyie...pelik eee laki kuyie...tmasuk kuyie kah?

tapi kadang2 kan..luv pasan la tiap kali naik tren balik, (lau dpt tmpat duduk,luv ske tngok gelagat org) lau ngah sesak2 tu ada jer laki yg nmpk mcm sengaja nak dok rapat ngn pmpuan.... padahal kt tmpat lain ada je laki..bole sngt lau nak ke sana..ni mcm lagi suke nak rapat ke tmpat2 pompuan yg ramai tau....pastu lau tkena..mula la nak ckp sorry2..tapi muke penuh makna
Back to top Go down
View user profile
sriteddy™
Site Admin
Site Admin


Posts : 1157
Join date : 2009-04-20
Location : a place called heart

PostSubject: Re: di raba??....................................................................   Sat May 23, 2009 8:36 am

panx..pempuan raba lelaki ke.. ade kut tp jenis kapel la klu suka2 je nak raba lelaki.. bkn lelaki tu malu tp pempuan tu malu blk erm tau dah..panx mmg suka cmtu kan
Back to top Go down
View user profile
lipanx_laut
Police
Police


Posts : 970
Join date : 2009-04-12
Location : taiping--> ipoh---> kajang ---> taiping

PostSubject: Re: di raba??....................................................................   Sat May 23, 2009 8:42 am

sri..tolong raba panx boleh tak?.. ala buat2 je macam raba2..pastu jeling2 kat panx..konon2 macam bg panx takut la..so nt panx tak la menjerit bila kena raba tu ... ok ek

_________________________________________________
~BESAR ~ KERAS~ TEGANG~ PANJANG~
Back to top Go down
View user profile
salju
senior
senior


Posts : 1063
Join date : 2009-04-12
Age : 32
Location : mesia

PostSubject: Re: di raba??....................................................................   Wed May 27, 2009 2:32 pm

eh apa da.... kalo kapel tu bukan kategori meraba.. itu kategori membelai (ambik ayat macan jap)

perempuan ni sifat malu dia lebih. sbb tu dia tak meraba. ingat pempuan takde nafsu ker? ada gak jenis yang kuat seks.. tapi malu itu mengatasi segalanya.

lainlah kalo pempuan tu ilang malunya.. ha.. kalo pempuan tak tau malu ni tak reti ler aku nak cakap pe... biasanya kalo wanita muslimah sifat malunya ada. kalo dia nak merabe pun.. dia meraba teman dia je (suami dia. paling tak malu pun rabe bf sendiri). takde ler plak tetiba nampak mamat hensem tepi jalan terus nak merabe2.. adoi..
Back to top Go down
View user profile
kuyie
super-mod&Designer
super-mod&Designer


Posts : 668
Join date : 2009-05-14
Age : 30
Location : Ashby road - K.Terengganu

PostSubject: Re: di raba??....................................................................   Wed May 27, 2009 2:53 pm

Quote :
ngah sabar la ni kuyie...pelik eee laki kuyie...tmasuk kuyie kah?

eh ape plak hahaha yie tak pelik ah luvfama

_________________________________________________
SETELAH SEKIAN LAME KU MENYEPI KINI KU KEMBALI



Back to top Go down
View user profile http://www.myspace.com/firstrockersindaworld
lipanx_laut
Police
Police


Posts : 970
Join date : 2009-04-12
Location : taiping--> ipoh---> kajang ---> taiping

PostSubject: Re: di raba??....................................................................   Thu May 28, 2009 5:40 am

bila laaa aku nak kena raba ni....hermmmmm lama tunggu

_________________________________________________
~BESAR ~ KERAS~ TEGANG~ PANJANG~
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: di raba??....................................................................   Today at 5:21 pm

Back to top Go down
 
di raba??....................................................................
View previous topic View next topic Back to top 
Page 2 of 2Go to page : Previous  1, 2
 Similar topics
-
» 1/35 HUNGARIAN RABA V.P. SCRATCHBUILT
» PYAAR HAI YAAN SAZAA...
» Rabba vey moments ...

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
perak1 :: .::KOPITIAM::. :: .::LUAHAN PERASAAN::..::HEARTS FEELING::.-
Jump to:  
Top posters
peace™ (1529)
 
miss-lady (1280)
 
sriteddy™ (1157)
 
salju (1063)
 
lipanx_laut (970)
 
macan_sparrow (742)
 
kuyie (668)
 
raffey-sama (509)
 
arb_mtq (432)
 
luvfama (297)
 
LATEST MOVIE TODAY
.:Sila click pada gambar dibawah untuk download boxoffice movie perak1 semoga terhibur :.