perak1
Selamat datang Ke Perak1 forum** Kepada pelawat, sila mendaftar untuk menikmati segala kemudahan Perak1 forum.** Diharap semua sahabat yg baru berdaftar, sila memperkenalkan diri anda di ruangan forum .anda juga boleh login forums ini dengan email FB anda danjangan lupa Like Fb perak1:KENALKAN DIRI ANDA:. Perak1 forum.** Pelawat yang mengalami masalah register atau login sila emailkan kepada khalifah_alammaya2000@yahoo.com(forum admin support).** Selepas mendaftar, anda akan secara Automatik telah menjadi ahli perak1 forum dan seterusnya anda boleh login untuk memasuki Perak1 forum tanpa menunggu sebarang e-mail pengaktifan akaun.Selamat melayari Perak1 forum PASTI CERIA BERSAMA KAMI.
perak1


 
HomeCalendarGalleryFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Receive all updates via Facebook. Just Click the Like Button Below

?

Dapatkan Widget Ini Di Aku Punyer Lah! | Get RM100 A Week @ Blogger Tips


Share | 
 

 di raba??....................................................................

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : 1, 2  Next
AuthorMessage
lipanx_laut
Police
Police


Posts : 970
Join date : 2009-04-12
Location : taiping--> ipoh---> kajang ---> taiping

PostSubject: di raba??....................................................................   Sat May 09, 2009 6:37 am

aku nak tanya pendapat korang tentang 'diraba'..
korang penah dengar jeritan wanita secara tiba2..
xkiralah..di shopping mall ker..
dalam train ker..lrt ker komuter ker or kat mane lah..
puncanyer diraba..
ape korang akan lakukan sekiranya anda mangsa rabaan mahupun yang melihat keadaan tersebut..?

kalau aku laaa ..kalo nmpk.. pastu tau org yang raba 2 aku kejar r,,
pastu pukul lebeh kurang.. mesti awek kena raba 2 nk kenalan ngan aku,,
pastu aku ley wat kat die plak..
gurau jek lol!

_________________________________________________
~BESAR ~ KERAS~ TEGANG~ PANJANG~
Back to top Go down
View user profile
macan_sparrow
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]


Posts : 742
Join date : 2009-04-12
Age : 38
Location : klang

PostSubject: Re: di raba??....................................................................   Sat May 09, 2009 6:44 am

pengalaman kena raba aku x de la panx.... tp klu pengalaman meraba aku bnyk la ....merokok dulu la
Back to top Go down
View user profile
arb_mtq
senior
senior


Posts : 432
Join date : 2009-04-13

PostSubject: Re: di raba??....................................................................   Sat May 09, 2009 7:49 am

stahu aku la... pompuan melayu ni klu kene raba die senyap jek.. taktau pasai pa,,, malu kot,, beza ngan indon klu kene raba memang die sepuh ko trus,,, ko try la panx.. nnti ko gtau aku betul tak pe yg teman ngabo kan ni
Back to top Go down
View user profile
lipanx_laut
Police
Police


Posts : 970
Join date : 2009-04-12
Location : taiping--> ipoh---> kajang ---> taiping

PostSubject: Re: di raba??....................................................................   Sat May 09, 2009 7:53 am

tak nak la try indon..tapi indon skang ni kan uncle..pehh seksi2...tak tahan...

_________________________________________________
~BESAR ~ KERAS~ TEGANG~ PANJANG~
Back to top Go down
View user profile
arb_mtq
senior
senior


Posts : 432
Join date : 2009-04-13

PostSubject: Re: di raba??....................................................................   Sat May 09, 2009 7:56 am

ni nak pesan kat pompuan,,, ble korang kene raba tu mnjerit laa,,, tak pon korang tibai jer laki tu,,, takpon korg ramas tlur diorg,,, tobat senak nye,,, ble tak,, ble kene raba senyap jek,,, laki tu best je ar wat keje2 camni,,, hadoyaiiii!!! macan...ooo macan... aku nak denga pendapat ko la,,,

Back to top Go down
View user profile
··¤(`×[¤ LiE ¤]×´)¤··
Moderator
Moderator


Posts : 228
Join date : 2009-04-14
Location : pantai barat dekat corner tu tau ke

PostSubject: Re: di raba??....................................................................   Sat May 09, 2009 8:21 am

meraba ni aku tak pernah gak asyik aku jew kene raba
gurau2 jek

klu aku mangsa raba aku relakan jew panx muahahaha tp pompuan la klu gay aku sepak je
tp klu melihat keadaan org pompuan diraba mmg aku patahkan tgn kaki raba tu abes aku kije kan....(ckp mcm la kuat muahahaha)
tp klu dah marah apa pon leh jd kan....
(rogol topik lipanx sat no) igt lak aku time aku ngan kwn2 belasah pencuri dulu mmg bengkak2 la muke pencuri tu lepas dah cukop belasah baru serah polis
heran gak polis nengok pencuri tu bengkak2 hakhak


_______________________________________________________________________________________
Back to top Go down
View user profile http://psycholie.blogspot.com
salju
senior
senior


Posts : 1063
Join date : 2009-04-12
Age : 32
Location : mesia

PostSubject: Re: di raba??....................................................................   Sat May 09, 2009 9:06 am

hoi! apa lucas2 nih.

aku penampo sorang2. nah panx nah macan

suka sangat nak meraba dan rela di raba ek?

nah ambik lagi.

aku pernah gak ada pengalaman diraba oleh orang camtu. pastu aku elakkan diri ler, macam menjauhkan diri dari orang tu. aku ada bagitau kat abang2 aku pasal hal tu. terus dia orang dan sejak daripada tu, aku pergi mana2 je... mesti ada bodyguard. kalo abang, atau adik aku takde. mak abah haramkan aku kuar rumah. mula2 rasa best.. lama2 rasa bosan.. sbb takkan ler nak pergi bandar kajang pun kena tepon bodyguard kat nilai kot. uwaaa...
Back to top Go down
View user profile
lipanx_laut
Police
Police


Posts : 970
Join date : 2009-04-12
Location : taiping--> ipoh---> kajang ---> taiping

PostSubject: Re: di raba??....................................................................   Sat May 09, 2009 9:12 am

pssssssssssttt....kajang selalu salju pi mana

_________________________________________________
~BESAR ~ KERAS~ TEGANG~ PANJANG~
Back to top Go down
View user profile
macan_sparrow
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]


Posts : 742
Join date : 2009-04-12
Age : 38
Location : klang

PostSubject: Re: di raba??....................................................................   Sat May 09, 2009 9:22 am

call aku je salju aku sedia menyediakan khidmat bodyguard tanpa membayar 1 sen pn free je jgn kata bandar kajang....1 msia pn leh merokok dulu..
Back to top Go down
View user profile
sriteddy™
Site Admin
Site Admin


Posts : 1157
Join date : 2009-04-20
Location : a place called heart

PostSubject: Re: di raba??....................................................................   Sat May 09, 2009 9:37 am

erm kena raba ni, ms zaman sklh dulu, dlu g sklh naik bas awam.. bas manjoi ms tu aku skool sessi pg, ptg lak ade ko-ko ( heh..kokurikulum ) time blk ko-ko kul 5 ptg abih dh..tp melepak kat bus stesen tu sp jam 6.30, peh tu kalut la berebut2 naik bas..bas tu la sumbat je la selagi mau ms nak naik bas tu la.. lelaki gatai cam ****** mula la meraba..tolak bontot la..sengul buah dada la..klu berdiri lak..rapat2 bg kena *** diorng ..aku dulu kasar..bila berlaku cmtu..aku sound je.."apa raba2 ni weh" sbb aku ramai ms tu brani la..
Back to top Go down
View user profile
arb_mtq
senior
senior


Posts : 432
Join date : 2009-04-13

PostSubject: Re: di raba??....................................................................   Sat May 09, 2009 10:17 am

bagus sri,,,, tindakan yg bijak,,, lagi bijak klu ko pijak org yg wat tu trus,,,, pastu ko2 tenyeh pp die ngan lesung batu,,, bia die tau padahnye wat bnde2 camni,,, hadoyaiiii!!
Back to top Go down
View user profile
salju
senior
senior


Posts : 1063
Join date : 2009-04-12
Age : 32
Location : mesia

PostSubject: Re: di raba??....................................................................   Sat May 09, 2009 10:51 am

adoi.. sri garangnyer...

eh.. tetiba teringat plak kes aku kena raba dgn pak arab. masa tu aku dgn mak aku nak beli barang kat gerai, pak arab yang jual. pastu dia nak pakaikan gelang kat tangan mak aku, dan tangan aku. aku yang bendul nih pun hulur je tangan kat dia. sekali dia bukannya pakaikan gelang, tapi dok meraba2 tangan aku. dgn mak aku takde plak dia raba

pastu biler aku nak memilih barang je, tangan dia laju sambar tangan aku. dia gosok2 tangan aku dan cakap.. "masya Allah.. masya Allah." disebabkan masa tu aku suci murni sangat (taklah setan macam sekarang) aku blurr jelah. mak aku nampak len macam terus dia marah2 "hey hey! haram.." pastu pak arab tu jawab. "halal.. halal.." sambil senyum2 gatal.

pastu selamber tanya mak aku, aku nih dah kawen ke belum. dia kata nak bagi hantaran berapa je.. dia sanggup.

pak arab nih mmg ler! muka je hensem.. tapi.. adoi....


p/s kalo korang nak tahu, ada gak pak arab meraba lelaki tau? hai dunia...
Back to top Go down
View user profile
lipanx_laut
Police
Police


Posts : 970
Join date : 2009-04-12
Location : taiping--> ipoh---> kajang ---> taiping

PostSubject: Re: di raba??....................................................................   Sat May 09, 2009 11:16 am

wahhh pak arab tu raba salju....byk duit tau pak arab ni...dan byk bulu dada ...

_________________________________________________
~BESAR ~ KERAS~ TEGANG~ PANJANG~
Back to top Go down
View user profile
salju
senior
senior


Posts : 1063
Join date : 2009-04-12
Age : 32
Location : mesia

PostSubject: Re: di raba??....................................................................   Sat May 09, 2009 11:44 am

haip.. haip.. namo isu mulu2 dada.. ni bukan topik pasal mulu2 dada..

aku tak pk pak arab tu kaya. aku rasa dia menggatal je. dan aku nasihatkan pada pempuan2.. kalo jumpa pak arab tu jaga2 k? dan pada yang lelaki.. lindungilah kaum hawa.. jangan sampai diraba2 oleh orang yang tak bertanggungjawab ni.. tak kisah ler pak arab ker, pak melayu ker... jgn

korang lelaki sepatutnya melindungi wanita..
Back to top Go down
View user profile
macan_sparrow
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]


Posts : 742
Join date : 2009-04-12
Age : 38
Location : klang

PostSubject: Re: di raba??....................................................................   Sat May 09, 2009 4:06 pm

panx wat topik punn suka x laki2 de mulu dada....mukan mulu tiak erk .. panx2 aku rasa aku nk panggil ko DR.seks la.....meh kita rokok dulu panx sempena ko dpt pangkay PHD ni
Back to top Go down
View user profile
arb_mtq
senior
senior


Posts : 432
Join date : 2009-04-13

PostSubject: Re: di raba??....................................................................   Sat May 09, 2009 4:44 pm

btu lckp salju tue,,, pak arab ni mmg suke tgk org melayu,,, kecik jer,,

tah hape yg die gramnye aku taktau laa,,, org die punye besar2 tak lak

nak g mraban,,,, diorg takut ngan org diorg sendiri,,, try la raba arab

punye,,, mau kene sepak laju2,,, org mlayu ni klu kene raba ngan arab

die senyaaaap jek,,,, korg jgn caye ngan arab ni,, korg caya ngan

panx sibu kali lagi baik dr caya arab tue
Back to top Go down
View user profile
lipanx_laut
Police
Police


Posts : 970
Join date : 2009-04-12
Location : taiping--> ipoh---> kajang ---> taiping

PostSubject: Re: di raba??....................................................................   Sun May 10, 2009 5:21 am

wahh arb statement.....best ke meraba ni ek ...apa yang si peraba rasa ek...salju jawab jap

_________________________________________________
~BESAR ~ KERAS~ TEGANG~ PANJANG~
Back to top Go down
View user profile
arb_mtq
senior
senior


Posts : 432
Join date : 2009-04-13

PostSubject: Re: di raba??....................................................................   Sun May 10, 2009 5:43 am

aku nak lari tajuk skit panx,,,,, dlu ader org timbulkamn soalan pasal org pakai tudung ataupon tutup aurat la senang citer,,,, org tu ckp org tutup aurat pon kene rogol,,, xder beza la ngan org tak tutup aurat,,
pastu ustaz kuliah aku jawab org yg mrogol tu die bukan kire pakai tudung ke tak,,,, nafsu dier tgh memuncak wktu tu,, ustaz aku bg perumpaan cam org tgh marah la,,, klu die tgh marah,, bini yg die sayang pon die maki,, mak yg mlahirkan die pon tkena panahan kmarahan,,, jirannye cik jah pon kene,, hahaha

semua org jadi kecik je kat mate die time tuuu,,, so hati2,,,
nafsu ni bahaya,, tmbh2 org arab,, lagi power,,
ble kene raba tu,, cepat amik tindakan,,, jgn wat derk jer,,
kcuali las nafsu korg lg power dr org yg mraba tue... huhuhu
Back to top Go down
View user profile
salju
senior
senior


Posts : 1063
Join date : 2009-04-12
Age : 32
Location : mesia

PostSubject: Re: di raba??....................................................................   Sun May 10, 2009 6:46 pm

panx

aku tak tau apa peraba tu rasa... sbb aku tak tanya dia apa yang dia rasa sampaikan setiap kali meraba tangan aku, dia cakap.. "masya Allah.. masya Allah."

dia raba tangan aku berkali2. tapi masa tu aku tak paham (lambat pikap) aku diamkan diri jelah. mujur dia kat depan, perantara kami nih meja yang terletak barang2 tu. dia gosok2 tangan dia kat tangan aku yang masa tu nak pilih barang. adoi.. batal wudhu aku masa tu panx..

kes keesokan harinya plak, masa nak beli minyak wangi.. bangla plak meraba tangan aku. aku mintak dia letak minyak wangi kat tangan.. sambil2 tu sempat dia raba. tu pun sorang lagi tanya berapa hantaran. issshhhh!

mak aku yang mmg selamber nih... cakap.. "dia tu agaknyer dah ***** (perkataan terpaksa disensor). tu pasal dia syok sangat sampai meraba2.. pastu ajak kawen"

yang paling sedih.. aku ada dengar kes, pak arab menggesel orang lelaki. apa nak jadi ler.... sampaikan kawan aku pernah pesan, pak arab nih suka lelaki melayu yang muka jambu je. mmg dia orang nak meraba. dunia.. dunia..


p/s aku lebih percaya orang melayu dari orang arab. tapi panx nih.. aku tak tahu adakah panx ni lelaki melayu yang paling aku leh percaya ataupun tidak? lol!
Back to top Go down
View user profile
lipanx_laut
Police
Police


Posts : 970
Join date : 2009-04-12
Location : taiping--> ipoh---> kajang ---> taiping

PostSubject: Re: di raba??....................................................................   Mon May 11, 2009 6:16 am

aku tak leh di percayai salju...

_________________________________________________
~BESAR ~ KERAS~ TEGANG~ PANJANG~
Back to top Go down
View user profile
peace™
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]


Posts : 1529
Join date : 2009-04-11
Location : slgr

PostSubject: Re: di raba??....................................................................   Mon May 11, 2009 6:21 am

kalau kes raba, korang g tgk kat video menarik..
camtu la berlaku..
kalau kes teraba lak cane..


_________________________________________________




Back to top Go down
View user profile
salju
senior
senior


Posts : 1063
Join date : 2009-04-12
Age : 32
Location : mesia

PostSubject: Re: di raba??....................................................................   Mon May 11, 2009 9:19 am

panx... kalo camtu cancel ler nak kuar kat bandar kajang ek..?

peace, kalo teraba tu tak sengaja. contohnya nak ambik benda jauh.. dok meraba2.. sakali teraba tapi jangan plak biler dah teraba.. makin syok plak nak terus teraba2.. lama2 jadi meraba.
Back to top Go down
View user profile
peace™
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]


Posts : 1529
Join date : 2009-04-11
Location : slgr

PostSubject: Re: di raba??....................................................................   Mon May 11, 2009 9:48 am

huhu... kalau dah teraba syok.. jgn angkat..
biar lelama.. teraba dia sekali jek..
kalau dua kali baru meraba kan,..

_________________________________________________




Back to top Go down
View user profile
salju
senior
senior


Posts : 1063
Join date : 2009-04-12
Age : 32
Location : mesia

PostSubject: Re: di raba??....................................................................   Mon May 11, 2009 9:49 am

peace!!!!!

kalo camtu aku meraba ko nih ha.. banyak kali kena.. hambik
Back to top Go down
View user profile
arb_mtq
senior
senior


Posts : 432
Join date : 2009-04-13

PostSubject: Re: di raba??....................................................................   Thu May 14, 2009 11:23 am

panx,,,, aku rase pe yg ak unak ketengah kan ni masih lagi lam topik,,, korg penah tak tgk org kene raba,,, pastu korg cam ragu2 jer,,,nak tolong ke tak,, nak tolong tp tgk pompuan tu pon diam jer,, cam awek dier la plak,, cam satu kes ragut tu,ader la sowg tu kene ragut,, kbetulan lak der polis yg memakai baju besa2 ni,, die pon cepat2 la suwh org ramai g tolong,, tp sume wat derk jer,,, klu kes raba camni adakah anda kan wat taktau cam kes ragut td tu atau tindakan apa yg anda akan buat,,,

p/s: anda itu panx
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: di raba??....................................................................   Today at 2:52 pm

Back to top Go down
 
di raba??....................................................................
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 2Go to page : 1, 2  Next
 Similar topics
-
» 1/35 HUNGARIAN RABA V.P. SCRATCHBUILT
» PYAAR HAI YAAN SAZAA...
» Rabba vey moments ...

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
perak1 :: .::KOPITIAM::. :: .::LUAHAN PERASAAN::..::HEARTS FEELING::.-
Jump to:  
Top posters
peace™ (1529)
 
miss-lady (1280)
 
sriteddy™ (1157)
 
salju (1063)
 
lipanx_laut (970)
 
macan_sparrow (742)
 
kuyie (668)
 
raffey-sama (509)
 
arb_mtq (432)
 
luvfama (297)
 
LATEST MOVIE TODAY
.:Sila click pada gambar dibawah untuk download boxoffice movie perak1 semoga terhibur :.