perak1
Selamat datang Ke Perak1 forum** Kepada pelawat, sila mendaftar untuk menikmati segala kemudahan Perak1 forum.** Diharap semua sahabat yg baru berdaftar, sila memperkenalkan diri anda di ruangan forum .anda juga boleh login forums ini dengan email FB anda danjangan lupa Like Fb perak1:KENALKAN DIRI ANDA:. Perak1 forum.** Pelawat yang mengalami masalah register atau login sila emailkan kepada khalifah_alammaya2000@yahoo.com(forum admin support).** Selepas mendaftar, anda akan secara Automatik telah menjadi ahli perak1 forum dan seterusnya anda boleh login untuk memasuki Perak1 forum tanpa menunggu sebarang e-mail pengaktifan akaun.Selamat melayari Perak1 forum PASTI CERIA BERSAMA KAMI.
perak1


 
HomeCalendarGalleryFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Receive all updates via Facebook. Just Click the Like Button Below

?

Dapatkan Widget Ini Di Aku Punyer Lah! | Get RM100 A Week @ Blogger Tips


Share | 
 

 declare kapel !!!??? perlu ke???

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
luvfama
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]


Posts : 297
Join date : 2009-04-30
Age : 31
Location : Negi 9

PostSubject: declare kapel !!!??? perlu ke???   Fri May 08, 2009 4:44 pm

ok...camni...just nak tau pndapat korang la kan...lau kita suke dia,dia suke kita...perlu ke kita declare kapel?? penting ke?? bukn ape declare2 kapel...ok la kan,,,mule2 bahagia...pastu gaduh2 manja,pastu gaduh btol,,,tup2 break off...nape leh jadi camtu?? bukan apa bila dh declare, sikit sebnyak peel cnfrm bertukar kan...(tnye je) jeles2 la..kongkong2 la...nak wat xleh..nak wat ni xleh..

ok x topik ni..leh terima x?ada sapa2 nak komen x?? dh ada lum ek pase ni(lau da ada potong je eee)

salju (kaunselor comey) ada ape2 tak nak dikongsi...

Back to top Go down
View user profile
arb_mtq
senior
senior


Posts : 432
Join date : 2009-04-13

PostSubject: Re: declare kapel !!!??? perlu ke???   Fri May 08, 2009 6:32 pm

biasenye la aku denga org citer bagi diorg penting la sbb nnti senang nak tau status tu camne.. kawn lagi ke.. ke da nek pangkat jd kekasih atau jadi senior sebab post byk,,,,eh! pe amir merepek niy? i'm sorry...
so klu dok camtu jer tak declare kang ader yang prasan sensorg...
ader yg tepuk sbelah tgn atau tepuk lantai sal nak kasi bunyi gak

Back to top Go down
View user profile
salju
senior
senior


Posts : 1063
Join date : 2009-04-12
Age : 32
Location : mesia

PostSubject: Re: declare kapel !!!??? perlu ke???   Fri May 08, 2009 6:53 pm

adoi.. isu nih..

aku setuju dgn arb. dan jawapan aku pun sama macam arb.

terer ler ko arb... dah boleh baca style jawapan aku ek?

tapi kalo break, mmg sakit ler. sbb kalo orang dah declare nih, komitmen yang dia bagi macam suami isteri, (cuma lum halal je lagi) dah sayang separuh nyawa. kalo tak declare, leh rilek2 je. suka? belum pasti cinta. mungkin suka atas dasar kawan je, suka gak kan? tapi kalo dah declare, kiter tahu.. orang tu insya Allah dalam usaha nak menghalalkan yang haram. (maksud aku nak bernikah ler). kalo belum declare, entah2 orang tu suka gitu2 je.. bukan suka sangat2 kan?

alahai.. kalo takot putus cinta, senang gaya takyah cinta. atau lagi senang.. takyah kawan dgn saper2. (takot nanti syok sendiri.. pendam perasaan sorang2. kalo tak jadi frust menonggeng gak.. kan?)

setiap benda ada risiko beb! nak atau tak ambik risiko je. declare pun ada risiko, tak declare pun ada risiko. (jadi kes kekasih gelap plak.. adoi..)



p/s aku chumel kah? terima kasih..
Back to top Go down
View user profile
sriteddy™
Site Admin
Site Admin


Posts : 1157
Join date : 2009-04-20
Location : a place called heart

PostSubject: Re: declare kapel !!!??? perlu ke???   Fri May 08, 2009 7:10 pm

bagi sri..opcoz perlu declare..dan smmgnya sri tak suka jenis tarik tali..bkn pe..senng kita nak menentukan hala tuju sesuatu hubungan tu..bak kata salju lah..
klu atas dsr kwn..lain cara lynnye.. klu dsr kekasih lak..lain plk rentaknya.. stiap apa perkara pn kita perlu penjelasan..btul tak.. kekasih gelap pn perlu declare gak agar dia tau..nak bawa cara hubungan tu cmne.. mcm lgu 'kekasih separuh masa' tu..
Back to top Go down
View user profile
arb_mtq
senior
senior


Posts : 432
Join date : 2009-04-13

PostSubject: Re: declare kapel !!!??? perlu ke???   Fri May 08, 2009 7:37 pm

dlm jual beli pon kene konfem kan barang yg djual tu btul2 ader ke tak?

ni tmbh2 la dlm perhubungan......... x bek wooo men2 kan prasaan org

xmau camni..xmau jgn
Back to top Go down
View user profile
lipanx_laut
Police
Police


Posts : 970
Join date : 2009-04-12
Location : taiping--> ipoh---> kajang ---> taiping

PostSubject: Re: declare kapel !!!??? perlu ke???   Sat May 09, 2009 9:24 am

kene declare la..baru la tau dia ni nak kat aku ke tak ke main2 ke..tarik2 tali ke...tapi kan kekadang kalau tak declare..ala2 main2 tarik tali pun best tau

_________________________________________________
~BESAR ~ KERAS~ TEGANG~ PANJANG~
Back to top Go down
View user profile
salju
senior
senior


Posts : 1063
Join date : 2009-04-12
Age : 32
Location : mesia

PostSubject: Re: declare kapel !!!??? perlu ke???   Sat May 09, 2009 11:59 am

[b]panx.. ko nih mmg ler.. adoi..

ko nih mmg jenis adventure. lagi sakit pale, lagi tensen, lagi tekanan.. lagi ko ghairah dalam bercinta... ish ish..

letih pempuan nak melayan karenah kamo nih panx. kalo aku jadi awek ko aku dah give up siap. mujur aku mukan awek ko. hehehe..
Back to top Go down
View user profile
lipanx_laut
Police
Police


Posts : 970
Join date : 2009-04-12
Location : taiping--> ipoh---> kajang ---> taiping

PostSubject: Re: declare kapel !!!??? perlu ke???   Mon May 11, 2009 6:26 am

salju....

_________________________________________________
~BESAR ~ KERAS~ TEGANG~ PANJANG~
Back to top Go down
View user profile
luvfama
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]


Posts : 297
Join date : 2009-04-30
Age : 31
Location : Negi 9

PostSubject: Re: declare kapel !!!??? perlu ke???   Sat May 23, 2009 10:46 am

ok...ku trima smua pndpt ni...cme bg ku..lau x declare pun tapi ati masing2 dah tau ok la tu kan...phm2 sndiri jer.. lagi2...org lain lak camner...nak tau gak...

macan...mana dia org lama ni....mesti bnyk pengalaman kan...macan cinta2 dulu declare x?
Back to top Go down
View user profile
jimbet_______.sin4
Site Admin
Site Admin


Posts : 206
Join date : 2009-04-12
Age : 32
Location : tmn astakona

PostSubject: Re: declare kapel !!!??? perlu ke???   Sun Jun 21, 2009 1:33 am

erm ... lau pasal ni ... aku komen melalui pengalaman aku la ... aku x penah declare bila couple ... dua2 phm2 sendiri jer .. dr mula kenal .. berkawan ... tup2 tau2 jer dah couple ... dr br saya - ber -awak .. jadi ber syg ber- abg .. ber - papa ber- mama dan macam2 lagi la gelaran2 manja yg aku guna ... erm... tp pda aku elok declare sebab bile x declare ni ... ssah nk ;putuskan siapa yg bersalah bila dah hubungan tu putus kt tngh jalan .... tp ape pon terpulang pada penerimaan masing2 walau aku x penah declare nk kapel ... luahan ati aku jer da cukup kot ... care aku menzahirkan kasih syg aku melalui perbuatan pon d...ie dah tau yg aku amat syg kan die .... so aku ase sebenarnye org pompuan lebih fhm pasal ni ... susah la nk ckp .. memang kebanyakan lekai lebih suka menzahirkan sesuatu melalui perbuatan ... cuma aku sekarang lebih percaya pada teori org lame ...

insya allah terbuka pintu ati aku ni nanti .. ade yg aku berkenan aku nk masuk meminang jer terus ... bercinta lps kawen .... insyaalah ... bahagia ....

_________________________________________________
Back to top Go down
View user profile http://www.klgc-3.forumotion.com
Sponsored content




PostSubject: Re: declare kapel !!!??? perlu ke???   Today at 12:15 am

Back to top Go down
 
declare kapel !!!??? perlu ke???
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» How to become better at rulings with one easy step
» New spoiler
» Gopi To Declare That She Will Leave Modi House With Vidya In Saath Nibhana Saathiya

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
perak1 :: .::KOPITIAM::. :: .::CAKAP-CAKAP::..::TALKING PLACES::.-
Jump to:  
Top posters
peace™ (1529)
 
miss-lady (1280)
 
sriteddy™ (1157)
 
salju (1063)
 
lipanx_laut (970)
 
macan_sparrow (742)
 
kuyie (668)
 
raffey-sama (509)
 
arb_mtq (432)
 
luvfama (297)
 
LATEST MOVIE TODAY
.:Sila click pada gambar dibawah untuk download boxoffice movie perak1 semoga terhibur :.