perak1
Selamat datang Ke Perak1 forum** Kepada pelawat, sila mendaftar untuk menikmati segala kemudahan Perak1 forum.** Diharap semua sahabat yg baru berdaftar, sila memperkenalkan diri anda di ruangan forum .anda juga boleh login forums ini dengan email FB anda danjangan lupa Like Fb perak1:KENALKAN DIRI ANDA:. Perak1 forum.** Pelawat yang mengalami masalah register atau login sila emailkan kepada khalifah_alammaya2000@yahoo.com(forum admin support).** Selepas mendaftar, anda akan secara Automatik telah menjadi ahli perak1 forum dan seterusnya anda boleh login untuk memasuki Perak1 forum tanpa menunggu sebarang e-mail pengaktifan akaun.Selamat melayari Perak1 forum PASTI CERIA BERSAMA KAMI.
perak1


 
HomeCalendarGalleryFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Receive all updates via Facebook. Just Click the Like Button Below

?

Dapatkan Widget Ini Di Aku Punyer Lah! | Get RM100 A Week @ Blogger Tips


Share | 
 

 family yg luv syg...

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
luvfama
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]


Posts : 297
Join date : 2009-04-30
Age : 31
Location : Negi 9

PostSubject: family yg luv syg...   Fri May 08, 2009 4:29 pm

pe2 hal nak nagis dl yer,,,

lau pasni luv x on9...sori yer,,,pase dh kena tukar umah...takut2 la kt umh baru tu xde line kan...so,jrg2 la kot...
dah makin cyg ni kt korang semua jgn lupa kt luv eee (mcm nak x on je kan) saje wat2 konon sedey2 tapi happy pase dpy knl smua dlm ni...tq arb invite aku...
tulis la surat (eh..bole plak)
nt msti dlm mimpi nmpk icon2 ni..:
:topikclosed: :lock: :master: diamlah berak :salju: what tari :group:

x suke r camni...ngh best...tetibe kena pindah2 umah lak...
sori lau adanya luv kt sini xbest ke...
Back to top Go down
View user profile
arb_mtq
senior
senior


Posts : 432
Join date : 2009-04-13

PostSubject: Re: family yg luv syg...   Fri May 08, 2009 4:36 pm

ko bli la broadband... hik3
Back to top Go down
View user profile
salju
senior
senior


Posts : 1063
Join date : 2009-04-12
Age : 32
Location : mesia

PostSubject: Re: family yg luv syg...   Fri May 08, 2009 4:40 pm

betoi2...

luv, kalo takleh online selalu pun aku paham, setiap orang ada komitmen masing2. dan kadang2 ada masalah tenet plak. tapi pape pun, ingat kami semua dalam doamu, k? :love
:
Back to top Go down
View user profile
arb_mtq
senior
senior


Posts : 432
Join date : 2009-04-13

PostSubject: Re: family yg luv syg...   Fri May 08, 2009 6:33 pm

baik salju!! aku kan ingat nasihat mu...

lari tajuk da aku ni ha... luv.. ko kan de fs.. lam tu leh still kontek lagi kan>?
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: family yg luv syg...   Today at 5:22 pm

Back to top Go down
 
family yg luv syg...
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» Video of a family vacation to Laura sites
» "Family Guy" w/ LHOTP ending.
» [091129] Hyori - Family Outing Ep.74 (Lee Kyung Shil)
» Carter Family
» OFFBEAT: Film actor Gerard Butler at Munster Family Christian Center today for free event

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
perak1 :: .::KOPITIAM::. :: .::LUAHAN PERASAAN::..::HEARTS FEELING::.-
Jump to:  
Top posters
peace™ (1529)
 
miss-lady (1280)
 
sriteddy™ (1157)
 
salju (1063)
 
lipanx_laut (970)
 
macan_sparrow (742)
 
kuyie (668)
 
raffey-sama (509)
 
arb_mtq (432)
 
luvfama (297)
 
LATEST MOVIE TODAY
.:Sila click pada gambar dibawah untuk download boxoffice movie perak1 semoga terhibur :.