perak1
Selamat datang Ke Perak1 forum** Kepada pelawat, sila mendaftar untuk menikmati segala kemudahan Perak1 forum.** Diharap semua sahabat yg baru berdaftar, sila memperkenalkan diri anda di ruangan forum .anda juga boleh login forums ini dengan email FB anda danjangan lupa Like Fb perak1:KENALKAN DIRI ANDA:. Perak1 forum.** Pelawat yang mengalami masalah register atau login sila emailkan kepada khalifah_alammaya2000@yahoo.com(forum admin support).** Selepas mendaftar, anda akan secara Automatik telah menjadi ahli perak1 forum dan seterusnya anda boleh login untuk memasuki Perak1 forum tanpa menunggu sebarang e-mail pengaktifan akaun.Selamat melayari Perak1 forum PASTI CERIA BERSAMA KAMI.
perak1


 
HomeCalendarGalleryFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Receive all updates via Facebook. Just Click the Like Button Below

?

Dapatkan Widget Ini Di Aku Punyer Lah! | Get RM100 A Week @ Blogger Tips


Share | 
 

 Naluri orang pompuan kepada orang lelaki..

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
peace™
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]


Posts : 1529
Join date : 2009-04-11
Location : slgr

PostSubject: Naluri orang pompuan kepada orang lelaki..   Mon Apr 13, 2009 7:23 am

Kalau lelaki handsome pendiam
Perempuan akan cakap: woow, cool giler…
Kalau lelaki tak handsome pendiam
Perempuan akan cakap: eh perasan bagus…

Kalau lelaki handsome berbuat jahat
Perempuan akan kata: nobody's perfect
Kalau lelaki tak handsome berbuat jahat
Perempuan akan cakap: memang…. muka pun macam pecah rumah!

Kalau lelaki handsome menolong perempuan yg diganggu
Perempuan akan cakap: wah.. machonya.. macam hero filem!
Kalau lelaki tak handsome menolong perempuan yang diganggu
Perempuan akan kata: entah2 kawan dia…

Kalau lelaki handsome dapat perempuan cantik
Perempuan akan kata: sepadan sangat…
Kalau lelaki tak handsome dapat perempuan cantik
Perempuan akan kata: mesti kena bomoh perempuan tuh!

Kalau lelaki handsome ditinggal kekasih
Perempuan akan kata: jangan sedih, kan saya ada..
Kalau lelaki tak handsome ditinggal kekasih
Perempuan akan kata:…(terdiam, tapi telunjuknya meliuk-liuk dari atas
ke
bawah, patutlah, tengok saja luarannya)…

Kalau lelaki handsome penyayang binatang
Perempuan akan cakap: perasaannya halus…penuh kasih sayang
Kalau lelaki tak handsome penyayang binatang
Perempuan akan cakap: sesama keluarga memang harus menyayangi…

Kalau lelaki handsome bawa BMW
Perempuan akan cakap: matching… hebat luar dalam
Kalau lelaki tak handsome bawa BMW
Perempuan akan cakap: bang, bosnya mana?…

Kalau lelaki handsome tak mau bergambar
Perempuan akan cakap: pasti takut kalau2 gambarnya tersebar
Kalau lelaki tak handsome tak mau bergambar
Perempuan akan kata: tak sanggup melihat hasilnya ya?…

Kalau lelaki handsome menuang air ke gelas perempuan
Perempuan akan cakap:ini barulah lelaki gentlemen
Kalau lelaki tak handsome menuang air ke gelas perempuan
Perempuan akan cakap: naluri pembantu, memang begitu….

Kalau lelaki handsome bersedih hati
Perempuan akan cakap: let me be your shoulder to cry on
Kalau lelaki tak handsome bersedih hati
Perempuan akan kata: kuat nangis!! lelaki ke bukan ni? heee...


Last edited by peace™ on Mon Jun 01, 2009 8:08 pm; edited 1 time in total
Back to top Go down
View user profile
salju
senior
senior


Posts : 1063
Join date : 2009-04-12
Age : 32
Location : mesia

PostSubject: Re: Naluri orang pompuan kepada orang lelaki..   Mon Apr 13, 2009 12:57 pm

eh.. tak setujulah. bagi aku, kalo dia hensem ker tak hensem ker.. janji dia ikhlas, baek ati.. dan serasi dgn aku. (yelah, ada masanya kiter susah nak sesuaikan diri dgn seseorang.. tu pun bermasalah gak. sbb tak leh cari titik keserasian). takdelah plak nak mengutuk orang lelaki tak hensem ni. hensem ker tak hensem, ciptaan Allah semuanya indah belaka.. tul tak?
Back to top Go down
View user profile
_deal0va_
senior
senior


Posts : 196
Join date : 2009-04-11
Age : 29
Location : Seri Iskandar,Perak

PostSubject: Re: Naluri orang pompuan kepada orang lelaki..   Mon Apr 13, 2009 1:54 pm

tepuk dada tanye selera
Back to top Go down
View user profile
peace™
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]


Posts : 1529
Join date : 2009-04-11
Location : slgr

PostSubject: Re: Naluri orang pompuan kepada orang lelaki..   Mon Apr 13, 2009 2:40 pm

sebenarnye sume manusia di dunia ni sume nsem dan cantik..
takde seorang pon tak cantik...
sebab ape..
ini kerana setiap mata manusia di dunia ni di jadikan berbeza..
setiap org akan melihat kecantikan dan kehenseman mengikut mata masing2..
orang yang cantik pon masih ade kata tak cantik..
jadi tak perlu risau la cantik ke tak..
nsem ke tak.. tetap ade jodoh..
insya allah...
Back to top Go down
View user profile
Guest
Guest



PostSubject: Re: Naluri orang pompuan kepada orang lelaki..   Tue Apr 14, 2009 10:41 am

tapi selalunya mcm tu la
Back to top Go down
miss-lady
Admin
Admin


Posts : 1280
Join date : 2009-04-10
Age : 28
Location : sabah & perak

PostSubject: Re: Naluri orang pompuan kepada orang lelaki..   Tue Apr 14, 2009 11:42 am

hmmm sokong pada komentor pertama bukan yg posting aek tp setelah di terangkan oleh posting ni ade logik nye gak

_________________________________________________
Kebanyakan dari kita tidak mensyukuri apa yang sudah kita miliki, tetapi kita selalu menyesali apa yang belum kita capai
Back to top Go down
View user profile
sriteddy™
Site Admin
Site Admin


Posts : 1157
Join date : 2009-04-20
Location : a place called heart

PostSubject: Re: Naluri orang pompuan kepada orang lelaki..   Mon Jun 01, 2009 7:12 pm

opocot aku dtg lagi...
biasa la kan...'pembersihan' masih ada...


meh tgk..topik encem tak encem ni
Back to top Go down
View user profile
eiDas
junior
junior


Posts : 9
Join date : 2009-05-16
Age : 28
Location : @mPunk KL

PostSubject: Re: Naluri orang pompuan kepada orang lelaki..   Mon Jun 01, 2009 7:31 pm

x semesti nye
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: Naluri orang pompuan kepada orang lelaki..   Today at 8:21 pm

Back to top Go down
 
Naluri orang pompuan kepada orang lelaki..
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» Durolin and Orang-utans
» The STARLUX Orang-utan came in...

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
perak1 :: .::KOPITIAM::. :: .::CAKAP-CAKAP::..::TALKING PLACES::.-
Jump to:  
Top posters
peace™ (1529)
 
miss-lady (1280)
 
sriteddy™ (1157)
 
salju (1063)
 
lipanx_laut (970)
 
macan_sparrow (742)
 
kuyie (668)
 
raffey-sama (509)
 
arb_mtq (432)
 
luvfama (297)
 
LATEST MOVIE TODAY
.:Sila click pada gambar dibawah untuk download boxoffice movie perak1 semoga terhibur :.