perak1
Selamat datang Ke Perak1 forum** Kepada pelawat, sila mendaftar untuk menikmati segala kemudahan Perak1 forum.** Diharap semua sahabat yg baru berdaftar, sila memperkenalkan diri anda di ruangan forum .anda juga boleh login forums ini dengan email FB anda danjangan lupa Like Fb perak1:KENALKAN DIRI ANDA:. Perak1 forum.** Pelawat yang mengalami masalah register atau login sila emailkan kepada khalifah_alammaya2000@yahoo.com(forum admin support).** Selepas mendaftar, anda akan secara Automatik telah menjadi ahli perak1 forum dan seterusnya anda boleh login untuk memasuki Perak1 forum tanpa menunggu sebarang e-mail pengaktifan akaun.Selamat melayari Perak1 forum PASTI CERIA BERSAMA KAMI.
perak1


 
HomeCalendarGalleryFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Receive all updates via Facebook. Just Click the Like Button Below

?

Dapatkan Widget Ini Di Aku Punyer Lah! | Get RM100 A Week @ Blogger Tips


Share | 
 

 OTAK MAT REMPIT

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
_deal0va_
senior
senior


Posts : 196
Join date : 2009-04-11
Age : 29
Location : Seri Iskandar,Perak

PostSubject: OTAK MAT REMPIT   Thu May 07, 2009 8:19 pm

Pada suatu hari, seorang mat rempit yang aktif dalam perlumbaan haram
telah mendapat habuannya. Kemalangan itu begitu ngeri hingga sebatang
besi telah tercucuk di kepalanya. Menurut doktor, jika besi itu tidak
mengenai otak, pelajar itu mempunyai harapan untuk diselamatkan.

Mendengar penjelasan doktor itu, bapa berkenaan berkata: "Dia akan selamat kerana besi itu pasti tidak dapat mengenai otaknya."

Doktor yang kagum dengan keyakinan si bapa ini terus bertanya:
"Bagaimana pak cik boleh begitu yakin, hingga perkataan isya ' Allah
pun pak cik tak sebut?" .

Sampuk si bapa: "Masakan besi itu boleh mengenai otaknya kerana dia
memang TAK ADA OTAK, kalau dia ada otak, tentu dia tak buat kerja gila
lagi merbahaya ini, buat abis duit aku jer anto belajor!".
Back to top Go down
View user profile
arb_mtq
senior
senior


Posts : 432
Join date : 2009-04-13

PostSubject: Re: OTAK MAT REMPIT   Thu May 07, 2009 9:38 pm

kes berat ni... sampe takde otak upenye mat rempit, patut la wat keje bukan2, klu kes camni elok kte bwkkan ktengah,
sbb kpala die kosong tanpa otak...
kite leh boh otak ayam atau otak lembu kat kpala die, kurg2 leh wat pelihara.. ltak otak kucing pon ok what?


Last edited by arb_mtq on Thu May 07, 2009 10:13 pm; edited 2 times in total
Back to top Go down
View user profile
peace™
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]


Posts : 1529
Join date : 2009-04-11
Location : slgr

PostSubject: Re: OTAK MAT REMPIT   Thu May 07, 2009 9:47 pm

wakakakakakakk..
sape mat rempit..
pedih tu kalau kene...


_________________________________________________




Back to top Go down
View user profile
salju
senior
senior


Posts : 1063
Join date : 2009-04-12
Age : 32
Location : mesia

PostSubject: Re: OTAK MAT REMPIT   Sat May 09, 2009 6:04 am

wei wei.. ada bekas mat rempit tersohor kat dalam forum ni.. kalo dia baca tentu pedih tu wei..

tapi takperlah kot.. nama pun bekas. sekarang dah tak rempit lagi dah orang tu.
Back to top Go down
View user profile
arb_mtq
senior
senior


Posts : 432
Join date : 2009-04-13

PostSubject: Re: OTAK MAT REMPIT   Sat May 09, 2009 8:13 am

bagus sebenarnye mat rempit ni klu die tau moral,,,,
ni jenis nak tunjuk lagak tak tntu pasal,,,
org kate krana nila stitik rosak susu sbelanga,,,,
ader gak jenis rempit ni tapi tak kaco org,,,
yg jenis kaco org tue yg payah tue,,,,

(aku sbenar nak cover lik)

hahahaha
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: OTAK MAT REMPIT   Today at 10:50 pm

Back to top Go down
 
OTAK MAT REMPIT
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
perak1 :: .::KOPITIAM::. :: .::CAKAP-CAKAP::..::TALKING PLACES::.-
Jump to:  
Top posters
peace™ (1529)
 
miss-lady (1280)
 
sriteddy™ (1157)
 
salju (1063)
 
lipanx_laut (970)
 
macan_sparrow (742)
 
kuyie (668)
 
raffey-sama (509)
 
arb_mtq (432)
 
luvfama (297)
 
LATEST MOVIE TODAY
.:Sila click pada gambar dibawah untuk download boxoffice movie perak1 semoga terhibur :.