perak1
Selamat datang Ke Perak1 forum** Kepada pelawat, sila mendaftar untuk menikmati segala kemudahan Perak1 forum.** Diharap semua sahabat yg baru berdaftar, sila memperkenalkan diri anda di ruangan forum .anda juga boleh login forums ini dengan email FB anda danjangan lupa Like Fb perak1:KENALKAN DIRI ANDA:. Perak1 forum.** Pelawat yang mengalami masalah register atau login sila emailkan kepada khalifah_alammaya2000@yahoo.com(forum admin support).** Selepas mendaftar, anda akan secara Automatik telah menjadi ahli perak1 forum dan seterusnya anda boleh login untuk memasuki Perak1 forum tanpa menunggu sebarang e-mail pengaktifan akaun.Selamat melayari Perak1 forum PASTI CERIA BERSAMA KAMI.
perak1


 
HomeCalendarGalleryFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Receive all updates via Facebook. Just Click the Like Button Below

?

Dapatkan Widget Ini Di Aku Punyer Lah! | Get RM100 A Week @ Blogger Tips


Share | 
 

 BONCENG AWEK,BEST2...

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
_deal0va_
senior
senior


Posts : 196
Join date : 2009-04-11
Age : 29
Location : Seri Iskandar,Perak

PostSubject: BONCENG AWEK,BEST2...   Thu May 07, 2009 7:56 pm

Satu pasangan kekasih sedang memecut melebihi 100 km/jam di jalanraya.

Gadis : Perlahankanlah sikit moto nie..saya takut la..
Si Lelaki : Tak nak..bawak laju-laju macam nie ler seronok..
Gadis : Tak..tak seronok pun..tolonglah..saya takut sangat nie..
Si Lelaki : Kalau awak nak saya perlahankan motosikal nie..awak kena kata awak cintakan saya dulu..
Gadis : Ok. Saya cintakan awak !
Si Lelaki : Ok..sekarang peluk saya kuat-kuat.
* Si Gadis Memeluk Lelaki tadi dengan erat *
Si Lelaki : Awak..boleh awak tolong tanggalkan topi keledar saya tak?? Kemudian pakaikan kat awak..Saya rasa tak selesa lah..

Dalam surat khabar keesokkan harinya.....
Sebuah
motosikal telah berlanggar dengan satu bangunan akibat kegagalan fungsi
brek. Dua mangsa yang terlibat dalam kemalangan tersebut, dan hanya
satu daripada mereka terselamat. Kisah sebenarnya, semasa sedang
menuruni jalan tersebut, Si Lelaki telah mendapati yang brek
motosikalnya tak berfungsi, tetapi dia tidak mahu kekasihnya tahu.
Sebaliknya, dia meminta kekasihnya tadi mengungkapkan perkataan ¿ Saya cintakan awak
¿ dan merasakan dakapan terakhir kekasihnya, dia juga memberikan topi
keladernya kepada Si Gadis mengharapkan kekasihnya itu
selamat..walaupun itu bereti dia akan terkorban. Jadi sekiranya anda
ada seseorang yang amat anda cintai dan ambil berat, beritahu dia yang
anda
cintakannya. Semoga kita masih punya waktu untuk mengucapkannya.
Back to top Go down
View user profile
luvfama
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]


Posts : 297
Join date : 2009-04-30
Age : 31
Location : Negi 9

PostSubject: Re: BONCENG AWEK,BEST2...   Thu May 07, 2009 8:12 pm

Quote :
dea wrote :
Satu pasangan kekasih sedang memecut melebihi 100 km/jam di jalanraya.

Gadis : Perlahankanlah sikit moto nie..saya takut la..
Si Lelaki : Tak nak..bawak laju-laju macam nie ler seronok..
Gadis : Tak..tak seronok pun..tolonglah..saya takut sangat nie..
Si Lelaki : Kalau awak nak saya perlahankan motosikal nie..awak kena kata awak cintakan saya dulu..
Gadis : Ok. Saya cintakan awak !
Si Lelaki : Ok..sekarang peluk saya kuat-kuat.
* Si Gadis Memeluk Lelaki tadi dengan erat *
Si Lelaki : Awak..boleh awak tolong tanggalkan topi keledar saya tak?? Kemudian pakaikan kat awak..Saya rasa tak selesa lah..

Dalam surat khabar keesokkan harinya.....
Sebuah
motosikal telah berlanggar dengan satu bangunan akibat kegagalan fungsi
brek. Dua mangsa yang terlibat dalam kemalangan tersebut, dan hanya
satu daripada mereka terselamat. Kisah sebenarnya, semasa sedang
menuruni jalan tersebut, Si Lelaki telah mendapati yang brek
motosikalnya tak berfungsi, tetapi dia tidak mahu kekasihnya tahu.
Sebaliknya, dia meminta kekasihnya tadi mengungkapkan perkataan ¿ Saya cintakan awak
¿ dan merasakan dakapan terakhir kekasihnya, dia juga memberikan topi
keladernya kepada Si Gadis mengharapkan kekasihnya itu
selamat..walaupun itu bereti dia akan terkorban. Jadi sekiranya anda
ada seseorang yang amat anda cintai dan ambil berat, beritahu dia yang
anda cintakannya. Semoga kita masih punya waktu untuk mengucapkannya.


dea....terharu lagi,,,,susah la nk cari laki yg snggup berkorban camni..


lau luv dpt...cnfrm luv jaga elok2...syg tol2...


Back to top Go down
View user profile
peace™
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]


Posts : 1529
Join date : 2009-04-11
Location : slgr

PostSubject: Re: BONCENG AWEK,BEST2...   Thu May 07, 2009 8:51 pm

la.... ingat topik bonceng awek tadi..
ropenye cite lain.. heheheheh...

tipah tertipooo....

_________________________________________________




Back to top Go down
View user profile
sriteddy™
Site Admin
Site Admin


Posts : 1157
Join date : 2009-04-20
Location : a place called heart

PostSubject: Re: BONCENG AWEK,BEST2...   Thu May 07, 2009 9:03 pm

klu dia ada...
aku ingin dia tahu...aku mmg sygkan dia
klu dia ada...
aku ingin dia rasa..rinduku pada dia
klu dia ada....
Back to top Go down
View user profile
arb_mtq
senior
senior


Posts : 432
Join date : 2009-04-13

PostSubject: Re: BONCENG AWEK,BEST2...   Thu May 07, 2009 11:03 pm

tapi klu org yg korg suke tue bini org atau tunang org... korg simpan je la hasrat tue, buat dosa lagi ader
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: BONCENG AWEK,BEST2...   Today at 1:22 am

Back to top Go down
 
BONCENG AWEK,BEST2...
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» [VIDEO] Painting the Traxxas Slash 4x4 Short Course Truck body - Ivan Stewart Toyota Theme
» N24 - Madhubala Main SRK Aur Deepika ki Masti..
» Azaux's Area of Answers!!
» Gaurav Chopra shoots fire scene without a body double

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
perak1 :: .::KOPITIAM::. :: .::CAKAP-CAKAP::..::TALKING PLACES::.-
Jump to:  
Top posters
peace™ (1529)
 
miss-lady (1280)
 
sriteddy™ (1157)
 
salju (1063)
 
lipanx_laut (970)
 
macan_sparrow (742)
 
kuyie (668)
 
raffey-sama (509)
 
arb_mtq (432)
 
luvfama (297)
 
LATEST MOVIE TODAY
.:Sila click pada gambar dibawah untuk download boxoffice movie perak1 semoga terhibur :.